Slik får du ditt håp om å like deg | progressivenewsdaily.com

Slik får du ditt håp om å like deg

Så kanskje det er en fyr du liker - en fyr du finner deg selv fallende hodet over hælene for. Han er søt, han er morsom, han er kjekk - han er kort sagt alt du vil ha i en mann, og du knuser på ham hardt. Alt som er bra og bra, men det er et stort problem, hvordan i all verden får du din forelskelse til å like deg tilbake? Dette er sannsynligvis ikke noe du vil høre, men å fange drømmen din oppmerksomhet og hjertet hans på en gang er ikke alltid en enkel prestasjon for å erobre ...

Å få din forelskelse til å like deg kan være ekstremt frustrerende og stressende. Under prosessen kan det være ganger du vil bare ha håret ut og skrike fordi det kan føles som han ser rett gjennom deg. Det bringer oss til mitt første råd i å snakke om din forelskelse: Ikke overbelast. Du kan stå overfor en skremmende utfordring, men bekymringsfullt vil få deg absolutt ingensteds i dette spillet. Bare vær rolig og vær avslappet. Hvis du følger disse tull-bevisene, vil du bli satt. Hvis alt går til plan, vil din forelskelse falle for deg på ingen tid i det hele tatt!

6544302c553a30b435c1473d2dc08416

Tips en - Gjør deg synlig

Først og fremst vil din forelskelse ikke falle for deg (eller til og med ha muligheten til å falle for deg) hvis han aldri har møtt deg eller aldri kommer til å snakke med deg. Kanskje han er den typen populære fyren som står på jobb eller på skolen, kanskje han er sjenert, trukket, stille stil fyr som sitter på baksiden. Finn ut hvilken type han er og jobbe med den informasjonen for å hjelpe deg med å finne ut de beste måtene å få ham til å like deg som om du liker ham. For å få ham til å falle for deg, må du først finne ut hvordan du nærmer deg ham. Etter å ha samlet denne informasjonen, bruk den i samtalene dine.

Ja, vi sa samtaler. Fordi på et tidspunkt, kjære leser, må du holde en konsekvent kontaktform med denne fyren. Ellers vil du aldri være i stand til å danne et skikkelig forhold eller få ham til å se deg som han som mer enn venner.

For tiden er han din knuse. Det er ikke den andre veien på dette punktet, så du må kanskje gjøre det første trekket. Du kan tenke det er vanskelig å sette deg der ute, som det er helt! Men vær modig, du kan gjøre det. På ingen måte må du spørre ham ut ... ennå. Du er fortsatt ganske vei unna å ta tiltak som det. Alt du virkelig trenger å gjøre for nå, er bare å snakke med ham. Introduser deg selv, fortell ham om hva du liker, spør han om han har noen hobbyer, hvor går han på jobb / skole osv. Se, det er enkelt. Dette første tipset handler om baby-trinn, enkle isbrytere som setter deg på sin radar.

11

Tips to - Ikke vær redd for å flørte

Du tenker nok på deg selv, 'Duh, flørting er hva det handler om!'Og du ville mest være rett. Like mye av et klisje er det å fortelle deg at flørting er viktig, det er en av de mest vitale taktikkene for å få den ettertraktede mannen til å like deg tilbake. Ikke vær nervøs! Ganske mye alle har en sterk frykt for avvisning i en situasjon eller en annen. Vi holder ubevisst av med å føle noe, bare fordi det er en sjanse for at vi kan bli skadet! Men alt som trengs, er noen flørtende bevegelser for å koble mannen du har drømt om. Når han ser at du setter i all denne innsatsen, kan han begynne å få meldingen og til slutt vil være mer enn bare venner.  

Ikke kom for sterk, men du kan subtly gjøre din forelskelse klar over dine følelser for ham.

Flørting er lettere enn det virker, for de fleste av oss er det i vår natur. Vi må bare grave opp den lille mengden selvtillit vi trenger for å komme i gang! De sterkeste typer flørting kommer fra måten du snakker med din forelskelse. La deg selv holde samtalene lyse og lekefulle. Prøv litt vittig banter eller kanskje til og med noen corny pickup linjer for å få en latter av din forelskelse!

baea68382b7a487d00d4975e5747f61a

Tips Tre - Vær deg selv & Act Natural

Dette er det viktigste råd du vil få når det kommer til relasjoner. Enten det er at de bare begynner eller det er 50 år nedover linjen, er det viktig å være tro mot deg selv gjennom det hele. Mange mennesker vil gå i ekstreme lengder for å imponere personen de knuser på. Vårt råd til deg er å holde fast ved å være deg selv. Det er aldri sunt å prøve å bygge et forhold basert på forfalskninger. Det er spesielt lett å bli fanget i å late som å være noe du ikke er. Spør deg selv: Hvordan kan min forelskelse som meg hvis han ikke kjenner meg? Ingen setter pris på en løgner, så vær ærlig.

