Sandra Bullock - Kirurginen skandaali! | progressivenewsdaily.com

Sandra Bullock – Kirurginen skandaali!

da7f49b3ee015fa64da610b433c83f31Hän on kaunis tähti eräiden maailman upeimmista elokuvista. Sandra Bullock on varmasti nimeä itselleen silve-näytöllä upeilla elokuvilla kuten Murhan numerot Ryan Goslingin kanssa, Kun olit nukkumassa, Miss Congeniality, Nopeus, romahdus ja Hope Floats. Se on vain jäävuoren kärki! Tämä nainen on tähti itsessään. 

Hän on tunnettu Hollywoodin maailmassa, mutta ehkä hän on tunnettu ympäri julkkis plastiikkakirurgia rengas myös ... herinterest.com menee undercover löytää enemmän.

Alkuvuosina hän oli niin nuori ja tuore. Nämä olivat hänen Demolition Man / Speed ​​/ Kun olet nukkunut päivää 90-luvun alussa. Nämä olivat päivä ennen kuin kaikki sai vähän hullu näyttelijä, kuten pian selvittää!

Hänellä oli monta isoa paskaa käsitellä koko hänen elämänsä. Syntynyt 26. heinäkuuta 1964 Virginiassa, 49-vuotias näyttelijä on myös löytänyt aikaa tulla tuottajaksi. Hänellä oli melko julkisia rakkaustarinoita joidenkin kauneimmista miehistä, jotka ovat tähtiä hänen rinnalleen, mukaan lukien Ryan Gosling (numero 10 Top 100 kuumimmat miehet maailmassa), Matthew McConaughey (joka myös tähtiä meidän Top 100 kuumimmat miehet lista numero 58), Tate Donovan ja jopa jalkapalloilija Troy Aikman.

439bb4109fbb10cb76689f8333112991Hän meni naimisiin vuonna 2005 isäntänä Monster Garage ja moottoripyörän rakentaja, Jesse James, mutta asiat menivät myös päärynän muotoiseksi. Hänellä oli lapsi, jolla oli pornohäntä, ja heillä oli pitkä pidätystaistelu, jonka onnellinen pari voitti. Vuonna 2010 alkoi huhu siitä, että Jessellä oli ollut asioita ja vaikka hän ei koskaan ole vahvistanut eikä kiistänyt raportteja, hän pyysi julkisesti anteeksi perheelleen ongelmista, joita hän oli aiheuttanut. Olisi myös huomattava, että hän pyysi heitä "antamaan hänelle anteeksi" ... Eikö tämä loitsu syyllisyyttä?

Monster Garage

Selvästi se tapahtui myös Sandra Bullockille - hän erosi hänestä kesäkuussa 2010; vain muutama kuukausi myöhemmin.

Hän on sittemmin ottanut poikansa yksinhuoltajana vahvistaen tytön valtaa!

Hänellä on ollut hänen kohtuullinen osuutensa surkeista ja vaikeista ajoista käsittelemättömästä suhdetta herättävästä stalkerista, joka yritti johtaa hänen entinen aviomiehensä, ja toinen stalker, joka matkusti koko Yhdysvaltain eri osavaltioiden päästäkseen hänelle ... kun heidät päästy ulos henkisestä laitoksesta. Tästä huolimatta hän on tehnyt hänen kohtuullisen osan hyväntekeväisyystyöstä, joka sisältää suuren määrän amerikkalaiselle Punaiselle Ristille. Kaiken tämän lisäksi hän on ollut lentokone-onnettomuudessa ja humalassa kuljettaja osui autoonsa.

Tämä nainen on varmasti yksi Hollywoodin vahvimmista naisista! Katsokaa kuinka paljon hän on joutunut käymään läpi!

c1c471d05143a932206a8d71810e2783Kun kaikki on tapahtunut, odotat Sandra Bullockin olevan paljon vanhempi ja voitettu, että hän tekee. Hän voi olla yksi vuosi poissa 50: sta, mutta hän tuskin näyttää päivältä yli 30! Hänen kiiltävät hiukset, kaunis hymy ja määritelty nenä ovat päätyneet läpi näyttelemättömän maailman, ja vuonna 2009 ilmoitettiin, että hänen elokuvistaan ​​oli kertynyt suuria kolme miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Nyt se on voima, johon on laskettava.

Ei ole yllättävää, että lähes viisikymmentä vuotta vanha nainen voisi tavata julkkisten plastiikkakirurgisten raporttien, kun hän näyttää yhtä hyvältä kuin Sandra Bullock. Tähtien ystävät olivat ilmeisesti tulleet lehden toimittajalle sanomaan, että hänellä oli pieniä, hienovaraisia ​​muutoksia julkkisten plastiikkakirurgian avulla lähes kahden vuosikymmenen ajan ilman, että ihmiset huomasivat. Voisiko tämä todella olla asianlaita?

Hän pitää tietysti koko asiaa. Näyttelijä ei halua tulla ulos ja myöntää, että hänellä on ollut plastiikkakirurgia - hän on Sandra Bullock; yksi kauneimmista naisista maailmassa. Hän joutuu siihen, missä hän on tänään, koska häntä pidetään "luonnollisena" kauneudena.

Kun katsot kuvia hänen nuoremmista vuosistaan ​​ja vertaillen niitä viimeisimmistä valokuvista näyttelijä, jotkut kirurgit ovat sanoneet, että on todisteita epäillystä rhinoplasty. "Nenäpää" ei näytä muuttuneen ollenkaan hänen nenässään, mutta näyttää siltä, ​​että se on pienintäkään pienempi ... Mitä luulet? taitava meikki temppu tai ripaus taikaa kirurgit "sauva"?

Sandra Bullock 1

Hän menetti Ryan Goslingin nuoremmalle naiselle, jos uskot raporttien, joten on helppo ymmärtää, miksi hän olisi tuntenut tarvetta pitää itsensä nuorena. Se ei voi olla miellyttävä kokemus. Kuka haluaisi olla Ryan Goslingin polkumyynnillä? Luulen että se tarkoittaa, että olisit hänen tyttöystävänsä yhdestä pisteestä, jotta hän ei olisi niin huono ajatus! ��

Hänellä olisi ollut kova elämä vuosien varrella, mutta hän on tehnyt suuren menestyksen kaikesta. Hänellä on jopa oma tuotantoyhtiö - Fortis Films. Olet ehkä huomannut, että tämä on tuotannon nimi takana Miljoonan dollarin vauva ja Kaikki Steve (joka oli hilpeä ja sinun pitäisi ehdottomasti katsoa sitä, jos et ole jo!)

Hänellä on melko vaikuttava liikepää kauniisiin hartioihinsa, mikä tuntuu siltä. Tuotantolaitoksen lisäksi hän remontoi vanhan rakennuksen Waltonin Fancy ja Staple. Tämä on myymälä, joka tarjoaa tapahtumasuunnittelua, ylellinen ravintola, kukkakauppa ja leipomo yhdessä. Mitä ei rakastua siitä? Hän omistaa myös Bess Bistro - ravintola Texasissa.

Paluu Sandra Bullockin plastiikkakirurgisiin raportteihin ja emme todellakaan ole varma siitä, että mitään työtä on tehty. Jos hän on tehnyt salaa lähes 20 vuotta, kuten "ystävät" olivat ehdottaneet, työ on tehnyt loistava plastiikkakirurgi ja useamman parrasvaloisen naisen pitäisi todennäköisesti seurata häntä - hidas ja vakaa ja kun on kyse plastiikkakirurgia; vähemmän on ehdottomasti enemmän!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map