15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Mehndi не е нищо друго освен обикновена татуировка на къна. Black mehndi е специална смес от къна и други химикали, които я дават по-тъмен цвят от общия червеникавокафяв. Това е, което за предпочитане се използва при сватби и други подобни функции. Черните дизайни на mehndi могат да бъдат сложни и прости или сложни и декоративни. По-тъмният цвят дава на дизайна по-ясен образ, което прави татуировката по-изявена и красива. Повечето от дизайните на Mehndi са с флорални мотиви, абстрактни дизайни и в някои случаи и животински модели! Тук са петнадесетте най-добри черни дизайни с картинки, които правят живота ви по-пъстър.

Най-добри проекти на Черно Мехнди:

1. Разработване на Черно Мехнди дизайни:

черно mehndi designs

Тези дизайни са типичните арабски и азиатски мехенди дизайни с гривни и цветя и спирали, покриващи цялата дължина от дланта до лакътя. Тези дизайни имат много сложни детайли, които ги правят да изглеждат сложни и спиращи дъха. Краищата на пръстите ви са изпълнени с черния цвят, осигуряващ някаква граница на цялото оформление.

2. Паун черно Mehandi дизайни за ръце:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Някои мехни проектират лица от спортни животни. Тези животински форми също имат традиционен вид. Техните тела са като всички други форми в дизайна са изпълнени със сложни детайли също! Пауни са най-често срещаните сред тези проекти. Те могат да бъдат разграничени с помощта на главите им, които ги отделят от останалата част от модела.

3. Красиви цветни черни механди дизайни:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Типичните арабски и източни мехенди проекти винаги имат цветни мотиви, заедно с някои други детайли. Въпреки това можете да придадете на цветята си по-малко традиционен и модерен външен вид. Можете да имате абстрактни цветя с листа и нищо друго, което тича по дланта ти и по цялата дължина на ръката ти. Черният цвят на мехнди се отличава от по-лекия тон на кожата ви и прави дизайна по-известен.

1

4. Красива предница Черно Mehndi дизайни:

ръка Black Mehndi Designs

Повечето механджи проекти тичат от дланта до лакътя. Така цялото ви предмишница е покрито с малки черни цветя и спирали. Крис пресичащи линии и други геометрични форми също показват главите им от време на време.

5. Елегантен черен дизайн Mehandi:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Някои хора, отегчени от прекаленото използване на цветя, стават иновативни и проектират тантовете си mehndi само с геометрични форми като диаманти. Можете да запълнете цялото пространство с пропорционални диамантени форми и след това да продължите да запълвате тези форми с други модели. Можете просто да запълни алтернативни диаманти с черен цвят mehndi също.

6. Прости черни дизайни на Mehendi:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Лесните механджи проектират с не много фенове и само няколко криви и линии по пръстите ви, средната част на дланта ви и може би цвете на гърба също изглеждат добре. Те заемат по-малко време и разкриват повече от кожата ви.

7. Образец Black Mehndi Дизайн:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Абстрактни модели с паунови лица и няколко ленти от окръжности и триъгълници и други геометрични фигури също правят отлични дизайни mehndi. Те изглеждат по-малко сложни, макар че изобщо не им липсват тънкостите. По-големите им форми дават по-малко декоративен вид.

8. Foot Mehendi Дизайн:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Меднди татуировка дизайни се носят не само на дланите и предмишниците, но и на краката си. Прости черни цветя, които вървят около глезена ви, изглеждат хубави и женствени. Тези черни мехнди проекти са широко използвани в много азиатски страни, където mehndi е важна част от тяхната култура.

9. Smart Black Mehendi Дизайн:

15 Сладко и лесно Черно Mehndi дизайни с снимки Стилове в живота

Въпреки че общите дизайни на Mehndi за ръце включват ориенталски стил на флорални мотиви, които имат традиционен вид, дизайнът на Mehndi може също така да използва спортни геометрични форми и модели, които имат по-умен вид. Такива дизайни са абстрактни и фънки. Те са избрани от младостта, тъй като те са по-модерни в своя вид.

