9 Глупости, които вероятно правите

Всеки говори за движения на котка-очите като най-предизвикателното нещо, което трябва да направите с вашия грим. (Предполагам това'не е погрешно, тъй като много от моите опити са отишли ​​по този начин.)

Но това, което никога не чувате, е колко трудно може да бъде BLUSH.

Да, руж! Всеки път, когато гледам снимки на знаменитост червени килими, неизбежно там'най-малко един човек, чийто руж може да е по-добър. Може би сянката е леко разстояние, или те прилагат твърде много от него, или то'е просто нестабилен и не е добре смесен. И не'дори не ме запомни поставяне, защото, това'най-трудната част от всичко. Дори един инч в грешната посока може да старее или да се превърне в клоун. Аааа!

Така че, ако знаят, че знаменитостите правят това, представете си как останалата част от нас върви. Много пъти, аз'мислех, че ружът ми изглеждаше добре в ъгъла на спалнята, където я поставих, бързайки. Но след това, с по-ярка естествена светлина или по-лошо, когато се снимам в камерата, видях го и си помислих: "Уг, направи ли това 5-годишно дете?"

Истината е, че просто не можеш да скъсаш ъглите с червеното си приложение. Смесването отнема време, както и изборът на правилния нюанс (обикновено там'е "сладко място" на това, което изглежда добре), правилната формула и къде да я сложим.

Тук са най-големите грешки, за да се внимава. Знам, че аз'бях виновен за повече от няколко тук!

1. Вашият руж е грешен цвят.

Blush трябва да имитира действителния цвят, който бузите ви се обръщат, когато вие'отново се изчерви.

Като този. (Има ли някой да се изчервява по-добре от известната гримьорка Кейт Лий? Казвам не).

Гримът не'да получите по-добра от Кейра Найтли'с. Както можете да видите, ружът й е правилният тон и правилният интензитет не е твърде тъмен или прекалено светъл.

Никой не се превръща в кал, като Бет Бехърс, когато се изчервят. (Въпреки че може би това'най-малкото от проблемите й тук.)

Що се отнася до "изражение руж", ние'Виждал съм го на пистите в ярки, контрастни цветове, които не са'т да изглеждат естествено. Обикновено този вид изглежда най-добре се оставя на професионалните художници на грим (и на 17-годишните модели на върха на безупречността!). Ема Уотсън изглежда доста тук, но вижте как нейният смел розов може лесно да се обърка в ръцете на редовен цивилен?

За реалния живот ружът трябва да работи като фин комплимент към останалата част от вашия грим. Ти не'Наистина искам някой да каже: "Уау, обичам си руж!" В идеалния случай всичко подобрява всичко, но позволява на устните и / или очите ви да говорят.

Това означава, че по-дълбоките тенности определено могат да носят по-смели цветове и да имат по-голяма свобода при игра с тонове. Тук'е моето малко ръководство за най-хармонични нюанси:

Справедлива и топла / неутрална: Свежите кайсии и прасковите ще изглеждат най-безпроблемно на бледа кожа, която се накланя златиста. Изпробвайте Масажното Магазин "Всичко в едно" в "Макарона" (моето настоящо желание!) Или Rimmel останете изчезнали! Течен нюанс на бузите в 005 Кайсия Glow (разгледано тук).

Справедливо и хладно: Бебета розови са направени за вас! Опитайте Yves Saint Laurent бебешка кукла Kiss & Blush в 2 Rose Frivole (прегледани тук) или направете за някога HD Blush в 210 (разгледано тук).

Среден и топъл / зелен / неутрален: По-дълбоки прасковени-розови, корали, амбра и дори рози ще изглеждат добре на средна, топла кожа - най-разнообразния тон! Опитайте Шарлот Тилбъри буза в Chic Swish & Pop Blush в екстаз или Revlon PhotoReady Cream Blush в Coral Reef (разгледано тук).

