Hvordan håndtere ditt knuske, ikke likne deg tilbake | progressivenewsdaily.com

Hvordan håndtere ditt knuske, ikke likne deg tilbake

Det er det øyeblikket ingen ønsker å møte - når du må godta at din forelskelse ikke liker deg. Enten det er fordi han bare gjorde det klart i den mest pinlige (for deg) av alle mulige måter, eller fordi han ikke svarer på deg, flirter med ham, eller han begynte å gå ut med noen andre.

1. Cry a Little

La det ut. Ta en dag til å være trist om det. Å analysere det. Å gjøre hva du vil.

2. Godta det

For å kunne la noe gå må du akseptere det. Noen mennesker blir sint og vil kjempe mot det. De vil bevise seg til fyren. Med andre ord holder de fortsatt på den. Så vil det ikke gå bort. Bekjempelse av noe krever at det fortsatt er der.

3. Få et liv du liker

Mens du kanskje ikke føler deg motivert i begynnelsen, er den beste måten å bli glad igjen på, å skape et tilfredsstillende liv.

Det første skrittet til lykke er helse. Dette inkluderer sunn mat, rikelig med ferskvann, sover på vanlige timer og får nok søvn (ellers er du konstant jetlagd og irritabel som følge av dette), tilbringer tid utendørs slik at du får din solstråle hver dag og trener. Å trene, om det går med venner, dans, yoga, gym eller kampsport, er også den perfekte tiden for å sosialisere og møte nye mennesker. Finn noe du liker å gjøre i motsetning til bare å gå på treningsstudioet fordi du må.

Å være sunn hjelper hjernen frigjøre kjemikaliene som får deg til å føle seg lykkelig. Det er en hjørnestein til lykke.

For det andre fyller du tid med ting du elsker, og ting du vet vil ta deg til hvor du vil gå. Inspirer deg selv til å bli den personen du virkelig ønsker å være. Kanskje du trenger å gjøre flere lekser for å få karakterene til å komme inn i fav uni, eller du er enig i at du vil utvikle dine interesser videre og ta en motedesignerklasse ... uansett hva det er, gjør det!

4. Få sosialt

Ingenting som kjærlighet og latter for at du skal glemme dine sorger. Bli med i Meetup grupper, tilbringe tid med venner, delta på nettverksarrangementer, ta klasser i noe du elsker ... gjør alt du trenger for å fylle livet ditt med morsomme mennesker!

5. komme unna

Det er ingenting som en naturskifte for å løfte dine ånder og gjøre deg klar over at det er mer til liv enn det du ser for øyeblikket. Ta en biltur for helgen med venner. Du kan alltid ta en buss hvis du ikke har bil, og du kan prøve couchsurfing.com for gratis opphold - velg folk med mange anmeldelser slik at du vet at det er trygt. Du kan også besøke slektninger et sted, eller gå camping med venner eller familie.

6. Care Om noen annen 

Enten du bestemmer deg for å skjemme bort din bestemor i helgen, eller bli med i et frivillig program, er det ingenting som å hjelpe andre å glemme din egen smerte. Det åpner øynene dine for ting utenfor deg. Det hjelper også å helbrede et ødelagt ego som du skjønner at verden ikke handler om deg.

7. Stopp deg fra Brooding

Du hadde dagen med tristhet, og sikkert nok slemme trang kan slå deg på andre tider, men ikke la dem ta deg over. Du er mesteren i tankene dine. Når du føler at tankene dine går i feil retning (eller du begynner å snakke med vennene dine om fyren), endre retning. Se en film, sett på lykkelig musikk, les en bok, gå en tur, dans, slå på treningsstudioet ... bare rett og slett disiplinere deg selv for å erkjenne følelsen, la den være (ikke slåss det!) Og fortsett.

8. Utfordre deg selv

Det er ingenting som å overvinne frykten din, eller oppfattet begrensninger, for å få deg til å føle deg bra. Gå ut der og gjør det du drømmer om. Utfordre deg selv til å bli god i områder du vet at du vil være god i, men ikke. Hvis du ikke vet hvordan, Google det. Les bøker om det.

Når du overvinne frykten som holder deg tilbake i livet ditt, vil du føle deg fantastisk!

9. Ikke klandre deg selv 

Sannheten er at å finne den rette fyren handler om å finne den rette kampen. Hvis han ikke liker deg, betyr det ikke at du er uattraktiv. Det betyr at de to av dere ikke er en kamp. Se på det som et puslespill - bare fordi stykkene ikke passer, betyr ikke at de har feil. Det betyr bare at de ikke passer sammen.

10. Møt andre gutter

Jo mer du sosialiserer jo større sjanse til å møte andre gutter også. Og jo lykkeligere du er, jo større er sjansen for å tiltrekke seg dem.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map