Новите правила на философията

През годините, "перфектната" фигура се е променила значително. Веднъж, Мерилин Монро и нейната фигура с размер 14 се смятаха за красиви, но в наши дни изглеждаше, че вселената на Кейт Мос и Виктория Бекъм са ярост, насърчавайки все повече жени да се стремят към добре желаната размера на размер "нула размер".

555422_415444945196190_1504454274_n_thumb

Ако не сте търсеният размер нула, но все пак искате да се обличате добре, тогава трябва да проверите новите правила на фигурата ласкателство; тези специални правила, които ви карат да изглеждате милион долара, дори когато смятате, че вашата фигура не е съвсем "там", въпреки всичките ви часове на работа в местните зали.

1. Научете какво наистина е вашата форма. Ще бъдете изумени колко жени там нямат никаква представа за каква фигура те люлеят. Бихте ли знаели разликата между ябълка и круша? Какво ще кажеш за пясъчния часовник или дребнато? Какво ще кажеш за атлетичната форма? Каква форма бихте смятали за вашето тяло? Някои от имената са мъртви дамски подаръци - часовникът, например, има малка талия, големи бедра и пищно гърди. Атлетичната фигура е почти право нагоре-надолу, така да се каже, без реални криви, за които да се говори. Крушата има по-тънка горна половина и по-голяма долна половина, докато ябълката носи цялото си тегло в средата на тялото си. Кои от тях бихте смятали, че е истинската ви форма на тялото? Ако все още се борите, погледнете онлайн и погледнете примерите за всяка от тези форми на тялото на известни личности. Най-голямото правило на философията ще бъде да знаете каква е тялото ви и след това да се обличате подходящо за тялото си.

528757_447982735271854_85138234_n_thumb

2. Купете си действителния размер на роклята. Може да искате да имате размер 12 и да купите размер 12 дрехи, но ако сте 14 или 16, дрехите ви ще ви накарат да изглеждате по-големи от това, което всъщност сте. Всички сте виждали тези жени на улицата, носещи дрехи, които са твърде малки за тях - искате ли да изглеждате така, сякаш сте се излели в епруветка? В другия край на спектъра не купувайте дрехи, които са твърде големи за вас - искате да можете да се поберат в тях удобно, но не толкова удобно, че всъщност може да се побере друг човек освен вас.

3. Носете добро бельо. Основните положения на вашето облекло винаги трябва да са добро бельо - това обикновено може да направи или да разбие екипировка. Трябва да си измервате гърдите, така че носете подходящия сутиен. Винаги трябва да сте сигурни, че носите също така и правилните гащи. Ако носите неправилни размери, ще изглеждате така, сякаш сте били нарязани наполовина и нека бъдем честни за това; никой не изглежда добре със задната мазнина, защото сутиенът им се движи твърде високо на гърба.

tumblr_mgmwc5oVcn1rju7eco1_500_thumb

4. Не подценявайте силата на петите. Дори и най-малките токчета на коте могат да направят огромна разлика. Носенето на токчета може да ви помогне да оформите задника си, без да се налага да правите прекалено много упражнения, за да го постигнете, и те също така могат да променят пълния облик на краката ви от обемисти до фини. Носенето на токчета също ще ви насърчи да се изправите направо - това ще ви даде много по-добра фигура като цяло. Повярвайте ни дами - добре си струва да се научите как да работите в петите, дори ако трябва да започнете да правите малки и обемисти, работейки по пътя към убиецките стилети.

tumblr_mfwbmoTwgJ1r6vmigo2_500_thumb

1

5. Последно, но със сигурност не на последно място - научете как да носите коланите на талията. По-дебел колан около мъжка риза и дънки може да създаде красива фигура от тип "пясъчен часовник" на Jessica Rabbit и тънък черен колан, носен правилно върху рокля, може да създаде впечатление, че има извита фигура, дори ако нямате естествена крива, за която да говорите. Това е едно от най-лесните неща, които трябва да направите, за да промените напълно формата на тялото си, без да се налага да прибягвате до диета и упражнения.

tumblr_mg2gpcXwPY1qhced4o1_500_thumb

Да се ​​научите как да се обличате правилно може да ви даде огромен увереност, когато не се чувствате чудесно за начина, по който тялото ви се е оказало. Ние всички трябва да изневеряваме от време на време и ако нещо толкова просто като забиване на чифт котки токчета или носенето на тънък черен колан може да направи разликата, от което имате нужда, защо не, по дяволите?

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

22 − = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map