Среден и хладен: Розите, плодовете и свежите сливи ще дадат бузите, които са естествени, просто от студ. Изпробвайте новия прекалено объркан любовен флъш Дълго-продължителен 16-часов руж в любовта ви е крал или кристално оцветяване Оцветяване на цветовете при излагане на настроение.

Дълбоко и топло / неутрално: Ярките розови и fuchsias ще изпъкват най-добре, тъй като техните нюанси са противоположни на вашите. Опитайте Диор вибратор цвят прах руби в Star Fuchsia или Марк Джейкъбс Безсрамно смело руж в бунтар.

Дълбоко и хладно: Портокалите и червените се появяват най-добре отново, на дълбока кожа отидете на обратното на вашите подтони. Изпробвайте новото устрено декапсиране след 8-часов прах руж в Bang или NARS Blush в Тадж Махал.

Ако се съмнявате, прасковите-розови като класическия NARS Blush в оргазъм или Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush в Glisten са просто за универсално ласкателно.

2. Вашият руж е неправилна формула.

Коя руменина формула, която избереш, има значение за много!

Може би сте избрали идеалния сянка, но формулата е или а) не е подходяща за вашия тип кожа, или б) не е подходяща за вашите умения за кандидатстване. Lemme обяснява:

Прах руж: Хората с нормална до мазна кожа най-добре правят праховете. Те продължават по-дълго от кремовете и са по-лесни за прилагане, защото не'не трябва да бъдете толкова внимателни, когато смесвате "джуж" с четката и с вас'добре. Въпреки това, прахът определено може да седи върху кожата с видима текстура, така че ефектът може и да не е толкова естествен. Харесва ми такива, които не са'Т твърде силно пигментирани, като Clinique Cheek Pop, така че да можете да създавате и смесвате лесно.

Крем руж: Сухата кожа ще се възползва от кремове. Че'да не кажа, че олиерите могат'но ги носете, но кожата ви може да "яде" грима малко по-бързо, което прави цвета да избледнява. Кремовите червила обикновено се смятат за най-естествени, тъй като тяхната текстура се топи в кожата. Един, който обичам, с чудесен външен вид и усещане, е RMS Beauty Lip2Cheek in Smile, чист коралов розов цвят. Единственият улов с кремове? Може да се окаже трудно да получите правилното разположение и смесване. аз'че намирането на моя крем руж със средно голяма руж четка наистина помага! Изпробвайте маската MAC Blush Brush.

Крем-прах руж: Този тип зачервяване се чувства като крем, който продължава, но изсъхва до финала на прах. То'това е добро решение, ако обичате лекотата на нанасяне на крем с пръсти, но искате дълголетието на прах - може би ако имате мазна кожа. Има потенциални клопки, които правят смесването правилно и финишът може да не е толкова естествен, колкото обикновения крем. Един ми харесва е гореспоменатото Make Up For Ever HD Blush, което изглежда много безпроблемно.

Гелът се изчервява: Известни също като оттенъци на бузите, геловите рубини са на водна основа и ви дават чист цвят на измиване. Те работят върху всички видове кожа, но са особено подходящи за мазна кожа, тъй като те'Ще продължим наистина. Ръцете, аз'те ги намериха, за да ви дадат най-реалистичен завършек, тъй като те'ще изсъхне до почти петно, с нулева текстура, както цветът идва отвътре. Някои, като Rimmel Stay Blushed! Течни бузи нюанси Прегледах тук, са повече moussey; други, като Л.'Oréal Paris Visible Lift Blur Blushes Прегледах тук крем-гелове. Или там'новите стилове Aqua Glow Акварел Blush, които са доста течни.

Оцветяване на бузите: Действителните петна по бузите изглежда са изпадали в неблагоприятно положение през последните години с нарастването на геловете, които са много по-лесни за работа. Но вие знаете какво съм аз'm говорим за: Ползата Benetint е може би най-известният пример за петна, или Tarte Cheek Stain (което е малко по-прощаващо). Подобно на геловете, те имат превъзходна мощност и се намират добре на мазна кожа; на сухи хора, те могат да се придържат към сухи пластири. Петна трябва да бъдат смесени с пръсти, с които може или не може да се чувствате удобно и трябва да работите изключително бързо, преди да изсъхне! Поради тази причина моето любимо петно ​​в момента е новата Dior Cheek & Lip Glow, разгледана тук, която е изключително тънка и с възможност за изграждане.

