Hva er bedwetting hos barn - Hjem Remedies Behandling | Stiler på livet | progressivenewsdaily.com

Hva er bedwetting hos barn – Hjem Remedies Behandling | Stiler på livet

Hva er bedwetting:

Bedwetting er en vanlig forekomst blant barn. Selv eldre voksne som står overfor et problem med inkontinens, står overfor problemet med sengevetting. Sengevannet betyr faktisk at urinen går i søvn ufrivillig. I vanlige tilfeller, når barnet føler seg trang til å urinere, våkner han opp, men et barn som står overfor sengevann, legger bokstavelig talt sengen ubevisst. Svake blærer, gjenopprette fra en kronisk sykdom, frykt eller bare latskap er noen av de vanlige årsakene til forekomsten av sengevann. En av de verste marerittene til en mor, bedwetting kan lett håndteres med visse hjem rettsmidler.

sengevæting

Hjem Remedies For Bedwetting Behandling hos barn:

Som en frist til disse mødrene er de 25 beste hjemmemidlene for sengevetting hos barn som er tilgjengelige hjemme, diskutert nedenfor.

1. Herbal Tea For Bedwetting:

te

  • For å behandle sengevetting, ta urter av bjørnebær, horsetail og eikbark i små og like store mengder og la dem koka med vann.
  • Brat denne løsningen og belast den.
  • Den anstrengte løsningen kan da gis til barnet før sengetid.
  • Og en dun honning kan legges for å gi en hyggelig smak til denne teen.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Kyllingkopper

2. Indisk Stikkelsbær:

Stikkelsbær

Indisk gooseberry eller amla som det kalles vanligvis er kjent for å være en sterk kur for bedwetting som den er utmerket for å styrke blæren muskler. Kryss en amla og ta ut en spiseskje med sin juice, bland den med en klype gurkemeie og honning og gi den til barnet hver morgen regelmessig.

3. Kanel til sengevann:

Kanel sticks 2

Dette krydderet er et velprøvd middel for å kurere sengevetting i både barn og voksne. Et stykke av sin pinne kan tygges direkte av den berørte personen daglig eller for å gjøre det mer tiltalende for barnet, det kan pulveriseres og påføres et stykke smørret toast med sukker.

4. Tranebærjuice:

Tranebær Juice

Dette er et annet flott hjem rette for sengevetting som den spesialiserer seg på å styrke blæren og urinveisens muskler og også veldig gunstig for nyre. Selv om du bør unngå å gi væsker til barna før du legger ham i seng, er tranebær et unntak som må gis en time før du sender barnet til sengs om natten.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Gift Ivy

5. Jaggery Behandling For Bedwetting:

jaggery

Jaggery er kjent for å frigjøre varme i kroppen, derfor når den blir gitt til barn, holder den dem varm fra innsiden og hindrer dem i å slippe urin i søvnen. Ideelt sett bør det gis det berørte barnet hver morgen med en kopp melk.

6. Honey For Bedwetting:

Honning 9

En annen hjemmebasert behandling for bedwetting er honning, det er ikke bare kombinert med flere ingredienser for å behandle sengevetting. Det kan også gis individuelt for å behandle dette problemet hos barn. En time før sengetid, gi dem en skje full av honning.

7. Sennepsfrø:

Sennep seeds

  • Jord den gule sennepsfrøen og legg til en kopp varm melk.
  • Få barnet å drikke hver natt en time før du legger deg til sengs.
  • I løpet av en måned er problemet med sengevetting sikkert å minimere, hvis ikke forsvinner helt.

8. Olivenolje kan stoppe bedwetting:

Ekstra Virgin Olive Oil

En annen behandling for herding av sengevetting uten komplikasjoner er olivenolje.

  • Du må bare varme opp oljen og bruke den daglig på barnets bukområde, spesielt i og rundt navlen.
  • Dette er en utmerket og beroligende måte å kurere sengevetting.

Se mer: Hjem Remedies For Belching

9. Tørket frukt:

tørket fruits 7 kismis

Tørket frukt som rosiner og valnøtter er fantastisk for herdingsproblemer i blæren og urinveiene. Gi barnet, en halv fistfull valnøtter og rosiner som en matbit hver dag. Bedwetting er et problem som ikke kan løses over natten. Disse rettsmåtene når de er utprøvd, viser religiøst definitivt resultater. Så hvis barnet ditt har sengevettingsproblem, måler tålmodigheten og håpet, prøv ut disse rettsmidler, du vil definitivt løse dette problemet.

10. Kegel Øvelser For Bedwetting:

Kegel Exercises

Det beste hjemmet til bedwetting vil inkludere noen sterke, men grunnleggende øvelser for magen eller blæren, de som styrker musklene fra kjernen, slik at din overreaktive blære ikke lar seg gå om natten. Dette gjelder både for barn eller voksne. Grunnleggende kegel øvelser vil tillate de løsne muskler å få styrke og elastisitet.

11. Fruktsalat:

Frukt Salad

Hakket, skiver og terninger dette er et spesielt diett av appelsiner, sitroner, forskjellige utvalg av bær og kiwi. Før dette har tørr frukt blitt lagt til listen. Denne gangen kan disse juicefylte fruktene legge til det naturlige vannet i kroppen vår, men den eneste forskjellen er at saftene fra disse fruktene er tykke og konsentrerte som slokker kroppens tørst etter vann uten å tilsette væske til blæren.

