20 hairstyles για παχουλό πρόσωπο | progressivenewsdaily.com

20 hairstyles για παχουλό πρόσωπο

Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε λεπτά, ευαίσθητα πρόσωπα και ζυγωματικά που ξεχωρίζουν και μας καθορίζουν. Μερικοί από εμάς είναι ευλογημένοι με ελαφρώς στρογγυλεμένα πρόσωπα και πλήρη μάγουλα που συσσωρεύονται όταν χαμογελάμε. Αν είστε μια από τις αμέτρητες γυναίκες με ένα στρογγυλό ή παχουλό πρόσωπο τότε μην απελπίζεστε. Αν μη τι άλλο, πρέπει να φωνάζετε για χαρά. Προσωπικά πιστεύω ότι τα παχουλά πρόσωπα είναι πολύ πιο ελκυστικά από τα πιο αδύναμα πρόσωπα - υπάρχει κάτι για τον τρόπο που ανάβουν όταν χαμογελούν και μια ευχαρίστηση γι 'αυτούς που αλλιώς χάνουν.

Ενώ πρόσωπα όπως αυτό μπορεί να είναι μια ευλογία, αν δεν ξέρετε πώς να σας φορέσει τα μαλλιά μαζί τους, μπορούν επίσης να είναι μια κατάρα. Φορώντας τα μαλλιά σας ο λανθασμένος τρόπος μπορεί συχνά να κάνει το γύρο του προσώπου σας να ξεχωρίζει λίγο υπερβολικά, καθιστώντας σας φαίνονται σφαιρικά και κρύβοντας την αγάπη σας. Μην πανικοβάλλεστε, δεν είμαι ο ίδιος έρχεται σε αντίθεση και λέγοντας παχουλός πρόσωπα είναι ένα κακό πράγμα - ακόμα ακράδαντα το αντίθετο - είναι απλά μια περίπτωση να γνωρίζει πώς να φορούν τα μαλλιά σας, τι μήκη κοστούμι σας και τι στυλ θα πρέπει τελικά να αποφύγει . Με αυτό κατά νου, εδώ είναι ο τελικός μου κατάλογος με 20 hairstyles που ταιριάζουν στρογγυλά και παχουλός αντιμετωπίζει ...

[Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκτήσετε ένα λεπτότερο πρόσωπο ]

1. Ανακατέψτε τα επίπεδα σας

Μείγμα Up Your Layers

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε το παχουλό σας πρόσωπο φαίνεται υπέροχο και λίγο λιγότερο στρογγυλό είναι να το πλαισιώσετε με διάφορα μήκη στρώσεων. Πάρτε τον στιλίστα σας για να προσθέσετε πολλά σύντομα στρώματα, μεσαία στρώματα και μακρά στρώματα για να σας δώσει ένα αποτέλεσμα με υφή. Αυτό θα πάρει την εστίαση μακριά από το πρόσωπό σας και είναι μεγάλη, επειδή είναι ένα στυλ που μπορείτε να φορέσετε άψογα αν έχετε κυματιστό, σγουρά ή ίσια μαλλιά.

2. Bob

Βαρίδι

Αγαπώ απλώς το στυλ bob - δηλαδή επειδή, καθώς φαίνεται υπέροχο, δουλεύει εξαιρετικά στις γυναίκες όλων των μορφών, όταν αλλάζει ελαφρώς. Εάν έχετε ένα στρογγυλό ή παχουλό πρόσωπο, προσπαθήστε να πάρετε ένα bob μήκος boso. Αυτό θα επιστήσει την προσοχή στη γραμμή του σαγονιού σας και θα κάνει τη δομή των οστών σας ξεχωρίζει. Η καμπύλη του στυλ, αν το φοράτε κυματιστά ή ίσια, θα πλαισιώνει το πρόσωπό σας δίνοντάς του μια σχεδόν αγγελική εμφάνιση.

