20 Best Celebrity Makeup Ideas for Green Eyes | progressivenewsdaily.com

20 Best Celebrity Makeup Ideas for Green Eyes

Grønn er det sjeldne av alle øyefargene, med mindre enn 2% av verdens befolkning har grønne øyne. Hvis du har denne uvanlige og vakre øyenfargen, ta en titt på vår 20 beste kjendis Makeup ser etter grønne øyne under. Vi har valgt 20 fabelaktig og smigrende øye makeup ser ut av berømte grønne øyne kjendiser som Angelina Jolie, Kristen Stewart, Rachel McAdams, Jennifer Lawrence, Bryce Dallas Howard, og mange flere. Med hjelp av vår 20 Best Celebrity Makeup Ser etter grønne øyne, du er sikker på å finne et nydelig nytt sminkeutseende å eksperimentere med hjemme.

1. Angelina Jolie Makeup for grønne øyne: Taupe øyenskygge og jet black vipper

Beste celebrity makeup looks for green eyes_01

Amerikansk skuespillerinne, filmskaperen og humanitær Angelina Jolie ser påfallende vakker ut med sin naturlige taupe-farget øyenskygge og lange, myke øyevipper. Taupe er en varm, sandaktig beige farge som passer til mellomstore tepper, og det ser veldig naturlig ut i matte. Det er også en myk nøytral farge, som fremhever den dype grønne fargen på øynene dine. For maksimal innvirkning, krølle dine lashes før du bruker to til tre strøk med lash-forlengende svart mascara. Følg Angies eksempel og par din enkle, men chic øye sminke med lyse, dristige, røde leppestift for et super-sexy endelige utseende..

2. Rachel McAdams Makeup for grønne øyne: Nydelig blek lilla

Beste celebrity makeup looks for green eyes_02

Den kanadiske skuespilleren Rachel McAdams ser nydelig ut med sine sjøgrønne øyne og en nydelig blek lilla øyenskygge. Dette er et herlig dagtidssyn, og vi elsker den delikate mykheten i øyeskyggen farge og minimal mascara. Gjør dette utseendet i tre enkle trinn: 1. Påfør lilla øyenskygge nøye, både over og under lash linjen, 2. bruk en skarp øye blyant for å justere vannlinjen, pass på å ikke gjøre liner for tykk, og 3. bruke en frakk eller to av svart mascara. Pair your flirty eye makeup med naturlig, glødende hud og naken lip gloss for et romantisk og feminint endelige utseende.

3. Jessica Lowndes Makeup for grønne øyne: Frost hvit øyenskygge

Beste celebrity makeup looks for green eyes_03

Kanadisk skuespillerinne og popsangeren Jessica Lowndes ser fabelaktig ut med sin frostige, hvite øyenskygge og tykke, glamorøse vipper. Hvis du bruker hvit øyenskygge til øynene dine, og legger nedre visker og vannlinje, kan øynene dine se større ut, så vær oppmerksom på om øynene dine er ganske små i forhold til resten av ansiktet ditt..

4. Jennifer Lawrence sminke for grønne øyne: myk dugg grå

Beste celebrity makeup looks for green eyes_04

Den amerikanske skuespillerinnen Jennifer Lawrence ser guddommelig ut med henne knapt der duggrå øyenskygge og jet black eyelashes. Hvis du har små øyne som Jennifer, så hold deg til bleke nyanser av øyenskygge (for eksempel grå, pasteller, nøytrale) som de kan gjøre øynene dine større. På samme måte bruker du minimal eyeliner og bare en enkelt mascara-coat for å skape illusjonen om større øyne. Din øyenfarge alene er slående, så det er egentlig ikke nødvendig å gå over bord med dramatisk øye sminke, spesielt hvis det bare vil gjøre øynene dine mindre.

5. Jessica Biel Makeup for grønne øyne: Fet teal eyeliner

Beste celebrity makeup looks for green eyes_05

Den amerikanske skuespillerinnen Jessica Biel stenker dristig teal eyeliner og lange øvre lashes som har en misunnelsesverdig krøll til dem. Teal ser bra ut med grønne øyne, og Jessicas moderne fargestoff gir henne en ekstra kanten. Hold resten av sminken din undervurdert med kule, dempet farger og naturlige lepper.

6. Amanda Seyfried Makeup for grønne øyne: Naturlig slående

Beste celebrity makeup looks for green eyes_06

Amerikansk skuespillerinne, sanger og tidligere modell Amanda Seyfried ser helt nydelig ut med sitt enkle, men chic naturlige øye sminke utseende. Hun har store, ekspressive grønne øyne som bare trenger en frakk eller to av mascara og litt subtil skinnende øyenskygge for et fantastisk naturlig utseende. Gjenta Amandas utseende i tre enkle trinn: 1. Påfør en subtil, skinnende gulløyeskygge på øyelokkene dine og under din nedre lash linje, 2. krølle dine vipper forsiktig og bruk deretter to til tre strøk med en lash-forlengende mascara og 3. hopp over eyeliner, og bruk ditt valg av leppestift. Lett!

