Den beste menns kutt for tykt, grovt hår

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q:Jeg trenger litt hjelp med en frisyre som passer meg. Håretekstur er tykt, og litt tørt og stivt.

Jeg vil også spørre hvilken farge hår som passer meg. Tusen takk! & # X2014; Bryan

EN:Bryan, det kan jeg't takk nok for deg forespørsel. Du har min drømhår ... tykkelsen er superkjølig.

Jeg vet at tørt hår legger til tykkere tråder, med grovere tekstur. Fuktighet er denne hår typen's beste venn.

De fleste fuktighetsbehandlinger er bare effektive fra vask til vask, og kostbart å holde opp.

I stedet vil jeg sette kokosnøttolje på fuktig, rent hår og hænge ut med det så lenge du kan. Varme er ikke en dårlig ide for at håret skal bli åpent og smurt også, og # x2026; Dette vil være mest effektivt for styling. En glatt kutikk er veldig viktig for bevegelsen og plisseringen av håret, slik at du får flere stylingsalternativer.

Under et mikroskop ser det rette håret ut som fiskeskalaer og krøllete hår ser ut som pinnetråd. Så fuktheten og kokosnøttoljen smør håret, slik at den smelter ned for å ligne fiskeskalaen. Dette vil hjelpe med styling og glans.

Deretter trenger du en sterk styling gel. Enhver sterk gel vil være bra hvis den ikke tørker flakete. Min preferanse og det mest konsentrerte produktet noensinne er Oribe Rock Hard Gel.

Den har god hold og tørker uten flager. Du vant'Ikke bli skuffet. Husk verdien i det faktum at det er et konsentrert produkt.

Så Bryan, her er kuttene av mitt valg hvis jeg hadde håret ditt.

Når det gjelder fargen din, la den stå alene. De fleste fargebehandlinger vil ødelegge tekstur.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map