10 filmer som lett a | progressivenewsdaily.com

10 filmer som lett a

En ung jente bestemmer seg for å ødelegge sitt rykte ved å lyve om å miste sin jomfruelighet. Det begynner som en liten løgn, men begynner raskt snøball i en stor rykt. Hvis dette ikke høres kjent, bør du slutte å lese denne artikkelen umiddelbart og se Easy A. Starring Emma Stone, Easy A er en av de beste videregående skolesatellene. For de av dere som har sett Easy A før, her er 10 filmer som ligner på Easy A. Hvis jeg gått glipp av noen av dine favoritt filmer som Easy A, sørg for å la den i en kommentar nedenfor.

hs

American High School

Utgitt i 2009 ble denne romantiske komedien regissert av Sean Patrick Cannon. Hovedpersonen, Gwen Adams, prøver å komme seg bort fra sin far ved å bli gift med mannen sin. Opprinnelig følte hun innhold med mannen og hennes nye liv. Som Easy A varer hennes midlertidige lykke ikke lenge. Til slutt må Gwen Adams oppdage sin egen selvtillit og selvverdighet når hennes liv blir grovt. Som Easy A, er det en type reise til sannhet og (litt) selvrealisering.

beth

Jeg elsker deg, Beth Cooper

Hvis du er ute etter en komedie, elsker jeg deg, Beth Cooper er en utmerket film å se på. Denne filmen var faktisk basert på romanen, men jeg kan faktisk ikke anbefale romanen ennå fordi jeg ikke har lest den. Filmen er imidlertid flott. Det er basert på historien om en mann, Dennis Cooverman, som er over hælene forelsket i en vakker cheerleader, Beth Cooper. Han avslører uhyggelig sin utødelige kjærlighet, som angrer hennes kjæreste. Når filmen utvikler seg, slutter Beth Cooper med et vilt eventyr med Dennis. Vil de være en sann kjærlighet som slutter til denne filmen? Du må se det for å finne ut.

tilstå

Confessions of a Sociopathic Social Climber

Utgitt i 2005 ble Confessions of a Sociopathic Social Climber regissert av den talentfulle Dana Lustig. Som jeg elsker deg, Beth Cooper, var denne filmen basert på en roman som jeg skammer meg for å si. Jeg har ikke lest. Det følger i utgangspunktet bekjennelsen til en kvinne i reklame. Som konsernsjef har hun bygget opp sin karriere ved å banke andre ned. Filmen følger henne ganske hilarisk sosial klatring og en kjærlighetshistorie. Det er vel verdt å se på en helg ettermiddag eller ukedag kveld.

først

Den første gangen

Hvis du liker romantiske komedier, er First Time morsom. Utgitt i 2012 følger denne relativt nye filmen karakterene Aubrey og Dave. Du vil tilbringe mesteparten av denne filmen, bare ønske at Aubrey og Dave vil koble seg til. Selvfølgelig er begge hovedpersonene okkupert av andre mennesker i deres liv. Dave er helt innpakket med tanker om en jente som han ikke kan ha. I mellomtiden er Aubrey dating en fyr som bare ikke er den rette mannen for henne. Alle som noen gang har vært i en kjærlighetstriangel - eller datert en fyr som ikke hadde rett for dem - vil sympatisere med hovedpersonene i denne filmen.

lovlig

Lovlig blond

Med Reese Witherspoon og Luke Wilson, er Legally Blonde en av de ti beste romantiske komedier av all tid. Denne filmen starter med historien om en sororitydronning som planlegger å gifte seg med kjæresten sin en dag. Rett før han forlater for lovskolen bryter han opp med henne fordi han vil ha en kone som kan følge med på en kampanjespor en dag. Hun ender opp med å skrive på lovskolen bare for å vise ham at hun har et sinn og er verdt mer enn han tror. Denne filmen er veldig morsomt å se på og er en må-se film hvis du likte å se Easy A.

den had

Det måtte være deg

Denne komedien ble faktisk først utgitt i 2002. Regissert av Steven Feder, følger det historien om to par som forbereder seg på å gå nedover hotellet. Før ekteskapene faktisk oppstår, sjekker begge parene inn på et hotell nær Central Park. Mens de begynner å forberede seg på bryllup, slutter Mr. Hudson å løpe inn i den vakre Anna i hotellets heis. Han skal giftes med noen andre, men han finner seg forelsket i Anna istedenfor. Kjærlighet er i luften og denne kjærligheten ... kvadrat? ... er morsom, vanskelig og morsom å se på.

hat

Jeg hater Valentinsdag

Lei av alle de søte parbegivenheter og middager på Valentinsdag? Hvis du er singel eller bare vil ha en god film, hater jeg Valentinsdag perfekt for deg. Denne filmen er en romantisk komedie som først treffer teatre i 2009. Det fokuserer på historien om Genevieve. Genevieve fungerer som blomsterhandler, men mener at et romantisk oppfylt liv bare kan nås i opptil fem datoer. Etter fem datoer bryter hun opp med folk. Som du kanskje har gjettet allerede, er det en fyr som får henne til å endre sin melodi. Hun møter den dashing Greg og sliter med å bryte den av på femte dagen. Vil hun kunne opprettholde status quo eller vil hun gi seg til å elske? Den eneste måten å finne ut er å se filmen. Det er ekstremt søtt og morsomt å se på. Enda bedre, det har begge skuespillerne fra My Big Fat Greek Wedding i det, så du vet at denne filmen vil være god.

grusom

Onde intensjoner

For lenge siden skrev Choderlos de Laclos en fransk roman som en dag ville bli den berømte filmen Dangerous Liaisons. Hvis du allerede har sett Dangerous Liaisons, vil Cruel Intentions ha en ganske kjent plot line. Denne filmen er i utgangspunktet en moderne ta på den franske roman. Det er stjernene Reese Withersppon og Michelle Gellar. I filmen, en stebror og trinn-søster gjøre en innsats om stebror evne til å sove med en berømte jomfru kalles Annette (spilt av Reese Witherspoon). Som farlige sammenhenger slutter grusom intensjoner ikke bra for minst en av hovedpersonene.

hus

The House Bunny

The House Bunny klarer å være svært corny og søt samtidig. I virkeligheten skal dette skriptet ha gått mellom sprekker eller blitt kastet ut. Selv om manuset og den litt kornete plottlinjen igjen var litt å være ønsket, klarte den vakre Anna Faris å trekke alt sammen. Anna Faris spiller rollen som en disgraced Playboy bunny. Kastet ut av herskapshuset fordi hun er for gammel, Faris er tvunget til å gjøre veien sin i verden ... som en moralsk figur av et sororitetshus. Det som følger er en hilarisk katastrofe som både er sliten og morsom.

knapt

Barely Legal

Sist på listen over må-se filmer er filmen Barely Legal. I komedien fokuserer linjen rundt tre jenter som deler samme bursdag: Cheryl, Sue og Lexy. I årevis har de gjort noe spesielt på bursdagen deres for å feire. På sin attende bursdag bestemmer trioen at det er på tide å miste sin jomfruelighet. Denne 2011-filmen viser jentene forskjellige ruter til å miste sin jomfruelighet og er en ganske god film å se på.

Hvis du elsket Easy A, vil en av filmene på denne listen være spennende. Hver film ble plassert på denne listen i tilfeldig rekkefølge uten hensyn til hvordan det rangerer i forhold til de andre ni filmene. Hvis jeg forlot noen filmer som Easy A ut av listen, skriv den ned i kommentarseksjonen på siden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map