Не-Твърдо-ярко червено устни, както се вижда на Ейми Адамс | progressivenewsdaily.com

Не-Твърдо-ярко червено устни, както се вижда на Ейми Адамс

Червеното червило може да бъде толкова поляризиращо. Някои жени живеят за това. Но колкото и да се закълват, че никога не могат да го носят, тогава има цял въпрос за момичетата Hot Girl / Boy Hot. (Много хора просто не'Не разбирам FASHUN.) Все пак имат някакъв смисъл. Понякога много смело, непрозрачно червено може да изглежда малко тежко и пресилено. (Част от причината, поради която се почувствах вдъхновена да напиша този фал.)

Но това не е така'Т означава всички червени червила са по този начин. Днес искам да говоря за малка подкатегория червени, които всъщност не са тежки, страшни или трудни за износване. Те'меки, красиви и с блясък на лицето, и работят върху цяла гама от тонове на кожата.

Тук'това, което аз'm говоря' за тази седмица на Ейми Адамс (на премиерата на Ню Йорк) Човекът от стомана):

Виж какво имам предвид? То'но е червено'е меко червено. Харесва ми да го нарека ягодо червено. То'не е това, което хората описват като "зрънце", макар че те са по-тъмни и по-винени. Червените ягоди са по-светли / по-светли и по-величествени към розовата част на цветовия спектър.

И боже, те'толкова по-лесно да се носят, отколкото традиционните червени. Погледни Ейми'и да видим как го прави'дори не изглежда като тя'носейки много - устните, бузите, очите и косата хармонизират заедно. (Въпреки че не'не е нужно да е червенокос, за да издърпам този поглед.) Особено обичам как тя сдвояваше устните с блещукащата мед върху очите. Точно като ягодо червено, то'е по-мек начин да подчертаете функции, без да имате тъмнина или сурови линии.

Какво Ейми'носенето на устните й е сянка, наречена "френска целувка" от нова марка make-up, Votre Vu'да разбера дали те'отново се продава в Канада, така че ако сте'видях нещата, да ме уведомите!). За съжаление френската целувка спечели'да бъдете до септември, така че тук са няколко други предложения.

Орален Париж Цвят Грижа за Цвят Богат цвят на Устни в Сънсет Ангора, $ 9.99; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Попаднах на това, докато търсех дупчица за MAC Червило в Strawberry Blonde "Моето оригинално (и най-вероятно най-доброто) ягодо-червено червило от средата-'00s. (За съжаление, MAC вече не го продава.) Изображението по-горе изглежда малко оранжево, но ако отидете да погледнете сравнението The Gloss Menagerie, Sunset Angora е доста близо до Strawberry Blonde.

Rimmel London Lasting Finish Матирано червило от Кейт Мос в 109, 7,49 $; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Намерих това, като спуснах друга дупка за зайци за вече преустановени продукти. Revlon използваше мат, наречен Strawberry Suede, който беше една от богинята на грим художника Лиза Елбридж'неприятни нюанси. Тази публикация в Nancy Girl показва, че този Rimmel Лондон е близък мач ... ако искате малко блясък, можете да сложа малко блясък отгоре.

Чувствам се, че имаше и Яш ягоди няколко години назад, но мога'за живота ми помня името. Ясно е, че това е категория на червено червило! Аз не'Не знам защо повече компании не са'да направите ягоди и дори още по-лошо, прекратете ги.

Кажи ми:

Чувстваш ли това по-меко, не прекалено ярко червено устни на Ейми?

Имате информация за други червени червила?

Можем ли бързо да говорим за косата й? Хората казват, че е подстригвала, но за мен изглежда, че се търкаля под нея, като фалшив лоб. прав?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 65 = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map