25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Η κακή αναπνοή δεν είναι μόνο ένα σημάδι ανθυγιεινών προφορικών πρακτικών, αλλά είναι επίσης ένα πρόβλημα που σας φέρνει αμηχανία σε δημόσια και χαμηλά επίπεδα εμπιστοσύνης. Η κακή αναπνοή μπορεί να μην είναι μια σοβαρή κατάσταση υγείας, αλλά είναι ένα από τα σημάδια ότι το στόμα δεν είναι καθαρό όπως θα έπρεπε. Κάνει επίσης κάποιος να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να αναπνέει φρεσκάδα ενώ παίρνει τους ανθρώπους και μένει στο κοινό. Μόλις καταλάβετε τη σημασία, η επόμενη είναι να εργαστείτε για μεθόδους που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν στη θεραπεία της κακής αναπνοής.

Σπίτι remedies for bad breath

Είναι καλύτερο να ακολουθήσετε μερικές απλές θεραπείες στο σπίτι για την κακή αναπνοή. Αυτός ο οδηγός θα σας πει πώς να απαλλαγείτε από την κακή αναπνοή με τη χρήση οικιακών θεραπειών και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους ακολουθήσετε με τη δέουσα επιμέλεια.

Οι καλύτερες φυσικές θεραπείες σπίτι για κακή αναπνοή Πρόβλημα:

1. Έχετε πράσινο τσάι:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες στο πράσινο τσάι και τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών βοηθούν στην εξάτμιση των τοξινών και των βακτηρίων στο στόμα που συνήθως συσσωρεύονται και προκαλούν κακή αναπνοή. Ένα φλιτζάνι ή δύο πράσινο τσάι μετά τα γεύματα συνιστάται ως απλή θεραπεία στο σπίτι για κακή αναπνοή.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αποφύγετε ροχαλητό Αρχική διορθωτικά μέτρα

2. Πίνετε πολλά από το νερό:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Το νερό είναι και πάλι ένα από τα υγρά που βοηθά στον καθαρισμό των βακτηρίων και των συσσωρευμένων υπολειμμάτων τροφίμων στο στόμα που σχηματίζουν πλάκα και προκαλούν κακή αναπνοή. Έχοντας καλές ποσότητες νερού βοηθά έτσι στη θεραπεία της κακής αναπνοής. Προτείνεται να πίνετε 10-12 ποτήρια απλού και φιλτραρισμένου νερού κάθε μέρα. Είναι ένας από τους απλούστερους και πιο προσιτούς τρόπους για την επίτευξη των στόχων.

1

3. Σπόροι μάραθου για κακή αναπνοή:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Το μάσημα σε μερικούς σπόρους μάραθο είναι ένα καλό και εύκολο σπίτι θεραπεία για να θεραπεύσει κακή αναπνοή αμέσως. Έχοντας αυτά μετά από κάθε γεύμα βοηθά επίσης στην αποτροπή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κανείς συνήθως μετά από τα τρόφιμα με έντονη οσμή. Οι σπόροι μάραθου βοηθούν επίσης στην πέψη ως πρόσθετο όφελος.

Δείτε περισσότερα: Θεραπείες οσφυαλγίας στο σπίτι

4. Ξίδι μηλίτη μήλου:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Ανακατέψτε λίγο ξύδι μηλίτη σε ζεστό νερό και ψύξτε λίγο. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να ξεπλύνετε το στόμα και είναι ένα τέλειο σπιτικό πιάτο για να θεραπεύσετε την κακή αναπνοή. Βοηθά επίσης στη θανάτωση των μικροβίων στο στόμα.

