Biossanceista Dr Roebuckin käyttöön: 10 parasta uutta ihonhoitotuotetta | progressivenewsdaily.com

Biossanceista Dr Roebuckin käyttöön: 10 parasta uutta ihonhoitotuotetta

Nyt kun olet'uudestaan ​​vauhdilla viimeisimmillä kauneuden liikkeillä, anna's chat ihonhoito! 

Tämä on päivitys uusista tuotteista, jotka sinun on tiedettävä, mukaan lukien:

Lue viimeisimmistä ja suurimmista ihonhoitotuotteista!

1. Biossance 100% Squalaane Oil

Kuvittele yllätys, kun viikon kuluttua kerroin y'kaikki minun skullan öljy-pakkomielle, uusi squalaaneihin perustuva brändi saapui Sephoraan. Sen nimi on Biossance, ja sankarituote on 100% Squalane Oil, jonka minun täytyy tietysti ostaa. (Sanoit'm pakkomielle.) 

Toisin kuin Indie Lee ja Peter Thomas Roth skaalat, jotka on pakattu lasipulloihin, joissa on kuohkeja, Biossance's on muovia pumpulla. Mutta se on melko kätevä; saat paljon enemmän tuotetta; ja unssilta, se toimii noin puoleen muiden hintojen! Tästä syystä voit käyttää tätä ei vain kasvojen kosteusvoide vaan myös hiuksillesi ja kehossasi. siellä'ei ole havaittavissa olevaa eroa itse öljyssä (kuten PTR's, se's, joka on peräisin sokerikuoresta), mutta yksi asia on tietää, että pumppu tuottaa enemmän tuotetta. Tunnen tavallisesti, että tarvitsen vain kaksi tai kolme pisaraa, joten muista, että pieni menee pitkälle!

Ainekset: Squalane.

Mistä ostaa: Sephora

Related: Miksi Squalane on yksi parhaista kasviöljyistä?

2. Tohtori Roebuck's mukaista seerumia

Tohtori Roebuck'yksi suosituimmista luonnollisista ihonhoitotuotteistani tekee kuukausittain ponnahdusvalmisteisen räätälöidyn seerumilaboratorion kahdessa maassa! Kanadassa se's tapahtuu Holt Renfrew'Torontoin keskustassa 30. huhtikuuta asti; jos sinä'Yhdistyneessä kuningaskunnassa's Selfridges Oxford St.: ssä Lontoossa 14. huhtikuuta asti. 

Kuinka se toimii? Ensin täytät iPad-kyselylomakkeen suurimpien ihokysymysten määrittämiseksi (tai voit kysyä heiltä, ​​mitä haluat, mitä minä olen tehnyt). Seuraavaksi he ruoskelevat räätälöityä seerumia JUST, joka on peräisin 35 luonnollisesta ainesosasta. Jos sinä'uudelleen seuraamalla Instagram-tarinoita, saatat muistaa, että he näkevät, että ne sekoittavat sen silmissäni! Valitsin kamomilla ja multifruit-seerumin, joka kohdistuu ruuhkautumiseen:

Ainekset (ruuhkautuva kaava): Multifruit AHA -uute (mansikka-uutetta, sokerirasvahappoa, sokerivaahterapitoa, sitruuna-uutetta, orgaanista uutetta), kamomillauute, Moringa-siementenuute, Arnica-uutetta, Witch Hazel, karnosiinipitoisuudessa, A-vitamiini, C-vitamiini ja E-vitamiini.

Se tuntuu erittäin tuoreelta ja kevyeltä, ja rakastan sitä'täynnä kasvitieteitä. Kaikki seerumit on tarkoitettu käytettäväksi kolmen kuukauden sisällä mahdollisimman tehokkaasti ja siellä's mahdollisuus nähdä suosituimmat kaavat lopulta osaksi pysyvää linjaa! Jos vain voit't tehdä se henkilökohtaisesti, voit myös löytää niiden säännöllinen valikoima US Sephora.