10. Булчински черен мехнди:

булчински-черно-мехнди-10

Този крехък дизайн има булката и младоженеца прегръдка и в двете ръце, която отразява кратко събитие на сватбата с индийския музикален играч и булката и младоженеца роднини танцуват в щастие за извършване на сватбата събитие и най-щастливите. Булчинските черни мехни проекти за ръка са най-вече привлечени от професионалистите, които зареждат определена сума, която е огромна, отколкото всеки друг дизайн.

11. Дизайн на пръсти в черно Мехнди:

пръст-дизайн-в-черно-mehndi11

Това е арабски черен дизайн mehndi, който е направен с черен конус mehndi, т.е. той може да бъде включен в черни очертания mehndi дизайни, че е очертан е изготвен с помощта на черен конус и пространства, напълнени с нормален конус mehndi. Това мехни привлича вниманието бързо поради черните очертания в сравнение с другите мехнди.

12. Full Mehndi:

пълен ръка mehndi12

Това е пълен ръчен черен конус mehndi дизайн, който е, той покрива цялата ръка от ръката до пръстите. Това е арабският дизайн на черно мехни, свързан от началото до края, който е от ръката до пръста. Черно арабски дизайни mehndi са най-бързите дизайни, които да завършат, тъй като не покриват цялата ръка, но изглеждат красиви и могат да бъдат направени в рамките на няколко минути.

13. Малък дизайн на Mehndi:

малки мехнди-design13

Това е деликатен деликатен дизайн, който се изтегля от дорзалната страна на ръката. Това е красив дизайн, разделен на две страни и свързан с пръст, използвайки няколко основни форми, но подредени по много красив начин. Този дизайн също прилича на ръчна бижутерия, която свързва китката и пръстите. Малките дизайни на Mehndi са дребните дизайни, които се нуждаят от огромна концентрация.

14. Мехнди дизайн на мъжете:

мъжки-mehndi14

Този мехнди дизайн е добър за мъжете, които обичат да нарисуват мехнди по ръката си. Този дизайн най-вече на народното изкуство е прост mehndi с чертежи, включващи триъгълни стрелки и точки. Форми, свързани помежду си и формиране на дизайн, могат да се наричат ​​на ръката и на китката. Мъжкият черен мехни дизайн също е направен от основни форми и все пак творчески.

15. Детски медунди дизайни:

деца-mehndi15

Дете, които имат много малка длан и иска да украсяват ръцете си с мехнди дизайн, това мехнди е подходящо за тях, тъй като е прост дизайн, изработен от различни форми и пълен вътре. Той дори помага на човек, който иска да изготви mehndi на дланите на децата, тъй като те няма да седят стабилни, поради което дизайна няма да се повлияе, тъй като не зависи и свързвайки го просто с проста форма. Дизайнът на детски мехнди също е прост, който изглежда доста на малките си ръце.

Освен това mehndi се приготвя от естествено налични листа mehndi и смес от евкалиптово масло дори мирише добре. mehndi рисуване е красиво изкуство и в Индия Mehndi рисуване е символ на щастие и се прави най-щастливият случай, включително сватба, фестивали и др Mehndi веднъж изсъхна заема красив червен или оранжев цвят. Твърди се, че ако блудката й се превърне в екстремно червено, това означава, че нейният младоженец я обича до луната и обратно мисълта, че действителният Цвят на мехнди се взима в зависимост от топлината вътре в тялото. Mehndi дизайн е част от творчеството, толкова по-творчески сте, толкова по-уникален и красив е mehndi.

Татуировка mehndi се прави и тези дни, които включват рисуване на любим анимационен герой или татуировка на птица.

Тези черни mehndi дизайни се категоризират в различни видове.Тя се различава от човек на човек като пълни ръце, покрити с mehndi, докато някои са щастливи с арабски модел, а някои с просто огромна точка в ръка, но да с името mehndi на ръцете си.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

99 − = 94

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map