5. Χρήση πετρελαίου τσαγιού:

Τσάι tree oil

Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του πετρελαίου τσαγιού βοηθούν στη θεραπεία της κακής αναπνοής με διάφορους τρόπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οδοντόκρεμα με λάδι δέντρου τσαγιού ή λίγες σταγόνες ελαίου τσαγιού μπορούν να προστεθούν στην οδοντόβουρτσα με την πάστα. Κάποιος μπορεί επίσης να πάρει λίγο λάδι δέντρο τσαγιού, λεμόνι και μέλι πετρέλαιο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και ξεπλύνετε το στόμα για να θεραπεύσει την κακή αναπνοή.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για πονοκέφαλο

6. Γαργαλία με αλάτι νερό:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Το αλάτι βοηθά στη θανάτωση των βακτηρίων στο στόμα καθώς και στη θεραπεία των λοιμώξεων. Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγο αλάτι είναι τέλειο όταν πρόκειται για θεραπεία κακής αναπνοής. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα για να ξεπλύνετε καλά το στόμα. Θα δώσει σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

7. Ξιφίας:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα φτιαγμένο από σπόρους fenugreek είναι τέλεια θεραπεία στο σπίτι της κακής αναπνοής. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι καλό για την αναπνευστική οδό και την οσμή του σώματος. Προσθέστε μια χούφτα fenugreek σπόρους στο νερό και να φέρει σε ένα βράσιμο. Τώρα δροσίστε λίγο και πιάστε το για να κρατήσετε την κακή αναπνοή μακριά.

8. Μαϊντανός φύλλα για κακή αναπνοή:

Μαϊντανός Leaves

Το μασάζ σε μερικά φύλλα μαϊντανού είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους και είναι φυσικό και για τη θεραπεία της κακής αναπνοής. Δοκιμάστε το για να δείτε την αποτελεσματικότητα της συμβουλής. μαϊντανός είναι ένα από τα απλούστερα και καλύτερα εσωτερικά φάρμακα για κακή αναπνοή και το οποίο είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθεί επίσης.

9. Μασήστε μια καρδιά για κακή αναπνοή:

25 φυσικές θεραπείες σπίτι για την κακή αναπνοή Στυλ στη ζωή

Η ισχυρή γεύση και το άρωμα της καρδιάς είναι ένας τέλειος συνδυασμός όπου απευθύνονται τα κακά διορθωτικά μέτρα για την κακή αναπνοή. Το μάσημα σε ένα κομμάτι cardamom είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για το σκοπό αυτό.

10. Φρούτα εσπεριδοειδών:

Εσπεριδοειδές fruits

Τα εσπεριδοειδή έχουν όξινη φύση και είναι μια ευθεία πηγή βιταμίνης C. Αυτό είναι κυρίως ο λόγος για τον οποίο τα εσπεριδοειδή μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα εξαιρετικό πλύσιμο στο στόμα. Τα οξέα και τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο σώμα αμέσως ξεπλένουν τα βακτήρια και εμποδίζουν την οικοδόμηση. Η πανούκλα και άλλα οδοντικά προβλήματα κρατιούνται στον κόλπο και η κακή αναπνοή.

11. Νήμα:

Χνούδι Teeth

Ένα από τα ισχυρά εγχώρια διορθωτικά μέτρα για την κακή αναπνοή περιλαμβάνει διεξοδικό νήπιο κάθε πρωί ή νύχτα που θα μπορούσε να λειτουργήσει στα εσωτερικά κενά μεταξύ των δοντιών και θα εξαναγκάσει τη συσσώρευση τροφίμων που κολλάει μεταξύ τους και προκαλεί παραγωγή βακτηρίων. Το πλύσιμο θα εξαλείψει τις πιθανότητες συσσώρευσης τροφίμων και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια φρέσκια αναπνοή και υγιή στόμα. Αυτή η απλή θεραπεία για να απαλλαγείτε από την κακή αναπνοή.

12. Σόδα ψησίματος:

Ψήσιμο soda

Εδώ είναι μια άλλη όμορφη κακή αναπνοή στο σπίτι θεραπεία, όπου η σκόνη ψησίματος ενεργεί ως ένα καλό στοματικό διάλυμα όταν αναμειγνύεται κατάλληλα με ίσες ποσότητες νερού. Κάντε μια λύση από αυτό και γαργαλίστε το στόμα σας με αυτό. Η σόδα ψησίματος περιέχει στο εσωτερικό της βακτηρίδια που σκοτώνουν ιδιότητες που κρατούν τις πηγές κακής αναπνοής στον κόλπο.