Сега, че ние'до скорост на формули, нека'да се говори за това.

3. Вие'прилагате прекалено много руж.

Blush има такова страхотно "събуждане на лицето си" ефект, може да бъде лесно да попаднат в навика на повече, повече, MOAR! Ние го натрупваме и мислим, че ние'заблуждавайки хората, че имаме само четири часа' сън снощи.

Уви, това е един пример, където по-малко е много повече. Просто погледнете Оливия Мун, кой може'ве розово, ако заявлението не беше'т толкова тежки:

Тя'и определено се вее в клоунска територия, която никога не е добра.

Разбира се, осветлението е всичко. Ако ти'не прилагайте руж в естествена светлина, тя може да изглежда блестяща, когато светлинната ви ситуация се промени. Това мисли'това, което се случи с Дрю Баримор:

Нейната руменина е на правилното място, но това е'прекалено интензивен. (Да не говорим за цялата бяла прах.

Така че, ако има нещо, мисля, че трябва да грешим от страна на недостатъчно руж вместо твърде много. Тежкият руж винаги е по-лош, отколкото изглежда малко бледа! Безцветен Исабели Фонтана все още изглежда дефиле, вижте?

Какво'е перфектното количество руж? Тук'това е точно така:

Супер-безшевни, само шепот на всяка буза, за да обвържат всички грим заедно. Че'това, което искаме!

4. Вашият руж не е'т се смесват правилно.

С добре смесения си руж и всичките си грим наистина е също толкова важно, колкото изборът на правилните нюанси за тонуса на кожата.

Помисли за това. Може да имате най-ласкателният цвят на руж познат на жената, но ако изглежда стържещ или неравен, той спечели'нямате никакви благосклонности.

Няколко примера. Котка Деили'цветът на руж е'не зле на средата си, златна кожа, но със сигурност се прилепва към кръпка в центъра на всяка буза. Тя просто го прави грим прилагане изглеждат помия.

Минди Кейлинг има достатъчно дълбока кожа, за да извлече червения тонус, но начинът, по който спира доста рязко в средата на бузата, е много разсейващ.

Това не е'не е толкова лошо, но ако се вгледате внимателно, можете да видите парчета от Рейчъл Вайз'на лицето й се изчервява руж.

Първо, уверете се'добре овлажнявайте. Blush ще се придържат повече към сухите области и ще изглеждат неравномерни или непрозрачни. Ако имате тип суха кожа, определено обмислете размяна на прах за крем.

След това очевидно смесването ще направи всичко по-добро! Знаеш ли какво помага с това? Страхотна четка! Вие'Имате няколко възможности:

Тук'на Ан Хатауей с перфектно смесения и деликатен прасковен флъш:

За повече съвети за смесване вижте Катрина'тук.

5. Вашият руж е твърде близо до носа ви.

Искаш да оставиш поне един или два пръста' ширината между страните на ноздрите и мястото, където започва червеят.

В противен случай, когато руж стане твърде близо до носа, може да наистина ли акцентират зачервяването. Знаеш ли как изглеждаш, когато имаш студ? Е, това'това, което Катрин Зита-Джоунс завърши:

Изчервявам се? Bronzer? Аз не'Не знам какво е това, но това'не работи.

Mischa Barton има подобно нещо:

Това не означава, че можете'Почиствайте из носа си за слънчев целулит. Просто го пазете нагоре, на моста, вместо близо до ноздрите. Ерин Хедъртън има правилната идея:

Освен ако кожата ви не е абсолютно освободена от зачервяване, то'Винаги е добра идея да сдържите червения си цвят с бърз конектор до ноздрите и навсякъде другаде, от която се нуждаете.

6. Вашият руж е твърде нисък на лицето.