Mistä ostaa: Holt Renfrew & # x2022; Selfridges

3. Dermalogica Overnight Retinol korjaus 1%

Toinen outo sattuma juuri kun aloin etsiä silikoniton-retinoleja, uusi Dermalogica näyttää Beautyeditor HQ: ssa! Overnight Retinol Repair 1%, yhden prosentti kapseloidun retinolin, on tehokkaampi versio alkuperäisestä Overnight Retinol korjauksesta viisi prosenttia retinolia. 

Ainekset (Overnight Retinol Repair 1%): Vesi / Aqua / Eau, Skvalaani, Glyseriini, Polymetyylimetakrylaatti, C14-22 Alkoholi, Capryyli / Capriiglyseridi, Xylitylglukosidi, Retinoli, Capryyli / Capri Triglyseridi, Palmitoyl Tripeptide-5, Aprikoosi Kernel Oil PEG -6-estereistä, anhydroksitolista, polysorbaatti 20: stä, C12-20-alkyyliglukosidista, ksylitolista, akrylaateista / C10-30-alkyyliakrylaattisekkopolymeeristä, diokalumiiniglyrfysaatista, natriumasorbyylifosfaatista, glukoosista, tetradekyyliaminobutyroyylivalyyliaminobutyrisestä ureatriuoriasetaatista, magnesiumkloridista, tokoferolista, natriumhydroksidista, , Tetranatriumglutamaattidiasetaatti, aminometyylipropanoli, etyyliheksyyliglyseriini, fenoksietanoli. 

Se sisältää valinnaisen puskurin kerman, joka voidaan sekoittaa retinolin kanssa kuivumisen vähentämiseksi, jos sinulla on herkkä iho tai uusi retinoleja. Kun iho säätyy, voit käyttää vain retinolia omasta. 

Ainekset (puskurikermi): vesi / aqua / eau, aloe barbadensis -lehtimehu, etyyliheksyylihydroksistearaatti, butyleeniglykoli, setearyylietyyliheksanoaatti, setyylipyrrylaatti, PEG-8, steariinihappo, dimetikoni, cetyylidimetikoni, glyseryyliestaraatti, Lactamide MEA, PEG-100 Stearaatti, setyylialkoholi, kaliumsetyylifosfaatti, natrium-PCA, karbomeeri, dinatrium-EDTA, etyyliheksyyliglyseriini, aminometyyli- propanoli, etanoliamiini, fenoksietanoli.

Rakastan vielä Shani Dardenia's kaava, mutta tämä näyttää toisen kunnon, aktiivisen vaihtoehdon! Henkilökohtaisesti minä'd ohita puskurin kerma koska minä'Olen jo käyttänyt retinolia ja ihoni ei't kuin silikonit.

Mistä ostaa:Dermalogica

Related:Tämä on Retinol Julkkikset Swear By

4. Burt's Bees Eye Makeup Remover -tyynyt

minä'm niin vaikuttunut siitä, että nämä Burt's Bees Eye Makeup Remover -tyynyt ovat luonnollisia 99,5 prosenttia! Minusta ne ovat erittäin tehokkaita pilkottaessa meikkiä ja ilmeisesti ne jopa työskentelevät vedenpitävällä meikillä, mikä on't yleensä tapahtuu luonnollisten kaavojen kanssa. Tyynyt ovat pehmeät ja kuvioidut, ja poistoaine on tuoksuva ja ei-rasvainen. Nämä ovat turvallisia piilolinssien käyttäjille ja don't ärsyttää silmäni aluetta lainkaan. 

Itse asiassa he jättävät ihoni tuntuu niin puhtaalta ja puhtaalta'olen todella pyyhkäissyt heidät koko kasvoilleni! Joten voit käyttää niitä kokonaan meikki poistoaineena tai micellar veden sijasta nopeisiin meikkiin.

