24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για την αϋπνία | progressivenewsdaily.com

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για την αϋπνία

Η αϋπνία είναι τα προβλήματα της αϋπνίας. Σε αυτή την κατάσταση, ο ασθενής αισθάνεται έλλειψη ύπνου και ως εκ τούτου οδηγεί σε κόπωση που παρεμποδίζει την καθημερινή ρουτίνα. Για ένα υγιές σώμα, είναι πολύ σημαντικό για ένα άτομο να κοιμηθεί για 8-9 αδιάθετες ώρες. Ωστόσο, η αϋπνία είναι το πρόβλημα που δεν αφήνει αυτόν τον στόχο να επιτευχθεί και ως εκ τούτου καθιστά το σώμα ανθυγιεινό.

24 Best Natural Home Remedies For Insomnia

Για τους ανθρώπους που θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση με έναν απλό και ασφαλή τρόπο, θα πρέπει να αναζητήσουν εσωτερικές θεραπείες. Αυτό το υποκατάστατο των φαρμάκων είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς και προσιτό στην τσέπη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις θεραπείες στο σπίτι με κορυφαία εγκοπή που μπορούν να σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε το πρόβλημα της αϋπνίας για ασθενείς με αϋπνία, αυτός ο οδηγός είναι ένα όφελος. Θα σας δώσει τις καλύτερες λύσεις που αν ακολουθηθούν σε μια βάση ρουτίνας που είναι κάτω από τις φυσικές θεραπείες, που θα δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 Τα καλύτερα φυσικά θεραπείες για την αϋπνία:

Για να πάρει καλό και υγιεινό ύπνο, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές θεραπείες για την αϋπνία και να αποφύγετε κάποια πράγματα χωρίς αϋπνία.

Ποιες είναι οι θεραπείες στο σπίτι για να ακολουθήσουν για την αϋπνία:

1. Διαλογισμός:

Σπίτι remedies for insomnia

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζεται η αϋπνία είναι ο διαλογισμός. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα γαλήνιο μυαλό για έναν ήχο ύπνο. Δοκιμάστε και διαλογιστείτε για περίπου 15-20 λεπτά κάθε μέρα για να εξασφαλίσετε μια βαθμιαία αλλά αποτελεσματική θεραπεία της αϋπνίας.

2. Τεχνικές χαλάρωσης:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για την αϋπνία

Υπάρχουν πολλές χαλαρωτικές τεχνικές που ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να φέρει το μυαλό σε ειρήνη και να επιτύχει ισορροπία στον ύπνο. Αυτές περιλαμβάνουν την τέχνη της γιόγκα, το τέντωμα, τα μασάζ με άρωμα και πολλά άλλα. Η ευαισθησία είναι μια άλλη μορφή χαλάρωσης τέχνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό της αγωγής της αϋπνίας. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες τεχνικές κάθε μέρα για ορατά αποτελέσματα.

3. Αλλαγή δίαιτας:

Υπάρχουν μερικές διατροφικές τροποποιήσεις που κάποιος πρέπει να φέρει στην καθημερινή ρουτίνα όταν πρόκειται για αϋπνία. Η μείωση της ποσότητας της καφεΐνης είναι ένα από αυτά. Μαζί με αυτό, η αποφυγή των γλυκών είναι ένα άλλο από τα σημαντικά ζητήματα που πρέπει να κάνετε.

διατροφή concepts 23

Τα τρόφιμα που βοηθούν στον ύπνο σαν κροτίδες με υδατάνθρακες πρέπει να τρώγονται πριν πάτε για ύπνο. Τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο λειτουργούν επίσης ως ηρεμιστικά και πρέπει να ληφθούν. Αυτά περιλαμβάνουν πίτουρο σιταριού, ολικής αλέσεως, αμύγδαλα, κάσιους και πολλά άλλα.

4. Αρωματοθεραπεία Λεβάντας:

Λεβάντα oil

Η λεβάντα είναι ένα από τα φυσικά προϊόντα που έχουν ιδιότητες ενός ήπιου ηρεμιστικού, το οποίο μπορεί να τσιμπήσει και την αϋπνία. Χρησιμοποιήστε λίγο λάδι λεβάντας στο μέτωπο και στους ναούς πριν πάτε για ύπνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους του καλού ύπνου.

