10 συμβουλές μακιγιάζ και κόλπα για φουντουκιά | progressivenewsdaily.com

10 συμβουλές μακιγιάζ και κόλπα για φουντουκιά

 Φωτίζοντας αυτά τα πανέμορφα φουντουκιά είναι πιο εύκολο τότε νομίζετε! Είτε πρόκειται για ένα λυπηρό, ρομαντικό στυλ που αναδεικνύει το καφέ ή ένα φλερτ και διασκεδαστικό στυλ που κάνει πράσινα νιφάδες pop, έχουμε τις κορυφαίες 10 μακιγιάζ συμβουλές και κόλπα για φουντουκιά μάτια θα λατρέψετε.

1. Μίξη και αντιστοίχιση χρωμάτων σκιάς ματιών 

Ενας απο μεγαλύτερη πράγματα για το να έχουν πανέμορφα φουντουκιά μάτια είναι μπορείτε να είστε τολμηρό, όταν πρόκειται για τα χρώματα σκιά ματιών. Βλέπετε, άλλα χρώματα ματιών είναι μάλλον περιορισμένα: για παράδειγμα, τα πράσινα μάτια πρέπει να κολλήσουν με purples και καφέ. Αλλά τα φρύδια δεν έχουν την ίδια απόφαση. Μπορείτε να πάτε άγρια ​​με μια παρέλαση των χρωμάτων και να φανείτε υπέροχα ή να αλλάζετε το χρώμα της σκιάς ματιών σας κάθε μέρα και να ταιριάζετε εύκολα με τα αγαπημένα σας ρούχα.

2. Καφέ σκιά ματιών για καφέτερα μάτια

Φωτεινά μάτια έχουν τόνους από καφέ χρωματισμό σε αυτά (τις περισσότερες φορές), και αν ψάχνετε να φέρετε το σκοτεινότερο και πλουσιότερο καφέ χρώμα στα μάτια σας, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνετε: με καφέ σκιά ματιών. Προσπαθήστε να βρείτε μια παλέτα με όσο το δυνατό σκοτεινό καφέ, αλλά μείνετε μακριά από το μαύρο, καθώς αυτό μπορεί να είναι υπερβολικά υπερβολικό.

7df86fe0845f10678aa82c6c3a035228

3. Σκιά ματιών χρυσού για έντονα μάτια

Η δημιουργία ενός δραματικού αποτελέσματος με τα φουντουκιά μάτια μπορεί να είναι ένα κομμάτι ενός αγώνα, αλλά όχι όταν επιλέγετε χρυσαφένιες σκιές ματιών. Σε αντίθεση με την καφέ σκιά ματιών, τα χρυσά και οι κρέμες δεν θα φέρουν τις σκοτεινές προδιαγραφές στα μάτια σας. Αντ 'αυτού, θα φωτίσει το καφέ και θα σας δώσει μια σοβαρά δραματική και αντίκτυπου εμφάνιση που σκοτώνει. Είναι η τέλεια παλέτα για νύχτες στην πόλη όταν θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής!

4. Σκιά ματιών ροζ και λεβάντας για πράσινα μάτια

Πολλά φουντουκιά μάτια έχουν πολλές πράσινες νιφάδες κρύβονται μέσα, αλλά αν δεν φοράτε το σωστό χρώμα σκιάς ματιών, μπορείτε να τους χάσετε! Για να αναδείξετε τις πράσινες νιφάδες που κοιτάζουν έξω από την επιφάνεια του φουντουκιού, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το βλεφάρου σας ως καμβά για έναν πανέμορφο συνδυασμό ανοιχτόχρωμων ροζ και λεβάντες. Και πάλι, μπορείτε να πάτε εντελώς άγρια ​​με τα χρώματα και θα παραγάγει ακόμα μια υπέροχη εμφάνιση.

696fe82ce0012f6f90ce55b035e0deef

5. Shadow Eye Shadow!

Εντάξει, έτσι η συγκεκριμένη συμβουλή μπορεί να λειτουργήσει όποιος το χρώμα των ματιών, αλλά είναι ιδιαίτερα αληθινό για τα κορίτσια με φουντουκιά τα μάτια που φαίνεται να έχουν ένα άγγιγμα λάμψης και να λάμψουν σε αυτά ήδη! Θέλω να το ομολογήσω: τα φουντουκιά είναι εξαιρετικά μοναδικά και αν τα πιάσεις σωστά στο φως του ήλιου, μπορούν να βγάλουν τα μάτια σου και να σε λιώσουν. Είναι εκείνο το συγκεκριμένο φουντουκιά που μπορεί να αναπαράγεται από οποιοδήποτε άλλο χρώμα των ματιών. Και γι 'αυτό σας προσκαλώ να εκτοξεύσετε τα βλέφαρά σας με τόνους και τόνους λάμψης! Δεν έχει σημασία το χρώμα της λάμψης, όσο υπάρχουν τόνοι. Χρησιμοποιήστε τη μόνη της ή συνδυάστε την με μία από τις σκιές ματιών που αναφέρονται παραπάνω για μια σοβαρά μαγευτική εμφάνιση.

