Top 15 μοντέρνα σχέδια Mehandi δάχτυλο με εικόνες

Το Mehandi ή η χέννα στα χέρια και τα πόδια αποτελούσαν μέρος της παράδοσης καθώς και έθιμο που ήταν παλαιότερα και η πρακτική υπάρχει μέχρι σήμερα. Η Henna είναι δημοφιλής στις ασιατικές, αραβικές χώρες, την Ινδία και το Πακιστάν. Οι γυναίκες κοσμούν με mehandi σε περιστάσεις όπως γάμους, γάμους, πάρτι κ.λπ..

Υπάρχουν διάφοροι τύποι mehendi όπως κόκκινη χέννα, μαύρη χέννα, χέννα με πέτρες, διακοσμητικά κλπ. Μπορεί κανείς να πειραματιστεί με μια ποικιλία χρωμάτων ή μπορεί να κρατήσει την πεδιάδα απλή και παραδοσιακή.

Mehandi ή henna είναι επίσης πρόθυμοι να καλύψουν τη δυτική και ξένες χώρες. Αυτό είναι γνωστό ως προσωρινά τατουάζ στα δυτικά. Οι γυναίκες πειραματίζονται στα χέρια και στα πόδια με διαφορετικά μήκη, αλλά μπορεί κανείς να δοκιμάσει τη χένα στα δάχτυλα, την πλάτη, τον καρπό, τον ώμο, τους βραχίονες, κλπ..

δάχτυλο mehandi designs

Τελευταία και μοντέρνα σχέδια Mehndi για δάχτυλα:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 15 εύκολοι και απλοί σχεδιασμοί με τα σχέδια mehndi 2018.

1. Τριμήνα δάχτυλο Σχέδια Mehndi:

Τέταρτο Finger Designs

Τα σχέδια των mehandi με τα δάχτυλα του τέταρτου ματιού φαίνονται κομψά, με τον σχεδιασμό να είναι μινιμαλιστικός αλλά κομψός. Το σχέδιο έχει γραμμές, κουκκίδες, ένα μικρό μοτίβο λουλουδιών και τρεις μπουμπούκια σχεδιασμένα στο δάχτυλο με υπέροχο σχέδιο και σχέδια. μπορεί κανείς να κοσμούν όμορφα τα δάκτυλα τρίμηνο. Αυτό είναι ένα ινδικό στυλ σχεδιασμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρές περιπτώσεις ή συγκεντρώσεις. Αυτό είναι ένα σχέδιο που μπορεί να γίνει σε μια jiffy και μέσα σε λίγο χρόνο.

2. Διακοσμημένα Σχέδια Mehendi Finger:

Διακοσμημένο Finger Designs

1

Αυτό είναι ένα από τα σχέδια mehendi κοσμημάτων για τα δάχτυλα ειδικά σχεδιασμένα για εφήβους. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει γραμμές, κουκκίδες, σχέδια με λουλούδια, καλώδια και σχήμα διαμαντιού. Αυτός ο σχεδιασμός δακτύλων εξωραϊσμού προσπαθεί να καλύψει τα πλήρη μήκη των δακτύλων. Τα ανεστραμμένα v σχέδια έχουν τελείες στα άκρα που τονίζουν την εμφάνιση. Αυτό έχει πολλά σχέδια ανάμεικτα που κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται επιμήκεις με υπέροχο σμάλτο νυχιών.

3. Φυλλάδιο Mehandi Σχέδια φύλλων:

Φύλλο Print Finger Mehandi Designs

Κάποιος μπορεί να διακοσμήσει τα πίσω από τα χέρια με τα δάχτυλα? με αυτά τα υπέροχα μοτίβα φύλλων. Αυτός ο σχεδιασμός δακτύλου εκτύπωσης φύλλων ξεκινάει από τον καρπό και έχει δύο υπέροχα κλαδιά αλληλοσυνδεδεμένα να τρέχουν μέχρι το μεσαίο δάκτυλο. Οι δύο κλάδοι έχουν δύο. μικρά φύλλα και στις δύο πλευρές που έχουν σχεδιαστεί με τέλειο μέγεθος, σχηματίζοντας μια όμορφη συμμετρία μέχρι το τέλος του σχεδιασμού. Ένας ερασιτέχνης στο mehandi μπορεί επίσης να δοκιμάσει αυτό το φανταστικό σχέδιο χένας.

