9 снимки на Ариана Гранд без грим | Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

9 снимки на Ариана Гранд без грим | Стилове в живота

Една от най-пресните лица на поп света, тази млада красавица започва от съвсем млада възраст и с времето и възрастта си, тя се е усъвършенствала в жена, която всички искаме да бъдем. На ранна 13-годишна възраст този американски млад мъж се присъедини към Бродуей, за да стане прекрасна певица, която сега е. В почти всичките му музикални видеоклипове можем да видим колкото се може по-добре, косата й е направена в подозрителното й пони, а крилете на очна линия подчертават очите й. Но когато става въпрос за реалния живот без звездите и блясъка, истинският въпрос е дали тя наистина е джаз или смесена с малко блус. Тук в тази статия ще открием това.

Красива Ариана Гранде Без грим Снимки:

Тази статия ви предоставя най-добрите и невидими снимки на Ариана Гранде без грим, която също ще ви привлече.

1. Fresh Look:

Ариана grande without makeup

Ариана Гранд показва свежото си лице в тази картина, потискайки всички слухове за това как никога не блести без осветлението. Ариана с най-доброто си лице тук поставя за фотоапарата, без да има гримаса по лицето й, и въпреки това изглежда изключително сладка в безупречната си пастелна кожа. Светлите й очи и мекият поглед още повече подчертават външния вид.

2. Умореният вид:

Ариана grande without makeup2

В една от снимките й, на които се появиха социалните медии, Гранд се виждаше без грима, където изглеждаше красиво, но тежките дни на репетициите и звуковите проверки имаха такси за нея, докато уморените й очи говореха изрично за натоварения й график. Независимо от това красотата й все още беше несравнима.

3. Selfies:

Ариана grande without makeup3

Тъпайки косата си назад, Ариана я постави на себе си. Макар да изглежда малко зачервена и уморена заради късните си нощни графици, можем лесно да отгатнем как нейната красота не се ограничава само до професионалните комплекти грим, а в нейната истинска същност. Как е красива тя е дори в грим свободен поглед.

4. Poolside Grande:

Ариана grande without makeup4

Една стара снимка на Ариана показа, че се наслаждава на охлаждане край басейна през летния ден. Косата й беше мокра, лицето й беше свежо и ноктите й бяха направени в розова рокля. Този поглед на басейна определено ни казва как е наистина красива по свой начин. Въпреки че очите й говореха за умора, кожата й беше толкова жизнена, колкото винаги. Как е красива, дори без грим.

5. Само една разходка:

Ариана grande without makeup5

Тук виждаме Гранде навън и на разходка с минимален линеар и косата му е прекрасно изработена. Докато се запъваше в коженото си палто и в черно облекло, тя гледаше как яздиво и весело се усмихваше с усмивка. Дори и без много грим на лицето й изглеждаше доста дива.

Виж повече:  Адриана Лима без грим

6. Назад в дните:

Ариана grande without makeup6

Това е стара картина на Ариана гранд през дните, когато тя е боядисала косата си с поп червено гарван. Макар и млада от вида на лицето й, Гранд блестеше като ярко ново лъскаво пени. Кожата й излъчваше блясък, докато тя отдаваше една от редките й широки усмивки. Настръхнала в розово, тя се открояваше сред другите, без дори да се гримира за себе си.

7. Студен ден въпроси:

Ариана grande without makeup7

Студените дни са трудни за младия Гранд, което се вижда на умореното си лице, когато се отправя от работата си. Опакована в розово, Ариана имаше косата си в задната четка, без никакви признаци на грим на лицето й. Макар че умората беше очевидна, изглеждаше красива.

Виж повече:  Риана без грим

8. Тенденторът:

Ариана grande without makeup8

Тук виждаме Ариана в една от нейните подписи наполовина надолу и надолу по косата. Обаче този път тя замени понито си с най-горния възел, когато отиде на екскурзия с блуза с преобладаваща големина и красивата си красота. Това е една от най-красивите снимки на грима на Ariana grande sans.

Виж повече:  Скарлет Йохансон без грим

9. Да бъдеш сладка:

Ариана grande without makeup9

Последното в списъка ясно показва, че сладката Ариана се усмихва широко в камерата и дори без грим, тя изглежда доста красива и весела.

Изображения Източник: 6.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map