Γνωρίστε έναν αθλητή | progressivenewsdaily.com

Γνωρίστε έναν αθλητή

Αν θέλετε να δουλέψετε η σχέση σας με έναν αθλητή, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο τρόπος που σκέφτεται πρόκειται να είναι διαφορετικός, όχι κακός, αλλά διαφορετικός. Αυτό επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύουν το χρόνο τους, τις διαθέσεις τους, τις επιλογές τροφίμων τους, την προσοχή που λαμβάνουν από άλλες γυναίκες και τις δραστηριότητες που επιλέγουν να συμμετάσχουν. Ας δούμε προσεκτικά τι μπορείτε να προετοιμαστείτε για να έχετε μια υγιή σχέση με έναν αθλητή.

 

Τα Ανώτατα Ανθρώπινα που Εκπαιδεύουν

Υπάρχει μια προφανής ανοδική πορεία προς τους αθλητές που γνωρίζουν ότι είναι πιθανόν να είναι πολύ ελκυστικές. Δεδομένου ότι εκπαιδεύουν περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, μπορεί να έχουν κοκκινισμένο κοιλιακούς και μια έντονη γραμμή γνάθου που θα τον κάνει εύκολο στα μάτια. Εκτός από τη φυσική εμφάνιση, οι αθλητές συχνά οδηγούνται πολύ άτομα που θα υπερέχουν σε ό, τι κάνουν επειδή είναι ανταγωνιστικά και αυτοκινούμενα. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας όλο και πιο παθιασμένοι με τα όνειρά σας, βλέποντας πόσο αφοσιωμένοι είναι σε δικοί τους!

 

Διατροφικές εκτιμήσεις

Ο αθλητής συνήθως θα έχει πολύ αυστηρή δίαιτα για να μπορεί να εκτελέσει σε υψηλό επίπεδο. Μπορούν να περιορίσουν τις θερμίδες ή να μείνουν μακριά από τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Πολλοί αθλητές αποφεύγουν τους κόκκους, τα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη. Η υγιεινή διατροφή μπορεί να σας τρίψει και να σας βοηθήσει να μάθετε πώς μπορείτε να διατηρήσετε το σώμα σας σε βέλτιστο επίπεδο. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την υγιεινή διατροφή, μπορεί να απογοητευτείτε επειδή το σώμα σας μπορεί να είναι εθισμένο στους cheeseburgers και τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό μπορεί να είναι ένα εμπόδιο για να ξεπεραστεί γιατί χρειάζεται λίγος χρόνος για να απολαύσετε τα φυσικά σας τρόφιμα, επειδή οι γεύσεις που δημιουργούνται σε ένα εργαστήριο, καλύπτουν τη φυσική γεύση των τροφίμων στον εγκέφαλό σας. Απλά πείτε του να είναι υπομονετικός μαζί σας καθώς κάνετε το καλύτερό σας και είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην πιέσετε τον για να φάει το γρήγορο φαγητό και να τον ελέγξετε πριν πάτε να μαγειρέψετε ένα γεύμα γι 'αυτόν γιατί δεν θέλετε να προσβληθείτε όταν υποκύψει ευγενικά.

 

Μην αισθάνεστε άσχημα για το σώμα σας

Αν χρησιμοποιεί το σώμα του ως εργαλείο για να βγάλει τη ζωή του, φυσικά θα είναι σε κατάσταση αιχμής. Εάν εργάζεστε σε ένα γραφείο, μπορεί να μην έχετε χρόνο για προπόνηση 3-6 ώρες κάθε μέρα και να συμβαδίσετε με το αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλειες σχετικά με το δικό σας σώμα, αλλά μόλις τις παρατηρήσετε όταν έρθουν και να θυμάστε ότι δεν είναι το σώμα σας που είναι σημαντικό, είναι το πώς τον αντιμετωπίζετε και πώς συνεχίζετε να είστε ο εαυτός σας. Μην μαντέψετε το σώμα σας μόνο επειδή είναι αθλητής, απλά ακολουθήστε ό, τι αγαπάτε και μένετε υγιής! Κοιτάξτε αυτή την ανασφάλεια ως ευκαιρία ανάπτυξης για να είστε πιο σίγουροι σε ποιοι είστε. Θυμηθείτε, μπορεί να μην είναι πάντα σε τέλεια φόρμα. Τα σώματά μας αλλάζουν ανάλογα με το τι συμβαίνει στη ζωή μας και αν τραυματιστεί, μπορεί να μην είναι σε θέση να παραμείνει σε τέλεια φόρμα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να τον αρέσει για ποιος είναι, όχι αυτό που μοιάζει.

