Θεραπεία Αλωπεκίας Areata | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.com

Θεραπεία Αλωπεκίας Areata | Στυλ στη ζωή

Όταν η φύση της μητέρας έχει μια απάντηση σε όλα, έχει μια απάντηση και για την αλωπεκία. Υπάρχουν εσωτερικές θεραπείες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν την απειλή των Hairfall, λένε ολιστικοί εμπειρογνώμονες. Κάποιος δεν χρειάζεται να επενδύει σε ακριβές θεραπευτικές αγωγές, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν λειτουργεί. Σήμερα, θα θέλαμε να μιλήσουμε περισσότερα για τις θεραπείες στο σπίτι για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες συνθήκες τριχόπτωσης. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να είστε καλά ενημερωμένοι για το ίδιο.

Αλωπεκίαση Areata Treatment

Τι είναι η Αλωπεκία Areata:

Η αλωπεκία δεν είναι παρά βαριά πτώση των μαλλιών και τριχόπτωση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Η πτώση των τριχών συμβαίνει ξαφνικά σε κυκλική κίνηση σε διάφορα μέρη του τριχωτού και του σώματος. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα άτομα θα χάσουν περίπου 100 σκέλη μαλλιών σε καθημερινή βάση, κάτι που είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε θύσανα τρίχας και σε μεγάλο βαθμό γύρω από το μαξιλάρι σας, στην πετσέτα, στα ρούχα σας και οπουδήποτε αλλού να μένετε πίσω, τότε πρέπει να ανησυχείτε. Επίσης, ελέγξτε για τα συμπτώματα αραίωσης μαλλιών, όπως ένα φαλακρό έμπλαστρο, το οποίο θα ήταν αλωπεκία όταν ελεγχόταν και επιβεβαιώθηκε από έναν γνωστό δερματολόγο.

Είναι περίπου η εποχή που οι άνδρες και οι γυναίκες στα τριάντα τους αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση περισσότερο. Αυτό οφείλεται στο στρες, τις ορμονικές ανισορροπίες και τις κακές διατροφές, οι οποίες δημιουργούν ενόχληση. Υπάρχουν τρόποι για να διορθώσετε τους παράγοντες που οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις, ένας από τους οποίους είναι φυτικά φάρμακα, κατευθείαν από την κουζίνα.

Φυσική θεραπεία για αλωπεκία Areata Θεραπεία:

Σε αυτό το άρθρο μέχρι σήμερα θα σας εκπαιδεύσει για το πώς να θεραπεύσει ή να απαλλαγούμε από αλωπεκία areata με τη χρήση φυσικών θεραπειών σπίτι.

1. Οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο ή έλαια, όπως η κράμβη, ο καστορέλαιο, η καρύδα ή η ελιά, μπορούν να αναμιχθούν με ίσα μέτρα, να θερμανθούν και να εφαρμοστούν απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής. Απαλά μασάζ σε τρόπους κυκλοφορίας θα βοηθούσαν. Χρησιμοποιήστε μια θεραπεία με ζεστό τουρμπάνι και κρατήστε το φαγητό στο τριχωτό σας για μισή ώρα, μετά το οποίο το ξεπλύνετε με ένα μόνο φυτικό σαμπουάν. Κάντε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα και σε ένα μήνα μπορεί να δείτε τα αποτελέσματα της αντιστροφής.

2. Το σκόρδο, το τζίντζερ και το κρεμμύδι ως πάστα ή σε χυμούς μεμονωμένα θα ήταν υπέροχα. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά και όχι ένα μείγμα από αυτά, κρατήστε το χυμό που εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής κατά τη διάρκεια της νύχτας, και δώστε στο κεφάλι σας ένα ωραίο πλύσιμο με ένα φυτικό σαμπουάν το επόμενο πρωί. Όταν γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα και για ένα μήνα, τα αποτελέσματα θα δείξουν. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες για την αλωπεκία.

Δείτε περισσότερα: Κέντρο Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Ινδία

3. Ζητήστε από τον μασάζ σας να σας δώσει ένα ζεστό μασάζ πετρελαίου μαλλιών, αυτό βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και τη διέγερση των θυλάκων της τρίχας. Κάνει το τριχωτό της κεφαλής υγιές και ζωντανό επίσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας, ή λάδι αρώματος όπως λεβάντα, λεβάντα είναι γνωστό ότι προκαλούν χαλάρωση και ανάπτυξη των μαλλιών ταυτόχρονα. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε βασικό πετρέλαιο, όπως ο κόλπος ή το αμυγδαλέλαιο, καθώς το λάδι λεβάντας μπορεί να είναι ισχυρό. Κάντε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα σε ένα μήνα.

4. Τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής χρειάζονται τροφή σε αυτό το χρονικό σημείο και το πράσινο τσάι θα είναι το καλύτερο για το ίδιο. Ζεσταίνουμε το τσάι μόνο με νερό και το φέρουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Εφαρμόστε το νερό στα μαλλιά σας, μασάζ καλά και κρατήστε τα φύλλα στο κεφάλι για εξήντα λεπτά. Ξεπλύνετε το με κρύο νερό και στεγνώστε απαλά την πετσέτα. Κάντε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα σε ένα μήνα. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη και τέλεια θεραπεία για την αλωπεκία.

5. Οι καρύδες είναι εξαιρετικές για να βοηθήσουν στις συνθήκες αλωπεκίας, αφού έχουν αρκετές θεραπευτικές ιδιότητες για να μειώσουν την αιτία. Ο καρπός επίσης βοηθά στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας και της υγείας. Χρησιμοποιήστε το γάλα της καρύδας που έχει απαραίτητα λίπη και πρωτεΐνες, σίδηρο και κάλιο επίσης. Κάντε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα σε ένα μήνα. Ακόμα και το πετρέλαιο είναι καλό για θερμές επεξεργασίες ελαίου μαλλιών, λένε οι ειδικοί.

6. Η Χέννα έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως φάρμακο για την αλωπεκία, λένε οι αισθητικοί. Παρέχει επίσης στα μαλλιά μια φυσική χροιά όταν διατηρείται για μια ώρα. Η Henna βοηθά τα θυλάκια των τριχών με τροφή και δύναμη. Συνδυάστε το με τον καφέ και το μελιτζάνα και η κατάσταση αντιστρέφεται με την πάροδο του χρόνου. Κάνετε αυτό μία φορά την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα σε ένα μήνα.

7. Τα λουλούδια του Ιβίσκου έχουν θεραπευτικές ιδιότητες που θα αντιστρέψουν τις συνθήκες πτώσης των μαλλιών. Το λουλούδι είναι γνωστό για την τροφή που παρέχει, βοηθά στην αφαίρεση της συσσώρευσης και της πιτυρίδας. Μια πάστα των λουλουδιών θα ήταν εξαιρετική, γι 'αυτό και αυτό τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα σε ένα μήνα. Ωστόσο, το βασικό έλαιο που θα χρησιμοποιηθεί μαζί με την πάστα λουλουδιών θα είναι μουστάρδα ή έλαιο καρύδας.

8. Οι ιδιότητες του amla θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιηθούν, καθώς έχει άφθονη βιταμίνη C και πολλά αντιοξειδωτικά. Ο καρπός πάστας ή λάδι μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο κεφάλι και αν μπορείτε να καταναλώνετε το φρούτο καθημερινά, θα ωφεληθείτε εσωτερικά επίσης.

9. Το υπέροχο ταπεινό αυγό είναι τόσο καταπληκτικό, ακόμα κι αν είστε χορτοφάγος. Έχει πολύ θείο σε αυτό, μαζί με μεταλλικά στοιχεία και πρωτεΐνες που χρειάζονται οι τρίχες σας. Δεδομένου ότι ένα αυγό συσκευάζεται με ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, σελήνιο και ιώδιο, θα ήταν το καλύτερο σκεύασμα για χρήση με ένα αιθέριο έλαιο, όπως το ελαιόλαδο για την ανάπτυξη των μαλλιών. Κάντε αυτό τρεις φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα σε ένα μήνα.

10. Ελέγξτε τη διατροφή σας, γιατί είστε αυτό που τρώτε. Τις περισσότερες φορές, έχουμε την τάση να αγνοούμε αυτό που τρώμε και να κατηγορήσουμε τον κόσμο για τους κινδύνους μας αργότερα. Τα γεύματά σας πρέπει να είναι καλά ισορροπημένα και έγκαιρα, με άφθονα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και νερό.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε Rebonding μαλλιών

Καλύτερες μέθοδοι για την ωρίμανση των περιοχών αλωπεκίας:

Παρακάτω υπάρχουν κάποιες άλλες θεραπείες για το πρόβλημα της αλωπεκίας που μπορούν να θεραπευτούν με αποτελεσματικό τρόπο.

1. Μείνετε μακριά από καλλυντικά σαμπουάν:

Πως to Get Rid of Alopecia shampoo

Σαμπουάν που είναι καλλυντικά στη φύση γεμίζουν με χημικές ουσίες που βλάπτουν και καταστρέφουν τα μαλλιά σας μακροπρόθεσμα προκαλώντας υπερβολική πτώση των μαλλιών και φαλάκρα. Το ίδιο ισχύει για τα σαμπουάν που βασίζονται στο αλκοόλ. Πρέπει πάντα να προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τα φυτικά σαμπουάν που προσδίδουν αποτελεσματικά στα θρεπτικά συστατικά των μαλλιών σας έτσι ώστε μετά από ένα μπάνιο τα μαλλιά σας να είναι καλά ενυδατωμένα ισχυρά και πλούσια. Anti-hair fall βοτανικά σαμπουάν είναι διαθέσιμα για αγορά κατασκευασμένα από ένα σκορ από εταιρείες για τη διακριτική σας ευχέρεια.

