Най - добрите мини и големи кожени седалки за кожени велосипеди Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

Най – добрите мини и големи кожени седалки за кожени велосипеди Стилове в живота

Саковите торбички обикновено се използват за чантите, необходими за носене на коне. Но днес широко използвани в велосипеди и мотоциклети имат голям брой разнообразие от седлови торби. При велосипеди седловидните седалки се виждат под седалката или седлото. Малките торбички са закрепени на велосипеди за задържане на малки аксесоари, които да се използват по пътя. Някои седалки седалки се използват на велосипеди, които пътуват за дълги разстояния или състезателни велосипеди, а дори и на планинските велосипеди. На мотоциклетите зад седалките или отстрани на задната седалка се окачват твърди торби за седла.

Saddlebags за велосипеди в Индия:

Дъските за седалки днес са проектирани толкова привлекателно и лесно по начин на монтаж, който лесно може да носи важни неща, които да се използват на пътуването.

1. Задна седалка за велосипеди:

седло bags

Саковите чанти за велосипеди се предлагат в много дизайни. Малка торба под седалката имаше много необходими видове оборудване, необходими на пътя. Размества части като вътрешни тръби, бутилки за вода, комплект за масло, ремонтен комплект за пробиване, инструменти, комплект за оказване на първа помощ и т.н..

2. Handmade Saddle Bags:

Ръчна изработка Saddle Bags

Предната чанта на гърба на носача също е една от любимите чанти за седла сред велосипедистите. Ключалката се отваря отгоре, което прави ездача лесно да отвори чантата и да получи всичко, което е необходимо, докато карате велосипеда.

3. Touring чанти за седла за велосипеди:

обиколка Saddle Bags for Bikes

Големите седлови торби се използват предимно за дълго пътуване с велосипеди или за алпинизъм. Голямата торба е фиксирана под седалката със специални колани, които са закрепени както към седалката, така и към задната дръжка на велосипеда. Голямата чанта седалка може да побере голяма част от храната, убежището и необходимите съоръжения.

4. Поставки за седла:

чанта на велосипед Mounts

Мотоциклетите седлови торби имат различни характеристики с допълнителни джобове и дизайнерско платно и кожени материали. Торбичките за седла имат уникални гъвкави и разтегливи колани, които най-добре се закрепват към задните седалки на мотора.

Виж повече: Девет Западна чанта за рамо

5. Двойни седлови торби за велосипеди:

двойно Saddle Bags for Bikes

Двустранните седални чанти имат допълнително пространство за повече резервни части, които да се носят по време на пътуването. Атрактивните корици и стилен облик правят чантата на седалката привлекателна; момичетата биха искали да имат такива чанти за седла на велосипедите.

6. Водоустойчиви седалки за велосипеди:

Водоустойчив Saddle Bags for Bikes

Водонепроницаеми седални чанти, специално изработени за нежелано време, са най-подходящи за велосипеди; ездачите обичат такива трайни чанти, които поддържат най-добре маршрута. Допълнителните джобове добавят много помощ, за да не се държат отделно.

Виж повече: Последната чанта на Jansport

7. Кожени седлови торби за велосипеди:

Кожа Saddle Bags for Bikes

Кожените чанти за седла се считат за най-доброто от сегментите на седла, използвани за коне, велосипеди или велосипеди. Трайността на кожата е много повече от други материали. Кожените велурени кожени чанти и кожените конци са по-привлекателни чанти.

8. Чанта за седла на ръкохватката:

преден Handler Saddle Bag

Хората също обичат седалките в предната част на велосипедите си, предните дръжки на седалките имат куки, които се фиксират с дръжката на велосипеда. Ездачът се чувства лесно да избира удобни неща от велосипеда по време на шофиране.

Виж повече: Селена чанти

9. Персонализирани седални чанти за велосипеди:

Персонализиран Matching Saddle Bags for Bikes

Мотоциклети като кралското поле и подобни спортни велосипеди имат страхотни чанти за седла, които най-добре съответстват на структурата на мотора. Съответните и подобни чанти за седла се правят по поръчка на клиента и така се правят по подобен начин.

Торбичките за седалки се наричат ​​също като торби за седалки, клиновидни пакети или седалки. Хората предпочитат най-вече седалките под седалките, тъй като те лесно се прикачват и не попадат между пътуването. Задните седалки също се виждат закрепени на задните седалки и на страните на превозвача за тези, които трябва да носят неща от места до други. Малките чанти за седла се оказват полезни при съхраняването на резервни съоръжения, необходими по всяко време за ремонт на велосипедите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map