 

Μην βάζετε με το εγώ τους

Όλοι γνωρίζουμε ότι ορισμένοι αθλητές μπορούν να έχουν ένα εγώ μεγαλύτερο από τη ζωή, το οποίο τους κρατά επιθετικό στο παιχνίδι τους, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το χειριστούν σε ένα πιο προσωπικό περιβάλλον. Αν συνεχώς καυχιέται για τον εαυτό του και σας κάνει να νιώθετε «μικρές» μην το τοποθετείτε. Θα πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και να σας φροντίζετε με σεβασμό όπως όλοι οι άλλοι.

 

Μην αλλάζεις ολόκληρη τη ζωή σου γι 'αυτόν

Μην αφήνετε τα όνειρά σας μέχρι σήμερα έναν αθλητή. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι προσωρινές και δεν θέλετε να χάσετε από κοντά τι έχετε δουλέψει σκληρά, επειδή είστε ένα μικρό αστέρι. Μην τον αφήνετε να σας πείσει ότι η καριέρα του είναι πιο σημαντική από τη δική σας. Ακόμα κι αν κάνει περισσότερα χρήματα από εσάς, πρέπει να μεγαλώσετε ως άτομο και να ακολουθήσετε τα πάθη σας για να είστε ευτυχισμένοι. Η ευτυχία δεν προέρχεται από τα χρήματα.

 

Φιλοξενία Προγραμμάτων

Να είστε προετοιμασμένοι για να εκπαιδεύσει πολύ καθημερινά. Μπορεί να μην είναι ένας για να καθίσει και να κρεμάσει πολλά όπως και άλλοι τύποι. Είναι πιθανώς ένας πολυάσχολος τύπος και θα προστατεύσει τον ύπνο του επίσης. Αν νιώθετε ότι δεν έχει χρόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που κάνει είναι μια τεράστια δέσμευση και δεν πρέπει να τον ζητήσετε να αλλάξει την εκπαίδευσή του επειδή αισθάνεστε μοναχικός. Ακριβώς αποδεχτείτε ότι μπορεί να μην έχετε τον ίδιο τύπο σχέσης που έχετε συνηθίσει και που δεν το κάνει κακό. Βεβαιωθείτε ότι, πριν να επισυνάψετε τα παιδιά σας, μπορείτε να χειριστείτε έναν τρόπο ζωής που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός από τον δικό σας.

 

Να είστε έτοιμοι για εξάντληση και εκγύμναση

Η εκπαίδευση και η αθλητική παιδεία είναι πολύ απαιτητικές του νου και του σώματος. Τη νύχτα μπορεί να σβηστεί και να μην έχει πολλή ενέργεια για να μοιραστεί μαζί σας. Προσπαθήστε να μην τον τρελαίνετε γι 'αυτό. Μπορεί επίσης να δείτε ότι έχει εξαιρετικά υψηλά και χαμηλά ανάλογα με το αν η καριέρα του πηγαίνει καλά ή όχι και αν η ομάδα του κερδίζει ή χάνει. Απλά ξέρετε ότι αυτό έρχεται με την περιοχή και προσπαθήστε να τον υποστηρίξετε. Μην τον αφήνετε να σας κακομεταχειρίζεται ακόμα κι αν χάσει ένα παιχνίδι.

 

Μην γερνάτε

χρονολόγηση an athlete 

Να γνωρίζετε ότι θα πάρει περισσότερη προσοχή από τις γυναίκες και όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους επειδή είναι αθλητής. Μην εκφοβίζεστε από αυτό επειδή αν ήσαστε αθλητής, θα έχετε την ίδια προσοχή. Η ζήλεια δεν δείχνει καλή σε κανέναν, τον ωθεί μακριά από εσάς και απλά θυμηθείτε, είναι τυχερός που σας έχει! Τον υποστηρίξτε και να ενθουσιαστείτε για την επιτυχία του! Θυμηθείτε ότι η δουλειά του είναι πολύ δύσκολη και όσο περισσότερο μπορείτε να τον παρακινήσετε με θετικά λόγια τόσο ισχυρότερος θα είναι.

 

Μην είστε Starstruck, πάρτε το χρόνο σας γνωρίζοντας

Εάν ένας αθλητής δείχνει ενδιαφέρον για εσάς, να θυμάστε ότι χρησιμοποιούνται πιθανώς για τα κορίτσια που ρίχνουν τον εαυτό του, γι 'αυτό πάρτε το χρόνο σας να τον γνωρίσετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν τον θεωρείτε καλύτερο από οποιονδήποτε άλλο και να του δώσετε την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι διακριτικός και όχι μόνο στον εαυτό του. Αποθηκεύστε τον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι είναι αυθεντικός πριν καν σκεφθείτε μια σχέση!


Μπορείτε σίγουρα να μεγαλώσετε πολύ όταν θα συναντήσετε έναν αθλητή. Πάρτε το χρόνο σας για να βεβαιωθείτε ότι σας αξίζουν. Να είστε υπομονετικοί προσαρμόζοντας τον τρόπο ζωής του. Θα αγαπήσετε έναν άνθρωπο που μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map