Как да използвате косата серум за растежа на косата? | Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

Как да използвате косата серум за растежа на косата? | Стилове в живота

Серумът за коса е нова дума за вас? Трябва да сте се сблъсквали с тази дума в няколко реклами за грижа за косата, но не сте запознати с нейните ползи и ползи. Добре прочетете, за да намерите всичко, което трябва да знаете за серумите за растеж на косата. По родови думи косменият серум е течност за поддържане на косата, която се състои от силициево съдържание, керамиди и аминокиселини.

Серумът за коса е като магическо решение, което превръща грубата и тъпа коса в блестящи и свободно протичащи брави само за нула време. За разлика от масла за грижа за косата, които проникват в кожухарските кожи и временно променят структурата си, космените серуми просто покриват повърхността на косата. Този тънък защитен слой причинява отразяване на светлината и прави косата ви блестяща. Въпреки че са превъзходни за управление на газирана и суха коса, тези серуми също предпазват косата от сурова слънчева светлина, замърсяване и влажност. Както мъжете, така и жените могат да използват тези серуми за коса за растеж на косата.

Виж повече: Лечение на плешивост на косата

Как да използвате косата серум за растежа на косата? | Стилове в живота

Предимства на серум за растежа на космите:

Ако желаете да развиете бързо косата си, докато все още поддържате качество, серумът за растежа на косата е всичко, от което се нуждаете. Активните съставки в серума на косата стимулират корените на косата и скалпа. Това на свой ред задейства мъртвите или пасивни космени фоликули, за да предизвикат нов растеж на косата. Тъй като серумът коса работи по пътя си чрез "рестартиране" на излишните космени фоликули, също така помага за увеличаване дебелината на косата. Това прави серумът за растежа на косата най-доброто решение за тези, които са изправени пред изтъняване на косата, намален растеж на косата, алопеция, преждевременно оплешивяване и плешиви петна. Но това не свършва тук. Освен че предизвиква по-бързо растеж на косата, косменият серум носи и други ползи за косата.

  • Серумът за растеж на косата дава блестящ външен вид на косата ви. Те магически преобразуват сухата и блестяща коса, за да станат лъскави и управляеми. Той също така предотвратява заплитането на косата и дава здрав блясък.
  • Чрез обличане на косата с предпазна козина, серумът за растежа на космите също предпазва косата от щети, причинени от замърсяване, влага, прах и средства за оформяне.
  • Повечето серуми за растеж на косата са оборудвани с формула за защита срещу ултравиолетови лъчи. Това предпазва косата от увреждане от вредните ултравиолетови лъчи.
  • И накрая, космените серуми също са отлични кондициониращи агенти за косата. Те са здравословна подмяна на масла за коса, които се придържат към скалпа и правят косата ви фризотична.

Виж повече: Природно лечение за растежа на космите

Как да използвате косата серум за растежа на косата? | Стилове в живота

Как да се прилага серум за растежа на косата:

Понякога дори и най-добрите серуми за коса не могат да ви дадат желаните резултати, ако не се прилагат правилно. Затова винаги пазете това ръководство за прилагане на серум за коса. Този процес на прилагане със сигурност помага да се получи растеж на косата безопасно.

  • Преди всичко, важно е марката за вашия серум да е същата като марката на вашия шампоан и балсам. Това предпазва косата ви от неблагоприятните ефекти от смесването на различни съставки на косата заедно.
  •  Изсипете 2-6 капки на серум върху дланите си и се разтривайте. Серумът никога не трябва да се прилага с пръсти. Винаги използвайте мека четка, за да разпространявате серума на косата си.
  • Серумът за коса трябва винаги да се прилага по дължината на косата ви. За разлика от други продукти за грижа за косата, които се използват от скалпа, никога не трябва да се прилагат серуми върху скалпа и корените на косата. След като нанесете длани по дължината, изчеткайте косата, за да разпределите серум равномерно.
  •  Сега просто трябва да изсушите косата си напълно и сте готови с работата. Това приложение на серума за растежа на космите, освен стимулирането на растежа на косата, ще ви даде мека и копринена управляема коса, която ще направи главите да се обърнат във вашата посока.

Виж повече: Хомеопатията медицина за контрол на падането на косата

Преди да използвате серум за растеж на коса е от съществено значение да се консултирате с добър експерт по косата. Когато използвате серуми за растеж на косата, винаги използвайте добра марка. Пазарът е наводнен със серуми за растеж на косата, изберете такъв, който да отговаря на вашите коси и да дава желаните резултати.

Изображения Източник: 1, 2.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map