Τι σημαίνει αυτό όταν ένας τύπος σας καλεί μαμά;

Δεν είναι καθημερινό που θα ακούσετε κάποιον να σας καλέσει μια λέξη σαν «μαμά», αλλά αυτό συμβαίνει μια φορά σε λίγο. Δεν είναι όλοι πολύ εξοικειωμένοι με τον όρο, όπως αυτό προέρχεται από μια εντελώς διαφορετική γλώσσα. Όταν το ακούτε, μπορείτε να σκεφτείτε τον εαυτό σας πώς μοιάζει με τη μαμά ακούγεται ... Αυτό μπορεί να είναι περίεργο κάποιοι άνθρωποι έξω. Αλλά, μην ανησυχείτε, η μαμά δεν είναι τόσο κακή όσο ακούγεται. Όχι, δεν σας καλεί μαμά, γι 'αυτό πάρτε μια ανάσα και χαλαρώστε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε τι πραγματικά προσπαθεί να σας πω.

Τι σημαίνει αυτό όταν ένας τύπος σας καλεί μαμά;

Μάμι προέρχεται από την ισπανική γλώσσα. Παρόλο που η μάμη αρχικά είχε ως σκοπό να ορίσει μια μητέρα, έχει πλέον μετατραπεί σε όρο αργαλειού που χρησιμοποιείται συνήθως. Το Mami ουσιαστικά τον καλεί σέξι, μέλι ή μωρό. Είναι ένα όνομα κατοικίδιου ζώου που χρησιμοποιείται συνήθως σε ένα κορίτσι που ένας άντρας έχει έλξη ή σχέση με κάποιο είδος. Μπορεί επίσης συχνά να ακούτε mamacita ή ma, που είναι απλώς διαφορετικές παραλλαγές της μαμά. Εμπιστευθείτε μας, είναι ένα συμπλήρωμα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δεν θέλει να σας καλέσει τη μητέρα του, απλώς προσπαθεί να σας πει ότι νομίζει ότι είστε σέξι.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map