Кейт Бекинсейл, преди и след | progressivenewsdaily.com

Кейт Бекинсейл, преди и след

Предметът на днешния ден'Преди и след това е известно, доколкото мога да си спомня.

Сега (много красива) 41-годишна, родената в Британската им страна Кейт Бекинсейл стартира пътя си в началото '90-те с популярни телевизионни роли в 'Студена комфортна ферма' и 'Ема', както и филмовата адаптация на Кенет Брана 'Много шум за нищо'.

Но не беше'т, докато тя играе заедно с Клер Данес през 1999'с 'Дворецът Брокедаун' че Кейт стана домакинство тук в Северна Америка и филми с голям бюджет 'Пърл Харбър', 'Serendipity' и 'Авиаторът' скоро последва.

Тези дни, Кейт е по-известен с последната си работа в 'Подземен свят' серия, но тя'все още е червен килим ... което ни води към нашата задача днес. В нейното издигане до признаване на името на списъка, как е Кейт'красивото му изражение се променя по пътя?

Кейт през 1992 г.

На първо място, фотосесия от 1992 г., когато Кейт беше само на 19 години. Кой знаеше, че има такава грива от косата? То'също така е много хубаво да видите такава естествена, не-стилна версия на Кейт, тъй като сега тя'Винаги се грижим за него.

Кейт през 1993 година

Просто погледнете тази красота на английската роза. (Тя винаги е имала невероятна кожа, виждам.) Вземи си носния нос, между другото, тъй като'това, което определено мисля, се е променило през годините.

Кейт през 1995 година

Предполагам, че никой няма да изглежда най-добре в тази прическа.

През същата година Кейт освети и прибра косата си в този необяснимо лош смахнат стил. Дори още, тя'Тя е доста сладка (тя е била 22 тук). аз'Взех малко вино на Уинона тук. Също така: колко искате да заложите, че желае да има тези вежди сега? дон'Не изтръгвайте веждите си, деца.

Сега се пригответе за някои WTF-ery... 

Кейт през 1996 г.

Кейт премина през някаква готическа фаза за няколко години! аз'm глоба със супер късата коса; то'е прахообразното бяло лице, което аз'Загрижен съм за това. 

Кейт през 1997 г.

Предполагам, че тя е в този вид, тъй като продължава и през 1997 година. Сериозно, какво се случва тук? Тя изглежда като изгубен член на The Cure. Сякаш бялото лице не беше на прах'Т достатъчно лошо, там'Също така бебешка синя сянка за очи, клипове за пеперуди и стърчащи нишки, покриващи лицето й. Забелязвай усмивката й, която беше по-смотана и малко оцветена (Кейт'очевидно е един продължителен пушач).

Кейт през 1998 г.

За щастие, до 1998 г., тя приемаше по-естествена повърхност на кожата, въпреки че пеперудата все още висеше наоколо. Кейт беше бременна тук (с Майкъл Шийн'бебе), и тя наистина е блестяща. Ушите и корени са малко нещастни, но носът й изглежда малко по-приличащ на бутон. Има ли работа с нос в някакъв момент по това време?

Кейт през 2001 г.

Три години по-късно, през 2001 г., Кейт'звездата се издигаше в големи времена и можете напълно да кажете. Тя'стават много по-глем и изведнъж "гледащи Холивуд". Мисля, че можете да го направите с няколко промени: изкуствения тен, лъскавата коса с твърда боя, изисканият грим и най-вече по-белите / по-изправени зъби. Вярвам, че е получила фурнир и вероятно е имала и лазерна смола. (I'имаше и венците "'е изумителна процедура.) Зъбите правят огромна разлика!

Кейт през 2003 година

На 30-годишна възраст Кейт се поддаде на тънкото подчертано тенденция в момента. Гледайки назад, тази коса изглежда толкова закъсняла. За щастие, веждите й правят хубаво възстановяване от свръх-издънките. Също така вижте носа й тук отново'е много бутон, подобен на старите дни.