5. Πάρτε ένα καλό ντους:

Ντους Woman

Ζεστά καταιονιστήρια ειδικά ένα ενυδατωμένο στο νερό με μερικά αιθέρια έλαια όπως το ylang-ylang ή λεβάντα είναι ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της αϋπνίας. Αυτό υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε το άγχος στους μυς επίσης. Αυτή η άκρη κολύμβησης είναι πολύ καλή για χαλάρωση και καλύτερο ύπνο.

6. Τσάι χαμομήλι για την αϋπνία:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για την αϋπνία

Έχετε ένα φλιτζάνι τσάι χαμομήλι για να απαλύνει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Αυτό πρέπει να γίνει περίπου 1 ώρα πριν τον ύπνο. Σίγουρα θα θεραπεύσει την αϋπνία και την ανησυχία και θα βοηθήσει στον καλό ύπνο. Είναι μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για την αϋπνία που δίνουν έναν καλό ύπνο.

7. Ορίστε το περιβάλλον:

Σπίτι Remedies For Insomnia dim light 7

Μερικές φορές ο θόρυβος και το φως στο δωμάτιο είναι τέτοιοι που προκαλούν διαταραχές στον ύπνο. Είναι σημαντικό να έχετε ένα γαλήνιο δωμάτιο με ελαφρύ φως για σωστό ύπνο. Αυτό θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας που βιώνετε με έναν απλό και ασφαλή τρόπο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε Bugs κρεβάτι

8. Αιθέριο έλαιο γιασεμιού:

Γιασεμί oil

Πάρτε μερικές σταγόνες αιθέρια έλαια γιασεμιού και στους δύο καρπούς πριν χτυπήσετε το κρεβάτι. Η μυρωδιά σίγουρα θα σας κάνει να κοιμηθείτε και αυτό με τον ιδανικότερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το πετρέλαιο τακτικά για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα που σας εξοικονομούν από το πρόβλημα της αϋπνίας.

9. Φυσική Άσκηση:

24 καλύτερες φυσικές θεραπείες για την αϋπνία

Εάν ακολουθείτε ένα αυστηρό καθεστώς άσκησης κάθε μέρα, σίγουρα θα είστε εξαντλημένοι και κουρασμένοι τη νύχτα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα καταργήσετε αμέσως μόλις βρεθείτε στο κρεβάτι. Η σωματική άσκηση είναι ένας από τους φυσικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, θα διατηρήσει την εφαρμογή του σώματος και θα εξισορροπήσει το βάρος.

10. Βότανα για την Αϋπνία:

Βότανα

Φυτικά πράγματα ήταν πάντα το εργαλείο πίσω από έναν καλύτερο ύπνο. Το Valerian είναι ένα τέτοιο βότανο που θα σας επιτρέψει να έχετε έναν καλύτερο ύπνο. Θα μειώσει επίσης τα συμπτώματα μιας μαυρίσματος και θα σας βοηθήσει στην εξάλειψη της αϋπνίας.

11. Διατροφή πριν από το κρεβάτι:

Κοτόπουλο legs with spinach

Σύμφωνα με τους ειδικούς, έχοντας ένα τσίμπημα μερικών τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες θα σας βοηθήσει στην αγωγή της αϋπνίας για πάντα. Τα τρόφιμα όπως το κοτόπουλο και η γαλοπούλα περιέχουν υψηλές ποσότητες πρωτεϊνών που είναι καλές πριν από τον ύπνο. Θα σας προσφέρει έναν αποτελεσματικό και καλύτερο ύπνο. Τρόφιμα όπως η γαλοπούλα έρχονται με μια ουσία που ονομάζεται τρυπτοφάνη, η οποία είναι ένα αμινοξύ και βοηθά στη χορήγηση σε σας με τον καλύτερο ύπνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά θεραπείες για την αϋπνία.

