Kuinka antaa hieno, vaaleat hiukset uusi ilme

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajien Bill Angstin kanssa noudattamalla tässä ohjeita.

K:Hi Bill, minä'Olen kokeillut monia erilaisia ​​hiustenleikkuja, mutta emme ole löytäneet sellaista, joka täydentäisi luonnollista hiustartuntaani. minä'Olen löytänyt itseni hieman rutiin ja olen valmis muutokseen.

Minulla on luonnollisesti vaaleat, hienot hiukset ja paljon muuta. Se on aalto, mutta yleensä suoristaa itsensä loppuun mennessä. Minulla on taipumus pitää hiukseni kauan, koska paino auttaa pitämään hiukseni suorana ilman, että tarvitsee käyttää suoristinta. Kaikki nämä kuvat näyttävät, kuinka hiukseni näyttävät kuivumisen jälkeen enimmäkseen puhallushoitajalla ja sitten ilmakuivauksella.

Haluaisin mielelläni ideoita eräistä leikkauksista ja väreistä, joita voisin kokeilla. Minulla oli otsikoita viime vuonna ja ne kasvavat. Olisin iloinen äärimmäisestä muutoksesta sekä vähemmän äärimmäisestä / pidemmästä hiusvaihtoehdosta. Olen jopa halukas antamaan lyhyet hiukset toinen ammuttu.

Olen myös löytänyt ajatuksen värjäämisestä. Kuitenkin, minä'En ole koskaan värittänyt hiuksiani ja en ole varma, mikä olisi hyvä sävy ihon sävyyn. Mitä mieltä sinä olet? Arvostan kaikkia neuvoja, joita voit tarjota. Kiitos! & # X2014; Leah

V:Leah, satten olemaan pitkät hiukset ja oikeat otsat. Puoli-pyyhkäinen bang sopii myös sinulle.

Nämä pituus ja bang-muodot ovat, miten voisin tarkentaa mitä sinulla on jo:

Tämä on seksikäs shag, joka olisi niin hauskaa kesällä:

Myös juurten tummuminen lisäisi reunan kauniiseen vaaleaseen.

Tämä olisi tyylikäs vaihtoehto, ei otsakkeita luonnollisella värillään:

Tässä on muutamia lyhyitä muotoja ja värejä.

Tämä beige väri, joka olisi helppo tehdä:

Nämä blondit ovat hieman kevyempiä ja kirkkaampia kuin luonnollinen väri. Leikkii värillä on helpompaa lyhyillä hiuksilla.

Annan sinulle tämän vaihtoehdon tapauksessa, jos haluat käydä kävellä luonnonvaraisella puolella:

Hauskaa muuttamalla asioita & # x2026;

billyxoxo

Bill Angst on yksi Kanadan parhaista julkkisten kampaajista ja Angst Salonin omistaja Torontossa 240 Queen Street Eastissa. Soita 416-360-5942 varaamaan tapaaminen.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map