7. Bryce Dallas Howard Makeup for grønne øyne: Dramatisk vinget eyeliner

Beste celebrity makeup looks for green eyes_07

Amerikansk filmskuespillerinne, forfatter og regissør Bryce Dallas Howard ser fabelaktig ut med sin dramatiske vingede eyeliner, mørk auburn bob og fet oransje lippy. Vi elsker alt om dette utseendet - den fargeløse glitrende øyenskyggen, jet black winged flytende liner, bare vannlinje og lange vipper. Flytende liner er lettere å bruke enn blyant eyeliner, selv om det kan være vanskelig å mestre i begynnelsen. Du kan også bruke en øyenlinser med "følte tips" som gir deg mer kontroll og presisjon når du legger på liner til øvre øyelokk.

8. Hayden Panettiere Makeup for grønne øyne: Sexy og sooty

Beste celebrity makeup looks for green eyes_08

Amerikansk skuespillerinne, modell, sanger, stemme skuespillerinne og aktivist Hayden Panettiere ser røyking hot med sin sexy, sooty eye makeup. Hun sporter tykk eyeliner som omslutter hvert øye helt, en myk røykfylt øyenskyggeeffekt, og lange, tynne vipper. Bruk en skarpt øyeforingsblokk for klare, skarpe linjer, og blend øyenskyggen veldig bra for en myk og tåkete effekt. Når du bruker mascara, må du sørge for at mascara-tappen er jevnt belagt for å hindre at klumper og pisker stikker sammen. Hvis det er nødvendig, må du overskyt overflødig mascara av staven med et rent vev før du påfører det.

9. Sarah Hyland Makeup for grønne øyne: Kobber og rosa gull

Beste celebrity makeup looks for green eyes_09

Amerikansk skuespiller Sarah Hyland er strålende vakker med sin varme metalliske øyenskygge og tykke, sexy øyevipper. Hun har en blanding av kobber og rose gull øyenskygge som er veldig smigrende for hennes grønne / hasseløse øyne. Nail dette utseendet ved å bruke lysere skygge til de indre hjørnene i øynene, og mørkere skygge på øyelokkene dine og ytre ytre hjørner.

10. Michelle Trachtenberg Makeup for grønne øyne: Vakre bronseøyder

Beste celebrity makeup looks for green eyes_10

Den amerikanske skuespillerinnen Michelle Trachtenberg ser feilfri ut med sine glitrende bronseøyder og tykke, mørke vipper. Hennes valgte sminkefargevalg (bronse, fersken og rosa) virker også veldig bra med hennes lyse hud og hennes mørke hår. Avslutt dette flotte utseendet med store, dekorative sølvøreringe og en trendy side-feid frisyre for ekstra glamour.

11. Scarlett Johansson Makeup for grønne øyne: Oliven grønn øyenskygge

Beste celebrity makeup looks for green eyes_11

Amerikansk skuespillerinne, modell og sanger Scarlett Johansson ser utroligt vakker ut med sin myke olivengrønne øyenskygge og dristig svart eyeliner. Olivengrønn og kobber / glitrende brun går veldig bra sammen, og de bringer ut de subtile fargevansene av grønne øyne. Pair din skovinspirerte øyenskygge med jet black eyeliner og mørke vipper for en flørtende og subtilt sexy endelig titt.

12. Adele Makeup for grønne øyne: Glamorøs jet black eyeliner

Beste celebrity makeup looks for green eyes_12

Den britiske sanger-låtskriveren Adele klipper hennes signatur retro-glam utseende med glamorøs, jet-svart eyeliner og dristige kirsebærrøde lepper. Gjenta hennes utseende ved å bruke flytende liner til øvre øyelokk, og pass på å følge lash linjen. Du kan gjøre en vinge- eller kattøyeffekt ved å forlenge øyelinsen utover det ytre hjørnet av øynene dine. For best resultat, finn en YouTube-opplæring og trene foran et speil til du behersker dette vanskelige utseendet..

13. Fergie Makeup for grønne øyne: Friske øyenvipper

Beste celebrity makeup looks for green eyes_13

Amerikansk sanger, sangskriver, mote designer, tv-vert, og skuespillerinnen Fergie Duhamel utstråler klassisk glamour med sine lange, friske øyenvipper. Hennes blanke vannlinje og naken nedre visker gjør øynene hennes større, og vi elsker henne tykke, sexy øvre visker. Få Fergies utseende ved å krølle dine lashes før du bruker en lash forlengelse mascara. Hvis du vil gå ut, prøv et par falske øyevipper. Forsikre deg om at du tester øyenvipplimen før du bruker viskene (en liten prikk på underarmen) for å være sikker på at du ikke er allergisk. Hvis vippene er for lange, trim dem forsiktig slik at de ser naturlig ut. Øyevipper som er så åpenbart falske at de berører øyenbrynene dine, er ikke sexy.

