1 Year Old Baby – Βάρος, ανάπτυξη και ορόσημα

Τώρα που το μωρό σας έχει μετατραπεί 1, συγχαρητήρια για το γεγονός ότι είστε γονέας για ένα ολόκληρο έτος. Ενώ αυτό μπορεί να είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και μια εκμάθηση, επίσης, δεν έχετε κάνει ακόμα. Στην πραγματικότητα, έχετε την τάση να συνεχίσετε να μαθαίνετε μέχρι το τέλος της μητρότητας σας. Και αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Λέγεται ότι η μάθηση στη ζωή δεν τελειώνει ποτέ και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε κάτι καινούργιο καθημερινά και ότι η μητρότητα δεν διαφέρει. Παρόλο που μπορεί να είστε ευτυχείς που έχετε πετύχει να περάσετε το κρίσιμο χρόνο ενός έτους χωρίς σημαντικές αποτυχίες, δεν έχετε κάνει ακόμα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε επειδή το μωρό σας ενός έτους χρειάζεται περισσότερη προσοχή τώρα από ποτέ. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς.

Τα δικα σου 1 Year Old Baby

1. Τροφοδοσία του / της:

Η διατροφή του παιδιού σας μπορεί να είναι διασκεδαστική. Αλλά δεν θα είναι τόσο διασκεδαστικό εάν πρέπει να σπρώξετε το φαγητό στο στόμα του μωρού σας. Δεν είναι πάντα σωστό να τις ταΐζετε όλη την ώρα. Δεδομένου ότι εμείς ως ενήλικες συνηθίζουμε σε τρία γεύματα την ημέρα, σκοπεύουμε να τους κρατήσουμε και στο χρονοδιάγραμμα. Αλλά, δεν έχουν ακόμη φθάσει στο στάδιο του χρόνου μας. Έτσι, αφήστε το μωρό σας να παραλείψει ένα γεύμα. Είναι εντάξει. Αλλά φροντίστε να τους δώσετε το φαγητό όταν είναι πεινασμένοι. Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσετε να υπηρετείτε όπως και πότε απαιτούν. Συμπληρωμένο σωστά?

Λοιπόν, καταρχήν το κάνετε να σηκώσετε το φαγητό στους κανονικούς χρόνους γεύματος, ώστε να γνωρίζουν ότι ο χρόνος του φαγητού. Πιστέψτε το ή όχι, θα το αντιληφθούν με το χρόνο. Θα ξέρουν πότε θα έρθει ο χρόνος τροφοδοσίας τους. Τέλος πάντων, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι εκτός από τα τρία γεύματα, χρειάζονται επίσης μερικά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τώρα αυτή είναι μια δίαιτα για ένα μωρό ενός έτους. Επομένως, να είστε επιφυλακτικοί και να παρακολουθείτε τι τροφοδοτείται και τι δεν είναι.

2. Βάρος του μωρού σας:

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε είναι το βάρος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εντοπίσετε πόσο υγιές είναι το μωρό σας ενός έτους. Τώρα, αν τον βρείτε υπέρβαρο, δοκιμάστε να καταλάβετε μερικές από τις δραστηριότητες για ένα μωρό 1 έτους και να το κάνετε μαζί τους και να τους κρατήσετε δραστήριους και να ακολουθήσετε όσα λέει ο γιατρός σας σχετικά με τη διατροφή. Αλλά εάν βρίσκετε το βάρος του μωρού σας υποβαθμισμένο, τότε θα έχετε μια μικρή επίθεση πανικού. Μην παραλείψετε ένα μόνο πράγμα που σας λέει ο γιατρός του μωρού σχετικά με το βάρος. Γενικά, το έτος ενός έτους θα πρέπει να ζυγίζει ένα υγιές 22 κιλά αν είναι μια αυτή και μια υγιής 23 είναι αυτός. Συνεπώς, κρατήστε το βάρος υπό έλεγχο και ακολουθήστε τις επισκέψεις του γιατρού σας.

