9 Лесно да направи рециклирани занаяти за деца и възрастни | Стилове в живота | progressivenewsdaily.com

9 Лесно да направи рециклирани занаяти за деца и възрастни | Стилове в живота

Занаятите се правят най-добре чрез рециклирани неща, можете да направите много неща от неизползваните неща в дома ви, да оставяте или да хвърляте неща, които не се използват, без да мислите за доброто използване, което можем да направим от него.

Най-добрите рециклирани занаяти за деца и възрастни:

Съществуват много идеи, които могат да бъдат използвани, за да се правят плавателни съдове от рециклирани неща, като някои от топ 9 рециклирани занаяти са,

1. Ваза за цветя:

цвете Vase

Един добър рециклиран плавателен съд за деца е вазата за цветя, когато оставите стари стъклени бутилки в дома си, можете да направите ваза от него, всичко, което трябва да направите, го измийте и напълнете водата в него, вазата ви е готова, вие може също да боя стъклена бутилка с различен цвят.

2. Малка кана:

Мляко Jug

Всяка къща има кана за мляко на всеки две седмици, така че тук е една добра идея за рециклирани плавателни съдове, какво можете да направите, да режете горната част на каната за мляко около областта на капачката, но не дръжката, а след това да я украсите и добре молив или молив е готов или можете да запазите всичко, което ви харесва.

3. капачка на бутилката:

бутилка Cap

Едно лесно рециклирани занаяти може да се направи през капачките на бутилката, когато имате тази стъклена бутилка, но всичко, което правите, е да хвърлите капачката на бутилката, а сега не от тези капачки на бутилки, можете да рисувате нещо върху нея или да го направите, те на хладилник или нещо, което ви харесва.

4. Кукленски рециклиран кораб:

Куклен Recycle Craft

Един от начините да убиеш времето и да го направиш продуктивен е чрез рециклирани идеи за занаятите за възрастни, където можеш да направиш кукла от хартия и малка кибритна кука в твоя дом, всичко, което трябва да направиш, е да настроиш нещата правилно и да направиш лице , след което прикачете струните към него.

5. Картонена кутия за яйца:

яйце Carton Craft

Когато донесете вкъщи картонената кутия, която обикновено изхвърляте, когато всички яйца свършат, добре можете да направите едно нещо, когато яйцата са нарязани една след друга, след това да ги боядисвате и да им прикрепите някаква струна, можете да направите за да го виси. Това са добрите рециклирани занаяти за възрастни.

6. Old Jeans Craft:

Стар Jeans Craft

Е, така че имате стари дънки, които са здраво за носене и вие решавате да направите нещо добро от него, така че други най-добри рециклирани занаятчийски са дънките на книгите, можете просто да намалите дънките и да покриете книгата с деним. е една наистина уникална идея и нещо различно.

Виж повече: Пластмасови бутилки занаяти

7. Купа за хартия:

хартия Bowl

Когато имате стар вестник във вашия дом, всичко, което имате, е добър рециклиран идеи за вестници, можете да направите много неща от вестника, като хартиена купа вземе вестник балон стик на дъното на него, вестникаря рязане тогава когато изсъхне, имате красива купа за хартия.

8. Пластмасови бутилки плавателни съдове:

9 Лесно да направи рециклирани занаяти за деца и възрастни | Стилове в живота

Друга най-добра рециклирана бутилка занаяти са държачи за писалки, направени от пластмасовата бутилка, просто трябва да отрежете пластмасовата бутилка по средата на шията, след което можете да направите шапка от нея или да изрежете цялото, а след това да направите основата твърда и украсена и го пазете като притежател на молив.

Виж повече: Идеи за стъклени бутилки за занаятите

9. Животински плавателни съдове:

животно Craft

Добре, така че най-добрите рециклирани хартиени занаяти са животните, можете да правите животни от левия вестник във вашия дом, всичко, което трябва да направите, е да оформите животното и след това да се придържате към него много вестници, когато е напълно сухо да ги боядисвате и вие имате любимото си животно готово със себе си.

Има много рециклирани занаяти, от които можете да направите от нещата, останали в дома ви, не само споменатите по-горе, но и останалите, за които можете да мислите, и да направите занаятчии.

Виж повече: Занаятчии за възрастни и деца

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 − = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map