6 από τα Καλύτερα Φωσφορούχα Λάδια για τα μαλλιά | progressivenewsdaily.com

6 από τα Καλύτερα Φωσφορούχα Λάδια για τα μαλλιά

Οι διαδρόμοι της εβδομάδας μόδας παρουσιάζουν πολλά διαφορετικά εμφάνιση μαλλιών, αλλά τα απαλά κύματα στο DKNY ήταν απολύτως αγαπητά μου. Η γενική υφή, λάμψη και ομαλότητα των μοντέλων & # x2019; κλειδαριές είναι αυτό που επιδιώκω να επιτύχω καθημερινά ... αλλά κατά κάποιο τρόπο αποτυγχάνω άθλια επειδή, εκτός αν αυτό'είναι μια ιδιαίτερη περίσταση, αρνούμαι να περάσω περισσότερα από 10 (εντάξει, πέντε) λεπτά με ένα στεγνωτήριο σε χέρι.

Είμαι περισσότερο από ένα ξηρό κορίτσι στον αέρα - που σημαίνει ότι είμαι πάντα επιφυλακτικός για ένα προϊόν που μπορώ να εξομαλύνω τα βρεγμένα μαλλιά μου και να πάω. Μους, πηκτές (τραγανιστές μπούκλες, καθένας;), σκόνες και σπρέι: Δοκίμασα όλα αυτά, αλλά συνεχίζω να επιστρέφω στη δύναμη σούπερ σταρ του πετρελαίου. Είναι πανεύκολο για τα μαλλιά μου όταν θέλω να πάω au naturel, και επίσης βράζει όταν δαγκώνω τη σφαίρα και δεσμεύομαι να δώσω στον εαυτό μου ένα κτύπημα. Μου αρέσει επίσης να εξομαλύνω τα έλαια στα ξηρά μαλλιά για να κρύβω τα σπασμένα άκρα και να δαμάζω φριζάρα όταν τρέχω.

Αλλά μετά από πολλά χρόνια δοκιμάζοντας διάφορα προϊόντα πετρελαίου τρίχας, θα γίνω ένας πολύ σκληρός κριτικός. Περιμένω πολλά από αυτά τα μωρά! Οτι'γιατί ευτυχώς αναφέρω έξι που έκαναν την περικοπή ... και τα μαλλιά μου φαίνονται καλύτερα από ποτέ! Εμπιστοσύνη.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ:

Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ:

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Ζωντανή Καθαρή Εξωτική Επεξεργασία Νεκταριού Αργκάν
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Αυτή η φόρμουλα χωρίς σιλικόνη, παραφένιο και φωσφορικό άλας επισκευάζει βλάβες, αποκαθιστά λάμψη και λάμψη και καταπολεμά τις επιπτώσεις της υγρασίας χρησιμοποιώντας 100 τοις εκατό καθαρό αργανέλαιο, έλαιο σταφυλιού και ελαιόλαδο.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Λατρεύω ότι αυτό είναι φυσικό και γίνεται με βιώσιμα φυτικά συστατικά. Το διαυγές λάδι μυρωδιά μεγάλη και έκανε τα μαλλιά μου μαλακά και λαμπερά.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Ένα καταπληκτικό φυσικό λάδι μαλλιών σε ένα σημείο τιμής fab.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Στο Well.ca για $ 13,39. (Δωρεάν αποστολή στον Καναδά χωρίς ελάχιστη παραγγελία!)

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ:

Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ:

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ:

Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ:

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: Matrix Ολικό Αποτελέσματα Silk Wonder Smoothing Oil
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Αυτή η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα απορροφά άμεσα και χρησιμοποιεί βούτυρο shea και ελαιόλαδο για να καταπολεμήσει τη φρύξη, την κατάσταση και να αποκαταστήσει τη λάμψη και την κομψότητα.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ: Αυτός έχει ένα ισχυρότερο άρωμα που το έκανα't απολαμβάνουν όσο και οι άλλοι, αλλά το κάνει για τον παράγοντα λάμψης. Τα μαλλιά μου ήταν κομψά και απαλλαγμένα από φρυγανιά όλη μέρα και μου άρεσε πολύ't αφήνετε οποιοδήποτε λιπαρό υπόλειμμα.
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Αυτό το προϊόν μεσαίας εμβέλειας είναι ιδανικό για να εκτοξεύσετε τα ψωμάκια και να προσθέσετε λάμψη.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ: Στα σαλόνια για $ 15 ή στο matrixcanada.ca.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ:

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ:

Η ΔΟΚΙΜΗ ΔΟΚΙΜΗΣ:

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Η Elizabeth Oborne είναι συγγραφέας και ολιστικός διαιτολόγος με έδρα το Βανκούβερ. Ακολουθήστε την στο Twitter: @elizabethedits.

Πες μας:

Έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα λάδι για τα μαλλιά?

Τι'είναι το αγαπημένο σας frizz-μαχητής?

Έχετε άλλες συμβουλές για να αποκτήσετε μεταξωτά κλειδαριές?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map