4. Γεωμετρικό σχεδιασμό Mehandi για τα δάχτυλα:

Γεωμετρικός Design in Fingers

Ο καθένας έχει πολλές επιλογές για να πειραματιστεί όταν πρόκειται για γεωμετρικό σχεδιασμό χήνας στα δάχτυλα, αυτό είναι ένα κομψό σχέδιο που δίνει μια μοντέρνα προοπτική. Ο συγκεκριμένος γεωμετρικός σχεδιασμός απευθύνεται σε γυναίκες που προτιμούν να είναι μοντέρνες, διαφορετικές και αριστοκρατικές. Το ένα χέρι έχει γεωμετρικά σχέδια που γίνονται όμορφα στον καρπό, ενώ το άλλο έχει κάνει στα δάχτυλα μαζί. αυτό το γεωμετρικό σχέδιο δημιουργεί μαγεία στα χέρια.

5. Γραμμικός σχεδιασμός Mehandi δάχτυλο:

Γραμμικός Finger Mehandi Designs

Αυτός ο φοβερός σχεδιασμός Mehndi είναι μόνο για τα δάχτυλα που ενθυλακώνει και καθορίζει με γραμμές, κουκκίδες, κύκλους και μοτίβο διαμαντιών που συνδυάζουν παραδοσιακά με μοντέρνα σχέδια. Κάποιος μπορεί να προσθέσει σύμφωνα με τη δημιουργική φαντασία κάποιου να πάρει αυτό το βασικό γραμμικό σχέδιο σε άλλο επίπεδο εντελώς. Η απλότητα στο σχεδιασμό το καθιστά τόσο όμορφο που κάποιος δεν χρειάζεται να φορέσει πραγματικά αυτό το σχέδιο.

6. Δαχτυλίδι δάχτυλο Σχέδια Mehandi:

Δάχτυλο Ring Mehandi Designs

Οι γυναίκες αγαπούν τα σχέδια που είναι αβίαστα που προτιμούν τα μάτια πιασάρικα πολυπόθητο σχέδιο σε mehandi στα δάχτυλα. Αυτό είναι ιδανικό για τη σύγχρονη γυναίκα που του αρέσουν τα δάκτυλα ή άλλα αξεσουάρ. Πειράζονται με δακτυλίους και αυτό το σχεδιασμό με τα δάχτυλα mehendi έχει σχεδιασμό δακτυλικών αποτυπωμάτων σε κάθε δάκτυλο. Οι μικροσκοπικές ή λεπτές γραμμές είναι γεμάτες με henna ή mehndi φαίνεται πολύ μοναδική και ο σχεδιασμός φαίνεται πολύ κομψό και κομψό στα δάχτυλα.

7. Henna δάχτυλο φτερών Henna:

Παγώνι Feather Finger Henna

Αυτός ο σχεδιασμός μέχνης είναι εμπνευσμένος από ένα φτερό παγωνιού. το κύριο χαρακτηριστικό είναι το φτερό παγωνιού και τα σχέδια γύρω από αυτό. Στο πίσω μέρος του χεριού υπάρχει ένας όμορφος διακοσμημένος κύκλος φτερού παγωνιού, συμπληρώνεται από γραμμές και κουκίδες και επιπλέον το φτερό έχει συνδεθεί με μια αλυσίδα κουκίδων. Δώστε ένα τελευταίο άγγιγμα για αυτό το σχέδιο με υπέροχο ηλεκτρικό γαλάκιο νυχιών.