2. Μείνετε ενυδατωμένοι:

Πώς να πάρει-Rid-της-Αλωπεκία-Μείνετε ενυδατωμένοι

Το πόσιμο άφθονο νερό μπορεί να είναι η μόνη άμυνα που έχετε κατά της πτώσης των μαλλιών σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Όσο περισσότερο το σώμα σας απαιτεί να λειτουργεί σωστά το νερό, τόσο τα μαλλιά σας καθιστούν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα να πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό το καθημερινό. Τα μαλλιά σας τροφοδοτούν τα θρεπτικά συστατικά στο σώμα σας για να αναπτυχθούν δυνατά και υγιή, γι 'αυτό είναι πάντα καλύτερο να διεξάγετε τη σωστή πρόσληψη νερού σε τακτική βάση κάνοντάς το μέρος των θεραπειών για την αλωπεκία.

3. Θεραπεία Αλόης Βέρα για Αλωπεκία Areata:

Πως to Get Rid of Alopecia Aloe Vera

Η αλόη βέρα είναι πλούσια τόσο σε μέταλλα όσο και σε βιταμίνες, γεγονός που την καθιστά την καλύτερη άμυνα όταν επιλέγει τη θεραπεία για τη θεραπεία της αλωπεκίας. Η αλόη βέρα μπορεί να αγοραστεί αρκετά εύκολα και έχει χρησιμοποιηθεί για τις ηλικίες όσον αφορά την αντιμετώπιση της πτώσης των μαλλιών αρκετά αποτελεσματικά. Μπορείτε να το αναμίξετε με μια σειρά καυτών ελαίων για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Απλώστε το στα μαλλιά σας έτσι ώστε να επιτρέψετε στα μαλλιά σας να απολαύσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να αναπτυχθούν ισχυρά στις ρίζες τους, αποτρέποντας έτσι την πτώση των διαδεδομένων τριχών.

4. Θεραπεία ξηρού αέρα για περιοχές της αλωπεκίας:

Πως to Get Rid of Alopecia Air dry

Ο αέρας που στεγνώνει τα μαλλιά σας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά γόνιμος σε στιγμές που η ξήρανση των μαλλιών σας τείνει να κάψει τις ρίζες των μαλλιών σας προκαλώντας πτώση των μαλλιών έτσι ώστε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα καλύτερο να επιτρέψετε στα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά με την πάροδο του χρόνου μετά από πλύση. Είναι μια από τις ευκολότερες θεραπείες αλωπεκίας που υπάρχουν.

5. Μέλι, γάλα και αυγό μπορεί να θεραπεύσει Areopea αλωπεκία:

Μέλι, Milk And Egg Can Cure Alopecia Areata

Ένα μείγμα γάλακτος με μέλι και αυγά είναι μια εξαιρετική θεραπεία αλωπεκίας όταν υποφέρετε με πτώση των μαλλιών. Η κύρια σειρά συμπτωμάτων αλωπεκίας περιλαμβάνουν την υπερβολική πτώση των μαλλιών, την φαλάκρα και ούτω καθεξής. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στις πληγείσες περιοχές και κρατήστε για μισή ώρα έως μία ώρα μετά την οποία πλένετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό για τα καλύτερα αποτελέσματα

Αυτό το άρθρο μιλάει για μερικές από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για την αλωπεκία, ώστε να βοηθήσουν στη συγκράτηση της νόσου από τον οφθαλμό. Η αλωπεκία είναι μια εύκολη ασθένεια για θεραπεία, αλλά απαιτεί λίγο χρόνο για να το πράξει.

Δείτε περισσότερα: Θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ

Τελικές λέξεις:

Εκτός από τις δέκα συμβουλές για την αντιστροφή της αλωπεκίας ο φυσικός τρόπος, είναι επίσης σημαντικό ότι εσείς?

  • Σταματήστε τη χρήση χημικώς επαγόμενων προϊόντων και καλλυντικών στα μαλλιά σας
  • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε στεγνωτήρια και σίδερα ή ίσιωμα για τα μαλλιά σας
  • Μάθετε να διαλογίζεστε και να κάνετε γιόγκα, βαθιά αναπνοή και ασκήσεις που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής
  • Χρησιμοποιήστε μόνο σπιτικά σαμπουάν ή φυτικά σαμπουάν
  • Χρησιμοποιήστε το σωστό λάδι για τα μαλλιά και τα φυτικά παρασκευάσματα
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 24 = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map