Ainekset: vesi, Actinidia Chinensis (kiivi) hedelmävesi, pentyleeniglykoli, glyseriini, maitohappo, sorbitaanihydraatti-decyyliglukosidiprospolymeeri, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti.

Mistä ostaa:Amazon.com & # x2022; Amazon.ca & # x2022; Ulta & # x2022; Macy's & # x2022; Target & # x2022; Walgreens

5. Ole Henriksen Balancing Force öljynvalvontasäte

Ole Henriksen on JUST uudelleen käynnistynyt uudenaikaisemmilla pakkauksilla ja uudelleenorganisoidulla tuotevalikoimalla, joka keskittyy neljään keskeiseen iho-ongelmaan. Yksi niistä on "tasapaino", joka koskee ihon puhdistamista ja öljyn kontrolloimista ilman ihon irrottamista. Alkuperäiset kaavat pysyvät samoina, mutta tämä Balancing Force Oil Control Toner on uusi tulokas tänä keväänä. (Siellä's myös puhdistusaine ja mattifying kosteusvoide.)

Tämä ei ole väriaine perinteisessä merkityksessä. P50-konseptin tavoin se sisältää happoja; itse asiassa siellä's yhdistelmä salisyyli-, glykolihappo- ja maitohappoa, jonka tarkoituksena on poistaa huokoset ja minimoida niiden ulkonäkö. Jopa niin's sanoa olevan lempeä kaikille ihotyypeille, ja minä didn'ei kuivaa ollenkaan. Jos sinä'etsitään happolipeää, tämä saattaa olla syytä katsoa!

Ainekset: Vesi, Polysorbaatti 20, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Vesi, Gylcerini, Glukonolaktoni, Glykolihappo, Maitohappo, Oleth-20, Salisyylihappo, Natriumhydroksidi, Natriumbentsoaatti, Mentolyylaktataatti, Eucalytus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita ) Öljy, Melia Azadirachta -siemenöljy, linoleiinihappo, Macrocystis Pyrifera -uutti, eukalyptus Globulus -lehtipuute, Chondrus Crispus (Carrageenan) -uute, Camellia Sinensis -lehtiuutos, linoleenihappo, fenoksietanoli, kalsiumglukonaatti, bentsoehappo, tokoferoli, limoniini.

Mistä ostaa:Sephora & # x2022; Ole Henriksen

6. Éminence Lotus Detoxifying Overnight Treatment

Jos sinä'd mieluummin taistelemaan vapaiden radikaalien kanssa, kun nukut kuin ohjata antioksidanttiseerumien maailmaa, niin sinun täytyy tietää Éminence's Lotus Detoxifying Yöhoito. Tämä on geeli-kerma kosteusvoide, joka ei ainoastaan ​​anna kevyttä hydraattia, vaan myös auttaa suojaamaan ihoa ympäristövahinkoilta brändin ansiosta'n omistama "mikrogreeni" monimutkainen. 

Oi, näetkö ne vihreät bittiä? Ne'jojoba-helmet, jotka sulavat iholle ja tiivistävät kosteutta. Rakastan aina, miten Emaance -tuotteet tuntuvat ihollani, kuten vastaava juominen terveellistä smoothia tai jotain ja tämä ei ole poikkeus! Muista, että tämä toimii vain yönä; kun yritän soveltaa jotain päälle, se alkaa pilleri.