8. Δαχτυλίδι Band Mehandi:

Δάχτυλο Band Mehandi

Τα σχέδια Mehandi βασίζονται αποκλειστικά στη δημιουργικότητα και τη φαντασία που δεν έχουν κανένα όριο. Αυτό το εξαίσιο σχέδιο μοτίβο δάχτυλο henna δαχτυλίδι είναι ένα από αυτά που μπορεί κανείς να δοκιμάσει αυτά τα μίνι, χαριτωμένα μπάντα σχέδια με σχέδια στα δάχτυλα. Αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο έχει μικρές περίπλοκες στροφές που συλλαμβάνονται σε δύο γραμμές κάθε πάνω και κάτω καλύπτει ένα μικρό τμήμα στα δάχτυλα και το υπόλοιπο δέρμα είναι πλήρως εκτεθειμένο.

9. Δείκτης Mehndi σχέδια με δάχτυλο Αραβικά:

Ευρετήριο Arabic Finger Henna

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα αραβικό σχέδιο mehandi στο δείκτη, η αραβική χέννα ακολουθεί συνήθως ένα πρότυπο που τεντώνεται από την κορυφή του δείκτη μέχρι τον καρπό. Αυτό ακολουθεί ένα γραμμικό μοτίβο με διάφορα μοτίβα και σχέδια, είναι πολύ περίπλοκο και έχει γίνει λεπτή για να τονίσει το πίσω μέρος του χεριού. Αυτά τα σχέδια των arabic mehndi για τα δάχτυλα δίνουν μια ελκυστική ματιά στο χέρι.

10. Τρίγωνο σχέδιο Henna:

Τριγωνικός Finger Henna Design

Απλά σχέδια henna ξεχωρίζουν πολύ καλά στα δάχτυλα αυτό το σχέδιο είναι ακριβώς το ίδιο. Η σύλληψη του ανεστραμμένου V ή του τριγωνικού μοτίβου όμορφα στα καπάκια των δακτύλων κάνει αυτό το σχέδιο διαφορετικό. Τα δύο τρίγωνα ενώνονται και γίνονται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για κάθε δάχτυλο στο πίσω μέρος του χεριού. Ο σχεδιασμός έχει μόνο γραμμές που συνδέουν τα σχέδια, αλλά φαίνεται εκπληκτική στα χέρια? το σχέδιο συμπληρώνεται με κουκίδες στα άκρα.

11. Criss Cross Finger Mehandi Σχεδιασμός:

Criss Cross Finger Mehandi Design

Αυτό είναι εντυπωσιακά διαφορετικό από τα συνηθισμένα μοτίβα σχεδιασμού των δακτύλων mehandi. τα δάχτυλα γίνονται τελείως με διαγώνιες γραμμές και τελείες στο τέλος. Επιπλέον, το σχέδιο έχει πλήρη henna που καλύπτεται με πέντε φύλλα σε κάθε δάχτυλο για να δώσει μια πλήρη ματιά για το σχέδιο. Τα καλύμματα των δακτύλων, εξαιρώντας τα νύχια, καλύπτονται πλήρως με χέννα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια για το γάμο και άλλες περιπτώσεις και είναι απλώς wow για δάχτυλο mehandi.

12. Στυλ κοσμημάτων Mehndi Σχέδια δάχτυλο:

Αλυσίδα Style Mehandi Designs

Αυτό είναι το καλύτερο μεταξύ όλων των σχεδίων mehandi δάχτυλο? το στυλ κοσμήματος mehendi σχεδιασμός είναι όμορφα γίνεται με μια αλυσίδα που συνδέει το δαχτυλίδι και τα δάχτυλα δείκτη. Έχει δύο καμπύλες γραμμές με μοτίβα όπως κουκίδες και έχει λεπτή δουλειά πάνω τους και τα άλλα δάχτυλα είχαν τα αντίστοιχα σχέδια. Υπάρχει μια μεγάλη σχεδιασμένη πέταλα σκισίματος δακρύων συνδεδεμένη από το δείκτη και αυτό το σχέδιο είναι εντελώς εκπληκτικό.

