Най - добър индийски дизайнер Sarees със снимки | Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

Най – добър индийски дизайнер Sarees със снимки | Стилове в живота

Индийските sarees заемат много специално място в цял свят обличане традиции и обичаи. Особено индийските дизайнерски сареи създадоха тенденция в цялата индийска история заедно със съвременната култура. Докато старите рокли и костюми се справяха добре в западната култура, тук в Индия, общото облекло за жени от началото на цивилизацията е сарей. За тези, които все още не знаят какво е саре, може да се определи като дълга дреха, която е обвита стратегически около тялото ви, за да образуват парче дреха.

Сарее е традиционно облекло за един индиец и все още е чудно, че стоим в този настоящ век все още изглеждат очаровани от сареите. Въпреки че модерното поколение вече предпочита запазените дрехи за ежедневието си, това е задължително условие за индийско момиче да запази парче традиционно облекло в своя гардероб за тези случайни събития. Sarees все още владеят индийския пазар и тук са някои от най-добрите индийски дизайнери sarees, които можете да вземете реплика от.

Красива индийски дизайнер Sarees с снимки:

Следват най-атрактивните и популярни индийски дизайнери sarees с снимки, които със сигурност ще ви удивим.

1. Мекият розов дизайнер Brasso Saree:

индийски designer saree 1

Saree идва в отличен розов цвят на праскова, който е трезвен и красив, но не е просто оцветяването на сарей, което ни привлича, а простото, но тежко украсяване на сарените спортове, които придават вид на сарей. Разкрасяванията са от меко злато с подплата от жаржене по ръбовете на саре. Съчетавайки го с розова блуза, тази саре е определено парче за съкровище. Както можете да видите тук, блузата се хвали с поглед на остър ъгъл и просто я натиска на саре. На дизайнерската сара е очертана златна граница, която дава по-красив външен вид.

2. Дизайнерът на Cool Chiffon Saree:

Готино Chiffon Designer Saree

Този фин шифен сарей започва с фина нетирана консистенция, но не забравяйте красивия модел, който определя основата на саре. Сареят спортува силно орнаментирана граница с периодични полярни точки на виолетово по цялото тяло. По линията има намек за черно с флорални произведения на изкуството. Тази дизайнерска индийска сарей има и цветя по централната линия. Красивата дантела поставя само едно шоу от само себе си. Също така трябва да се отбележи, че цветната комбинация прави възможно най-много проста прозрачна монохромна сара.

3. Златната птица дизайнер Сарей:

индийски designer saree 3

Красивият дизайн и почервеност на тази сара ни напомня за красива златна канарка, където моделът тържествено се издига в жълтеникава сара. Границата на сарето по тялото започва със сатенено матово злато и паллът има жълто към него. Долната част на сара има красива ацтекска живопис в монохромен цвят, която подобрява външния вид. Златната saree дантела saree има етно съвременна муза чувствам към него. Можете да го носите в прости поводи, които изискват да бъдете вашето първокласно себе си. Една тримесечна или пълна ръкава блуза ще изглежда най-добре с тази сара, със златна дантела на ръкавите си

4. Дизайнерът на матирания облик Saree:

заскрежен Look Designer Saree

Тази сара е изключително красива в розово оцветяване с блестяща странична граница. Цялата сарена е скромна, но има силно изявление към нея. Окъпани в елегантност, краищата на сарерите имат слаб цвят на цвят, който подчертава тържествената розова. Носете най-добре тази сара с черна блуза или я свържете добре с розово. Обера на дизайна на дизайнерски сари е да умре, а блузата също е невероятна. Можете да носите това на всяка функция, която ще ви позволи да извлечете максимума от аксесоарите си, тъй като тази сара е съвсем проста и ще ви е необходимо допълнително, за да се възползвате максимално от това

5. Дизайнер за флорално претоварване Saree:

индийски designer saree 5

Цялата сара се предлага в красива цветна сянка в дизайнерски вид. Основният цвят на тази дреха е матирано меко бежово, което е шифон и удивително красива. Граничната линия на сарее по дължината на палла или драпирането спортува красив широк флорален дизайн в червено и жълто. Въпреки че тук цветята са големи, целият сарийски спортен миниатюрен жълт и червен цвят. Сарее е прозрачно, но все пак успява да изглежда толкова елегантно и милосърдно, вместо да изпуска същата стара дизайнерска атмосфера. Трябва да се вгледате внимателно, за да декодирате, всъщност целият вид е идеален за прости поводи или фестивали.

6. Великият паун жоржет Дизайнер Сарай:

индийски designer saree 6

Това е един от най-търсените индийски дизайнер saree.This georgette Saree е националната дреха на Индия и паун е нашата национална птица и затова нека включим и двете в красива парче saree, която определено ще направи главите да се обърнат, докато валс. Палето на сарето спортува могъщия елегантен паун с георигет и заари. Останалата част е в бял шифон със сини граници. Самият паун е черен, а върху бялата прозрачна мрежа излиза съвсем нов поглед към светлината. Можете да видите как дори най-простият дизайн на блуза прави блузата изглежда невероятна за ядрото.

