Η Βούρτσα Καθαρισμού Προσώπου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ | progressivenewsdaily.com

Η Βούρτσα Καθαρισμού Προσώπου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Όταν πρόκειται για καθαρισμό gadgets, μπορείτε να σκεφτείτε εκεί'είναι μόνο ένα παιχνίδι στην πόλη.

Αλλά εσύ'd λάθος. Θέλω να συναντήσετε τον νέο φίλο μου, το σύστημα καθαρισμού προσώπου Philips PureRadiance:

Isn'αυτή είναι όμορφη; Και τόσο κομψό!

Σήμερα εγώ'θα μοιραστώ μαζί μου τις πρώτες εντυπώσεις μου, καθώς αποσύρω το προϊόν. ΤΟΤΕ ΕΓΩ'θα δοκιμάζετε αυτό το μωρό δύο φορές την ημέρα, κάθε μέρα, για τις επόμενες 30 ημέρες. Επομένως, προσέξτε τα αποτελέσματά μου!

Πρώτον, μια γρήγορη επισκόπηση του τι είναι αυτό'ήθελα να το κάνω...

Τι είναι το Philips PureRadiance?

Όταν αυτό το κιβώτιο διέσχισε το γραφείο μου, ήμουν σίγουρα περίσκεψη. Έχω ήδη ορκιστεί από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Philips (είναι πραγματικά το καλύτερο). Αν η ηχητική τους τεχνολογία μπορεί να κάνει για το πρόσωπό μου τι κάνει για τα δόντια μου, τότε εγώ'm πωλούνται!

Η συσκευή PureRadiance περιστρέφεται και δονείται για να διαλύσει τη βρωμιά, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τα υπολείμματα μακιγιάζ στην επιφάνεια του δέρματός σας.

Ο ισχυρισμός τους για τη φήμη είναι ότι αυτό's έως και 10 φορές πιο αποτελεσματική στην αφαίρεση ρύπων και μακιγιάζ από τους πόρους σας, σε σύγκριση με το χειρωνακτικό καθαρισμό με τα χέρια σας. 

Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιήσετε πρώτα το PureRadiance, μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της απορρόφησης οποιωνδήποτε προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που εφαρμόζετε μετά από αυτό. Έτσι, θεωρητικά, οι οροί σας, οι κρέμες και τα αιθέρια έλαια θα πρέπει να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά για σας'Δεν θέλω αυτό?!

Λίγα άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρετε:

Αποσύνδεση του Philips PureRadiance

Θέλω να δω τι's στο κουτί PureRadiance; Παρακολουθήστε αυτό το γρήγορο βίντεο ή κρατήστε κύλιση για να δείτε τις φωτογραφίες:

Εδώ'τι βλέπετε όταν το ανοίξετε για πρώτη φορά:

Το μπλε τμήμα ανυψώνεται επίσης, αποκαλύπτοντας τη συσκευή σε όλη της τη δόξα:

Κάτω από αυτό είναι το εγχειρίδιο χρήσης και ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης:

Επίσης, στάση φόρτισης, καλώδιο και θήκη μεταφοράς. (Σημείωση: Είναι ασύρματο και διαρκεί έως και 30 χρήσεις χωρίς φόρτιση!)

Ο σχεδιασμός είναι υπερ-εργονομικός και αισθάνεται άνετα στην παλάμη του χεριού σας. Σημειώστε ότι η ρύθμιση της ταχύτητας σας πιέζετε μία φορά για ήπια και πάλι αν θέλετε να αυξήσετε την ένταση.

Οι τρίχες είναι περίπου ένα εκατοστό μακριά και αισθάνονται μεταξένιο μαλακό:

Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, η κεφαλή αυτή αρχίζει να δονείται και να περιστρέφεται με κίνηση δεξιόστροφα:

Εδώ's πώς φαίνεται όταν's που κάθεται στο περίπτερο:

Τέλος, αυτό είναι τοποθετημένο στην άνετη θήκη για ταξίδια!

Οι πρώτες εντυπώσεις μου

εγώ μπορώ't περιμένετε για να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε αυτό! Λατρεύω το σχέδιο PureRadiance, το οποίο είναι τόσο πιο αδύνατο από άλλα καθαριστικά gadgets. Κέρδισε't καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο στον πάγκο του μπάνιου από μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Ούτε θα είναι δύσκολο να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Όταν το ενεργοποιώ και αφήνω τις τρίχες να δονηθούν / περιστρέφονται στο πίσω μέρος του χεριού μου, αισθάνεται απίστευτα απαλό και απαλό. Ως κάποιος με ευαίσθητο δέρμα, εγώ'Έχω επιφυλακτικά την υπερκαθαρισμό και την υπερβολική απολέπιση με άλλες συσκευές καθαρισμού, για να μην ερεθώ τον εαυτό μου. Ο τρόπος που αισθάνεται αυτό και το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δύο φορές την ημέρα, φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο!

Τα επόμενα βήματα μου: Για τις επόμενες 30 ημέρες, εγώ'θα χρησιμοποιείτε το Philips PureRadiance για να πλύνετε το πρόσωπό μου (μαζί με το κανονικό καθαριστικό μου) κάθε πρωί και νύχτα. Όταν τελειώσει ο μήνας, εγώ'θα επανέλθω με μια πλήρη εξέταση που θα μοιράζεται τα αποτελέσματά μου!

Από που να αγοράσω: Επισκεφθείτε το Philips.ca για λιανοπωλητές.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας από το Philips PureRadiance?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 35 = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map