13. Paisleys Motif Finger Mehandi:

Μάνγκο Motif Finger Mehandi

Τα μοτίβα Paisley είναι δημοφιλή ως μοτίβα λουλουδιών ή παγώνι. αυτό είναι ένα από τα σχέδια νομάρχη για γάμους για να τονίσει τα δάχτυλα. Αυτό το σχέδιο mehndi δεν είναι περίπλοκο να εφαρμόσει τα καπάκια των δακτύλων έχουν αντιστρέψει v με γραμμές και βρόχους και ενώνεται γραμμικά με ένα γεμάτο μοτίβο paisley στο κέντρο. Ο σχεδιασμός του mehendi με τα δάχτυλα συμπληρώνεται με καμπύλες και κουκκίδες μπορεί επίσης να μεταμορφώσει αυτό το σχέδιο σε πολλά πιο ενδιαφέροντα σχέδια.

14. Λουλούδια στα δάχτυλα Σχέδιο:

Λουλούδια in Fingers Design

Ομορφιά που συλλαμβάνεται στα δάχτυλα μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα για να περιγράψει αυτό το σχεδιασμό mehendi δάχτυλο. Πλήρως διακοσμημένο με μοτίβα και μοτίβα λουλουδιών, αυτό καλύπτει τον δείκτη μέχρι το τέλος του αντίχειρα και το μικρό δάχτυλο μέχρι τον καρπό. Όμορφα περίπλοκα floral σχέδια γίνονται που είναι απλή αλλά φαίνεται εξελιγμένα. Το επίκεντρο είναι το καμπύλο τετράγωνο σχέδιο που γίνεται και στα δύο δάχτυλα και ένα μικρό τετράγωνο λουλούδι πέταλο σχεδιάζεται σε κάθε τετράγωνο. Αυτό είναι ένα καλύτερο σχέδιο για φεστιβάλ και γάμους.

15. Ημικυκλικοί βρόχοι Σχεδίαση Henna:

Ημι Circular Loops Henna Design

Αυτό είναι ένα απλό αλλά διαφορετικό σχεδιασμό mehandi δάχτυλο για κάθε εορταστική περίσταση. το μικρό ημικυκλικό μοτίβο συνδυάζεται με μικρούς βρόχους στις άκρες για να ολοκληρωθεί το σχέδιο. Περαιτέρω, μικρές κουκίδες τοποθετούνται στους βρόχους για επιπλέον χάρη. Κάποιος μπορεί πάντα να είναι δημιουργικός για να προσθέσει μικρά φυτικά μοτίβα ή μοτίβα φύλλων, αστέρια, κουκίδες, γραμμικά μοτίβα κλπ. Εκτός από τους ημικυκλικούς βρόχους. Κάποιος μπορεί να κάνει αυτό ένα πλήρες σχεδιαστή φεστιβάλ mehendi από αθλητικό λαμπερό σμάλτο νυχιών.

Συμπέρασμα:

Αυτή η όμορφη χέννα είναι κομψά σχέδια mehndi για τα δάχτυλα μπορεί να είναι παραδοσιακή, σχεδιαστής, αριστοκρατική ή μοντέρνα με τον τρόπο που απεικονίζεται το mehendi. Τα σχέδια mehendi των δακτύλων μπορούν να έχουν τη μορφή αραβικών σχεδίων, απλών ινδικών σχεδίων ή απλών σχεδίων mehendi. Αυτό θα κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικά με το σχεδιασμό Simple and Easy mehendi. Αποκτήστε έναν καλό κώνο Mehndi και δοκιμάστε αυτά τα σχέδια Mehandi για τα δάχτυλα.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map