7. Уебър Детайли дизайнер Сарей:

индийски designer saree 7

Velvet е консистенцията на плата и тази половин саре е безупречно изпълнена с дълбоко виолетово. Цялата горна половина на сарее има красив петна кадифено изглеждане, но колкото за долната половина, спортът е много слаб розов. По протежение на границата на саре е вътрешно заари произведение, което следва ръбовете на сарее по посока надолу. Това е още един от дизайнерите на индийски сари. Всяка блуза ще е подходяща за сара, но тъй като тя е ниска по отношение на дизайна, с изключение на границите, трябва да се съсредоточите върху нуждите на събитието. Саретата може да е достатъчна както за обикновена страна, така и за прекрасно парти облекло.

8. Големият дизайнер от юта Hues Saree:

индийски designer saree 8

Голото е новият нюанс за този сезон и оттам това саре е ще утоли перфектната ти жажда за голи цветове. Сарее на горната половина спортува красива гола бежово, която говори за простота. Същият тон продължава и на границата, но между бежовото има тази прекрасна черна и златна украсена плат. За границата е монохром. Черната долна завеса като красива дизайн навсякъде, правейки сара да изглежда като перфектен избор, ако се намирате в добрите стари традиционни, които се отличават с много сложно произведение на изкуството. Както виждате, бежовото и черното вървят добре, въпреки съмненията ви.

9. Монетния дизайнер Net Saree:

индийски designer saree 9

За суровите лета, светлият ментов оттенък е най-добрият и за спорта необичаен цвят е най-добрият избор. Докато други биха избрали розови и жълти, този път ухажвате тълпата със специален мента. Обогатена със свежест, този ментов зелен цвят има някои златни разкрасявания в рядка форма. Границата също е от матово злато. Сарее има малки златисти дизайни навсякъде, както е посочено по-горе. Това е индийска нетирана дизайнерска сара, вместо обичайната традиционна прозрачна, която ще затвори резбата. Нишките за тази е по-широка и това прави блузата на сари да бъде важен избор.

10. Дизайнер на дизайнерски часовници от екстраваганса Saree:

индийски designer saree 10

Това е една от най-красивите индийски дизайнерски сареи с отлична граница. Наричахме тази сара фарс за красивите си оживени цветове, които бяха подсилени от внезапните блясъци. Цялата сара говори за гала вечер, където базата започва с кръгло червено и обгръща се около полунощното синьо. Границата е свързана със заари злато, което е широко и прекрасно срещу полунощното синьо. Червеното драпиране съдържа някои малки детайлни произведения на изкуството, разположени в синьо и черно, което може да звучи странно, но всъщност изглежда страхотно, както вече сте забелязали. Какво чакаш? Отидете да погледнете този дизайн и да го вземете у дома, за да изглеждате като дива, която сте.

11. Монохромен чек дизайнер съвет Saree:

индийски designer saree 11

Докато говорим за блясък и блясък, тук е друг такъв сари този път в по-модерен облекло. Модният детайл за сарето подчертава успокояващите черно-бели плътни проверки, докато горната палла е с тъмно черно, с блясък. За границата този път използвайте пукаща оранжева светлина, за да добавите цвят. Това индийско дизайнерско саре е много оживено, но трезво и елегантно. Можете да изглеждате като жена, която всеки иска да бъде като никога с този поглед.

Виж повече:  Нов тип сари

12. Индийски креп дизайнер Сарей:

индийски designer saree 12

Търсенето на тази саре е изпълнено с цветове от два типични балонауки - розово и пулово синьо. Цялата саре е изпълнена с украшения в злато, блестящо и блестящо по целия път. Сарее е нещо многоцветно, иначе казано заради златните зори и се разпространява навсякъде, докато синьото е ограничено до ъгъла. Никаква друга сара не може да привлече вниманието на този индийски дизайнер сарей.

13. Сладкият червен индийски дизайнер Сарей:

индийски designer saree 13

За приемане или сватбено тържество този път опитайте този валентински червен сарей със златна граница и подробности. Около края на сарее има жълти чакри заедно със синя нетна детайлност в паллу. Тялото на сарее за останалата част от плата е изпълнено със златни ботуши. Червеното сарие, което виждате тук, е правилният избор всеки път, когато получите покана за ангажираща партия. Това е много непринудено, но зари и сложността го карат да изглежда много етнически. Блузата, която моделът носи тук, може да бъде ваш избор.

Виж повече:  Как да нося сари в различен стил

14. Цветя и лозя дизайнер Сарай:

индийски designer saree 14

Тук има още един монохромен сарей, който би удушил ума ви. В най-добрия случай тази индийска дизайнерска сареа отдолу по-долу започва със сатен черно, където са изтеглени цветя. Горната част, спортираща копринената бяла, има останалата част от листата и лозята. Можете лесно да докажете своята любов към цветята. Това е една от отличните индийски дизайнерски сари, която е идеално подходяща за млади момичета на всеки фестивал.

15. Цветната бомба чист креп дизайнер Сарей:

индийски designer saree 15

Това сари е перфектно напълнено с ярко бяло и синьо, с внезапни зеленчуци от мента и поп розово детайли. Това може да се пренесе като забавен вид. Тя е просто великолепна индийска дизайнерска сара, която ще задоволява съвременните и традиционните жени. Можете да носите тази сара за всякакви семейни функции и други партита също.

Сега, когато свършим да говорим за най-добрите 15 индийски дизайнерски сарйеса, можете да очаквате лесен ден за пазаруване. Очевидно, след като сте взели курс, но вероятно имате представа за цялата сделка сега, нали така??

Виж повече: Как да нося памук Saree спретнато

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 + = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map