3. Αλλάξτε τη συμμετοχή σας

Αλλαγή Your Parting

Ένα κλασικό μεσαίο κομμάτι μπορεί να φαίνεται υπέροχο, αλλά τείνει να επιστήσει την προσοχή στην περιοχή των μάγουλων, κάνοντας τα μάγουλά σας να φαίνονται πιο γεμάτα και στρογγυλεμένα - δεν είναι υπέροχα αν έχετε ήδη ένα στρογγυλό πρόσωπο. Για να καταπολεμήσετε αυτό, πειραματιστείτε με διαφορετικά χωρίσματα για να δείτε τι αποτέλεσμα έχουν στην εμφάνισή σας. Ένα πλευρικό κομμάτι πάντοτε μοιάζει υπέροχο, αλλά θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να φοράτε ένα ζιγκ-ζαγκ χωρίσματος για επιπλέον oomph.

4. Curl τα μαλλιά σας

Μπούκλα Your Hair

Όλοι αγαπάμε ίσια μαλλιά, αλλά λυπάμαι που λέω για εκείνους σας με ένα στρογγυλό ή παχουλό πρόσωπο είναι ένα στυλ που αποφεύγεται καλύτερα. Μπορεί να νομίζετε ότι το βλέμμα αδυνατίζει το πρόσωπό σας, αλλά στην πραγματικότητα απλώς εφιστά την προσοχή στα στρογγυλά μάγουλά σας. Προσπαθήστε να φορέσετε τα μαλλιά σας σε χαλαρά κύματα για να δώσετε στον όγκο των μαλλιών σας, αυτό το βλέμμα θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε τα μάγουλα αυτά αμέσως.

5. Μαστίγια σάρωσης

Σκούπισμα Bangs

Όταν προσπαθείτε να κάνετε το πρόσωπό σας πιο αδύνατο φοβάμαι ότι απλά κτυπήματα δεν θα το κόψουν. Θα καταλήξουν να στηρίζονται στα μάγουλά σας και να τραβούν πάρα πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτά. Ζητήστε από τον στυλίστα σας να σας δώσει μερικές πλευρικές σπασμένες κτυπήματα - αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας, να τον επισημάνετε και να τραβήξετε την προσοχή μακριά από την στρογγυλότητα του προσώπου σας.

6. Pixie Haircut

Pixie Haircut

Ίσως νομίζετε ότι είμαι τρελός, αλλά με εμπιστεύεστε όταν λέω ότι οι περικοπές Pixie μπορούν να είναι μια ευλογία για γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα. Ναι, εκθέτετε την προβληματική περιοχή σας, αλλά γιατί πρέπει να είναι κακό; Οι περικομμένες περικοπές Pixie με καλά τοποθετημένη κλίση θα φαίνονται οι καλύτερες σε αυτό το είδος του προσώπου, αλλά μην φοβάστε να ρωτήσετε τη γνώμη των στυλιστών σας και να πειραματιστείτε. Μερικές φορές τονίζοντας τι νομίζετε ότι είναι τα ελαττώματά σας μπορεί πραγματικά να σας κάνει θαύματα.

7. Half Up Do

Ήμισυ Up Do

Εάν δεν είστε έτοιμοι να αποδείξετε την πλήρη έκταση της στρογγυλής σας όψης, τότε πώς να προσπαθήσετε να πετύχετε ένα μισό μέχρι να δείτε τι μοιάζετε με τα στρογγυλά μάγουλά σας στην πρώτη εμφάνιση; Αυτό είναι ένα όμορφο ύφος και, αν αφήσετε λίγα σκέλη χαλαρά από την επάνω σας, το πρόσωπό σας εξακολουθεί να είναι κουφώματα ελαφρώς. Μπορείτε να βάλετε τόσο πολύ όσο και λίγο μαλλιά όπως θέλετε σε σας επάνω κάνει επίσης έτσι αξίζει τον πειραματισμό. Μερικές γυναίκες ταιριάζουν με το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών τους, ενώ άλλοι κοστούμι έχουν πολύ λίγα επάνω, είναι πραγματικά όλα κάτω για να προσωπική γεύση να μην φοβάστε να δοκιμάσετε μερικές παραλλαγές αυτού του στυλ έξω.

