Kuinka siirtyä Blondasta punaisiin hiuksiin

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K:minä'm epätoivoisesti etsivät hiusneuvontaa. Olen 40-vuotias kuusivuotiainen äiti. Hiukseni ovat blondi, suorat ja melko hienot, mutta minulla on paljon. Tällä hetkellä minulla on pari purppuranruskea vaalean alla, ja jotkut blondi korostavat. Se on ollut yli kuusi kuukautta siitä lähtien, kun olen tehnyt jotain hiuksistani, paitsi vain hakkeroimasta heckiä. (Oopperat kasvattavat niitä nyt.)

Olen todella taipuvainen muuttumaan hiusten väri punaiseksi. Kysymykseni kuuluu, mitä punaista sävyä parhaiten sopii iholle? Ja toiseksi, voitteko kertoa minulle, millaista hoitoa minun on säilytettävä punaisena? Olen myös avoin ehdotuksille, jotka koskevat uutta kampausta / muotoa. Kiitti paljon! & # X2014; Jennifer

V:Jennifer, tiedän, että ensisijainen kysymys koskee värisi, ja se on pitkä tarina. Joten jos voin " tässä on leikkaus, jonka olen valinnut sinulle myös, kuten ensimmäinen laukaus uuteen väriin.

Olen samaa mieltä kanssasi; teidän bangs toimivat, mutta se's aika kasvattaa ne uusiin, tuoreisiin ilmeisiin.

Jotta punainen väri olisi oikein, taustalla olevat pigmentit on oltava paikoillaan.

Aloita kulta aloittaaksesi kerrostuksen ja täyttämällä hiuksesi. Sitten rakennat seuraavalle tasolle, joka on kuparia.

Täältä voit ottaa sen seuraavalle tasolle ja lisätä luonnollisen pigmentin.

Tai voit kirkastaa oranssilla kuparilla.

Pidä sitä yhä syvempänä ja syvemmälle, kunnes saavutat haluamasi sävyt. Pakkaamalla kaikki tämä pigmentti hiuksiin auttaa sitä pitämään punainen väri parhaiten.

Toinen vinkki, jolla saat parhaan pitkäikäisyyden punaisesta, ei käytä ammoniakkipohjaista väriä. Ammoniakki turpoaa hiusleikkausta, mikä tekee pienistä punaisista värimolekyyleistä helppoa paeta. Käytä ei-ammoniakiväriainetta.

Kun olet saavuttanut haluamasi varjon, huolto riippuu lämmöstä, auringosta, uinnista jne. Haluaisin, että se pysyisi tuoreena, joten mene väreihin väreistä välillä 4-6 viikkoa.

Mielestäni jokin näistä väreistä olisi täydellinen sinulle. Huomaa erilaiset huulipunan sävyt! Uusi hiusväri tulee uusi huulipunan väri & # x2026;

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map