3. Διάρκεια νάρκης:

Ανησυχείτε αν το μωρό σας κοιμάται αρκετά; Πρέπει να καταλάβετε ότι το ένα έτος σας θα πάρει λίγο μίζερο εάν δεν παίρνουν το απαιτούμενο ποσό του ύπνου τους. Παρόλο που ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από παιδί σε παιδί, γενικά ένα παιδί κοιμάται για σχεδόν 14 ώρες την ημέρα από τις 24 ώρες. 14 ώρες συνήθως χωρίζονται σε δύο περιόδους ύπνου κατά τη διάρκεια της ημέρας και μία στη νύχτα που συνήθως είναι μεγαλύτερη. Εάν είναι ηλικίας ενός έτους, τότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε ως τέτοια, δεδομένου ότι πρέπει να έχετε πάρει μια ρουτίνα κατάλαβε έξω. Αλλά αν δεν έχετε, τώρα είναι η ώρα.

Τα δικα σου One Year Old Baby 2

1

4. Ανάπτυξη του μωρού σας:

Η πρόσληψη τροφής για ένα παιδί ηλικίας 1 έτους είναι πολύ σημαντική για την πτυχή ανάπτυξης και εξέλιξης που σχετίζεται άμεσα. Θα πρέπει να φροντίσετε τη πτυχή «δίαιτα για ένα έτος μωρών» για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις. Οι εξελίξεις του μωρού σας είναι υψηλές κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και αυτό που ίσως περιμένετε να ακούσετε όλη τη ζωή σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θα κάνετε. Τα πρώτα του λόγια. Μην φτάσετε σε χαμηλά επίπεδα εάν δεν τραβήξετε ένα «παπά» ή «μαμά». Να είστε υπερήφανοι για το τι έχει βρει το μωρό σας και το γεγονός ότι αναπτύσσεται.

Αγαπούν να εξερευνήσουν. Αφήστε λοιπόν να απαλλαγείτε από όλα τα πράγματα που μπορεί να σας μετανιώσουν αργότερα. Κάντε το ασφαλές και ασφαλές για να κυλήσουν, να πέσουν και να ανέβουν τα ντουλάπια σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές δραστηριότητες για ένα μωρό 1 έτους να κάνει, καθώς μπορούν να σας δείξουν τι είναι σε θέση και θα είστε σε θέση να κατανοήσουν την αναπτυξιακή διαδικασία. Επίσης, φροντίστε τους εμβολιασμούς του μωρού σας και αυτό θα σας βοηθήσει να τον κρατήσετε ασφαλές από τις περισσότερες ασθένειες.

5. Τρόφιμα & παιχνίδια:

Βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας παίρνει την κανονική θρεπτική διατροφή για ένα παιδί ηλικίας 1 έτους είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας.
Επίσης, τα αποθέματα των παιχνιδιών για ένα αγόρι ηλικίας 1 έτους, επειδή τα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ για να αναπτύξουν πολλές από τις κινητικές τους ικανότητες.

6. Ορόσημα του μωρού σας:

Αν αναρωτιέστε τι το μωρό σας θα δημιουργήσει ως ορόσημα σε αυτό το ένα έτος, τότε είστε μέσα για ένα treat.Your μωρό ένα έτος μπορεί να χτυπήσει μόνο τα χέρια του για σας. Να είστε περήφανος γονιός και να χτυπήσετε τα χέρια σας για το μωρό σας πάρα πολύ. Ήταν το πρώτο χτύπημα του μετά από όλα. Και για το πιο σημαντικό ορόσημο ποτέ, πάρτε το εύχρηστο cam σας έτοιμο και προσέξτε για τα πρώτα του βήματα. Θα δείτε επίσης να αναπτύσσουν μια αίσθηση του χιούμορ και να γελάσουν σε αυτό που βρίσκουν αστείο. Συνεχίστε λοιπόν και κάνετε έναν ανόητο από τον εαυτό σας. Και μόλις τελειώσετε, ίσως να τους βρείτε να σας μιμηθούμε. Συνεχίστε να παρακολουθείτε όλα αυτά και να απολαύσετε και να αποτυπώσετε την πρώτη ματιά.

Εάν δεν πρόκειται να έχετε αρκετό χρόνο για να παραμείνετε για το μωρό σας ενός έτους σε αυτό το χρονικό διάστημα, τότε θα χάσετε από το τι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο έτος της μητρότητας σας ποτέ. Οι πρώτες λέξεις και τα πρώτα βήματα είναι κάτι που δεν θέλετε να χάσετε ως γονέα. Ως εκ τούτου βεβαιωθείτε ότι είστε εκεί για να φτιάξετε και να χτυπήσετε και να ρίξετε μερικά χαρούμενα δάκρυα με το σύζυγό σας.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map