Топ 9 играчки за новородени бебета Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

Топ 9 играчки за новородени бебета Стилове в живота

Новородените бебета имат някакво привързаност към играчките, което е универсално. Бебетата по цял свят са очаровани от външния вид, действието и звука на играчките. Има обаче някои играчки, които могат да ги изплашат и да ги направят наистина разстроени. Трябва да изберете правилната играчка за новороденото и тази статия ще ви запознае с най-добрите 11 най-добри играчки, които можете да купите за вашето новородено бебе.

Когато избирате подарък за новородено, най-добре е да прочетете за даровете и да се консултирате с родителите. Потърсете играчки, които бебето може да държи и вземете или смучете. Избягвайте играчките с малки части. Нашата статия определено ще ви помогне да изберете умните и полезни подаръци за новородени.

1. Ръчно държани играчки:

Играчки for New Born Babies-Hand Held Toys

В ранните месеци бебетата не са способни да разбират сложни играчки. Следователно, трябва да отидете за нещо наистина просто и забавно в същото време. Има многобройни преносими играчки, които бебето може да държи с ръката си и да го разтърси или да го премести, за да направи шум от него, което, разбира се, ще бъде мелодично.

2. Музикална кутия:

Играчки for New Born Babies-Music box

Новородените бебета спят по-добре, когато се играе някаква мека музика. Човек трябва да търси нещо интересно, когато купува играчка за бебета. Музикалните кутии се смятат за една от най-добрите играчки за новородени бебета, тъй като музиката захранва бебетата и ги държи щастливи. Трябва да изберете този, който се предлага с мек и мелодичен тон. Те може и да не могат да го управляват, но все пак ще се забавляват просто да го слушат.

Виж повече: Играчки за бебето

3. Мобилният телефон:

Играчки for New Born Babies-The mobile

В днешния свят, от 24 часа на ден, прекарваме почти 8 часа по телефона. Бебето очевидно ще наблюдава майка си и баща си, заети с предмети, чрез които се опитват да общуват. Мобилната играчка е подходящ мобилен телефон за бебета и той може да играе и с него. Мобилният е един от най-добрите играчки за новородени бебета.

4. Комплект "Дрънкалки":

Играчки for New Born Babies-The Rattle Set

Новородените бебета обичат цветовете и се надяваме, че ще харесат и тази дрънкалка. Това се счита за една от най-добрите детски играчки за новородени. Можете да го разклатите и да направите чудесен шум от него. Освен всичко това, спортува красиви цветове, които ще бъдат обичани както от момченце, така и от бебе.

5. Игралната фитнес за новородени бебета:

Играчки for New Born Babies-play gym for newborn babies

Почти всеки родител купува това за новородените си бебета, за да помогне да активират различните мускули и влакна на тялото от много малка възраст. Тази фитнес зала за бебета обикновено се държи в леглото и е напълно безопасна, тъй като идва с мрежата. Цялото нещо изглежда наистина радостно и бебетата ще го харесат от момента, в който поставят очите си върху него.

Виж повече: Играчки за новородено бебе

6. Сензорни играчки:

Играчки for New Born Babies-Sensory toys

Сензорната играчка е невероятна играчка, която да добавите към колекцията за бебешки играчки. Сензорната играчка идва с вградени изкуствени сензорни бутони, които ще направят някакъв шум или флип, когато бутонът се натисне отвън без да знае. Бебетата чупят чудесно смях, когато играчките скочат или се обърнат. Това също е една от играчките, подходящи за новородени бебета.

7. Музикалната роля Дрънкалка Играчка:

Играчки for New Born Babies-The musical role rattle toy

Търсите новородени бебешки играчки? Тук имаме още една невероятна и красива музикална играчка за новородените бебета. Това е абсолютно безопасно за бебетата, тъй като в конструкцията на тази играчка не се използва токсичен материал. Той също така ще подпомогне развитието на моторни умения.

8. Winfun-Baby Girl Playmat:

Играчки for New Born Babies-Winfun-Baby Girl Playmat

Търсите ли новородени бебешки играчки онлайн? Ето една прекрасна играчка, която е една от най-добрите играчки за новородени момичета. Тази играчка идва с прекрасен дизайн и ще бъде общ убиец на време за бебетата. Момичетата ви ще се радват да се търкалят и да играят с тях почти през целия ден.

Виж повече: Меки играчки за бебета

9. Многоцветната играчка:

Играчки for New Born Babies-The Multi-Color Toy House

Последно, но не на последно място, това е малко напредна играчка за новородените бебета. Но те все пак ще го харесат. Можете да се възползвате от тази играчка от всеки магазин, предоставящ бебешки играчки или да го купите от някой известен онлайн магазин за бебета.

10. Rock a Stack:

Топ 9 играчки за новородени бебета Стилове в живота

Това е много популярна играчка сред бебета и малко момчета обичат да се стекат. Има безкрайна радост в подреждането и сортирането. Тези ярки лъскави цветове и пръстени определено са добри за координация на ръцете.

11. Въртена топка:

Топ 9 играчки за новородени бебета Стилове в живота

Гледайте как се кикотене на момченцето, когато тази топка се разтърсва и се клатушка. Имате топка с вашето момче! Тази топка идва с различни опции за изтегляне и завъртане. Опциите са много.

До момента сме обсъждали играчки, подходящи за новородени; нека сега да разгледаме няколко дейности, които можете да поемете с малката си.

Танцувайте с вашето бебе:

Играйте успокояваща музика за вашите бебета и носете малкото си бебе и се люлее внимателно, като държите бебето си. Бебетата обичат да прекарват времето си с родителите си и това е чудесен начин да се свържете с вашето малко чудо.

Обучавайте вашето бебе с неща около вас:

Тази дейност не се ограничава само до бебешки играчки. Можете да използвате всеки домашен продукт, който е безопасен за използване. Съхранявайте предмети с вас и въведете тези обекти един по един. Това е блестящ начин да ги научите на предмети като лъжици, тъкани, бутилки и т.н..

Изкарайте рок звезда в Теб:

От "Twinkle, Twinkle", "Wheels in the bus", "Ако сте щастливи и знаете това", бебетата обичат анимирани гласове. Опитайте да модулирате гласа си от ниско стъпало до високи скуки. За да добавите по-голямо забавление, опитайте да използвате кукли с пръсти.

Bubble Trouble:

Мехурчетата са наистина магически и тази игра е забавна за 4-6 месеца. Можете да духате мехурчета по време на вашето време или докато ги ходите в парка. Бебетата са очаровани от мехурчета.

Тъмно време:

Това е една от най-важните дейности за бебета. Това укрепва врата и главата на бебето и им дава различна представа за нещата. Уверете се, че непрекъснато ги наблюдавате.

Има някои добри играчки за новородени, които могат да променят настроението на вашите бебета и да преобразуват целия си ден. Следователно, трябва да бъдете изключително внимателни, докато избирате. Играчките, описани в тази статия, се надяват да ви помогнат.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map