9 Най-прически за дълги вълнообразни коси | Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

9 Най-прически за дълги вълнообразни коси | Стилове в живота

С главата, пълна с коса, най-новите притеснения, които ви държат бюст през нощта, са различните начини, по които можете да подправят своя външен вид, без да компрометирате тежките къдрици. Твоето нещо за дълга коса е, че всеки нов стил или прическа може лесно да се приложи, защото дължината ви компенсира всичко останало.

прически for long wavy hair

Но същата стара същата стара коса може би е прекалено много за скучни дни. След това отново лошите дни на косата разрушават перфектните вълни и т.н. Ето списък на някои от най-добрите прически, с които можете да се възползвате с дългите си ключалки.

Различни дълги вълнообразни прически за момичета:

Малкият бунк:

прически for long wavy hair1

За тази коса се опитайте да намалите косата си още. Можете да опитате с плетене косата си през нощта преди, така че на следващата сутрин формата на косата се поддържа и вие получавате елегантни къдрици. Сега раздели косата си от горната половина и с малка вратовръзка го оправи в разхвърлян кит. Това е перфектната прическа за веселото лято, когато можете да запазите косата от лицето си и да го носите така, както ви харесва.

Високо пони:

прически for long wavy hair2

Досега думата "пони" е станала твърде масово и искате да включите малко забавление в него. Съберете цялата коса от гърба, като обърнете главата си с главата надолу, за да получите добра капка. След като го направите така грижливо и оставяйки косата надолу отдолу, свържете останалата част на високо пони. Сега използвайте единичната ключалка, за да я навиете около основата, за да скриете лентата.

Виж повече: Лесно отворени прически за дълги коси

Назад:

прически for long wavy hair3

Създайте плитка лента в задната част на главата си, като просто използвате тази техника. Разделете косата от всеки от двата ви предни брави и започнете да ги плетете поотделно. След като приключите, вместо да ги обезопасите с вратовръзка, уверете се, че използвате щифт. Сега го върнете обратно и фиксирайте щифтовете към главата си.

Предницата:

прически for long wavy hair4

Това е достатъчно проста всекидневна прическа, която можете да изберете. Това може да е подходящо за филмова вечер или дори за училище. Провийте или скърцайте космите на гърба. Сега използвайте мек бум отпред, като дразните предната част и след това го закрепете с щифтове. Можете дори да дразни задната част на главата за сила на звука.

Виж повече: Офис прически за дълги коси

Водопадът Braid:

прически for long wavy hair5

Опитайте с водопада плитка за вашата тежка глава на грива. Обикновено водопадът плитки изглежда страхотно с вълнообразна коса, тъй като вълнообразността на косата е изведена на глас с използването на свободно падащи косми, които се сливат добре с останалите. Започнете от едната страна и бавно преминете към другата.

The Messy Low Bun:

прически for long wavy hair6

Ако все още се притеснявате за сватбата на следващата седмица, не търсете повече, тъй като тук е перфектната прическа за вас. Започнете с навиване на косата си, за да определите вашите вълни още повече. Сега използвайте отделни парчета брави за коса и ги сгънете и завийте, за да получите този вид.

Пълната реколта:

прически for long wavy hair7

Много прилича на 90-те букет, тук е още една класическа прическа, която можете да изберете. Използвайте дразнене и я удряйте, за да създадете този външен вид.

Виж повече: Лесни прически за дълги права коса

Горната бриада:

прически for long wavy hair8

Това е съвсем прост и вълнуващ поглед за едно ежедневно изпитание. Вземете горните предни брави и ги завържете в плитка. Сега вентилайте изпъкналите добре, за да придадете обем на външния вид и да го закрепите под другата страна на ключалките, като използвате щифтове.

Fake Faux:

прически for long wavy hair9

Спомнете си класическите фалшиви прически, които са популярни през 90-те години. Погледнете назад с определените силни вълни.

Изображения Източник: Shutter stock

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map