8. Μακριά στρώματα

Μακρύς Layers

Αναφέρθηκα προηγουμένως για μικτά στρώματα, αλλά συνειδητοποιώ ότι η ποικιλία στο στυλ δεν είναι για όλους. Αν έχετε μακριά μαλλιά και είστε περήφανοι για αυτό τότε θα μπορούσατε πάντα να πάρετε απλά μακρά στρώματα κομμένα στα μαλλιά σας. Εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή μακριά από το πρόσωπό σας, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πλούσιες κλειδαριές σας. Αν είστε λίγο νευρικοί σχετικά με αυτό το στυλ τότε ξεκινήστε με μόνο μερικά στρώματα κοπεί και σταδιακά να τα χτίσετε.

9. Κομψή Ponytails

Λείος Ponytails

Για άλλη μια φορά, γιατί προσπαθείτε να αποκρύψετε το όμορφο, στρογγυλό πρόσωπο σας; Γιατί να μην το δείξετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καμπύλες σας; Κομψά ponytails σας βοηθούν να κάνετε ακριβώς αυτό. Έχοντας όλα τα μαλλιά σας τράβηξε πίσω από το πρόσωπό σας βοηθά να αναδείξει το πραγματικό σχήμα του προσώπου σας. Επισημαίνει επίσης την καμπύλη του λαιμού σας, το σχήμα του πηγουνιού σας και επιτρέπει στους ανθρώπους να βλέπουν ακριβώς στα μάτια σας. Πού είναι το μειονέκτημα?

10. Υψηλή κουλούρια

Υψηλός Buns

Όλοι αγαπάμε ένα όμορφο κουλούρι, μην προσπαθείτε να το αρνηθείτε. Για να κάνετε το πρόσωπό σας πιο μακρύ και συνεπώς αδυνατισμένο, τραβήξτε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό κούτσουρο στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Το επιπλέον ύψος θα αλλάξει εντελώς το σχήμα και το βλέμμα του προσώπου σας και θα φτάσετε να καυχήσετε αυτό το απίστευτα δημοφιλές και σέξι στυλ επίσης. Κερδίστε, κερδίστε!

11. Μικρά μαλλιά

Μικρός Hair

Ανέφερα το χτένισμα bob πριν, αλλά θέλω να επαναλάβω πόσο θα μπορούσαν να φανταστούν τα διάφορα μικρά hairstyles στις γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα. Ξεχάστε αυτόν τον ανόητο μύθο ότι κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται στρογγυλό - αυτό είναι μίλια από το αληθινό! Πραγματικά απαλύνουν το πρόσωπό σας και αξιοποιούν στο έπακρο τα καμπύλα μάγουλα σας. Θα αναγνωρίσω ότι τα σύντομα στυλ κάνουν λίγη δοκιμή και σφάλμα για να βρείτε το τέλειο μήκος σας, γι 'αυτό συμβουλεύω τον στιλίστα σας να πάρει λίγο μαλλιά μακριά τη φορά, μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το νέο σας βλέμμα.

12. Chignons

Chignons

Αυτή είναι μια μεγάλη εμφάνιση για τις γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα. Φυσικά, φαίνεται επίσης μεγάλη για τις γυναίκες με λεπτά πρόσωπα πάρα πολύ, αλλά αυτό δεν είναι το σημείο. Το τέχνασμα για να γίνει το έργο σε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι να αφήσει μερικά σκέλη των μαλλιών χαλαρά το πλαίσιο το πρόσωπό σας και μαλακώνουν τα μάγουλά σας.

13. Μεσαία αλογοουρά

Ακατάστατος Ponytail

Εάν η ομαλή και κομψή δεν είναι το στυλ σας τότε δοκιμάστε να φοράτε ένα βρώμικο αλογοουρά αντ 'αυτού. Θα έχει όλες τις ίδιες επιπτώσεις στο πρόσωπό σας και θα δώσει επίσης το βάθος και την υφή των μαλλιών σας, τραβώντας έτσι περισσότερη προσοχή σε αυτό που υπογραμμίζει έτσι το στρογγυλό σας πρόσωπο λιγότερο. Είναι πραγματικά ένα στυλ δοκιμής και σφάλματος - μερικές γυναίκες την αρέσουν πολύ βρώμικες, άλλοι ακριβώς σαν μερικές κλειδαριές μαλλιών. Είναι εξ ολοκλήρου κάτω από σας!

