Най-забавни котировки и еднолични линкове | progressivenewsdaily.com

Най-забавни котировки и еднолични линкове

смях

Когато мислите за смешни цитати и едни линии, мислите ли за велики детски спомени? Мислиш ли за най-новия филм, който ти и вашите значими други гледали? Често цитатите и еднолинейни линии се превръщат от начин да ни накарат да се смеем на средства за свързване. Можех да напиша сестра си точно сега с началото на цитат от Асо Вентура и тя лесно щеше да завърши тази мисъл. Еднолицевите са специалност от видове, които могат да представляват насърчение при тъмни обстоятелства или да разрушат лед в неудобни такива.

Може би не си извън филма или може би ти сте филмовият ценител. Следващите котировки ще ви накарат да се смеете, ако не си измислите някаква странна памет в детството.

1. "Всяко тяло имаше сирене?"

Този цитат се чуства от ума ни от двойника Стив Уркел. Чувал съм този цитат в почти всеки контекст на живот, особено когато правя сандвич. Все още си спомням приятелите, които слагат панталоните до подмишниците си и задават този въпрос чрез най-добрия си глас на Стив Уркел.

2. "Това се нарича бюро поп".

Трябва ли да кажа повече? Тъй като Уил Ферел е принуден да изстреля пистолета си в офиса, той е посрещнат с предизвикателството ... да бъде човек. Ако не сте гледали "The Other Guys" с участието на Уил Феръл и Марк Уолбърг, току-що сте получили допълнителна нова година.

3. Сега се отпуснете и помислете за Venture, Ace Ventura за следващия цитат.

- Ако не се върна след пет минути, просто изчакайте по-дълго. - Колко пъти вашата напускаща партия ви е ударила с този цитат? Ace Ventura добави смешен начин за всички нас да се сбогуваме или поне да предложим "да се върнем назад".

4. Да помислим за Джо Дръстър тук за секунда.

Там той е, заклещен, заловен и студен. Какво чува Джо Драйф? "Поставя лосиона върху кожата или пък отново получава маркуча". Той весело признава, като получи един AutoTrader в замяна. - Нещата ще се случат за мен. Аз съм Джо Драйт! "- оживен, иронично оживен.

5. Какво ще кажете за Монти Питън??

Може би сте се почесали и си помислихте, естествено, "Това е рана на плътта". Ах, да, благодаря на Монти Питън, че сте създали една линия, която е издържала изпитанието на времето. Колко по-добре да сведете до минимум болката си и да предотвратите плача пред колегите си, отколкото да цитирате Монти Питън?

6. Били Медисън ... Все още се смея.

Трябва да призная, че съм възстановил сцената от Били Медисън, където Били определя нещо от вечно значение. Кое е по-добро, шампоан или балсам? Където шампоан предизвиква балсам, "О, наистина глупако? Наистина! "Там е, цитат за вековете. Имате ли нужда от еднолично завръщане, което казва всичко (добре, поне казва нещо)? Предизвикайте опонентите си с този странен отговор: "О, наистина ли е глупак?"

7. Не мога да забравя за мръсния и мръсния!

Последният, който ще ви сбогува - "Shh, мразя сбогом". Dumb and Dumber ще ви накара да се смеете колкото повече го гледате (особено когато сте уморени), но по-важното е, че ще ви убеди в американската комедия. Ако не сте инвестирали в копие на Dumb и Dumber, не кажете на никого!

Следващият път, когато някой от вас се нуждае от добър смях, тръгни напред и избухна с една от тези забавни кавички и еднолични.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − 26 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map