Hvordan bruke hvetemelk ansiktsmaske for hudfjerning? | Stiler på livet

Hvete bakterier er hentet fra hvetete frø og er fylt med masse næringsstoffer som er avgjørende for både inntak og også for utvendig bruk på hud og hår. Både hvetekimepulver og hvetekimoljer brukes til å lage hjemmelagde ansiktsmasker for å få ulike fordeler. Den er drevet med vitamin E antioksidant som lett nøytraliserer frie radikaler og bidrar til å forhindre dannelse av rynker. Det fungerer som en god fuktighetskrem når den brukes sammen med forskjellige andre viktige ingredienser i DIY ansiktsmasker. Hvetekroppens ansiktsmaske reparerer vår hud helt fra ulike hudsykdommer og hjelper til med å stimulere til regenerering av nye ansiktshudceller.

Hvordan lage og bruke hvete Germ Face Mask:

Her får du noen topp 3 hjemmelagde hvete kim ansiktsmasker som bruker hvete kimpulver og du vil også få vite hvordan du søker hvete kim olje på ansiktet.

1. Banan med hvete Germ Ansiktsmaske:

Banan with Wheat Germ Face Mask

Her får du den beste foryngende og lettende ansiktsmasken som fungerer bra, hovedsakelig for alle hudtyper. Hovedbestanddelen er en hvetekim i pulverform.

Ting du trenger / Metode / Bruk:

Du trenger to teskje olivenolje og en spiseskje hvete pulver blandet godt i en glass bolle. Deretter tar du nødvendig mengde moset moden bananpasta og tilsett med blandingen. Påfør hele ansiktshuden etter å ha rengjort det grundig. La det tørke i 30 minutter. Skyll av med varmt vann med liten massasje.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Du kan bruke denne pakken hver uke to ganger for å få ansiktshuden fri fra døde hudceller og også berike det med E-vitamin som er tilstede i hvetekimepulveret.

Hvorfor dette virker:

Vitaminer og mineraler som er tilstede i denne banan- og hvete ansiktsmasken gjør huden din skitten fri og hjelper den med å gjøre jevn og smidig.

1

Forsiktighet:

På grunn av den tilsatte oljen, kan du føle deg lite klump i ansiktet ditt. Derfor kan du unngå oljen i slike tilfeller.

Fordeler:

For å gjøre ansiktshuden klarere med glød og for perfekt foryngelse, kan du gjøre bruk av denne hvetemasken.

Se mer: Hjemmelaget Face Packs And Masks

2. Honey with Wheat Germ Face Mask:

Honning with Wheat Germ Face Mask

Du vil få samme fordeler med å bruke både olje og pulver av hvetekim. Her bruker du hvetekimolje til ansikt for å få bedre resultater.

Ting du trenger / Metode / Bruk:

Bland en teskje hver av hvetekimolje og honning i en bolle. Deretter tilsettes noen dråper frisk ukokt melk. Denne masken kan først brukes til å rengjøre ansiktet ditt. Deretter kan det samme holdes på ansiktet i 15 minutter. Deretter kan du vaske det av med vanlig vann for å få renset og godt glødende hud.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Bruk denne pakken daglig for bedre og raske resultater.

Hvorfor dette virker:

Det fungerer bra på alle typer hud, inkludert fet hud. Denne hveteoljen til ansiktspakken er perfekt for hudbleking.

Forsiktighet:

Siden ingrediensene er helt naturlige, vil du ikke finne noen irritasjoner.

Fordeler:

Ved å bruke dette regelmessig, kan du se på å få huden din mer rettferdig og jevn. Fordeler med hvetekim olje for ansikt inkluderer å holde ansiktshuden borte fra pigmentering og hudormer.

Se mer: Slik bruker du leire for ansiktsmaske

3. Avokado med hvete Germ Ansiktsmaske:

avokado with Wheat Germ Face Mask

Denne ansiktsmasken består av hvetekimolje som har høyt innhold av vitamin E og antioksidanter. Også, vi kan velge yoghurt for å legge opp næringsstoffene for å fungere godt på huden.

Ting du trenger / Metode / Bruk:

Ta nødvendig mengde yoghurt og hvetekimolje. Grind den revet Avokado til en fin pasta og bland den deretter med væskeblandingen. Påfør denne lim inn over ansiktet ditt og la det sitte i 20 minutter. Skyll ansiktet med ferskvann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Du kan bruke denne masken hver annen dag for å se det bedre resultatet snart.

Hvorfor dette virker:

Den anti-aging egenskapen som finnes i Avocado og blekegenskapen til ostemassen, sammen med anti-tan ingrediens tilstede i hvetekim olje, gjør ansiktshuden fri fra rynker.

Forsiktighet:

På grunn av ostemassen tilsatt, kan du føle litt prikkende følelse som er normal.

Fordeler:

Ved å vite hvordan du bruker hvetekim olje på ansiktet, kan du godt behandle de mørke flekkene, hudormer og pigmentering med denne ansiktsmasken.

Hvis du planlegger å holde ansiktshuden borte fra forskjellige hudinfeksjoner og også vekk fra hudproblemer, kan du enkelt velge en hvetekimbestanddel i dine DIY ansiktsmasker. Ved å bruke det regelmessig gir det et fantastisk resultat som vil gjøre huden din glød med glans og også et problemfritt hud. Ved å bruke naturlig og organisk hvetekim olje i ansiktsmasker, er det ingen tvil om at du kan få 100% nytte av oljen, noe som til slutt gir deg det beste, flotte utseende.

Se mer: Slik bruker du olivenolje for ansikt

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 − = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map