Hilary Duff Σουτιέν Μεγέθη Ύψος Βάρος

Το σουτιέν της

Φοράει μέγεθος 23 Β.

Οι μετρήσεις σώματος της

Οι μετρήσεις του σώματός της είναι 34-27-34.

ωριαία 1

Υψος

5 πόδια 2 ίντσες ή 157,5 εκατοστά

Τρέχον βάρος

121 κιλά ή 55 κιλά

Φίλοι και σύζυγοι

1

Aaron Carter (2000-2002): Γνωστή για την παραγωγή πολλών τραγουδιών, ο Aaron Carter ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2000. Εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή της, Lizzie McGuire, το 2001. Μέχρι τον Ιούλιο του 2002, το ζευγάρι επέλεξε να το ονομάσει κλείνει . Τον τελευταίο χρόνο ή δύο, ο Aaron Carter μίλησε δημοσίως για το πόσο χάνει και για το πώς έσφαζε τη σχέση τους. Προφανώς, το συναίσθημα δεν είναι αμοιβαίο.

Shia LaBeouf (2002): Μετά τη διάλυση του με τον Aaron Carter, η Hilary Duff χρονολογείται από Shia LaBeouf για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Frankie Muniz (2002 έως 2004): Αρχίζοντας το Νοέμβριο του 2002, ο Duff ξεκίνησε να χρονολογεί τον Αμερικανό ηθοποιό Frankie Muniz. Ασχολήθηκαν με τον Agent Cody Banks το 2003, αλλά έσπασαν τον Απρίλιο του 2004.

Joel Madden (2004 - 2006): Από το 2004 έως το Νοέμβριο του 2006, η Hilary χρονολογείται από τον τραγουδιστή της χώρας, Joel Madden.

Mike Comrie (2007 έως 2014): Το 2007, ο Duff άρχισε να χρονολογεί τον παίκτη χόκεϋ, Mike Comrie. Ενεπλάκησαν στις 19 Φεβρουαρίου 2010 και παντρεύτηκαν στις 14 Αυγούστου 2010 στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Η πρώτη τους μοναξιά γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 2012 και τον ονόμασαν Luca Cruz Comrie. Τον Ιανουάριο του 2014, το ζευγάρι αποφάσισε να διαλύσει.

Καθαρά κέρδη

Η Hilary Duff έχει καθαρή αξία που είναι περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια. Η καθαρή αξία του πρώην συζύγου της είναι περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο πατέρας και ο νόμος της θεωρείται ότι έχει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.

ωριαία 2

Το όνομά της κατά τη γέννηση

Κατά τη γέννηση, το όνομά της ήταν η Hilary Erhard Duff.

Κοινά ψευδώνυμα

Πηγαίνει από τα ψευδώνυμα της Hilary, Hils, Hil και Hduff.

Ηλικία και ημερομηνία γέννησης

Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1987, επομένως είναι σήμερα 27 ετών. Η Hilary Duff θα γυρίσει 28 ετών το Σεπτέμβριο του 2015.

Αστρολογικά ηλιέλαιο

Το αστρολογικό της σημάδι είναι ο Ζυγός.

Τόπος γέννησης της

Γεννήθηκε στο Χιούστον του Τέξας.

Ιθαγένεια

Ο Duff είναι Αμερικανός πολίτης.

ωριαία 3

Εκπαιδευτικό Ιστορικό

Δεδομένου ότι ήταν πάντα απασχολημένος ως ηθοποιός, η Hilary Duff ήταν στην πραγματικότητα σπιτικό σχολείο από την ηλικία των οκτώ ετών.

Μέλη της οικογένειας

Πατέρας: Robert Erhard Duff
Μητέρα: Σούζαν Κολέν Ντεφ
Αδελφή: Haylie Duff

Χτίζω

Έχει μια υγιή, μέση οικοδόμηση.

Μέγεθος φορέματος

6 (ΗΠΑ)

Το μέγεθος του παπουτσιού

6.5 (Η.Π.Α.)

Κατοχή

Η Hilary Duff είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Χρώμα μαλλιών

Τα μαλλιά της είναι φυσικά καφέ, αλλά την βαμίζει ξανθιά.

Το χρώμα των ματιών

Η Hilary Duff έχει ανοικτά καφέ μάτια.

ωριαία 4

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Είναι εύκολα αναγνωρίσιμη λόγω του φωτεινού χαμόγελου και των όμορφων χαρακτηριστικών του προσώπου.

Εθνικότητα

άσπρο

Θρησκεία

Χριστιανός

Γνωστός για

Αν και είναι γνωστό ότι παίζει Lizzie McGuire στην εκπομπή του Disney Channel, Lizzie McGuire, οι οπαδοί θα την αναγνωρίσουν επίσης από ταινίες όπως Casper Meets Wendy και A Stinderella Story.

Το πρώτο της τηλεοπτικό σόου

Το 1997, εμφανίστηκε σε έναν αδιαμφισβήτητο ρόλο στις True Women. Ο πρώτος ρόλος της ήταν στον Soul Collector. Κυκλοφόρησε το 1999, έπαιξε την Ellie στην ταινία για την τηλεόραση.

Η πρώτη της ταινία

Το 1998, η Hilary Duff έπαιξε τον ηγετικό ρόλο του Wendy στην παιδική ταινία Casper Meets Wendy.

Το πρώτο της άλμπουμ

Το πρώτο της άλμπουμ ήταν ο Άγιος Βασίλης Lane το 2002. Για τα λευκώματα που δεν είναι διακοπές, η πρώτη κυκλοφορία του Hilary Duff ήταν στην πραγματικότητα η Μεταμόρφωση, το 2003.

Τα αγαπημένα πράγματα του Hilary Duff

Αγαπημένο αξεσουάρ: Τσάντες
Αγαπημένος τραγουδιστής: Janice Joplin
Αγαπημένη Μάρκα: Louis Vuitton

Τα γεγονότα της Hilary Duff

Ο Duff έχει μια μεγάλη αγάπη για τα ρούχα και σπάνια φορά τα πράγματα πάρα πολλές φορές. Αγοράζει συνεχώς αξεσουάρ, ρούχα και μακιγιάζ.
Μετά την καταστροφή του τυφώνα Katrina, η Hilary Duff έδωσε δωρεά 250.000 δολαρίων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς το 2005.
Με τη βοήθεια ενός συγγραφέα-φάντασμα, ο Duff έγραψε ένα μυθιστόρημα που ονομάζεται Elixir. Δημοσιεύθηκε το 2010, ακολουθήθηκε από τις συνέπειες που αποκαλούνται αφιερωμένες και αληθινές το 2011 και το 2013, αντίστοιχα.
Η Hilary Duff έλαβε πολύ μεγάλη προσοχή επειδή πήρε τόσο πολύ χρόνο για να χάσει το βάρος μετά το μωρό της. Χρειάστηκε ένα χρόνο για να χάσει σχεδόν 50 κιλά βάρους μωρών. Οι ειδικοί στην υγεία και οι σχολιαστές διασημοτήτων επικρότησαν την προσέγγισή της, επειδή είναι ένα υγιέστερο παράδειγμα απώλειας βάρους.

Ακολουθήστε την στο Facebook
Ακολουθήστε την στο Twitter
Ακολουθήστε την στο Instagram

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map