55 iloisia joulukynnet ideoita | progressivenewsdaily.com

55 iloisia joulukynnet ideoita

joulu-kynsien-9

Kynnet on maalattu eri tavoin, mutta ne ovat samanlaisia. Reilu joulu / uusi vuosi kynnet. On olemassa väistämätön punainen, loistava ja seksikäs korsetti naispuolinen Joulupukki.

Lähde

Olemme jo hiljaa kävelleet joulukuussa. Tämä on loman kuukausi ja erityinen euforia, joka tunnetaan ilmassa ja jota voimme nähdä kauniissa koristelluissa kaduissa, ihanan koristeellisissa ikkunoissa ja tavallisten ihmisten silmissä, jotka innostuvat katselemaan juuri sisustettua joulukuusi keskellä kaupunkia , kauniissa koristeltuäyttelyssä ostoskeskuksissa ja paikallisissa lahjatavarakaupoissa. Joulukuuta on joululahja, joka on ensimmäinen joulu, mutta myös uudenvuoden. Kuukauden juhla. Näen jo kauniita mekkoja ja kenkiä, jotka saapuvat putiikkeihin hulluimman yön yli. Kuulen jälleen vanhoja hyviä kysymyksiä, joita me kaikki kysyimme joltakulta ainakin kerran tässä kuussa: "Missä olet menossa jouluksi ja uudeksi vuodeksi? ”

Varmasti sinulla on jo varattu paikka ravintolassa, discoissa tai varatussa lentolipussa näiden lomien osalta ja jos valtavien sitoumusten vuoksi et vieläkään ole tehnyt niin, se ei ole vielä liian myöhäistä. Kauneussalonkien, kampaajien ja manikyyrien päivämäärät ovat perinteisesti täynnä lomia. Ajoittaa tapaamiset niin, että et ole hermostunut ilman tarvetta.

Muotisuunnittelijat ja talot ovat yrittäneet esitellä, mikä on trendikästä tätä hulluinta yötä, jotta voit loistaa tuossa erikoisnäytöksessä. Muotitalo Fendi tänä vuonna päätti kultaa, nahkaa ja paljon glamouria ja loistaa, kun on kyse leningeistä, kenkiä, käsilaukkuista ja muista tarvikkeista. Evanin kultaiset sävyt ovat turkissa ... Beyonce esitteli myös joulukokoelmansa. Hän on julkaissut kokoelman kylmille talvipäiville kirjoitetuilla lainauksilla hänen lauluistaan.
Desigual ei ole kaukana kilpailusta, vaan esitteli myös kokoelman tuleville juhlapäiville. Desigual painopiste mustien ja valkoisten kappaleiden ja eläinten tulosta tässä värin yhdistelmä, sitten kirkas sävyt, muhkea on myös edustettu niiden kokoelma. Trendiset rohkeat kengät ovat myös osa Disigual-mallistoa, joten jos olet rohkea, älä ohita heidän suuria palojaan.
Uudessa ulkoasuluvussa H & M, jota kutsutaan "GO GLAM", voidaan perustaa erilaisia ​​juhlavaatteita discoissa, mutta myös hulluisin yöksi. Grey lyijykynä tässä kokoelmassa olisi minun valintani. Punainen puku vahvoille naisille, hohtavat hameet ja puserot sekä tyylikäs musta puku. Kaikki riippuu paikoista, missä olet menossa ...

Kun puhumme kynsilakan väreistä ja tänä vuonna talven yksityiskohdat kynsistä ovat hyvä valinta, kuten lumihiutaleet, porot, kipit, jotka ovat ensim- mäistään tulevilla juhlapäivillä, naulanpennut kynsillä, voit piirtää joulukuusi yhteen tai kaksi kynää ... Punana ja kulta ei voi erehtyä. Valitse lomake, joka sopii parhaiten käsiisi. Ranskalainen manikyyri on klassikko ja siinä ei ole virheitä, mutta minun neuvoni on olla rohkea ja valita tämän erikoisnäytön rohkeamman manikyyri, kuten hipsterin disco naulat tai turkoosi, marmoriset kynnet, tumman sininen, tumman ruskea, punainen ... galleriaamme, jonka olemme valmistelleet erityistä huomiota teille, toivottavasti nautit ja saavat käsityksen siitä, miten manikyyri on lomalla. Nauttia!

joulu-kynsien-8

Kylmä valkoinen väri yhdessä vaalean vaaleanpunaisen ja kultaisen sävyn kanssa ei ole niin kylmä. Kaunis ja hyvin nuorekas kynsilakka näille kylmille talvipäiville.