Du vil definitivt ha din forelskelse som deg for hvem du er og omvendt, ikke sant? Forhåpentligvis svarte du ja på spørsmålet, for å opprettholde et sterkt band bygget på sannhet er viktig. Det er egentlig ikke noe poeng i å prøve å være noe du ikke er. Hvis du finner ut at din forelskelse ikke synes å være interessert i hvem du er som person, er han sannsynligvis ikke den rette fyren for deg anways. Vær tro mot deg selv, vær den du er og ikke la noen stoppe deg fra å gjøre det!

4

Tips fire - bruk kroppsspråk

Å bruke kroppsspråket ditt og være flørtende går hånd i hånd med hverandre. Det er bare noen få forskjeller mellom de to, men mange likheter. Kroppsspråk vil bokstavelig vis din forelskelse som du mener. Gå videre og bat de øyevippene på ham i lekende samtaler. Prøv å twirle håret ditt gjennom fingrene dine, eller bare blits noen av dine søteste smil i sin retning. La ham få vite at ditt sinn og kropp er interessert i ham ved å bruke begge. Når dere to er chatting, og det er hans tur til å snakke, finn deg selv å plassere hånden på armen eller benet for å vise ham at du virkelig lytter til det han har å si til deg, og at du er interessert i hvert ord.

Den viktigste delen av kroppsspråket holder alltid en skikkelig øyekontakt. Jeg kan ikke stresse denne delen nok: Øyekontakt, øyekontakt, øyekontakt! Øyne er døråpningene til sjelen, eller så har vi hørt. Øyekontakt gir en uber personlig følelse i diskusjonene dine. Å bruke øynene dine er en fin måte å få noen til å ta hensyn til, fordi når han ser din vakre baby blues eller browns, hvordan kunne han muligens se bort?

5

Tips 5 - Bli kjent med ham

Gutter elsker når du tar hensyn til dem og tar deg tid til å bli kjent med dem på et mer personlig nivå. Dette tipset handler om å finne ut hva som liker, hva han ikke liker, hva hans favoritt ting er, hvor han tilbringer mesteparten av sin tid, hva hans grunnleggende interesser er osv. Din forelskelse vil virkelig sette pris på at du tar deg ut av din travle dag å prøve å forstå ham bedre. Å stille ham personlige spørsmål vil også gi deg informasjon om å ha flere samtaler i fremtiden. Å ha samtale forretter er super viktig i denne prosessen. Du vil trenge noe for å brenne dine samtaler med ham.

Du interesserer deg for ham, vil sikkert få ham like interessert i å bli kjent med deg også. Få et dypere utseende for å oppdage om du og din forelskelse har noen felles interesser. Liker han naturen som du gjør? Kanskje han har en gal onkel som alltid belter ut karaoke på alle feil tidspunkter i familiehendelser som du gjør, eller kanskje vil du begge finne litt spenning i det faktum at dere begge absolutt elsker tyske hyrder. Uansett tilfeldige fakta, vil du aldri vite med mindre du gjør noe dypere graving.

6

Tips 6 - Bruk humor

Hva bringer to mennesker nærmere sammen enn å binde seg over noen ler? Svært få ting, det virker .. Ikke underestimere kraften til en latter eller styrken av et smil, spesielt når det gjelder å likte noen og få dem til å like deg tilbake. Å bruke humor er en av de mest effektive måtene å få din forelskelse til å like deg.

Først kan du starte med å snakke med ham om dine favoritt morsomme minner, for eksempel dine mest pinlige øyeblikk eller morsomste minner. Åpne opp til ham og fortell ham noen av dine favoritt vitser, og prøv å be ham om å fortelle deg noen av hans favoritt vitser også. Ta tiltakene for å skape nye vitser med din forelskelse over tid. Innvendige vitser er superlim i å skape obligasjoner med mennesker. Hvis du lager nye vitser med din forelskelse, er han mer tilbøyelig til å huske dem og tenke på deg senere når du ikke er i nærheten. Kanskje du får noen fiender fra ham. Morsomt er definitivt sexy. Det er derfor folk sier alltid at de er på utkikk etter en partner med en god sans for humor. Bruk denne informasjonen for å hjelpe deg med å få drømmen til drømmene dine!

7

Tips 7 - Hold det stilig

Vi vet når du er ivrig etter at noen vil like deg tilbake, ting kan komme ut av kontroll. Bare en advarsel: Desperasjon er definitivt ikke varm. Det er ikke nødvendig å prøve for hardt. Hold det enkelt når det gjelder din forelskelse. Det er greit å sende deg et par tekster, men absolutt ikke bombard ham hvert øyeblikk av dagen. Han så sannsynligvis den første du sendte, så det er opp til deg å utvikle og øve litt tålmodighet. Ikke bli overarbeidet hvis han ikke svarer med det samme, kan han bare være opptatt.

