Kuinka päästä eroon kehon akne | progressivenewsdaily.com

Kuinka päästä eroon kehon akne

Se's ongelma kukaan ei puhu. Mutta on luultavasti miljoonia, jotka kärsivät hiljaisuudessa ja joutuvat luopumaan tietyistä asuistaan ​​kaappejaan takana.

minä'm puhuu selästä ja rintakehästä akne. Heidän rakkautensa tunnetaan nimellä "bacne" ja "chestne"'uudelleen kauneuden kysymyksiä, jotka voivat hiipiä sinuun lämpimällä säällä ja käytännössä tehokkaasti elämääsi pitkään aikaan. AMIRITE?

Tiedän, koska ne tapahtuivat minulle. Joten olen vain selvittänyt oman bout kanssa 'em. Ja nyt minä'm sellainen pakkomielle, joka estää nuo uupumiset yhä uudestaan ​​päällystetyksi ... minulle ja sinulle. Tässä'mitä tehdä, jos sinä'Tätä kauneuskorttia on käsitelty.

Vältä hikoilua

Älä; Toistan, ÄLÄ roikkua hikiharjoittelussa. Tai jotain hikistä yleisesti.

Tiedät tämän. Tiedän tämän. Ja vielä & # x2014; se tapahtuu. Syytän äskettäistä bacne-kokemustani intensiivisessä Trainer George -harjoittelun aikataulussa, johon ei liity pelkästään täysiä tunneita kummallisia harjoituksia, kuten burpees, turkki-ups jne., Mutta myös 30 minuutin kuluttua treadmillistä. Että's kokonaan taistelu aikaa hikoilla liotettu urheilu rintaliivit ja säiliö top alaspäin ihosi.

Ainoa ratkaisu on joko lyhentää harjoittelua lyhyt (joka minun tapauksessani isn't tapahtuvat) tai pitää pyyhkiä itsesi alas pyyhellä, kun hikoilet ja sitten suihkussa toute de suite juuri sinä hetkenä'on valmis. Vakavasti, et halua olla riippuvaisia ​​siitä, että chit-chatilla söpöllä söpellä kavalla tai jopa ottaisit aikaa kaventamaan palautustyötäsi. Vain puhtaaksi, nopeasti, ja vannon sitä'Tee ero. Jos voit ehdottomasti't tee tämä (sinun on suihku kotiin sijaan kuntosali, sano), sitten pyyhi yo self down joitakin puhdistus pyyhkeitä kuin hätätoimenpide.

Myös: se's ei vain harjoittelua hiki että's ongelmallinen, mutta kaikenlaista hiki, joka istuu iholle liian kauan. Tällä tahmeella säällä me'Olen ollut, minä'm kaksi kertaa päivässä suihkussa. Voit halutessasi tehdä samoin.

PS. Ostin sen ylhäältä loitolla toisena päivänä Lululemonista. Söpö, ei?

Käytä puhtaita vaatteita

Työskentele aina puhtaalla rintaliivillä 'n alkuun, ja tuoda tuoretta pyyhe.

Se'on houkuttelevaa haluta kierrättää kuntosalivalmistasi toisen yllään, varsinkin jos olet'sinulla on vain yksi hyvä urheiluvaatetus ja unohdin tehdä pyykkiä. Mutta sinun on vastustettava! Ihon tähden!

Toinen asia, joka pitäisi auttaa on laittaa pyyhe alle sinun aina, kun sinun täytyy koskettaa icky kuntosalilaitteet tai matot. Antaa's face it: ihmiset ovat inhottavia, ja jokaisella kuntosalilla on a-reikä, joka hikoilee kaiken yli ja sitten kävelee ilman puhdistamista. Anteeksi, minä't tiedän, että luotan "antibakteeriseen" suihkuun, jota he käyttävät puhdistaessaan kuntosaleja muutenkin. Joten olemaan turvallisella puolella, aseta este takaisin selkäsi ja sen alapuolelle.

Salisyylihappo on ystäväsi

Niin, tämä on yksi alue, jolla ehdottomasti halutaan'Haluat käyttää tätä kermainen, kosteuttava kehonpesu. Se's kaikki noin kuivaus asioita kanssa salisyylihappo, mikä on mitä's tässä Suihkugeeli Neutrogena. Tai, jos haluat säännöllistä saippuaa, Proactiv tekee salaatti-puhdistuspalkin:

Vältä hoitoa

Älä yritä saada mitään hoitoa, itsetartunta tai kosteusvoidetta selälle ja rintakehälle.

