Знаменитост грим художник Меланси Inglessis споделя красотата си тайни | progressivenewsdaily.com

Знаменитост грим художник Меланси Inglessis споделя красотата си тайни

Ако има'е един знаменитост грим художник тези дни, чиято работа намирам най-вълнуващо, то'трябва да бъде Мелани Иннесис. Ако ти'бях тук за известно време, аз'Сигурен съм'ре добре запознат с нея "'е на go-to художник грим на зашеметяващ Оливия Уайлд, който е почти винаги ми любимите червени килим красота риск-поемане. Други известни лица тя'написани са Кейт Хъдсън, Леа Мишел, Рейчъл Уайз, Гуен Стефани и Майли Сайръс.

Родена в Монреал, израстнала в Париж и образована в Лондонския колеж по мода, Меланси започва кариерата си за Shu Uemura, MAC и Smashbox. Днес тя пътува до Париж, Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис и извън нея, работейки с известната си клиентела; можете да забележите и гримът й в страниците на ELLE, Harper's Bazaar и Tatler.

Като мега-фен, определено ми беше известно, че трябва да избирам Меланни'мозъка на всички неща грим, червен килим и известни личности. Тук'за какво говорихме:

Как бихте описали вашия подход към грима?

аз'добре познат за кожата. аз'не съм много тежка; Обичам да запазя светла, блестяща, дишаща кожа, може би само с намек за скала 'п' ролково око или хит на устните. Харесва ми да направя изявление. Но аз'м, известен най-вече за кожата и за пушените очи.

Моята философия на грима е аз'Аз наистина се опитвам да не моят клиент да бъде засенчен от грима. аз'm им дава възможност да ходят на червения килим чувство секси, уверени и добри в кожата им. Така че'е просто въпрос на намиране на точния баланс, за да направите изявление с грима, но все пак уважавате и разбирате клиента - какво е тя и как се представя на червения килим. Гримът не е само грим; там'повече зад него. Трябва да разберете това, за да ги овладеете и да извлечете най-добрите си черти.

Откъде се вдъхновяваш?

Е, 99, може би 100 процента от времето, моето вдъхновение идва от костюма, защото това'това, което те избират първи. Тогава, щом знаем костюма, тя става сътрудничество между косата и грима, стилиста и как [чувствам се] моя клиент. С редакционни, то'но разликата е различна, но изходната точка на външния вид на червения килим винаги е костюмът.

Вашият "без грим грим" на Росамънд Пайк миналата година беше толкова смело (и невероятно) решение. Как стана това??

Е, с Росамънд, тя'е прекрасно. Тя'като английската роза. Беше облечена в черна рокля, която беше малко скала 'п' търкаля; малко леко. Имаше много малко грим. Но аз не'Не винаги мисля "силен костюм без грим". Аз не бих направил това за Оскарите, например. Трябва да помислите къде е партито, къде е червеният килим, какъв филм е тя'популяризиране. По-голямата картина. Мислех, че с избраната от нея рокля, тя се чувства уверена, така че гримът едва ли може да е там. Нейната естествена красота блести и това'това е. Все още беше грим, но отне 15 или 20 минути.

Че'е важен малък съвет като художник на грим, когато сте успешни, това е така, защото не'т винаги трябва да направи изявление. Аз не'винаги трябва да доказвам уменията си или да покажа какво мога да направя.

Вие'също работи с Оливия Уайлд за дълго време. 

Оливия, тя е моя приятелка и тя ми вярва. Често имам визия или искам да подчертая определена функция, и то'съвършенство. Имаме много забавления.

Какво'е вашият любим вид да създадете на вашите клиенти?

Обичам опушено око. Първият път, когато работех с Рейчъл Уайз, тя каза: - Ти си кралицата на пуши очи. Но трябва да го променя малко секси, рок 'п' roll е добър, но ти не'Не искам твърде много пушено око. Харесва ми росавата кожа и опушените ми очи.

Имате ли някакви съвети за онези от нас, които се опитват да овладеят опушено око у дома?

Средната жена определено може да ги направи. Винаги препоръчвам да използвате мек крем молив. Мисля, че крем-базирани сенки за очи са по-лесно да се работи с прахове, а сега те идват с големи мазнини моливи. Сю Девит имаше интензификатор на очите, който беше наистина добър.