12. Ζεστό γάλα:

Ποτήρι of milk on the light blue background

Αυτό είναι ένα παλιό σπιτικό φάρμακο για την αϋπνία είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ξεκινήστε να έχετε ένα ποτήρι ζεστό γάλα πριν ξεκινήσετε να κοιμάστε από τώρα και στο εξής. Σίγουρα θα εξασφαλίσει έναν καλύτερο ύπνο.

13. Πρόσληψη μαγνησίου και ασβεστίου:

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ and seeds

Και τα δύο αυτά φυσικά στοιχεία θεωρούνται τα καλύτερα ενισχυτικά ύπνου. Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα που καταναλώνουν αυτά τα δύο συστατικά που περιέχουν τρόφιμα είναι καλύτεροι ύπνοι σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν επαρκή πρόσληψη αυτών των δύο φυσικών ουσιών. Η συνιστώμενη ποσότητα ασβεστίου που πρέπει να καταναλώνεται καθημερινά από εμάς είναι 200 ​​χιλιοστόγραμμα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για πόνο γόνατος αρθρίτιδας

14. Άγρια μαρούλια:

Αγριος lettuce

Προσπαθήστε να έχετε κάποιο άγριο μαρούλι το πρωί ή το απόγευμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε έναν ήχο ύπνου. Θα βοηθήσει επίσης το σώμα σας στην αντιμετώπιση του άγχους. Μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα των θεραπειών για την αϋπνία.

15. Διαβάστε τα καλά βιβλία:

Ανάγνωση Good Books

Αυτό σημαίνει ότι προσπαθήστε να αποφύγετε ιστορίες ή ταινίες τρόμου. Καταλαμβάνουν το μυαλό σας συνεχίζει να σκέφτεται τα πράγματα που έχετε διαβάσει να παρακολουθούνται στην τηλεόραση. Αντ 'αυτού, προσέξτε ρομαντικές και αγάπες ταινίες ή εκείνες που έρχονται με ένα ευτυχές τέλος. Δοκιμάστε να διαβάσετε μερικά καλά βιβλία όπως βιογραφία και βιβλία που προορίζονται για τα παιδιά. Πιστέψτε το ή όχι, αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε έναν καλό και υγιή ύπνο που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο.

16. Πάρτε την κατάστασή σας πιο σοβαρά:

Οχι Sleeping

Θέλετε να γνωρίζετε τις φυσικές θεραπείες της αϋπνίας; Η αϋπνία μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Ο λόγος πίσω από πολλούς θανάτους ασθενών με υψηλή αρτηριακή πίεση. Ως εκ τούτου, είναι καιρός να επικεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον ύπνο. Πάρτε λίγο χρόνο από τον κόσμο και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο είναι υπέρ του ύπνου σας και κοιμάστε λίγο πιο συχνά μέχρι να βγείτε από αυτό το αυτο-δημιουργημένο βλαπτικό στάδιο.

17. Κόλπα κόλπα:

ύπνος proper

Πρόσεχέ το! Αυτό το φάρμακο δεν λειτουργεί με όλους, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε. Κάποιος μπορεί να αλλάξει τις θέσεις ύπνου και να δοκιμάσει ένα νέο. Τα κόλπα περιλαμβάνουν την αλλαγή του στρώματος ή του μαξιλαριού Μπορεί επίσης να αλλάξει τις πλευρές και να χαλαρώσει λίγο κατά τη διάρκεια του ύπνου.

18. Ακολουθήστε το σωστό πρόγραμμα κατάλληλο για το σώμα σας:

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι τύποι του σώματός μας ποικίλλουν και συμβαίνουν και οι συνήθειες μας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κάνουμε μια ρουτίνα που πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρά από εμάς. Η ρουτίνα πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ύπνου. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ρουτίνα σας παρέχει αρκετό χρόνο ώστε το σώμα σας να απαιτήσει δαπάνες για την ανάπαυση του κρεβατιού. Η συνέχιση αυτής της συνήθειας θα βοηθήσει περαιτέρω στην εξάλειψη των αϋπνιών σας νύχτες. Είναι ένα από τα φυσικά και ευκολότερα σπιτικά φάρμακα για την αϋπνία που δίνει υγιή ύπνο.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για τις ψείρες

Τα οποία πρέπει να αποφεύγονται για την αϋπνία:

