15 Τα τελευταία μοντέλα κοσμημάτων Maang Tikka σε χρυσό

Τα χρυσά κοσμήματα και τα στολίδια μπορούν να λειτουργήσουν για να βελτιώσουν τη φυσική εμφάνιση μιας γυναίκας με εξαιρετικό τρόπο. Κάθε τμήμα του σώματος μιας γυναίκας μπορεί να διακοσμηθεί με χρυσά στολίδια όπως σκουλαρίκια, περιδέραια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, maang tikka κλπ. Όταν μιλάμε για το χρυσό maang tikka τότε έχει τη δική του σημασία στον κόσμο των κοσμημάτων. Χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει το μέτωπο μιας γυναίκας.

Τελευταίες-maang-tikka-επιχρυσωμένα-κοσμήματα-σχέδια

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων Maang Tikka σε χρυσό:

Υπάρχουν τόσες πολλές μορφές και ποικιλίες είναι διαθέσιμες για το χρυσό maang tikka, ας δούμε τα κορυφαία 15 σχέδια χρυσού maang tikka από αυτά.

1. Μεγάλο χρυσό Maang Tikka:

υπερ-μέγεθος-χρυσό-maang-tikka-1

Το υπερ-μέγεθος χρυσού Maang tikka λειτουργεί καλύτερα για το νυφικό. Μια νύφη που θέλει να φανεί ξεχωριστή και εξαιρετική για την ημέρα του γάμου της, και στη συνέχεια μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε υπερμεγέθιο χρυσό Maang tikka γεμάτο με πέτρες ή κρύσταλλα. Αυτό το πολύχρωμο maang tikka μπορεί να προσθέσει μια χάρη στην εμφάνισή σας και να σας κάνει να ξεχωρίζετε ως νύφη με την καλύτερη νυφική ​​εμφάνιση.

2. Jhumar Maang Tikka Σχεδιασμός:

jhumar-maang-tikka-2

Το Jhumar maang tikka είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχέδια στα οποία υπάρχει ζήτηση σε αυτές τις μέρες. Μπορεί να φορεθεί στην αριστερή πλευρά του μέτωπου ή μπορεί κανείς να το φορέσει με κανονικό τρόπο στο κέντρο του μετώπου. Το jhumar maang tikka είναι διαθέσιμο σε διάφορα σχέδια και στυλ. Τα σχέδια χρυσού Jhumar maang tikka μπορούν να προσθέσουν μια πλούσια έκκληση στη συνολική σας εμφάνιση.

3. Borla Maang Tikka σε χρυσό:

1

μπορλα-στυλ-μαάνγκ-τικκά-3

Το Borla Maang tikka είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των γυναικών του Rajasthan και Haryana. Το Borla maang tikka έρχεται σε διάφορα σχέδια γεμάτα με μαργαριτάρια, πέτρες και κρύσταλλα. Δίνει μια λαμπερή ματιά στην προσωπικότητά σας. Φαίνεται όμορφο με το τέλειο χωρισμό των μαλλιών από το κέντρο του κεφαλιού.

4. Μία χρυσή επένδυση Maang Tikka Design:

side-swept-style-maang-tikka-4

Το παράτολμο στιλ Maang tikka είναι πολύ διάσημο στις μέρες μας, ειδικά μεταξύ των νυφικών. Είναι διακοσμημένο από τις δύο πλευρές σας, καθώς οι πλευρικές χορδές πέφτουν στη μία πλευρά του μέτωπου και η κεντρική τοποθετείται με παραδοσιακό τρόπο στο κέντρο του κεφαλιού. Αυτό μπορεί να φορεθεί από τις νύφες ή από τα άλλα νεαρά κορίτσια επίσης, δίνει πάντα μια μεγαλοπρεπή ματιά στον φορέα.

5. Κρεμαστό στυλ Maang Tikka:

μενταγιόν-στυλ-maang-tikka-5

Το στυλ κρεμαστό Maang tikka χρησιμοποιείται ευρέως από τις γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων. Το κρεμαστό στυλ είναι ένα πολύ κοινό σχέδιο στην κατηγορία του Gold Maang Tikka. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το στυλ είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα σχήματα του προσώπου. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλειο κομμάτι κοσμήματος για όλες τις περιστάσεις και τα φεστιβάλ.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστής Maang Tikka σε χρυσό

6. Χρυσός ενός βαθμού Matha Pattis:

ένα επίπεδο-matha-pattis-maang-tikka-6

Ένα ακόμη στυλ του maang tikka που κυβερνά τον κόσμο των στολιδιών με την μοντέρνα εμφάνιση του, και οι δύο χορδές του matha patti πέφτουν και στις δύο πλευρές του ματιού σας και σας προσφέρουν βασιλική εμφάνιση με έναν κομψό τρόπο. Αλλά ο φορέας θα πρέπει να συνειδητοποιήσει με αυτά τα είδη των matha pattis να παραμείνουν στη θέση του.

7. Multi-Tier Matha Pattis σε χρυσό:

multi-tier-matha-pattis-maang-tikka-7

Αυτός είναι ο ίδιος με τον μοντάρο matha pattis, αλλά υπάρχει μόνο η διαφορά του αριθμού αλυσιδών χορδών και στις δύο πλευρές. Η πολυεπίπεδη matha patti που φοριούνται κυρίως από τις νύφες στο γάμο τους, καθώς δίνει μια πλήρη νυφική ​​εμφάνιση σε μια γυναίκα. Κοιτάξτε το καλύτερο για την ημέρα του γάμου σας με το στολίδι αυτό το όμορφο matha patti με τα γαμήλια κοστούμια σας.

8. Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Maang Tikka:

μαργαριτάρι-χορδές-maang-tikka-8

Αυτά τα σχέδια Maang tikka σχεδιάζονται και σε χρυσό, ένα μέρος του matha pattis, η μόνη διαφορά των χορδών. Σε αυτό το κέντρο αποτελείται από χρυσό και οι χορδές αποτελούνται από χάντρες από μαργαριτάρια. Φαίνεται πολύ όμορφη στον φορέα. Η ομαδοποίηση με τα συμβατικά ρούχα μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους να ζηλέψουν.

9. Chaand Baali Maang Tikka σε χρυσό:

chaand-baali-maang-tikka-9

Ο Chaand Baali Maang tikka έρχεται σε σχήμα μισού φεγγαριού. Αυτά τα είδη maang tikka μπορούν να βρεθούν σε διάφορα στυλ και σχέδια. Κάποιος μπορεί να φορέσει αυτό για κάθε ιδιαίτερη περίσταση. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το chaand Baali maang tikka είναι ότι μπορεί να φορεθεί από τη νύφη και τα άλλα κορίτσια.

10. Λευκή πέτρα με καρφίτσα Maang Tikka:

πέτρινη-μαγκαν-τικκα-10

Ο πέτρινος μαγκάν τικκάς δεν βγαίνει ποτέ από το στυλ. Είναι ένα τέλειο κόσμημα, στολίδι για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας με το σχεδιασμό που δεν ξεθωριάζει ποτέ. Το maang tikka έχει όμορφο σχέδιο με τις όμορφες καθαρές πέτρες. Πάρτε παραδοσιακά όμορφο με αυτό το πέτρινο καρφί maang tikka στο μέτωπό σας, για κάθε γάμο ή κοινωνική περίσταση.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία σχέδια Maang Tikka

11. Meenakari Gold Maang Tikka για τα κορίτσια:

μεενάκαρι-χρυσό-μαγκάν-τικκά-11

Τα σχέδια κοσμήματος Meenakari είναι ευρέως στις συλλογές του γάμου. Η εργασία Meenakari σε μοντέλα Gold tikka είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των γυναικών. Αυτό το εξαιρετικά τελειωμένο κομμάτι του Meenakari Gold tikka θα είναι τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσετε την παραδοσιακή σας εμφάνιση.

12. Μαργαριτάρι με μαργαριτάρι για το νυφικό:

μαργαριταρένιο-maang-tikka-12

Κοσμήματα σχεδιασμένα με μαργαριτάρια έχουν τη δική τους σημασία. Μπορούμε να δούμε πολλούς ανθρώπους που πάντα θέλουν να φορούν μόνο διακοσμητικά μαργαριταριών λόγω της λαμπερής και υψηλής ποιότητας εμφάνισής του. Τα σχέδια χρυσού Maang tikka έχουν τέλειες εργασίες φινιρίσματος γεμάτες με μαργαριτάρια θα είναι αρκετές για να βελτιώσουν την εμφάνισή σας.

13. Σταγόνες Maang Tikka:

drops-maang-tikka-13

Το Maang Tikka με τις σταγόνες δίνει μπορεί να ωραιοποιήσει την εμφάνιση μιας γυναίκας. Όταν οι σταγόνες πέφτουν στο κεφάλι σας, προσθέτουν ένα bling στο πρόσωπό σας. Μπορεί κανείς να βρει μια ποικιλία σταγόνων όπως - σταγόνες μαργαριταριών, πέτρινες σταγόνες, χρυσές σταγόνες κλπ.

14. Lakshmi Maang Tikka Χρυσό για γάμο:

lakshmi-maang-tikka-14

Τα σχέδια Lakshmi Maang tikka σε χρυσό είναι ένα πολύ σπάνιο στυλ στην κατηγορία του Gold Maang tikka, αλλά έχει τη δική του διαφορετική γοητεία και στυλ που ξεχωρίζει από τους άλλους. Βασικά, αυτοί οι Lakshmi Maang Tikka έχουν την χρυσή εικόνα της θεάς Lakshmi ως κεντρικό μενταγιόν που σας δίνει μια τολμηρή και όμορφη έκκληση.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό νυφικό Tikka

15. Borla με το Chaand Bali Maang Tikka Gold:

borla-με-chaand-balimaang-tikka-15

Είναι ένα στυλ maang tikka το οποίο έχει ένα τέλειο Borla με το chaand baali. Το ζευγάρωμα με το όμορφο κολιέ μπορεί να ολοκληρώσει την εθνική σας εμφάνιση. Το τέλειο μείγμα borla και chaand baali προσθέτουν μια εθνοτική και αριστοκρατική έκκληση στην προσωπικότητά σας.

Το χρυσό Maang tikka είναι ένα τυπικό ινδικό στολίδι που χρησιμοποιείται για να φορέσει ως επί το πλείστον από τις παντρεμένες γυναίκες σε όλο το έθνος. Όπως βλέπουμε αυτό, η σημερινή γυναίκα μόντεμ δεν θέλει να συμβιβαστεί, ειδικά όταν πρόκειται για όμορφη και εκπληκτική εμφάνιση, αλλά συνδυάζοντας το τέλειο ρουχισμό με το όμορφο κομμάτι του χρυσού maang tikka μπορεί να το κάνει αυτό για σας.

Φορώντας ένα χρυσό maang tikka στο μέτωπό σας θα είναι αρκετό για να τραβήξετε την προσοχή άλλων προς τον εαυτό σας. Έτσι, εάν θέλετε να κοιτάξετε διαφορετικά από τους άλλους και θέλετε να είναι μια μάτι που αιχμαλωτίζει την προσωπικότητα σε μια λειτουργία, τότε μπορείτε να πάτε για οποιοδήποτε από τα σχέδια χρυσού maang tikka και θα είστε όλοι έτοιμοι να καμαρώνω ένα νέο σας.

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map