Lähde

joulu-kynsien-29

Mitä muuta symboloi tulevia juhlapäiviä, jos se ei ole poro ja lumihiutaleet. Tässä punaisella taustalla yksityiskohdat näyttävät hyvältä. Kynsien muoto on moderni, pituus on kohtalainen eikä häiritse sinua jokapäiväisessä toiminnassasi.

Lähde

joulu-kynsien-10

Olen aina loistava ja kimalteleva erityisesti niille tärkeille päiville kuin niille, jotka seuraavat. Kun me loistaisimme, jos ei hulluisin iltana? Joulupukki tarkkailee meitä ja kynsistämme nähdäksesi, onko meillä hyvä esitellä lahjoja ja lollipopia!

Lähde

joulu-kynsien-47

joulu-kynsien-48

joulu-kynsien-49

joulu-kynsien-46

joulu-kynsien-11

Suuri tehty kynnet maton väreissä. Ainoa loisto antaa rhinestones joitakin kynnet. Poro mustajäähdyttimessä on suuri kontrasti naulasta, jonka perusväri on valkoinen.

Lähde

joulu-kynsien-32

Kynsilakka kiiltävä on kuolematon trendi uudenvuodenaattona. Ilmapallot ovat mukava sisustus ja välttämättömät yksityiskohdat monista lomista.

Lähde

Christmas-kynsien-34

Tumman violetin väri on trendi syksy / talvi 2016/2017. Minusta näyttää siltä, ​​että tämä matonvarjo tekee koko ylellisestä manikyyristä. Valkoinen väri sopii täydellisesti ja yksityiskohdat lumihiutaleiksi ja poroiksi.

joulu-kynsien-35

Neulottuja kuvioita, kuten nykyajan villapaidat, ovat trendikkäitä tällä kaudella. Joten se olisi hyvä koristelu nailataidetta varten.

Lähde

joulu-kynsien-37

OPI-kynsilakat ovat erittäin suosittuja johtavien kynsilakkaiden parissa. Nämä kynsilakat ovat amerikkalaisia ​​brändejä. Se on laadukas ja pitkäikäinen kynsilakka, joka soveltuu täydellisesti luonnollisiin ja keinotekoisiin kynsiin.

Lähde

joulu-kynsien-44

Jos päätät ranskalaisesta manikyyristä, et voi mennä vikaan lainkaan. Mutta ei ole paha, jos rikastat tämän manikyyriin joitain yksityiskohtia, kuten tämän lumihiutaleet rengas sormella, ja punaisen värin sijasta valkoinen.

joulu-kynsien-54

joulu-kynsien-50

joulu-kynsien-51

Christmas-kynsien-52

joulu-kynsien-53

joulu-kynsien-12

Tämä manikyyri on ehkä uudenvuodenaatto manikyyri paras edustaja. Punainen ja valkoinen väri yhdessä vihreän värin kanssa, joka edustaa joulukuusiä.

Lähde

joulu-kynsien-13

Tämä tumma, syksyinen vihreän sävy on ehdoton hitti. Kaikki muuttuu mielenkiintoisemmaksi, kun vihreä väri on rikastettu timanttihiuksineen. Yksi kynsi kevyellä beigenvärisellä punaisella kukulla virkistää koko manikyyri ja tekee siitä todellisen taideteoksen.

Lähde

joulu-kynsien-14

Hiljainen sininen ombre, jossa on sileät siirtymät. Valkoiset hiutaleet olivat koristeita ja tätä manikyyriä. Huolellinen kynnet kertovat paljon sinusta, joten yritä aina pukeutua.