В идеалния случай ружът не трябва да е по-нисък от долната част на носа ви. То'добре, ако смесването ви е малко под носа, но основният цветен фокус трябва да е точно в средата на лицето ви, върху месестите части на бузите.

Когато ружът е прекалено нисък на лицето ви, той просто издърпва всичко надолу, така че изглеждате по-бавни и по-стари, отколкото сте всъщност. Вземете Емили Блънт например:

Прав ли съм? Дори бих казал, че Амбър Сърд'че руното е твърде ниско (и тежко) тук:

Вземете малко, а вие получавате обратното - мигновено повдигане на лицето. Ева Мендес ни показва как'е направено:

7. Вашият руж е прекалено висок на лицето.

От друга страна, не'Нито искаш да си прекалено висока.

Поставянето му през върховете на бузите и около храмовете може да ви даде ефект, подобен на кукла, вместо естествен флъш. Плюс това, когато ружът е твърде близо до очите ви, може да има същия ефект на зачервяване, както когато го сложите близо до носа си. Тук'Минка Кели демонстрира:

Никол Кидман'ружът се пълзи опасно висок и:

И проклетите там'отново е този бял прах!

Въпреки това, мисля, че най-наложителната причина да не поставяте руж прекалено високо е, че може да направи лицето ви да изглежда по-дълго.

Когато руж седи над центъра на лицето ви, създавате илюзията за по-късо чело и ако формата на лицето ви е овална до продълговата, вие'оставете тази голяма площ от празна кожа останалата част от пътя надолу.

Добро правило е да използвате центъра на ушите си като насока за това къде трябва да бъде най-цветният.

8. Вие'използвайте руж за контур.

Знам, че хората го правят. Подобно на често срещания нарушител на контур Сара Хиленд:

Но това'Защо имаме действителни контурни продукти сега! Те'специално създадени да създават илюзията за сянка и да бъдат тон на тон (вместо розово, розово и т.н.), те ще изглеждат много по-естествени под скулите ви, отколкото биха направили руж. Освен това, не'не трябва да се притеснявате за това нещо, което ми се струваше, че съм говорил по-горе.

Две контурирани палитри, които наистина харесвам, които се движат по фини и имат достатъчно нюанси, за да работят върху цялата гама от тонове на кожата, са NARS Contour Blush:

И Марк Джейкъбс #Instamarc Light Filtering Contour Powder:

Идеята е да го запазиш фин, като Джейми Чун'изваяните бузи:

Отново поддържайте цвят на месестите части на бузите, а не на кухините. Вижте колко по-естествена изглежда Сара Хиланд с руж на правилното място?

9. Вашият руж изчезва.

Така че, преди да напуснеш къщата, ще си спреш. Но когато се вгледате в огледалото няколко часа по-късно, то'както и да не се притеснявате. То's gonzo.

Какво'това е любовник на кремав руж?

Опитайте да го поставите с прах. Можете да слой крем руж под съвпадение прах руж. Или, ако тази потенциална цветна експлозия ви плаши, просто прах силно смлян, насипен полупрозрачен прах, като Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder, отгоре.

Ако все още се нуждаете от повече цвят след това, можете да добавите по-малко крем руж, за да направите бузите си поп. (Знам, технически, кремове don'не отивам на прах, но получих този съвет от най-хубавия художник на грима, така че не мога'ст стресирайте.)

Алтернативно, ружът, който привлича изчезващ акт, може да бъде знак, че трябва да преминете към формули. Изпробвайте гел или петно ​​за по-голяма мощност, отколкото крем или дори прах.

И така завършва това ръководство за по-добре руж! Отписване с финална снимка на безупречен, перфектен руж (Léa Seydoux, natch):

Надявам се, че сте намерили тези съвети полезни! Тук'за подобряване на нашата колективна игра на руж!

Кажете вашето мнение

Виновни ли сте за някоя от тези грешки? Кои от тези знаменитости ви харесва най-добре? Какво'е любимото ви руж на всички времена?

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − 23 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map