Onko Wimpy, heikko, jakaa, kuorivat kynnet? Tuote, joka on muuttanut elämäni

Henkilö, joka on geneettisesti kirottu pehmeimpiä, heikoimpia, typerästi leikattuja ja houkuttelevia kynsiä (yhdessä hienojen, suorojen hiusten ja vaaleiden, lyhyiden silmäripsien kanssa'm varmasti kaikkien on oltava jotenkin yhteydessä), minä'olen aina ollut kateellinen ihmisille, joiden kynnet ovat kovat kalliot. Se'Se on todella taloudellinen asia. Koska niiden kynnet eivät koskaan hajoa, se tarkoittaa manikyyriä viimeisen ja viimeisen ... kun taas harvoin saan niitä, koska vain voin't oikeuttaa maksamaan $ 30 + jotain, joka pelimerkkejä päivässä. Se's ärsyttävää.

Tiedän kaikesta Shellacista. Kuten mainitsin katsauksessani, EI ollut pelimerkkejä kahden viikon ajan unta, mutta tiedät mitä? Se jätti kynsiini tasaiseksi sorretuksi tilaksi jälkikäteen. (Lisää myöhemmin myöhemmin'olen testannut kilpailevaa pitkäaikaista kiillotuskäsittelyä OPI Axxium hyvin pian ... joka on ilmeisesti tarkoitus olla parempi Wimpy kynsien.)

Mutta joskus vastoinkäymisistä tulee suuruuskykyä, ja niin's juuri mitä tapahtui, kun olin hoitanut köyhät kynnet takaisin elämään ja löytänyt tämän tuotteen.

Nailtiques Nail Protein Formula 2 Plus

Niin kauan kuin voin muistaa, minä'Olen ollut OPI kynsien kateus käyttäjä. Ajattelin, että se oli paras parasta, mutta ei rikos, OPI & Nailtiques on lyönyt.

Koska kuulun luokkaan "Liiallinen, ongelma kynnet" (niiden kuvaus, ei minun), I'm Nailtiques-ehdokas' useimmat kova-ydininen proteiinin kaava, joka on Formula 2 Plus. Ilmeisesti sinun on käytettävä hieman vähemmän tehoa kaavaa 2 kuudella viikolla, sans mikä tahansa muu kiillotus, ja jos et halua't saavat tuloksia NÄIN liikkua jopa 2 Plus. Mutta kynsien on oltava todella huonoja, koska yksi ihastuttavista naisista, jotka tekevät kuukausittaista pedis-konseptiani Torontoissa (missä voit ostaa tämän) suosittelisin, että menen heti 2 Plus.

Saatat huomata teeman täällä, koska en myöskään't noudata niitä ohjeita, joita sinun pitäisi käyttää päivittäin. minä'Käytin vain noin kaksi tai kolme kertaa viikossa noin kuukauden ajan, mutta olen edelleen innoissani & # x2014; innoissaan! & # x2014; tulosten kanssa.

Minulla ei ole aavistustakaan, mikä tekee Nailtiquesista poikkeavan Nail Envystä kaavan mukaan. Se's periaatteessa seos keratiini, proteiini, kalsium ja gelatiini, joka sitoo kynsien kerrokset yhteen antamaan sinulle vahvoja mutta joustavia kynsiä, jotka estävät kuorinta, haketus ja jakaminen.

Tiedän vain, että se tuntuu jäävän kynsilleni paljon kauemmin kuin Nail Envy, ja se on muuttanut niitä jotain, joka muistuttaa tätä (okei, ehkä ei ainakaan tämä paha)...

jotain vastaavaa...

EI taipuisaa, EI pehmeää, EI hilseilemistä ja särkyä jne. Ja ne kasvavat! Sinun on käytettävä sitä vähemmän ja vähemmän kuin kynnet reagoivat hoitoon ja sitten mennä kahteen kahteen ylläpitoon.

Muutama muu asia, joka auttaa heikkoja kynsiä:

Kerro minulle:

Ovatko kynnet yhtä heikkoja ja heikot?

Oletteko samaa mieltä siitä, että manikyyrit, kuten tykkäämme, ovat suuren rasvan tuhlausaikaa / rahaa?

Oletko kokeillut Nailtiquesia?

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map