Lähde

joulu-kynsien-15

Tämä on ylellinen manikyyri. Vaikka uudenvuoden symboleja ei ole, kultainen väri riittää kynsiesi houkuttelevaksi ja loistokkaaksi kaikessa kirkkaudessaan.

Lähde

joulu-kynsien-16

Milloin on paras aika yhdistää punaiset ja valkoiset, jos ei tulevien juhlapäivinä, mitä nämä kaksi väriä ovat. Patterns neulottu pusero antaa ulkonäöltään lämpöä ...

Lähde

joulu-kynsien-17

Toinen käsitys siitä, miten rikastuttaa ranskalaista manikyrääsi tulevina juhlapäivinä. Tih manikyyri on runsaasti tehty, ranskalainen manikyyri on mukava yhdistettynä ombre-tyyliin soittorenkaaseen, ja kultaiset lumihiutaleet ja punaiset strassit ovat todella lomien hengessä ...

Lähde

joulu-kynsien-18

Hellävarainen ja viettelevä manikyyri ... Tämän upean LED-UV-geelin avulla, joka on kuivattu UV-LED-valaisimilla, kynnet näyttävät tahrattomilta. PRESTO-geelit ovat peräisin Yhdysvaltojen markkinoilta ja täyttävät hienostuneimmat naiset. Niitä käytetään kaikkialla maailmassa, joten miksi he eivät ole ihmeellisiä seisomaan kynsiisi?

Lähde

joulu-kynsien-19

Nämä kynnet osoittavat, että nautit todella täällä kylmissä talvipäivissä ja talven taika ei ole vain sydämessäsi vaan myös kynsillesi.

Lähde

joulu-kynsien-20

Crowds ovat jo kauneushoitoloissa, ajoittaa nimesi ajallaan, jotta naulat ovat kunnossa!

Lähde

joulu-kynsien-21

Musta väri, jos huomaan, on moderni koko ajan sekä kesällä että talvella. Sisustettu riittävillä yksityiskohdilla ei ole lainkaan pimeää ja tylsää, itse asiassa se on mielenkiintoista kuin tämä manikyyri kuvassa.

Lähde

joulu-kynsien-22

Minulla on tapana, että minusta tuntuu niin valita vaatekaappi, meikki, kynsilakka ... Ehkä se ei ole aina viisas ... Ehkä, rakas, tarvitsemme kauneinta kuusta jopa silloin, kun tunnemme pahimman, koska se varmasti korjaa meidän mieliala.

Lähde

joulu-kynsien-23

Metalliset värit ovat suosittuja pitkään, joten voit vapaasti koristella joitain tai kaikkia kynsiäsi tässä varjossa. Se voidaan yhdistää myös muihin väreihin, kuten tässä punaisella ...

Lähde

joulu-kynsien-25

Tämä manikyyri, jota voit käyttää milloin tahansa vuoden, mutta vähän joulua kolme yhdessä nurkassa naula, joka antaa heille vapaapäivän henki.
Lähde

joulu-kynsien-26

Tämä on pehmeä yhdistelmä valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​värejä, jotka sopivat melkein jokaiseen muotoiluun.

Lähde

joulu-kynsien-27

Tämä harmaa väri ei ole ollenkaan kylmä. Hänen kylmä huomionsa poistettiin vaaleanpunaisella ja valkoisella.

Lähde

joulu-kynsien-28

Tulevien loma-asujen valkoinen manikyyri, joka on koristeltu ikivihreillä oksilla ja punaisilla marjoilla.

Lähde

joulu-naula-30

Jos päätät viettää tämän hulluimman yön disko, tämä manikyyri on oikea valinta sinulle.

Lähde

joulu-kynsien-31

Juhlapäivät ovat antoaika, joten solmio ja byrokratia ovat ehdottoman yhdistyneitä heihin. On erittäin kiva punainen solmio ja nauha yhdistettynä hopeakynsilakkaan.

Lähde

joulu-kynsien-33

Pieni taideteos kynsillesi. Saumaton ranskalainen manikyyri. Pehmeät sävyt ja kirkkaat sävyt Päivitä satunnaiset mustat yksityiskohdat kuten porot ovat loistava valinta.