Така че вземете един голям, мек молив и това, което препоръчвам на жените, е просто да го опитате грубо да я поставите в близост до миглите и след това да смесите, смесвате и смесвате с топлината на пръстена си. Размажете го и направете същото под окото. Опитайте се да не преминете гънките, или твърде далеч или нагоре; пазете го безопасно в ръба на очите си.

Може би да започнем с земния тон, като кафяво или златно. Дръжте го на един цвят, земен цвят. Когато се чувстваш като теб'сте се закачили и знаете как да направите формата, след това експериментирайте с други цветове, като сиви и бургунди.

Какви са най-важните продукти, които трябва да имате, които използвате в комплекта си?

Clé de Peau Beauté Concealer: Аз не'Т напускам без него.

Фондация "Луминисцентна коприна" Джорджо Армани. Що се отнася до лицето, комплектът ми съдържа всички цветове на Армани. Аз не работя с друга марка фондация.

Kevyn Aucoin Грижа за кожата. То'е малко кош за кола, изключително гъст колалер, който идва във всички цветове. То'е малко по-тежко покритие, така че го тънки, като го смесване с фондация Giorgio Armani. Това създава гъста, кремообразна основа, която е много гъвкава. Аз го използвам за дефекти, или да направя цялото лице на грима, ако имам нужда.

Какво'е най-добрият начин да намерите мач фондация?

Е, на първо място, аз не'Не разберете защо има толкова голям проблем с базовите цветове в тази индустрия. Дали това е така'на аптека, универсален магазин или в средата на линията, според моя опит от 65 до 70 процента от марките за козметика имат грешни цветове. Те'прекалено топло, прекалено розово, прекалено оранжево. Има само няколко марки, които имат много базирани на жълто фондации. Армани е един от тези, поради което'такава популярна основа. Консистенцията е страхотна, но цветовете са невероятно. От 10 оттенъка, два от тях са на червено и всички останали са на базата на жълто, което е, което са повечето жени.

За да изберете цвета, универсалните магазини са най-лошото. Ако можете, излезте навън с огледало на дневна светлина. аз'дори си направил грешки преди, къде'е съвсем различен цвят. Техните светлини не се правят за пазаруване на грим. Така че бих казал, че ако можете, излезте навън, използвайте огледалото си, погледнете го на дневна светлина. Винаги поставяйте основата върху челюстта си, за да проверите цвета - никога не трябва да смесвам врата.

Как ви препоръчваме да използвате фондацията веднъж'сте намерили правилния цвят?

Започнете в средата на лицето си и го разбъркайте. Докато стигне до линията на челюстта, едва ли ще бъде там.

Когато ти'опитвайки се да го съчетаете с врата или гърдите, това'това е проблем. Ако трябва да го затоплите ""'казват, ако вие'бледо ", тогава трябва да изберете правилния цвят за кожата си, след това да я затоплите с бронз или прах, който'меко и нежно. дон'Не купувайте фондация, която'има два или три нюанса по-тъмни от собствената ви кожа, мислейки, че ще затопли кожата.

Е там нищо че'добре от аптеката?

В действителност има някои неща от "Реллон" [че съм открил, че съм работил с говорителя на Оливия Уайлд].

Техният нов фоточувствителен фоточувствителен фоточувствител на PhotoReady се предлага в четири цвята; смесена с малко основи, дава наистина хубав, росен вид. Можете също така да го използвате с овлажнител върху краката и ръцете или самостоятелно, за да подчертаете, осветявате и осветявате скулите и ключиците. То'е наистина фантастичен продукт.

Всичките им моливи, включително PhotoReady Kajal Intense Eye Liner + Brightener в въглеродна клеопатра, която е черно-бял каял с двоен край, са феноменални. Съгласуваността е страхотна.

Те имат някои големи голи гланц за устни и голи червила. Те'перфектно бежово, не прекалено оранжево или червено.

И Ласка от пищяла Маскара. Те имат много добри продукти със сигурност.

Какви са вашите мисли за фалшиви мигли? 

Склонен съм да не ги използвам. Използвам сигурно миглите на клиентите си, но предпочитам да не го правя. Аз го усещам'е по - модерно. Но това зависи от това кой е. Ако някой от моите клиенти има дупки в миглите си или наистина ги изисква, добре. Но от ден на ден ми харесва по-естествен вид. Например, с Оливия в ден на пресата в Торонто, аз не'мисля, че се нуждае от огромни мигли. Или, когато работя много на олово, играя с цветове и красиви цветове на капака, но с много мигли изгубвам това. Всичко, което виждате, е черно и миглите, а не цветът.