13. Σέλινο Για κακή αναπνοή:

σέλινο leafs

Βότανα όπως το σέλινο περιέχει μια ορισμένη γεύση σε αυτά που όταν ενσωματωθεί στη διατροφή σας μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσει τις κακές αναπνοές τροφίμων υπό έλεγχο. Συχνά η πρόσληψη τροφής σας όπως το σκόρδο ή το κρεμμύδι προσθέτει στην κακή αναπνοή και η χρήση βότανα όπως το σέλινο ή το θυμάρι μπορεί να κόψει την κακή αναπνοή που προκαλείται από τα κρεμμύδια και τέτοια.

14. Apple:

μήλο 3

Τα μήλα είναι πλούσια σε ίνες και φυσικά ένζυμα μια ιδιότητα που είναι πολύ απαραίτητη για να καταπολεμήσετε την αναπνοή του κρεμμυδιού σας. Η προσκόλληση σε ωμό φαγητό ή φρούτα μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε την αναπνοή σας φρέσκια καθώς τα φυσικά ένζυμα σκοτώνουν τα βακτήρια που παράγουν κακή αναπνοή Κάποιος μπορεί ακόμη και να επιλέξει χυμούς μήλου εν κινήσει, ενώ σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα.

15. Κανέλα:

Κανέλα sticks

Η κανέλα μοιάζει πολύ με το κάρδαμο είναι ένα πολύ γνωστό μπαχαρικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για την αρωματική μυρωδιά της. Κανέλα στο καθημερινό πιάτο δεν μπορεί μόνο να δημιουργήσει μια ωραία γεύση στα γεύση σας, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την επίμονη κακή αναπνοή που ήταν ο λόγος για αρκετές ενοχλητικές στιγμές.

16. Φυτικά Δενδρολίβανο:

Δενδρολίβανο leaves

Φυσικές θεραπείες για κακή αναπνοή έχουν πάντα συνδεθεί με την κατανάλωση βότανα που όχι μόνο προσθέτει γεύση στα καθημερινά σας πιάτα αλλά επιτρέπει και την κακή αναπνοή να περιορίζεται. Το δεντρολίβανο μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στα πιάτα είτε απλά να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή ενός τσαγιού σε ξερά μορφή.

17. Γλώσσα Καθαρίστε:

γλώσσα

Πρέπει να αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσετε την κακή αναπνοή χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό της γλώσσας. Η γλώσσα σας συσσωρεύει το σάλιο, τη βρωμιά από το στόμα σας, αλλά και τα υπολείμματα του φαγητού που δοκιμάζονται και στο τέλος της ημέρας η συσσώρευση μπορεί να φανεί καθαρά με τη μορφή λευκού στρώματος που απλώνεται στο μέτωπο. Αυτή είναι η πρωταρχική πηγή παραγωγής βακτηρίων που έχει ως αποτέλεσμα την κακή αναπνοή. Πριν χτυπήσετε το κρεβάτι κάθε βράδυ, φροντίστε να καθαρίζετε σωστά τη γλώσσα σας.

18. Συνήθειες τροφίμων:

Κρεμμύδι

Η συνήθεια των τροφίμων σας έχει πολλά να κάνει με το πώς μυρίζει η αναπνοή σας. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα βασικά κρεμμύδια και το σκόρδο, αλλά μπορεί επίσης να κατηγορηθεί για την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων όπως το τυρί και το βούτυρο. Το ίδιο ισχύει για τον καφέ. Όλα αυτά τα προϊόντα περιέχουν ένα συγκεκριμένο σώμα βοηθώντας τα βακτηρίδια που διατηρούνται στο στόμα και αργότερα προκαλούν κακή αναπνοή.

19. Γαρύφαλλα Για κακή αναπνοή:

Γαρίφαλο

Το γαρίφαλο είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές ιδιότητές του που αναρωτιέται για τα προβλήματα των δοντιών, όπως ο πόνος των ούλων ή οι πόνοι των δοντιών. Τα γαρύφαλλα που συνθλίβονται και αναμειγνύονται με τα τρόφιμα μπορεί να είναι μια καλή πηγή πρόσληψης που σκοτώνει τα μικρόβια και την κακή αναπνοή που προκαλεί βακτήρια παρέχοντας σας παράλληλα μια αίσθηση ψύξης.