Lähde

joulu-kynsien-36

Jos et ole hyvä piirustuksessa ja harjalla, mene kauppaan ja osta valmiita tarroja koristamaan kynsiesi.

joulu-kynsien-38

Metalliset sävyt ovat hyvin moderneja. Tämä on manikyyri, joka tulee varmasti minun lyhyt luettelo tulevasta lomasta.

joulu-kynsien-39

Jos päätät käyttää punaista manikyyriä, tässä on ajatus lisätä juhlallinen sävy hopea-maalilla piirustukseen.

joulu-kynsien-40

Nuorille tytöille, jotka rakastavat tällaisia ​​koristekynsejä, tässä on todella mielenkiintoinen juhla-ajatus.

joulu-kynsien-41

Jos päätät pysyvistä kynsilakanoista, tuotemerkki China Glaze ei voi mennä vikaan, koska nämä kiillotusaineet antavat kynsiäsi suuren kiillon ja kestävät paljon pidempään kuin tavallinen kiillotusaine.
Tämä valmistaja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita tai vain kynsilakkaa, kuten: lyöntiä nopeasti kuivuvaan lakkaan, saumojen korostus, kynsinauhaöljy, pohja maaleja paremman tarttumisen vuoksi.

joulu-kynsien-42

Sen sijaan, että klassinen manikyyri, joka on päällä kynsien koristeltu valkoinen tämä nainen päätti punaiset topit kynnet. Se ei ole virhe, tosiasiallisesti päinvastainen!

joulu-kynsien-43

Tämä Ciate-kynsilakka sopii joulun ja uudenvuoden koristeluun värin takia. Tässä on, miten tämän suuren maalauksen takana seisoo suuria asiantuntijoita (tässä tapauksessa - väriä tisillä), voit koristella kynsiäsi.

joulu-kynsien-45

Uuden vuoden iltana tinselillä ei ole virheitä, vaikka ne olisivatkin kaikilla kynsillesi. Tänä yönä kaikki on sallittua!

takki-of-pinkki-piparkakku talon

Tämä manikyyri on niin ihana, että muistuttaa minua suklaista, kaikki on leikkisä ja se seisoo täydellisesti jotain nuorta tyttöä!

vaaleanpunainen piparjuuren takki

pink-joulu-sokeri-evästeen

Herkkä vaaleanpunainen väri yhdistettynä valkoiseen maaliin, yksi kynsi on koristeltu ilmapalloilla ja mustalla ja kultaisella värillä, jotka antavat hieman kovuutta tämän lempeän manikyyriin.

Pink Christmas Sugar Cookie

joulu-kokoelma-on-lumi-myrsky

Tämä manikyyri inspiroi kylmästä säästä ja alhaisista lämpötiloista talvella. On pieni pingviini.

Joulukokoelma on Snow Storm

joulu-kynsien-4

Punainen rhinestones toimi poronorina, ja hopea muistuttaa minua lumihiutaleista. Kaunis juhlava manikyyri.

Lähde

joulu-kynsien-5

Hyvin sopiva kynsien pituus työskentelevälle naiselle ja taloudenhoitajalle, jolla on aina kätensä täynnä työtä. Kynnet näyttävät huolestuneilta, eivätkä ne ole liian kauan häiritä sinua.

Lähde

joulu-kynsien-6

Todellinen juhlava manikyyri! Punainen ja valkoinen ovat yhteydessä jouluun, joulupukkiin, uusi vuosi, lahjat ...

Lähde

joulu-kynsien-7

Tässä on vielä yksi juhlava manikyyri. Kuten näette, on paljon ideoita. Joten riippuu siitä, mitä käytät. Nauti tästä joulukuusta kynsillesi, lumi, joulu, rakastunut ...

Lähde

joulu-kynsien-24

Älä välitä siitä, mitä muut sanovat manikyyriisi, jos jotkut tekevät sinut onnelliseksi, tee se, se on oikea sinulle. Muista, että onnemme ovat päätöstamme!

Lähde

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map