Ainekset: Orgaaninen fytotensiiniseos, [Sempervivum Tectorum (Stone Crop) Juice *, Aloe Barbadensis (Aloe) Juice *, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract *, Arctostaphylos Uva-Ursi (Bearberry) * Jasminum Officinale (Jasmine) ) Kukkakaali *, Calendula Officinalis kukka -uute *, Oryza Sativa (Rice) -uutti *, Camellia Sinensis (vihreä tee) -lehti *, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Lehtiuutos *, Glycine Soja (soijapapu) Kasviglyseriini *, Capryliini / Capric Triglyceride, Kasviglyseriini, Nelumbo Nucifera (Lotus) Leaf Extract *, Lauryl Lactate, Pimpinella Anisum (Anise) siemenliuos *, Symphytum Officinale (Comfrey) Lehtipuisto *, Palmaria Palmata (Dulse) , 1,2-heksaanidioli, kaprylyyliglykoli, tropoloni, ksylitoli, selluloosa, polygonumfagopyrum (tattari) jauho, hydrattu risiiniöljy, Simmondsia Chinensis (Jojoba) siemenuutto, Algina, sorbitoli, Acacia Senegal (Acacia) Happo, linoleenihappo, superok- sidi Dism (Clover), Lepidium Sativum (Swiss Cress) -juuriuutti, kasviglyseriini, vesi, soijalesitiini *, natriumhyaluronaatti, pullulaani, trerehaloosi, Brassica Oleracea Italica (parsakaali) ) Versojen uutos *, aromaattinen uutosvalmiste, klorofylli, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), askorbyylipalmitaatti (C-vitamiiniesteri), pantenoli (provitamiini B5), biokompleksi2122; [Euterpe Oleracea (Acai) *, Citrus Limon (Lemon) *, Malpighia Glabra (Barbados Cherry) *, Emblica Officinalis *, Adansonia Digitata (Baobab) *, Myrciaria Dubia (Camu Camu) *, Daucus Carota Sativa Puutarha) *, Cocos Nucifera (Coconut) Vesi *, Lycium Barbarum (Goji) Berry *, Tapioca Tärkkelys (Cassava Root) *, Thioctic Acid (Alpha Lipoic Acid) ja Ubiquinone (Coenzyme Q10)

Mistä ostaa:Amazon.com

7. Rodial Dragon's Blood Lipmaskit

Levyn naamarit ovat menneet valtavirtaan, ja nyt siellä's yksi huulillesi, miksi ei? Rodial Dragon's Blood Lipmaskit ovat ehdottomasti lempeä, mutta voin kertoa teille, että yksi sovellus huulillani on rauhoittunut, pehmennetty ja pohjimmiltaan karkottanut kuivumisen. 

Brändi's kuuluisa "lohikäärme'(Dragon's Blood -veren punaisesta nokosta) on täällä, plus hyaluronihappo ja glyseriini.'t todella huomata plumping he väittävät, mutta tämä tekee minun huulet näyttävät paljon paremmin. Siitä lähtien'Pakkauksessa jäljellä olevat paljon maski mehua, voit jatkaa sen soveltamista huulillesi tai jopa silmäalueelle!

Ainekset: Aqua (vesi), butyleeniglykoli, glyseriini, propaanidioli, Centella Asiatica -uute, Croton Lechleri ​​-hartsiuutteesta, etyyliheksyyliglyseriini, glyseryylikrylaatti, Paeonia Suffruticosa (pioni) juuripurute, Scutellaria Baicalensis -juuriuuti, Karbomeeri, ksantaanikumi, allantoiini, pantenoli, diokaloni-glysirrisaatti, fenoksietanoli, polysorbaatti 20, natriumsitraatti, natriumhyaluronaatti, dinatrium-EDTA, tokoferyyliasetaatti

Mistä ostaa:Murale & # x2022; Space NK & # x2022; Selfridges & # x2022; Rodial & # x2022; ASOS

8. Lancôme Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel

Brändit todella tehostavat hilseilevän tarjontaansa viime aikoina, mukaan lukien Lancôme. Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel sisältää kahta erilaista kaavaa, jotka on jätetty nestemäiselle kuorille, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille lukuun ottamatta herkkiä. Ensimmäisten 14 yön voit aloittaa vaiheessa 1, joka on lempeämpi viisi prosenttista happokoostumusta, joka sisältää hedelmähappoja ja quinoa kuoriuutetta kuolleen ihon. 