19. Μετά από συμβουλές συντρόφων:

Σπίτι remedies for insomnia intercourse

Χρειάζεστε κάποια βασικά φάρμακα για τη θεραπεία της αϋπνίας; Τότε πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό. Μετά τη συνουσία, απελευθερώνεται μια ορμόνη στο σώμα των ανδρών, η οποία επίσης είναι φυσική κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αλλά οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, υποφέρουν από αϋπνία. Αυτή η συγκεκριμένη ορμόνη αγκαλιά απελευθερώνεται επίσης στο σώμα των γυναικών αλλά για κάποιο λόγο, δεν τους κάνει να νιώθουν υπνηλία σε σύγκριση με τους άνδρες. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να έχετε έναν ήχο ύπνου τότε αποφύγετε τη σεξουαλική επαφή.

20. Κρατήστε το τηλέφωνο μακριά:

Ανδρες View Mobile in Night

Παραδέξτε το ή όχι. Όλοι είμαστε κάπως εθισμένοι στα κινητά τηλέφωνα μας. Ενεργοποιούμε το κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ελέγξετε το μήνυμα ή να έχετε μια καθυστερημένη συζήτηση. Αυτό δεν είναι καλό για σας. Δεν θα σας βοηθήσει στον ύπνο. Αντίθετα, θα ασκήσει πίεση στα μάτια και θα εξαλείψει την υπνηλία σας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άγρυπνη νύχτα. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι, από 10, 8 άτομα έχουν ζητήσει το κινητό τηλέφωνο ως κύριο ένοχο πίσω από την αϋπνία τους.

21. Απενεργοποίηση του ξυπνητήρι:

να σταματήσει alarm

Ναι είναι αλήθεια. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι συχνά παραμένουν στο φόβο να ξυπνούν εγκαίρως και για τον λόγο αυτό έχουν αρκετό ύπνο καθώς κοιμούνται αλλά υπάρχει ένα άγχος στο μυαλό τους. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες σας συνιστούσαν να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι μέχρι να απαλλαγείτε από το στάδιο της αϋπνίας.

22. Αποφύγετε πάρα πολύ καφεΐνη:

Caffeiene Side effetcs

Πάρα πολύ καφές δεν είναι καλό για εσάς. Υπάρχουν επίσης και άλλα προϊόντα που περιέχουν περιεχόμενο καφεΐνης, όπως η Pepsi. Αλλά δεδομένου ότι ο καφές θεωρείται μία από τις καλύτερες πηγές καφεΐνης πρόκειται να κολλήσουμε με τον καφέ. Ναι, είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια ενός τεράστιου φορτίου εργασίας ή εξετάσεων ο καφές μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε ξύπνιος. Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωση καφέ μπορεί να αποδειχθεί για την ακατάλληλη λειτουργία των οργάνων και να μειώσει τον ύπνο επίσης. Ο καφές θεωρείται ένας από τους κύριους κακοποιούς για την αϋπνία.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για βράζει

23. Κοινωνικοποίηση:

οι φιλοι taking selfie photo

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο για τη θεραπεία της αϋπνίας. Στο τέλος της ημέρας όλα, χρειαζόμαστε είναι μια καλή και υγιής καρδιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φίλοι μας και οι άνθρωποι με τους οποίους συναντούμε μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του άγχους και της θλίψης, Δοκιμάστε να κοινωνήσετε λίγο αν νομίζετε ότι χρειάζεστε κάποιους φίλους.

24. Easy On The Booze:

Αποφύγει alcohols

Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από την αϋπνία σας. Το αλκοόλ μπορεί να σας καταστρέψει. Θυμηθείτε, για έναν αβίαστο ύπνο, θα πρέπει να παραμείνετε νηφάλιοι. Η κατάσταση αυτή παρατηρείται γενικά στις γυναίκες. Δεδομένου ότι οι άνδρες μπορεί να πάρει tipsy, αλλά ακόμα να πάρει ήχο ύπνο. Όμως, οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, πρέπει να υποφέρουν από άγρυπνες νύχτες αν καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ποτών με περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα θεραπείες για την αϋπνία.

.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

45 − = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map