 6. Μείνετε μακριά από το μπλε

Ξέρω ότι είπα νωρίτερα ότι μπορείτε να ξεφύγετε με οποιοδήποτε χρώμα- και είχα δίκιο γι 'αυτό- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια χρώματα δεν φαίνονται καλύτερα (ή χειρότερα) τότε άλλα. Εάν υπάρχει ένα χρώμα θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι μπλε. Σίγουρα, θα εξακολουθεί να φαίνεται εντάξει. Αλλά δεν θα είναι ΜΕΓΑΛΟ όπως (βασικά οποιοδήποτε) άλλα χρώματα. Μπλε απλά δεν κολακεύει φουντουκιά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ας αφήσουμε μπλουζ στα άλλα χρώματα των ματιών που δεν έχουν την ελευθερία της σκιάς στα μάτια σαν φουντουκι!

072f70ef25196a5f614602eff58fabd9

7. Πειραματιστείτε με το Eyeliner

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα τρέχουν πάντα στο μαύρο eyeliner. Είναι ένα ασφαλές χρώμα που μοιάζει εξαιρετικό σε όλους, είτε έχετε καστανά, μπλε, πράσινα ή φουντουκιά μάτια. Έτσι ναι, μαύρο eyeliner είναι πάντα μια μεγάλη επιλογή. ΩΣΤΟΣΟ! Αν ασχολείσαι με μια σειρά φουντουκιών, σας προσκαλώ να βουτήξετε στη σφαίρα των χρωματιστών ματιών. Δοκιμάστε μερικά λεβάντα, μωβ, καφέ, ακόμη και πράσινα μάτια και δείτε πώς αντιδρούν τα μάτια σας. Θα εκπλαγείτε σήμερα με το πόσο εκπληκτικό είναι τα μάτια σας με απλό διακόπτη των χρωμάτων των eyeliner!

8. Μην ξεχάσετε τη μάσκαρα

Αυτή είναι μια μεγάλη συμβουλή που ΚΑΠΟΙΑ κοπέλα πρέπει να θυμάται: όταν πρόκειται για μακιγιάζ, μην σκουπίστε στη μάσκαρα! Ακόμα κι αν δεν είσαι σε σκιά ματιών ή ματιών, πρέπει πάντα να ρίχνεις λίγο μάσκαρα για να φτιάξεις τα μάτια σου. Είναι απαραίτητο! Και, όπως και το eyeliner, τα φουντουκιά δεν περιορίζονται μόνο σε μαύρη μάσκαρα. Αν και είναι ένα αγαπημένο πλήθος, μπορείτε εύκολα να πάρετε με mascaras όλων των χρωμάτων. Γεια σου, έχουν ακόμη και μάσκαρα GLITTER στην αγορά - έτσι ναι, αν είστε στη διάθεση για μια νέα μάσκαρα, δοκιμάστε μια λαμπερή. Θα είστε ευχάριστα έκπληκτοι.

0e76ea11fd51189bc6ecc88b9cd67920

9. Χρησιμοποιήστε κάποιο Bronzer

Υπάρχει κάτι για το bronzer που αναδεικνύει πραγματικά την ομορφιά των φουντουκιών. Πρέπει να είναι η δελεαστική καφέ σκιά που βαρύνει προς φουντουκιά ή κάτι άλλο. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε τα φώτα σας φουντουκιά να πάρουν την παράσταση, συνιστώ ανεπιφύλακτα να ρίχνετε λίγο μπρονζέ. Δεν θα κάνει μόνο τα φώτα σας φουντουκιά να λάμπουν όπως ποτέ πριν, αλλά θα δώσει επίσης το πρόσωπό σας λίγο χρώμα για ένα πολύ σέξι φινίρισμα.

10. Ταιριάξτε τα χείλη σας

Όπως πάντα, θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να ταιριάξετε το χρώμα του χείλους σας. Θέλω να πω, μόνο και μόνο επειδή έχετε την ελευθερία να περπατάτε με ό, τι χρώμα ματιών θέλετε, αυτό σημαίνει πραγματικά ότι θα πρέπει να συνδυάσετε την τολμηρή πράσινη σκιά ματιών με τα πιο σκοτεινά κόκκινα χείλη σας; Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό. Τούτου λεχθέντος, προσπαθήστε πάντα να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τα χρώματα σκιάς ματιών ώστε να ταιριάζουν με τα χείλη σας Κρατήστε το απλό με κάποια κρέμα ή χρυσό σκιά ματιών και τελειώστε τα χείλη σας με κάτι λεπτό όπως ανοιχτό ροζ ή πηγαίνετε τολμηρό με σκοτεινή καφέ σκιά ματιών και χείλη κρασιού για να ταιριάζει. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. ο μόνος στόχος σας είναι να διατηρήσετε τα πάντα σε αρμονία.

Αρκετά απλά, σωστά; Τα κορίτσια με φουντουκιά μου εκεί έξω, απλά θεωρείς ότι είσαι τυχερός. Έχετε μακιγιάζ (ειδικά μάτι μακιγιάζ) την ελευθερία που τα άλλα κορίτσια ονειρεύονται περίπου! Τώρα πρέπει να σας ρωτήσω για τις ομορφιές των ματιών σας εκεί έξω, ποια είναι η ειδική συμβουλή και το τέχνασμα για τα φουντουκιά?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − 40 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map