Има нещо, което трябва да се каже за отделните мигли, въпреки че те имат '60-те, ретро чувствам. Но ако направя силно пушено око, мисля, че много мигли могат да го отведат от другата страна на бляскавата.

Какви са най-добрите маскари??

Маскарата е трудно нещо; аз'няма да лъжа. Имам в комплекта си Revlon Lash Potion.

Аз също харесвам Джорджо Армани Очи да убия спирала. И Криварната подплата Mascara с малка четка за малките ъгли. Шанел има кафяво и ми харесва, когато го има'като вид на по-стари и по-сухи "Аз правя много кафяв отдолу на миглите на миглите. Когато използвам кафяво, аз не'Няма значение'малко суха.

За цветната маскара YSL има ярко лилаво'е невероятно, когато имате красива кожа и лилава маскара или лилаво-черно. аз'също така и в тъмна бордова маскара; ако имате зелени очи, това'е прекрасно.

Имате ли любими моливи или сенки?

Всъщност имам много моливи. Имам поне 300 моливи и това'с какво работя. Когато пътувам, мога да пътувам без сянка на очите, само меки моливи "'толкова лесно.

Urban Decay просто излезе с невероятни моливи в толкова широка гама от цветове. Също така използвам Sue Devitt и NARS.

Laura Mercier Caviar Sticks са невероятни и толкова лесни за смесване. Те'станете нова сянка на очите.

В сянката на очите аз'm един вентилатор на YSL. Те просто работят добре и цветовете са страхотни. Аз също използвам много от илюзиите на Шанел г'Ombre саксии "Използвам много кремове.

Какви са най-големите грешки при маскирането, които виждате в жените??

Когато балансът е изключен между око, устна и буза, искам те да спрат. Че'когато чувствам, че всеки носи всичко в средата заедно.

Също така се случва много грешен основен цвят. И не правете прах в Т-зоната. Може да имате розова кожа навсякъде, но не можете да имате роса около ноздрите. Със светкавица на червения килим, той го вдига на ноздрите и после те приличат'потене. Така че, дори ако искате росава кожа, използвайте прах, за да матирате Т-зоната, така че светкавицата да може да бъде'Не го вземай. Когато видя пот по средата на челото, това'просто, че гримът художник не't mattify. Наистина трябва да разберете светкавицата. Моят грим е станал по-добър, докато гледам снимките и виждам грешки. Разбирам какво трябва да направя, за да подготвя клиентите си.

Как мислиш, че се е случило ситуацията с бяла прах на Никол Кидман?

Нямам идея. аз'толкова близо до моите клиенти' носовете, които нямам'Не разберете как този прах не се появи физически. Как са го направили't вижда промяна в текстурата, дори ако цветът не е бил't видими. Виждам всички пори на Оливия'на лицето.

Може би това е съвсем нов продукт. Трябва да си внимателен. Ако отида в Saks и купя съвсем нов прах, най-вероятно няма да използвам тази първа ръка на моя клиент. Ще го използвам сам, ще направя снимка със светкавица и ще видя. Просто нямаше да използвам чисто нов "крем, крем за очи, маска за очи", без да го изпитвам на себе си или на приятел. Ние всички сме същества от навик и понякога искаме да го разтърсим малко, но ако не знам резултатите, които ще ми даде, спечелих'не го използвайте на клиента си.

Имате ли съвети за амбициозни художници за грим?

Имайте упоритост. Познайте индустрията си. Бъдете знаменими. Започнах в Лондон, където'малко по-различно. Отидох на училище и завърших четиригодишна бакалавърска степен в грим. Доброто нещо, което ме доведе, беше по-широко познание. Разбира се, гримът е за прилагане на грим. Можете да направите фондация и коректор. Но да бъдеш истински художник е когато имаш разбиране за твоята индустрия.

Нима'Мелани е най-добрият? Научете повече от нея в Twitter и Instagram.

Кажете вашето мнение

Какво мислите за Мелани?'подход към грима? Опитали ли сте някой от любимите си продукти? Съгласни ли сте с нейните възгледи за основа и фалшиви мигли?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map