Ainesosat (vaihe 1): Vesi, hydroksietyylipiperatsiini-etaanisulfonihappo, alkoholipitoinen denatsi, hydroksietyyliurea, natriumsitraatti, Vaccinium Myrtillus -hedelmäuutte, natriumhydroksidi, Chenopodium Quinoa -seerumisote, Saccharum Officinarum -uutteesta / sokerikana-uutteesta, glyseriinistä, propaanidiolista, fytiinihaposta , Arogen Saccharum Extract / Sugar Maple Extract, Adenosiini, Etyyliheksyyliglyseriini, Limonene, Linalool, Aloe Barbadensis Leafmehujauhe, Carrageenan, Dinodium Edta, Ci 14700 / Red 4, Askorbyliglukosidi, Hydrolysoitu Opuntia Ficus- Citrus Aurantium Dulcis Hedelmä vesi / oranssi hedelmävesi, Citrus Limon hedelmäuutto / sitruunan hedelmäuutto, kaliumsorbaatti, metyylidihydrojasmonaatti, Citronellol, Citrus Aurantium Dulcis Juice / appelsiinimehu, Bht, tuoksu.

Sitten seuraavien 14 yön aikana käännät pullon päälle ja käytät vaiheen 2. Se on 10 prosenttia happoa (9,5 prosenttia glykolista ja 0,5 prosenttia salisyyliä) ja toimii syvemmällä tasolla pigmentaatiolla ja hienoilla viivoilla. Kun olet valmis kuukausi, voit toistaa prosessin uudestaan. 

Ainekset (faasi 2): alkoholipitoiset denat, vesi, metyylipropaanidioli, glykolihappo, di-isopropyyliadipaatti, oktadekeenidihappo Ci 61570 / vihreä 5, natriumhydroksidi, polykvaternium-10, salisyylihappo, limono- ni, linalooli, capryloyylisalisyylihappo, metyylidihydrogasmanonaatti, , Bht, Tuoksu.

En't saada mitään pistelyä, kun sovelletaan näitä, mutta ne tekevät ihon tuntuu hieman "tiukka" ensin, mutta ei epämukavasti niin. Toivon, että he eivät olleet't sisälsi tiettyjä ainesosia, mukaan lukien tuoksu ja väriaineet. (Vaiheella 1 on pieni oranssi sävy ja vaihe 2 on sininen, vaikka sävytkin't näyttävät iholle millään tavalla.) Mitä alkoholiin, se saattaa olla vähän kuiva, mutta on tietoinen siitä, että se on myös tunkeutumisen tehostaja, joka lisää tehokkuutta.

Koska minä'm arvioi toista happoa juuri nyt (lisää siitä pian), olen turvassa't pystynyt antamaan tämän sopivan kuukauden mittaisen testin, mutta mielestäni sen pitäisi toimia melko hyvin perustuen asteittaiseen kertymään ja happoprosentteihin!

Mistä ostaa: Nordström & # x2022; Sephora & # x2022; Hudson's Bay " Ulta & # x2022; Neiman Marcus & # x2022; Bloomingdale's & # x2022; Macy's & # x2022; Bergdorf Goodman & # x2022; Selfridges

9. Tenoverten Rose Oil kynsinauhaöljy

Luonnonkauneutta harrastajat, jos sinä'olen etsinyt myrkytöntä kynsikäsittelyä, älä katso enää kuin Tenoverten's Rose Oil. Tämä on 100-prosenttinen luonnollinen kynsinauhaöljy, joka tulee kätevään putkeen pussillesi kukkarossasi. Se myös jakaa ainutlaatuisen pienen rullanpallon läpi, joten voit kohdistaa öljyn juuri siihen, missä sitä tarvitset, sen sijaan, että saat sen kaiken sormillesi! 

Kaava itsessään on sekoitus rasvattomia öljyjä, E-vitamiinia ja hevoseläinten uutea; minä'Monet manikyristit ovat kertoneet, että öljyt ovat paras tapa säilyttää kynnet ja kynsit terveinä. En't tiedä, onko se's sattumaa, mutta koska aloin testata tätä, pihdit kynnet ovat pitempään!