20. Βούρτσα Πρίν Κρεβάτι:

Βούρτσα properly

Πριν χτυπήσετε το κρεβάτι κάθε βράδυ βεβαιωθείτε ότι το στόμα σας είναι καθαρό από τα συσσωρευμένα τρόφιμα και τα βακτήρια που καταστρέφουν την οδοντική υγιεινή του στόματος σας. Μια καλή βούρτσα ειδικά με μια οδοντόκρεμα φθορίου μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα μικρόβια και τα βακτήρια και να καθαρίσετε το εσωτερικό του στόματος σας αφαιρώντας την κακή αναπνοή.

21. Γιαούρτι Για κακή αναπνοή:

Γιαούρτι

Το φρέσκο ​​γιαούρτι είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να ανακουφίσετε το στόμα σας από κακή αναπνοή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν μπορείτε να προσθέσετε ένα μίγμα μικτών μούρων στο μίγμα που είναι επίσης μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικού. Χρησιμοποιήστε το ως έρημο μετά από ένα βαρύ γεύμα για να κόψετε την αναπνοή. Το γιαούρτι είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά σκευάσματα για κακή αναπνοή.

22. Επικόλληση παξιμαδιών:

Φυστικοβούτυρο

Τα καρύδια είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και βιταμίνης στο σώμα σας και εκτός από τη φροντίδα για το σώμα σας, τα καρύδια έχουν μια γλυκιά υγιή γεύση που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την στοματική σας υγιεινή στο σημείο. Κάποιος μπορεί είτε να ποπ στα καρύδια ακριβώς όπως αυτό ή απλά να προσθέσετε μια ποικιλία από καρύδια στο μίξερ και να κάνετε μια πάστα τους.

23. Πρόβλημα οδοντοστοιχίας:

Δόντια old dentures

Συχνά κοιμάται με την οδοντοστοιχία σας καλύπτει το στόμα σας λίγο πολύ καλά, δημιουργώντας μια συνωστισμένη κατάσταση στο στόμα σας. Η έλλειψη αέρα στο στόμα σας επίσης προσθέτει σε αυτό και σύντομα ξυπνάτε με φρικτή αναπνοή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος πρέπει πάντα να αφαιρέσει τις οδοντοστοιχίες και να τις καθαρίσει τακτικά πριν τους βυθίσει σε νερό για τη νύχτα.

24. Νομισματοκοπείο:

μέντα leaves for obesity

Όπως τα άλλα βότανα, τα φύλλα μέντας είναι επίσης μια καλή πηγή φρέσκιας αναπνοής που όχι μόνο δροσίζει το εσωτερικό του στόματός σας αλλά και σας επιτρέπει να αναπνέετε και να παραμείνετε φρέσκος. Είτε χυμός έξω τα φύλλα μέντας ή απλά να τα προσθέσετε στο καθημερινό γεύμα σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι της Ινδίας ακολουθούν αυτό το σπίτι θεραπεία για την άρση κακή αναπνοή.

25. Κρατήστε ένα μάτι για την πέψη:

πέψη

Η πέψη έχει επίσης σημαντικό ρόλο να παίξει όταν έρθει κακή αναπνοή. η λανθασμένη πέψη προκαλεί περισσότερα βακτήρια και μικρόβια στο σύστημά σας, τα οποία κατά κύριο λόγο μπορούν να συνδεθούν με κακή αναπνοή.

Ξυπνούν νωρίς το πρωί, οι αισθήσεις σας ζωντανεύουν καθώς προχωράτε για μια νέα μέρα. Ωστόσο, η πικάντικη αναπνοή πάντα σας άφησε κάπως δυστυχισμένο καθώς πηγαίνετε για την ημέρα σας. αντί να χρειάζεται να υποφέρετε με κακή αναπνοή, γιατί να μην προσπαθήσετε απλώς να το εξαλείψετε χρησιμοποιώντας σπιτικά φάρμακα. Αυτά είναι οικονομικά αποδοτικά και οργανικά και θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το στόμα σας από την τρομερή αναπνοή.

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 − = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map