Det er også greit å kle seg for å imponere din forelskelse, men det er ikke nødvendig å overdresse, eller skal vi si undertrykk. Prøv å ikke la antrekkene gi deg alt før du er sikker på om han liker deg eller ikke. Gutter vanligvis foretrekker litt mysterium. Formfeste klær, subtly lave halsbånd og å sette på noen leppestift kan bare hjelpe. Men vær borte fra fisknettet, for mye spaltning eller overdreven rødme og øyenskygge. Overdrive det kan virke desperat for oppmerksomhet og glede.

Når det gjelder din oppførsel, prøv å ikke være for entusiastisk. Hold deg rolig og samlet. Det vi sier er: Spill det kult!

8

Tips 8 - Ta deg tid

Du kan virkelig ikke rush en god ting. Faktisk å få denne fyren til å like deg for hvem du er, tar en god mengde tid og jobb. Å sette alt ut på bordet umiddelbart kan føre deg i fare for å ødelegge alt du har jobbet så hardt for mens du forfølger ditt crush. Ingen ønsker at noen barer det med en gang! Bruk tid som din fordel.

Jo lenger du tar, jo mer innsats finner du deg selv å sette inn i obligasjonen. Jo lenger du tar, desto mer vil han begynne å bli fascinert av deg og vil bli kjent med deg mer. Rushing kan også gi ham feil ideer om dine intensjoner. Vi sier ikke at du tar hele tiden i verden, vi vil ikke ha din kjærlighet til å kjede deg på noen måte. Få ham til å ta deg seriøst i din innsats ved å holde tempoet jevn og sakte. Når du tar deg tid, sørg for at du bruker din ytterste tillit og opprettholde sterk kontakt med ham, så han vet at interessen for ham er ubøyelig. Fortsett å forsøke å bruke de forrige tipsene mens du gjør det, og du burde ha din knus, ikke noe problem!

9

Tips 9 - Bruk felles bakke

Husk hvordan vi fortalte deg at du virkelig tar deg tid til å bli kjent med hva din forelskelse er interessert i? Det var fordi å finne de felles interessene kommer til å gi deg en fordel i å få din forelskelse til å like deg tilbake. Bruk det felles grunnlag for å gjøre deg mer tiltalende for ham. Hvis han nyter mat og du liker å spise, spør han om å lage mat for deg en gang.

Hvis han elsker kunst, kan du be ham om å sjekke ut skulpturene du elsker deg en gang. Kanskje han er i en spesiell gruppe på skolen som du har tenkt på å bli med før, som tale eller fotoklubb, bli involvert med dem, og han vil sette pris på at du tar interesser i disse tingene. Ser dere begge på lignende TV-programmer? Du to kan snakke om hvordan de drepte av favorittkarakteren din i serien finalen! Uansett hva det kan være, bruk det for å hjelpe deg med å få den fyren du liker å like deg tilbake. Hvis du to ikke synes å dele noen felles interesser i det hele tatt, så er han kanskje ikke den rette fyren for deg. Men hvis dere to deler ganske mange fellesinteresser, vil oppdraget med å få oppmerksomheten være super lett!

10

Tips 10 - Bygg opp kjemi og vent

Alt du trenger å gjøre nå er å bruke alle de forrige tipsene for å få din forelskelse til å like deg tilbake. Se tipsene arbeid deres magi. Husk: Ikke haste det. Gode ​​ting kommer i rett tid, og hvis du virkelig liker denne fyren, vil du ta deg tid til å gjøre det riktig. Det er viktig å huske å være tro mot hvem du er, fordi relasjoner sjelden fungerer bygget på løgner. Bruk din flørtende taktikk til det maksimale og innfødte kroppsspråk for å bygge opp kjemi mellom dere begge. Gjør dine intensjoner klare med ham eller du kan ende opp i vennssonen, og vi vil definitivt ikke ha det, gjør vi? På slutten av jakten på drømmen din, har du to alternativer.

Alternativ nummer én består av å vente på å se om din forelskelse vil spørre deg, slippe tips om favorittsteder eller aktiviteter og se om han fanger på! Kanskje han er en sjenert fyr og kan ikke synes å finne lyst til å spørre deg. Kanskje finner han deg for skremmende! Hvis du føler at det er tilfelle, bruk så alternativ to. Alternativ to forteller deg om å gå videre og ta initiativ til å spørre ham selv! Ikke kom for sterk, men definitivt opprettholde en god grad av selvtillit. Bruk disse enkle, effektive tipsene, og du burde ha ham pakket rundt fingeren på kort tid.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map