Πώς να αφαιρέσει σπυράκια στο βλέφαρο; | Στυλ στη ζωή

Συχνά και σε ιατρικούς όρους γνωστούς ως stye, ένα σπυράκι στο βλεφάρων είναι μία από τις δυσάρεστες, ερεθιστικές και οδυνηρές ασθένειες που ίσως χρειαστεί να περάσετε ξαφνικά. Η έρευνα λέει ότι στειρό ή βλέφαρο μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής. Όταν οι αδένες πετρελαίου στα βλέφαρα μολυνθούν, αυτό είναι το αποτέλεσμα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Συνήθως, υπάρχει επίθεση βακτηρίων στους αδένες πετρελαίου.

Οποιαδήποτε από τις γύρω περιοχές στα μάτια μπορεί να αναπτύξει την κρίση. Υπάρχει μόνο ένα σπυράκι που θα αναπτυχθεί στα βλέφαρα σε αντίθεση με το πρόσωπο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Το πιο λυπηρό μέρος είναι ότι το σπυράκι στο βλέφαρο προκαλεί πολύ πόνο και ως εκ τούτου χρειάζεται άμεση προσοχή για ανακούφιση. Σε αυτό το άρθρο συζητάμε για το πώς να αφαιρέσουμε τα σπυράκια στα βλέφαρα; εν συντομία.

βλέφαρο pimple

Πώς να αφαιρέσει σπυράκια στο βλέφαρο:

Ο παρακάτω κατάλογος προετοιμασίας είναι ένας από τους χρήσιμους για να σας δώσει μια εικόνα για τους διάφορους τρόπους και αποτελεσματικές θεραπείες με τις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα σπυράκια στα βλέφαρα. Ελέγξτε τα και ακολουθήστε μέχρι να υποχωρήσει πλήρως το πρόβλημα.

1. Χαλαρώστε και είστε ασθενής:

Πριν από οποιαδήποτε θεραπεία, η πρώτη και πρωταρχική ιδέα είναι να ακολουθήσετε την κατάλληλη χαλάρωση. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, η υπομονή είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Θα χρειαστούν περίπου 2-3 ​​μέρες στις περισσότερες περιπτώσεις για να σβήσουν οι βλεφαρίδες από τα βλέφαρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιμένετε.

2. Η καθαριότητα είναι σημαντική:

Είναι σημαντικό να καθαρίζετε τα σπυράκια στα βλέφαρα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με καθαρό βαμβάκι βυθισμένο στο νερό. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να απολαύσετε το βαμβάκι. Ένα μικρό ήπιο σαμπουάν μπορεί να προστεθεί για μέγιστα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα:Σπυράκια στη μύτη

3. Ζεστή συμπίεση για την αφαίρεση σπυράκια στο βλέφαρο:

1

Βγάλτε ένα πανί σε ζεστό νερό και αφαιρέστε την περίσσεια νερού. Τώρα τοποθετήστε αυτό το ύφασμα στο καπάκι του οφθαλμού που προσβλήθηκε για περίπου 15 λεπτά. Αυτό πρέπει να είναι μια ρουτίνα για τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα το πρωί, το απόγευμα καθώς και τη νύχτα. Είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την κρίση.

4. Χρησιμοποιήστε κρέμες αντιβιοτικών για να αφαιρέσετε σπυράκια στο βλέφαρο:

Αυτό είναι σε μια κατάσταση όπου αντιμετωπίζετε συνεχώς τα ζητήματα ενός stye στο βλέφαρο από καιρό σε καιρό. Είναι σίγουρα μια από τις ιδέες που δίνει γρήγορα αποτελέσματα. Η αλοιφή θα πρέπει να εφαρμόζεται στο βλεφάρων τη νύχτα και στη συνέχεια νωρίς το πρωί θα πρέπει να σκουπιστεί.

5. Απλές χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση σπυράκια στο βλέφαρο:

Πολλές φορές, είναι η συμφόρηση των αδένων πετρελαίου που προκαλεί τη μόλυνση και οδηγεί σε σπυράκια στα βλέφαρα. Μια απλή και ανώδυνη χειρουργική επέμβαση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε σε ό, τι αφορά τη θεραπεία. Θα σας δώσει άμεσα αποτελέσματα στο χέρι.

Δείτε περισσότερα:Ακμή στην πλάτη και το στήθος

6. Η καλή φροντίδα των βλεφάρων:

Μαζί με τις θεραπείες, η φροντίδα των βλεφάρων είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για τη θεραπεία των σπυριών των βλεφάρων, αλλά και για την πρόληψή τους. Αφαιρώντας το μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε τη νύχτα, όπως όλα τα υπολείμματα του kajal, της μάσκαρα και του eyeliner είναι πολύ σημαντικά. Μαζί με αυτόν τον καθαρισμό τα μάτια και το πρόσωπο δύο φορές θα πρέπει να προστεθεί ένα καλό καθαριστικό προσώπου ποιότητας.

7. Εφαρμόστε την επικόλληση της σανδαλόξυλου για να αφαιρέσετε το σπυράκι στο βλέφαρο:

Πάρτε μερικές καλής ποιότητας σάντουιτς σκόνη και με νερό κάντε μια πάστα έξω από αυτό. Εφαρμόστε το στο σπυράκι και αφήστε το να στεγνώσει. Τα αποτελέσματα ψύξης του σανταλόξυλου βοηθούν πραγματικά στην αντιμετώπιση του πόνου και της δυσφορίας στο σπυράκι των βλεφάρων. Μαζί με αυτό, το σανδαλόξυλο έχει φαρμακευτικές ιδιότητες που σταδιακά αλλά αποτελεσματικά αντιμετωπίζει το στύλο χωρίς πολλές προσπάθειες.

Αυτοί είναι μερικοί από τους ιδιαίτερα συνιστώμενους τρόπους θεραπείας του προβλήματος των σπυριών στα βλέφαρα. Ποια από αυτά σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε?

Δείτε περισσότερα:Σπυράκια στη γλώσσα

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map