Nämä ovat salaperäisiä tapoja, jotka eivät ehkä ole suoraan syy teidän bacne / chestne, mutta he varmasti haluavat't apua. Ja voi jopa estää sen selvittämisestä mahdollisimman nopeasti.

Ilmastointilaite on kova, koska minä'Minulla on aina jotain haavaa hiukseni yrittäen värjätä / hydrata / suojata väriäni. Mitä minä'Olen alkanut tehdä pesemällä kehoni viimeisenä, kun minä'olen jo käsitellyt hiusten kaltaisia, koska minusta tuntuu jopa huuhtele ulos hoitoaine tai hiusnaamari voi jättää pimple tuottavan elokuvan selälleni. Minä myös vedän hiukseni olkapää päälle've huuhtoutunut sen sijaan, että annettaisiin se laskeutua selälleen. Se's pieniä asioita.

Nyt minä'En ole varma, jos kosteuttavat selkää säännöllisesti, mutta jos sinä ja sinäkin'Onko sinulla aknea? Stop. Rinta on hieman ongelmallisempi, koska minä'kaikki anti-ikääntymiselle tällä alueella. Katso, voitko päästä eroon vain soveltamalla voiteitasi kaulan pohjaan, kunnes katkokset selviävät.

Itsekarkailijat, tietenkin, ovat luultavasti no-no, ellet löydä supervaloa. minä'Sillä ei todellakaan ole ollut ongelmia Shiseidolla's Brilliant Pronsse Quick Self-Tanning Gel, mielestäni sen vuoksi's nopeasti kuivuva geeli, jolla on korkea alkoholipitoisuus:

Luultavasti mainitsen myös aurinkovoidetta. Se's kinda oikeudenkäynti ja virhe nähdä, mitä ja voittaa't murtaa sinut ... mutta minä'd ehdottaa jotain öljymättömiä kirkkaassa suihkeessa aloittaa. Nämä Kinesysin pelaajat ovat hyvä veto:

Sijoittaa aknepyyhkeisiin

Nämä asiat ovat paras. Ja minä vannon heille'mitä todella lopetti epidemian, jota olin käynyt. (Koska kuka haluaa viilata spot-hoitoa sekavilla voiteilla, jotka vain hieroivat vaatteesi tai vuodevaatteita, parantavat koko pintaa muutamalla nopealla pyyhkäisyllä, plus haluat hapon sijasta bentsoyyliperoksidia, koska se shiz valkaisee kangasta .)

Joka tapauksessa on olemassa runsaasti merkkejä, jotka tekevät niistä pyyhkiä juttuja, jotkut vain salisyylihapolla, jotkut vain glykolilla ja jotkut molemmilla. minä'olen kokeillut alkuperää (yllä) ja juuri nyt käytän noin 10 prosenttia glykolisia niistä satunnaisesta dermista NYC: ssä. Mutta Proactiv tekee 'em, ja Peter Thomas Roth ja Dr. Dennis Gross ... on paljon vaihtoehtoja.

Käytä oikeaa sävyä korjattua

Ja jos sinä'aiot piiloutua meikkiä? Käytä jotain, joka sopii ihon sävyyn (* yskä * Blake Lively).

Yowza! Tämä on huono. minä'en mä valehtele, kätesi pimples rintakehäsi on paljon vaikeampi kuin työskentelee kasvojen kanssa. Tärkeintä on varmistaa, että sinä'sinulla on peitevoide's täsmälleen ihon sävyyn ja kuten tiedämme aivan liian hyvin, useimmilla meillä on jonkinlainen Eagle-tilanne, jossa kasvot ja niska / rinta't melko riviin. Joten saatat joutua sijoittamaan toiseen, tummempaan peitekirjaan.

Toinen asia, jota haluat, on erittäin hieno harja. Kuten, ei edes peitevoide, huuliharja! Vannon tämä japanilaisesta kaikentyyppisistä yksityiskohtiin piilotyöstä:

Syy on, vain haluat peitevoidetta menemään paikan päällä itseensä, ei ympäröivälle alueelle kuten Blake on tehnyt edellä. Se vain kiinnittää enemmän huomiota teidän kysymykseen, ja rehellisesti hän'd on ollut parempi vain menossa makeup-free.

Ja tuo'kaikki minä've sai. Jos kaikki muu epäonnistuu, kyllä, ainoa vaihtoehto on laittaa se spagetti-hihnan puku takaisin kaappiin ja käyttää miehistön kaulaa. anteeksi.

Nyt puhu minulle:

Olet ollut kärsimässä bacne / chestne kirous?

Mitä teet sen selvittämiseksi?

Oletko kokeillut jotain näistä prodz 'n vinkkejä?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map