Кейт през 2004 година

До 2004 г. Кейт'превръщането й в момиче в Калифорния беше доста завършено. Тя изряза висококонтрастните акценти и отиде за по-светъл цвят навсякъде.

Кейт през 2006 г.

Две години по-късно, на 33-годишна възраст, Кейт накрая удари красотата си. Мисля, че изглежда абсолютно невероятна с косата й нагоре и с по-тъмния цвят на кестена. Това е Кейт'"Живот коса". Проблемът е, веждите изглеждат отново по-слаби; не съм сигурен защо.

Кейт през 2008 година

Кейт показа още едно голямо подобрение през 2008 г. Ще погледнете ли кожата й? И тя също има красива коса. мисля, че това биха могли, може'съм когато инжектиращите се започнаха, тъй като бузите й изглеждат малко посипкани и челото й е невероятно гладко.

Кейт през 2011 година

Мисля, че определено може да видите бузите тук. По това време Кейт е 38-годишна, така че има смисъл тя'ще се разпилявам в тези неща. Какво аз'Чудя се дали и тя щеше да я сложи в устните си...

Кейт през 2013 г.

Тя'все още изглежда страхотно през 2013 г., на 40 години. Въпреки че този грим е страхотен, мисля'може би малко по-стареене в сравнение със свежия поглед, който тя носеше през 2008 г. Също така бузите й изпъкват твърде много.

Обичам този изстрел, също от 2013 г. Може би пълнителите просто трябваше да се уредят малко? Тя изглежда по-естествена тук, а кожата й е свръх лъчиста и блестяща. Целият вид е много бляскав и "направен"; това ми напомня много за Меган Фокс'(само след експерименти с пълнене, разбира се).

Кейт през 2014 г.

аз'Аз наистина не чувствам тази вълниста, прилепна прическа или светъл цвят ... и отново бузите й изглеждат малко подпухнали? Но ми харесва сладкият грим от нея. Жена е 41 години и все още е красота. 

Актуализация: Кейт през 2015 г.

Хм, аз'не съм сигурен дали това е'кафявият руж или прекалените инжекции, но бузите й са изпъкнали и изглеждат много "дървени" тук.

Актуализация: Кейт през 2016 година

Обичам, че тя поема риска с грима за очите си в този (въпреки че червеният избор отново не е съвсем прав). Нейното изключително гладко чело предполага употребата на Botox, а устните й определено изглеждат пълни. 

Актуализация: Кейт през 2017 година

Това е малко по-естествено! Не само, че роклята е невероятна, но ярко синята линейна и текстурирана висока конска опашка се чувстват наистина свежи и младежки. Ако това е 44, Кейт прави нещо правилно!

заключение

Там'че Кейт е спекулацията'"Беше свършила работа", но тя'нито потвърдени, нито отречени. Добра стратегия, мисля, тъй като тя'са толкова лицемерни, когато денонсират такива неща на Никол Кидман. 

Лично аз'винаги съм мислила, че е невероятно красива жена и би била дори и тя'Дръж носа си точно същия. Разбира се, използването й може да бъде по-консервативно, но аз не'мисля, че тя'е отишла до крайности като много от нейните връстници. (Актуализация: Е, през 2015-2016 мисля, че е прекалявала, но през 2017 г. изглежда я е набрала обратно.)

Що се отнася до подобренията в усмивката й, добре, те'цялата причина, поради която исках да направя преди и след това на Кейт на първо място! Тя беше една от знаменитостите, които проучих, преди да имам собствена лазерна смола, която се преструктурира, направена няколко години назад и мисля, че новата й дъвка и фурнири са най-добрата част от нейната трансформация, имайки предвид, че има толкова много петна от пушенето. Кой не би искал'не искаш по-бяла, по-ярка и по-равномерна усмивка? 

Как се чувствате за Кейт?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map