Ainekset: simmondsia chinensis (jojoba) siemenöljy, argania spinosa (argan) öljy, punica granatum (granaattiomena) siemenöljy, prunus amygdalus dulcis öljy, passiflora edulis öljy, kannabis sativa (hamppu) ruusunvihreä (öljykasvi), kukkaöljy, ruusunvihreä (rose) kukkaöljy, equisetum hiemale lehtihattu, tokoferoli (e-vitamiini), eugenia caryophyllus (kynsi) lehtiöljy, ormensis multicaulis (marokkamamomilla) öljy, carthamus tinctorius (saflori) siemenöljy, cymbopogon martini (palmarosa) -öljy, oryza sativa (riisi) leseetuuti, rosmarinus officinalis (rosmariini) -uutti, helianthus annuus (auringonkukka)

Mistä ostaa: Net-a-Porter & # x2022; Luonnollinen kuraattori

10. Rocky Mountain Saippua -yhdistys Wellness Bath Bombs

Olen aina halunnut tukea kanadalaisia ​​kauneusyrityksiä, ja Rocky Mountain Soap Company tekee mahtavista luonnollisista tuotteista! Nämä rajoitetun version Wellness Bath Bombs ovat loistava vaihtoehto Lushille. Ei vain he ovat kauniita katsomaan, mutta he'ne ovat myös 100 prosenttia luonnollisia ja tuottavat fizzin, kun pudotat ne veteen.

Valittavissa on kolme. Serenity (vaaleanpunainen) rauhoittaa ahdistusta bergamotin ja nousevan geraniumin kanssa; Vitaliteetti (keltainen) stimuloi ja energisoi kardemummalla, korianterilla ja mustapippurilla; ja Stress Away (sininen) rentouttaa mielessä makean oranssin ja laventelin. minä'Olen vain kokeillut Vitalityn toistaiseksi, mutta he kaikki haju ihania!

Ainekset (Serenity): Natriumbikarbonaatti, Sitruunahappo, Theobroma Cacao (Cocoa) -öljy, Cocos Nucifera -öljy *, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) -uutti * ja orgaaninen alkoholi *, Ultramarines, Calendula Officinalis (Calendula) Lavandula Angustifolia (Lavender) Kukkaöljy, Citrus Sinensis (oranssi) Kuorintaöljy, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Öljy, Pelargonium Roseum (Rose Geranium) Öljy, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Hedelmäöljy, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Zizanioides (Vetiver) -öljy. * Orgaaniset

Mistä ostaa: Rocky Mountain saippuayhtiö

johtopäätös

siellä'on paljon hyvää ihonhoitoa, joka on innostunut juuri nyt, varsinkin uudesta squalaaneista ja mukautetuista seerumeista! Se tuntuu siltä, ​​että öljyt ja hapot ovat edelleen voimakkaita, ja minä'm aina innoissaan nähdä luonnolliset vaihtoehdot tulevat laajemmin saatavilla mainstream kauneushoitolat. Kerro minulle mitä mieltä olet!

Mitä's suosikki uusi ihonhoito tuote viime aikoina?

1. 100% skvalaaniöljy 2. Tohtori Roebuck's mukaista seerumia 3. Dermalogica Overnight Retinol Korjaus 1% 4. Burt's Bees Eye Makeup Remover tyynyt | 5. Ole Henriksen tasapainottava voimaöljyn valvontamuuntaja 6. Éminence Lotus Detoxifying Yöhoito 7. Rodial Dragon's Blood Lipmaskit 8. Lancôme Visionnaire Crescendo Progressiivinen Yö Peel | 9. Tenoverten Rose Oil kynsinauhaöljy 10. Rocky Mountain Saippua -yhdistys Wellness Bath Bombs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map