14. Long Locks

Μακρύς Locks

Έχοντας πραγματικά μακριά μαλλιά κάνει θαύματα για ένα στρογγυλό πρόσωπο. Βοηθά να επιμηκύνετε και να αδυνατίσετε την εμφάνιση του προσώπου και σας δίνει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα κωλοτρυπάρδασης για τους ανθρώπους να κοιτάξουν. Λατρεύω τα μακριά μαλλιά, είναι ένα από τα καλύτερα βλέμματα αν με ρωτάς!

15. Κλασσικά κύματα

Κλασσικός Waves

Έχουμε καλύψει μπούκλες και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω γιατί απλά, κλασικά κύματα είναι φανταστικά για στρογγυλά πρόσωπα. Παρόμοια με τις μπούκλες, μαλακώνουν το βλέμμα του προσώπου σας και δίνουν όγκο και υφή μαλλιών σας, αδυνατίζοντας αμέσως το βλέμμα του προσώπου σας. Μπορείτε να έχετε σφιχτά κύματα, χαλαρά κύματα, τα μισά μαλλιά σας έχουν κυματιστεί ή όλα αυτά. Είναι υπέροχο για να κάνετε μια δήλωση και να προσαρμόσετε το στυλ σας.

16. Κομψή και ευθεία

Λείος And Straight

Εντάξει, ξέρω, ξέρω, τώρα αντιτίθεμαι στον εαυτό μου, αλλά με εμπιστεύεστε όταν λέω ότι δεν είναι για καλό λόγο. Μάλλον δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί μου όταν σου είπα ότι τα ίσια μαλλιά δεν ήταν υπέροχα για στρογγυλά πρόσωπα που είναι αλήθεια ... σε κάποιο βαθμό. Αν απλά δεν μπορείς να μείνεις μακριά από το να έχεις λυσσασμένες ομαλές κλειδαριές, τότε προσπαθείς να προσθέσεις ένα κομμάτι γέλης ζελέ στα μαλλιά σου όταν τελειώσεις το στυλ για να το τραβάς λίγο. Η ματ, αδιάκοπη εμφάνιση με την εμφάνιση με την ομαλή μαλλιά σας, ώστε να έχετε πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων.

17. Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Αν θέλετε να επιστήσετε την προσοχή μακριά από το σχήμα του προσώπου σας με ελάχιστη φασαρία, τότε ένα αξεσουάρ είναι ο τέλειος τρόπος να κάνετε ακριβώς αυτό. Απλά επιλέξτε ένα που ταιριάζει με το ντύσιμο σας, σπρώξτε το σε ένα voila! Κανείς δεν θα κοιτάξει καν το πρόσωπό σας.

18. Πλευρική πλεξίδα

Πλευρά Braid

Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας της πλευρικής πλεξούδας, κυρίως λόγω του πώς μεταμορφώνει εντελώς το βλέμμα σας. Είναι υπέροχο γιατί, ενώ ανοίγει το πρόσωπό σας, είναι αρκετό για να τραβήξει το μάτι, ώστε κανείς να μην ενδιαφέρεται για το πόσο είναι το πρόσωπό σας.

19. Προσθήκη Ύψους

Προσθέτω Height

Εάν σπρώξετε την ουρά του πόνου σας ή το μισό πάνω από τον ουρανό, θα επιμηκύνετε αμέσως το πρόσωπό σας. Το επιπλέον ύψος στα μαλλιά σας θα το κάνει πιο γεμάτο και παχύτερο, ενώ αδυνατίζει το βλέμμα του προσώπου σας. Αυτή είναι μια απλή ψευδαίσθηση που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

20. Τριχισμένα μαλλιά

Τσουλήθρα Hair

Απλά κουράζοντας τα μαλλιά σας είτε είναι μακρύς, βραχύς, χτυπημένος ή μήκους ώμων είναι εύχρηστος για αδυνάτισμα γύρω από τα πρόσωπα. Απλά προσθέστε λίγο μους ή τζελ και δουλέψτε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά σας. Μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας όπως mussed επάνω όπως σας αρέσει έτσι αξίζει τον πειραματισμό και να μάθετε τι φαίνεται καλό σε σας.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map