14. Kate Middleton Makeup for grønne øyne: myk og flørtende

Beste celebrity makeup looks for green eyes_14

Hertiginnen av Cambridge ser helt nydelig ut med sin myke og fløyte øye sminke. Kate har mestret det subtile dagtidens glamourutseende med akkurat den rette mengden sminke - ikke for mørk, og likevel ikke så vanlig eller bar. Hun sporter myk og røykfylt brun øyenskygge, og perfekt krøllede visker belagt i svart mascara. Du kan også bruke mørkbrun mascara for et enda mykere utseende, og hvit eyeliner for å gjøre øynene dine større.

15. Olivia Wilde Makeup for grønne øyne: Dramatisk eyeliner og blå øyelokk

Beste celebrity makeup looks for green eyes_15

Amerikansk skuespiller, manusforfatter, produsent, regissør og modell Olivia Wilde ser utroligt vakker ut med sin dramatiske eyeliner og blå øyelokk. Hennes svarte eyeliner omslutter øynene helt og fremhever dem vakkert. Dette utseendet kan få øynene til å virke mindre enn de egentlig er, så eksperimentere med liner og mascara for å se om den passer til din unike øyeform og størrelse før du forplikter deg til dette utseendet på en stor natt ute. Du ønsker ikke å ligge halvveis i bilder! Pair din dramatiske øye sminke med dugg, glødende hud og naken lepper for et elegant og moderne endelige utseende.

16. Evangeline Lilly Makeup for grønne øyne: Forest inspirerte farger

Beste celebrity makeup looks for green eyes_16

Kanadisk skuespillerinne og forfatteren Evangeline Lilly ser strålende vakkert ut med sin skogsinnspilt brun og grønn øyemakeup. Hun har en varm sjokoladebrun nyanse på sine øvre deksler, og en dyp grønn eyeliner på vannlinjen. Disse komplementære farger er veldig smigrende for hennes olivenhudede øyne og hennes mellomstore hud. Legg til litt kremaktig rosa rødme til eppene på kinnene dine, og noen rosa leppelys for et friskt og feminint endelige utseende.

17. Emma Stone Makeup for grønne øyne: Rose gull og kobber

Beste celebrity makeup looks for green eyes_17

Amerikansk skuespillerinne og modell Emma Stone ser fantastisk ut med sin strålende rose gull og kobber hued eye makeup. Hennes varme, skimrende øyenskygge bringer ut sine jadegrønne øyne, og vi elsker hennes honningblonde hårfarge. Det er alltid viktig å matche sminkefargene dine til hudtonen din og fargen på funksjonene dine (hår, penner og øyne). Å få det riktig kan bety forskjellen mellom ubehagelig sminke som ikke passer deg, og fantastisk sminke som gjør mest mulig ut av dine beste egenskaper. Også bestemte trender passer ikke deg - og det er helt normalt. Prøv å eksperimentere, men vær også oppmerksom på hvilke ser som fungerer for deg, og hvilke som ikke gjør det.

18. Kristen Stewart Makeup for grønne øyne: mørk og sulten

Beste celebrity makeup looks for green eyes_18

Den amerikanske skuespillerinnen Kristen Stewart ser røyking varm ut med sin mørke og sultry øye sminke. Hun klipper en blandet blanding av mørk sjokoladebrun, svart og trekull på øvre deksel, samt super lange øyenvipper. Mørk øyesminke kan være ganske vanskelig å trekke av uten å se ut som om du har gått inn i en dør, spesielt hvis du blander farger for en røykaktig øyeffekt. Vår beste tips? Layering - start med den lyseste skyggen av øyenskygge, og dekk det største området med denne fargen. Legg mørkere nyanser i mindre områder for et veldig naturlig utseende røykfylt øye. For eksempel - ta taupe på hele øyelokket ditt (inkludert øvre hjørner av øynene) opp til pannen din, kobber på lokket og oppover, og svart / trekull på nedre del av øvre deksel.

19. Kate Hudson Makeup for grønne øyne: Subtell glamour

Beste celebrity makeup looks for green eyes_19

Den amerikanske skuespillerinnen Kate Hudson ser uanstrengt glamorøs ut med sin subtile, men chic øyenskygge og lyse, glødende teint. Lys eller blek øyenskygge kan gjøre små øyne ser større ut, så bruk disse nyansene liberalt for en "bred våken" og frisk utseende. Taupe, sand, beige og gull er alle gode valg for grønne øyne.

20. Ashlee Simpson Makeup for grønne øyne: utsagnsbriller

Beste celebrity makeup looks for green eyes_20

Amerikanske sanger, sangskriver og skuespiller Ashlee Simpson ser fantastisk ut med hennes utsagnsbriller og hennes supertendriske bob frisyre. Hun sport lys øyenskygge i øynene sine innvendige, og mørke, tykke vipper som dekker ytre ytre hjørner. For perfekte visker, krølle øvre visker før du bruker mascara. Du bør krølle dem i tre seksjoner, starter ved røttene og slutter med tipsene. Påfør deretter en mascara av høy kvalitet, vri og roter trollet mens du går for å hindre klumper. Alternativt kan du bruke falske øyevipper for maksimal flørtpotensial.

*

Så der går du, grønne øyne jenter - noe varmt nytt sminke ser ut til å prøve hjemme! Gi oss beskjed om hvilke som er dine favoritter i kommentarene nedenfor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map