9 Най-добрите прически за дълги коси | Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

9 Най-добрите прически за дълги коси | Стилове в живота

Vintage е новият ти. Vintage се връща към старите златни дни и връща различните типове и стилове, които съвременният свят някога е избягвал и модифицирал. Реколта не е само старият дървен часовник "Шерууд" в ъгъла на стаята ви, или този кестен костюм отстрани на леглото ви. Реколта в днешния свят е много повече от материалистични елементи. Vintage връща назад старинния атрибут, реколтата се занимава с възрастните стари прически и е вдъхновена от такива, реколта е горещата тема в днешната статия. Дългият косъм сега е само правилното отметка в кутията и ако имате такъв, просто вземете реплика от тази статия.

Въртене и тях принцеса къдрици:

реколта hairstyle for long hair1

Един от реколтата изглежда тези дни, че са възникнали отново включва фините вихър страна. За да започнете раздел и да разделите косата от едната страна и след това с четкане, гладко завъртете долния край на ключалката и го застопорете в задната част на главата. Направете същото с другата страна, но с много по-нисък тон. Останалата част от косата се навива в меки къдрици на принцеса.

Предницата:

реколта hairstyle for long hair2

Предният бум изглежда, доколкото стига до модата, никога не е излязъл от стил. Предницата е завинаги включена в съвременните прически и това вероятно е първата по рода си прическа, която се връща сега. Ударът и останалата част от косата се разделят от лента или луксозна лента.

A Vintage Pony:

реколта hairstyle for long hair3

Дори и обратно през онези дни, поничките бяха най-лесните да се измъкнат с прическа, но от реколтата му, ние можем да очакваме само малка промяна в него. Винтидж винаги е екстравагантен и затова, след като сте се върнали и сте завързали косата си в пони, свободните предни брави, които сте оставили преди това, могат да бъдат използвани за закрепването им в основата на вратовръзката,.

Вълните:

реколта hairstyle for long hair4

Вълните вече бяха класика и класиците сега просто се връщат, за да ни дадат същото старо усещане. Тогава монохромните телевизионни ежедневни сапуни ще ни покажат тези много вълни и сега тези вълни са толкова прости, колкото всяка друга реколта коса.

Виж повече:  Дълга коса с лък

The Twirl:

реколта hairstyle for long hair5

Въртенето е още един известен ретро вид. Оставяйки предната ключалка в ролка, завийте косата от короната, давайки й път на гърба или пони отзад. Сега разхлабете косата от ролката, без да унищожавате формата и просто завъртете въртенето напред.

Преобръщане:

реколта hairstyle for long hair6

Макар че изглеждането може да е малко сложно, при завършването му ще бъде напълно си струва да се почувствате. За да започнете да правите предните ключалки, а след това събирайте и събирайте косата си в короната на главата си във формата на пони. Закрепете го с малка вратовръзка и след това обърнете външния вид и го завийте на върха.

Виж повече:  Фънки прическа за дълги коси

The Braid Bun:

реколта hairstyle for long hair7

За да започнете, оставете предните ключалки и започнете с останалата част от косата си. Тя напълно зависи от вас как бихте искали да носите косата си на гърба. Може да го хвърлите в пони или просто да го приготвите. Сега започнете с плитките от двете страни и ги пресечете към противоположните страни, за да създадете предната лента.

Класическите панделки:

реколта hairstyle for long hair8

Реколта означава панделки. Vintage ще завладее всеки вид и стил, но се завърши с панделка и тук имаме точно това.

Виж повече:  Сладки прически за дълги дебели коси

Двупосочният път в:

реколта hairstyle for long hair9

Това всъщност е съвсем прост поглед. Обръщаме двете страни на предните ключалки и ги закрепваме на гърба.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map