Kjærlighetsbrev til ham | progressivenewsdaily.com

Kjærlighetsbrev til ham

Hvis det er en ting som vil få kjæresten din til å forstå hvor mye du føler om ham, gir han ham et kjærlighetsbrev. Jo, du kan fortelle ham hvordan du føler deg, men ser ordene skraver ut på et stykke papir og innser at du tok deg tid til å skrive ned all din følelse for ham, gjør det så mye mer meningsfylt.

Når du har lyst til å fortelle mannen din hvordan du føler, men du bare ikke kan komme med ordene å si, skrive ned dine følelser og sluttføre dem i form av et kjærlighetsbrev, kan være den beste måten å gå.

Uansett hva anledningen kan være, kan du alltid gi ham en søt liten kjærlighetsnotat og se ham opp med glede. Dette er noen eksempler på hva du kan skrive for ham under bestemte anledninger. Han vil virkelig like kjærlighetsbrevene du skriver for ham!

10 ideer for å skrive kjærlighetsbrev til ham

bachelor

 1. Relasjonsjubileum

Dette er alltid en veldig viktig dag for dere begge og en veldig fin tid å la ham få vite hvor mye du elsker og setter pris på ham. Noen ganger er det for vanskelig å få ordene ut selv, og du trenger en bedre måte å gjøre det på. Å gi ham et kjærlighetsbrev sammen med en liten jubileumsgave er en perfekt måte å fortelle ham hvordan du føler. Her er et utvalg av noe du kan si:

"Hver dag jeg kommer til å være med deg, er bedre enn den siste. Min tid med deg har vært mer utrolig enn jeg kan forklare, og jeg er så spent på å markere en annen milepæl - av mange - med deg. "

 1. Lang avstand

Når du er i langdistanse forhold, er det nesten alle former for kommunikasjon du har - annet enn videochatting - gjort i brevform. Teksting er en fin måte å få følelsene dine på, men noen ganger er det bare ikke meningsfullt nok. I løpet av tiden må du sende ham et kjærlighetsbrev som ser noe ut som dette:

"Ingen avstand kunne noen gang få meg til å føle meg fjern fra deg. Kjærligheten vår kjører over miles og miles, og jeg vet at selv når vi er fra hverandre, er vi fortsatt nært. "

 1. Bursdags kjærlighetsnotat

Hvis du virkelig vil få ham til å føle seg spesiell på sin store dag, bør du skrive ham en kjærlighetsnotat. Dette kan ta sin normale bursdag til et helt nytt nivå ved å forstå hvordan du virkelig føler om ham. Jeg foreslår at du skriver dette på et bursdagskort og sørg for at du er det første kortet han leser. Du kan skrive noe som ligner på dette:

"Jeg vet at dette kan være din favorittdag på året, men det er også min, for i dag er dagen den beste personen i verden ble født, og jeg er over glad for at jeg får tilbringe det og vite at du er min. ”

 1. Etter en kamp

Kampene er uunngåelige i et forhold. Du kan bare ikke alltid komme sammen med noen døgnet rundt og forventer et tilfredsstillende forhold. Par kjemper hele tiden, og det er faktisk sunt. Men noen ganger er den vanskeligste delen av kampene å gjøre opp. Å gi mannen din et kjærlighetsbrev etter en stor kamp kan hjelpe ham til å se at selv om du to ikke kommer sammen hele tiden, hører du fortsatt sammen. Dette er hva du kan si i løpet av denne tiden:

"Jeg vet at vi kanskje ikke alltid møtes, og vi kan kjempe fra tid til annen, men bare vet at i slutten av dagen er den eneste grunnen jeg kjemper så hardt for deg. Jeg beklager det jeg sa og hvordan det fikk deg til å føle, men jeg er ikke lei meg for å kjempe for deg hver dag. "

 1. Når du savner dem

Selv om de to av dere ikke lever langt avstand fra hverandre, vil det være tidspunkter når du er på ferie eller du kan ikke se hverandre for en stund. Dette vil føre til at du savner ham som gal. Den beste måten å få dine sanne følelser på når du savner ham, er å si noe slikt:

"Hvert minutt brukt uten deg er et øyeblikk av ulykkelighet. Jeg savner deg mer enn ord kan forklare, og selv om vi ikke er sammen i dette øyeblikket, vet jeg at vi er sammen i våre hjerter. "

 1. En spesiell anledning

Det behøver ikke bare å være hans bursdag eller jubileum for deg å sende ham et søtt kjærlighetsbrev. Det vil være tider i hele forholdet ditt når han har en spesiell dag, og du vil vise din støtte og kjærlighet. Det kan være en oppgradering, han får en kampanje, eller om han oppnår et stort mål. Alt dette er perfekte muligheter for å fortelle ham hvordan du føler deg i form av et kjærlighetsbrev som sier noe slikt:

"Det er ikke nok ord for meg å beskrive hvor stolt jeg er av deg - ikke bare i dette øyeblikk, men hver eneste dag. Min kjærlighet for din vokser med hver dag som går, og alle prestasjoner du gjør. Jeg elsker deg for alt du har gjort og alt du har ennå å gjøre! "

