9 Καλύτερα & Τελευταία Σχέδια Orange Kurta Για Κυρίες και Κύριοι Στυλ στη ζωή

Το πορτοκάλι και οι διαφορετικές αποχρώσεις του αντικατοπτρίζουν ένα εορταστικό περιβάλλον. Ξεκινώντας από την απλή βαμβακερή φθορά μέχρι την πιο μοντέρνα φθορά, το πορτοκαλί χρώμα κουρτί έχει τη δική τους μοναδική αντανάκλαση. Τους αρέσουν τόσο οι άνδρες, οι γυναίκες και τα παιδιά. Στον σημερινό μοντέρνο κόσμο, η πορτοκαλί κούτσα πάει πανέμορφα με το συνδυασμό πλακών, chudidars και πολλά άλλα.

Τα τελευταία σχέδια Orange Color Kurta για άνδρες και γυναίκες:

Αξίζει πάντα να έχετε ένα πορτοκαλί κούτρι στην ντουλάπα. Εδώ είναι μερικά από τα πιο άρεσε πρότυπα που περιγράφονται συνοπτικά,

1. Απλό πορτοκαλί ανδρών Kurta:

Οι άνδρες Plain Orange Kurta

Αυτό το απλό απλό πορτοκαλί κούτσα για τον άνθρωπο πηγαίνει υπέροχα με κάθε φεστιβάλ, οικογένεια να συγκεντρωθούν και ακόμη και για πάρτι. Είναι λαμπερή υφή και το ίδιο το ύφασμα προσθέτει γοητεία στην κούρτα. Μια απλή κουρτίνα μπορεί να πάει καλά με οποιοδήποτε μπλε τζιν, λευκά chudidars και ακόμη και με οποιαδήποτε χρωματιστή πιτζάμα.

2. Πορτοκαλί Κουρτά με ¾ μανίκι:

Πορτοκάλι Kurta with ¾ Sleeve

Οι απλοί πορτοκαλί κούρτες με ασημόχρωμο ¾ μανίκι στυλ είναι πάντα φοβερό. Απλά ή με απλά αξιοπρεπή σχέδια, είναι πανέμορφα οπουδήποτε. Μπορεί να συνδυαστεί με λευκές και μαύρες πλάκες για να το κάνει μοναδικό και μοντέρνο. Υπάρχουν ακόμη και εκπληκτικοί gentle kurtas με αυτό το μανίκι στυλ.

3. Εορταστική Φόρμα για Άνδρες:

Εορταστικός Wear for Men

Τα πορτοκαλί άνδρες κούρτας επιλέγονται κυρίως για την τέλεια εορταστική σκιά τους. Υπάρχουν αποκλειστικά σχεδιασμένα kurtas για πάρτι και γιορτινή φθορά. Μια απλή κουρτίνα με γυαλιστερό ύφασμα δίνει μια εκπληκτική εμφάνιση στο σώμα σας. Προσθέτοντας ένα σακάκι ή συνδυάζοντας με έναν τέλειο πυθμένα το καθιστά μοντέρνο.

4. Σύντομο στυλ Πορτοκαλί Kurti:

Μικρός Style Orange Kurti

Όμορφη και πάντα άρεσε short curtis στυλ για τις γυναίκες είναι γνωστή για την άνεση της φθοράς και της μόδας. Μια τέλεια ραμμένες πορτοκαλί γυναίκες κούττες είναι αυτό που χρειάζεται για να εκπληρώσει την επιθυμία της να φανεί πιο συνηθισμένο. Είναι ως επί το πλείστον δεμένα με παντελόνι Patiala.

1

5. Printed Orange Kurtis:

Εντυπος Orange Kutis

Τα τυπωμένα κούτσουλα στυλ frock είναι αυτά που συμβαίνουν τώρα. Υπάρχουν απεριόριστα σχέδια και μοτίβα στυλ με πορτοκαλί χρώμα και απλό και τυπωμένο kurtis για τις γυναίκες. Frock στυλ πορτοκαλί μακρύ curti μοτίβα είναι πολύ απαιτητικές. Είναι πολύ άνετα και έχουν σχεδιαστεί για εκείνα τα όμορφα κορίτσια και κυρίες. Αυτά τα σχέδια σας κάνουν να φαίνεστε πιο ψηλά και σέξι.

6. Απλό Πορτοκαλί Κούρτα:

Απλός Orange Kurta

Οι πορτοκαλί κούρσες δεν περιορίζονται στους ενήλικες. Είναι ακόμη και σχέδια για χαριτωμένα αγόρια πάρα πολύ. Έχουν επίσης τα δικαιώματα να φαίνονται όμορφοι και εντυπωσιακοί. Ένα ζευγάρι βαμβακερό ή μεταξωτό πορτοκαλί κούτρι με λευκά άνετα πιτζάμα είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε φεστιβάλ.

Δείτε περισσότερα: Purple Kurti Designs

7. Orange Kurtis για έφηβους:

9 Καλύτερα & Τελευταία Σχέδια Orange Kurta Για Κυρίες και Κύριοι Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν απεριόριστα μοτίβα στυλ για αυτούς τους kurtis. Για τα κορίτσια, πολλά μοτίβα, όπως το μακρύ στυλ του στυλ, το στυλ short kurta και πολλά άλλα σχέδια πορτοκαλί χρώματος kurtis. Είναι πολύ τέλεια για περιστασιακές και οικογενειακές λειτουργίες.

8. Σχεδιαστής Orange Kurti:

Σχεδιαστής Orange Kurti

Εκτός από τα κοινά πρότυπα curti, οι σχεδιαστές σχεδιάζουν πολλά όμορφα και μοναδικά στυλ πορτοκαλί κούτσας για κυρίες που σίγουρα θα γοητεύσουν να ψωνίσουν. Είναι τρελά μοτίβα με μακριές κούκλες με μαγιό, με μακριά μανίκια με επιπλέον συνηθισμένα κομμάτια. Είναι απεριόριστες.

Δείτε περισσότερα: Αργυρό Κούρτα Για τους Ναύτες

9. Casual Orange Kurta:

Ανέμελος Orange Kurta

Για καθημερινή χρήση και άνεση, ο συνδυασμός πορτοκαλιού πορτοκαλιού είναι τέλειος. Δεν θα σας βλάψουν ποτέ με το χρώμα τους, καθώς είναι πάντα φρέσκο ​​σκιά. Υπάρχουν πολλά βαμβακερά και συνθετικά υφάσματα με αυτές τις αποχρώσεις είναι διαθέσιμες και μπορούν να πάνε με λευκό και πολλά άλλα πυθμένα. Είναι απλά υπέροχα να περάσουν χρόνο με.

Το πορτοκαλί design curti για άντρες και γυναίκες δεν είναι ποτέ βαρετό. Είναι πάντα φρέσκια και είναι τέλεια για κάθε είδους εορταστική φθορά. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, η τελευταία πορτοκαλί κούρτις είναι πλέον στυλ με όλο και περισσότερα σχέδια για όλους. Αξίζουν πάντα να αγοράσουν.

Δείτε περισσότερα: Γκρι Color Kurti Design για τις γυναίκες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 87 = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map