 1. Når du ikke vet hva du skal si

Det er øyeblikk i et forhold som kan gi deg fullstendig målløs. Uansett hva han gjorde - om det var fint eller vondt - noen ganger kan du bare ikke finne de riktige ordene. I slike tider kan sende ham et kjærlighetsbrev, slik at han forstår hvordan du føler og forteller ham nøyaktig hva som går gjennom tankene dine når du ikke kan snakke ordene selv. Noe i tråd med dette kan hjelpe:

"Noen ganger er det ikke ord jeg kan snakke for å formidle hvordan jeg føler om deg. Bare vet at selv i de øyeblikkene hvor jeg er ingenting, men stille, tenker jeg på hvor mye jeg elsker og bryr meg om deg. "

 1. Føler seg romantisk

La oss innse det, en dag er vi bare så mye mer romantiske enn andre. Jeg kan personlig si at selv om jeg føler meg romantisk i øyeblikket, kan jeg noen ganger ikke sette tankene mine i sammenhengende setninger. I slike tider er det best å ha et kjærlighetsbrev klar for ham, slik at han virkelig kan forstå hvor mye romantiske tankene dine betyr. Dette er et eksempel på noe du kan si i en tid som dette:

"Du gjør meg så glad med all den kjærligheten og trøst du gir meg. Det er ikke en dag som går forbi at jeg ikke tenker på hvor mye jeg elsker deg og hvor heldig jeg skal ha deg i mitt liv. Du mener alt for meg og jeg vil aldri leve uten deg. "

54cb5b3d72e62 _-_ date-night-073010-XLG

 1. Føler seg lekende

Hvis det er en ting vi alle kan være enige om, føler vi oss lekne i våre relasjoner fra tid til annen. Dette kan være en veldig morsom tid for deg og kjæresten din og fortelle ham hvordan du føler deg når du er leken kan gjøres mye enklere. Hvis du gir ham et kjærlighetsbrev når du føler deg lekende, vil han vite at selv når du går rundt og ha det gøy, elsker du fortsatt ham. Dette er noe du kan skrive for ham:

"Jeg elsker deg mer enn en feit barn elsker kake. Vår kjærlighet er så spesiell at jeg noen ganger ikke kan forklare deg hvor mye du mener for meg. Alt om deg gjør meg glad fra dine søte dimples til ansiktet du lager når du spiser noe surt. "

 1. Bare fordi…

Det trenger ikke alltid å være en spesifikk grunn for at du skal skrive kjæresten din til et kjærlighetsbrev. Faktisk kan du skrive noe som elsker ham bare fordi det kan bety mer enn noen annen gang fordi han vet at noe drastisk ikke må skje for at du skal dele dine følelser med ham. Dette er et godt eksempel på hva jeg skal si ut av det blå:

"Jeg ville bare ta deg tid til å fortelle deg hvor spesiell du er for meg. Uansett hva som skjer i våre liv, vil jeg at du skal vite hvor mye jeg elsker deg og at jeg vil være der når du trenger meg. Mitt liv har aldri vært så glad som når du er i det. "

Tips for å lage dine kjærlighetsbrev, ekstra spesielle

Å gi ham et kjærlighetsbrev er definitivt spesielt i seg selv, men gjør det ekstra spesielt og få det til å ha størst effekt kan være vanskelig. Her er noen tips for å få det til å skje.

 1. Gi det til ham når han er alene

Ingen ønsker å lese en sappy kjærlighetsbrev når de er omgitt av venner - spesielt ikke en fyr. Hvis du virkelig vil at han skal lese brevet grundig og virkelig setter pris på hva du har skrevet der, bør du gi den til ham når han er helt alene, så han kan ha det personvernet. Hvis du gir det til ham når han er rundt en haug med vennene hans, vil han ikke sannsynligvis lese hele greia og kanskje til og med skyve den bort fordi han er flau.

o-LOVE-bokstav-Facebook

 1. Egentlig Skriv det

Noen mennesker - spesielt i dag i takt med teknologien - skriver opp sine kjærlighetsbrev før de gir dem de de elsker. Dette kan være en god måte å gjøre det på, men det er nesten ikke så meningsfylt som et ekte håndskrevet brev. Jeg foreslår at jeg faktisk får en notatpapir og skriver ut din kjærlighetsnotat og gir den til ham. Dette viser ham at du er mer enn villig til å gjøre en virkelig innsats for å gjøre ham lykkelig på grunn av hele tiden et ekte brev tar for å skrive.

 1. Gjør det bare av og til

Å gi noen et kjærlighetsbrev hver eneste dag, kan miste sin mening. De er langt mer spesielle hvis du bare bruker dem hver eneste gang for å få følelsen over. Lagre kjærlighetsbrevet ditt bare et par ganger i måneden hvis du virkelig vil at de skal ha mye mening. Ellers vil han bare bli vant til dem og vil ikke være begeistret når han mottar en ny.

Å skrive kjærlighetsbrev til kjæresten din, kan være noe veldig morsomt og givende. Disse er bare noen få eksempler på de forskjellige måtene du kan skrive ham et kjærlighetsbrev og gjøre ham lykkeligere enn han noensinne har vært før.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map