12. Oppmuntre Dobbel Voiding:

Double voiding er en metode som gjelder både for barn og voksne. I denne prosessen anbefales det å prøve på toalettet en gang før du begynner med sengen din, og rådes til å avslutte sengen din tid ritual ved å prøve for toalett en siste gang for natten. På denne måten kan du sikre at blæren er helt tom mens du går i seng, noe som vil redusere mulighetene for sengevetting.

13. Apple Cider eddik:

eple Cider Vinegar

Apple cider eddik også er en god lettelse for bedwetting. Å hjelpe forstoppelse og å fungere som en effektiv detox, eplecider eddik, kan blandes med et glass vann og en halv te skje av rå honning som vil opprettholde PH balansen i kroppen din og forhindre at de sure nivåene øker, noe som vil hjelpe i sengen fukting.

14. Banan Can Stopper Bedwetting:

Banan

Hjem rettsmidler for sengevetting inkluderer også banan i listen. Banan er rik på kalium som er nyttig for kroppen, ikke bare for næringsinntaket, men også for å opprettholde natriumnivåer i kroppen din. Bortsett fra dette banan er et naturlig bindemiddel og fungerer som et muskelbinder som vil forhindre at blæren blåses hos barn og voksne også.

15. Unngå å drikke væsker før sengetid:

væsker

Rett før sengetid hvis du nyter mye væskeinntak, er sjansen din eller barnet ditt har mulighet til å vaske sin seng ved midnatt. Derfor anbefales det alltid at du drikker vann før middag og muligens litt etter for å sikre riktig fordøyelse, men når sengetiden er i nærheten, forhindrer væskeinntaket.

16. Unngå sjokolade:

Sjokolade

Du må lure på hvordan du stopper sengevetting ved å holde deg unna sjokolade? Dette gjelder oftest for barn som inntar mye sjokolade. I likhet med kaffe eller te inneholder sjokolade også koffein i dem, et vanndrivende middel som oppfordrer blærens overreaksjon.

17. Svarte eddik for å unngå lukt:

Svart Vinegar

Bedwetting behandling ville ha deg bruke alle dine sanser kombinert sammen for å bekjempe denne prosessen. Svart eddik kan brukes til å kutte lukten av tisseflekken fra dyne. En undersøkelse viste at selv når du sover din luktesans fungerer på sitt beste og i det ubevisste i tankene dine, vil toalettens lukt fra hver kveld føre til en følelse i arbeid som oppfordrer sengevæting.

18. Fennikelfrø til sengevann:

fenikkel Seeds

Fennikelfrø som er jordet kan brygges inn i en te for å gjøre det beste av bedwettingproblemene. Fennikelfrø er vitenskapelig bevist å være effektive under sengevannsproblemer, og hvis du snakker om et barn, kan du alltid få ham til å starte dagen med et varmt glass soya melk og en håndfull fennikelfrø.

19. Rødt kjøtt:

rød Meat

Rødt kjøtt er en sterk kilde til sterk ernæring, men det er ikke den eneste grunnen til at rødt kjøtt ut av alt oppmuntres under sengevann. Rødt kjøtt styrker kjernemuskelen og sørger for at de ikke er avslappet eller rolig selv mens du sover. Dette kan indirekte føre til at du har problemer mens du vil passere væske under søvn som vil vekke deg når det trengs.

20. belønne deres innsats:

Belønning Their Effort

Dette er spesielt et tips for foreldrene som lider med barnas sengevetting. Dette er mer av en fysiologisk tanke enn en regel. Hver gang selv i løpet av dagen når de bruker på badet, setter pris på og belønner dem, et trekk som din sønn vil fortsette om natten også.

21. Fedme:

fedme

Fedme er noe som gjelder både for barna og de voksne. Fedme eller overvekt gir faktisk mye press i bukområdet, fortrinnsvis på blæren, og kan derfor ofte føre til at du har problemer med å holde på toalettet ditt. Dette er først og fremst knyttet til bedwetting tendenser også.

22. Unngå å røyke:

Unngå smoking

Røyking induserer nikotin i systemet ditt, en sikker skutt ingrediens som myker og løsner dine muskler. Røyking er kanskje en av de store grunnene til at voksen bedwetting varer mesteparten av tiden. Den induserte nikotin hvis den på høyt nivå ødelegger elastisiteten til blæresystemet og dræper funksjonaliteten.

23. Kirsebær bidrar til å stoppe bedwetting:

kirsebær

Kirsebær er enda en frukt som du kan stole på når det gjelder sengevetting. Ingen spesiell løsning krever, bare legg kirsebær til kostholdet ditt ved å poppe en eller to nå og da.

24. persille for sengevann:

Persille

Persille er en viktig urt som når de blandes med hverdagsretten, kan forhindre mulighetene for bedwetting. Det er ganske naturlig at du som matentusiast eksperiment med forskjellige persille retter slik at godheten til denne urt ikke blir monotont.

25. mandel i melk:

Mandel

Alminner gjennomvåt i soya melk er den perfekte morgendrinken til en sengevetter. Almond med fordelene med kalsium kan gi elastisitet og styrke i musklene dine og dermed ikke la blæren ta sine egne beslutninger. Det er en av de beste og naturlige hjemme rettsmidler for sengevetting hos barn og voksne også.

Bedwetting spesielt i voksen alder kan være ganske pinlig affære. Selv for et barn kan en enkel sosial begivenhet som en sovesofa hos en venn være ganske stor, ofte forringe barnet fra å vokse opp som vant til vanlige forhold. Dette er grunnen til at sengevetting ofte blir mentalt og medisinsk utsatt for behandling. Selv om medisinske saker alltid er prioritert, kan du som en person stole på noen hjemmemekanismer for å gjøre unna sengevann kanskje ikke rett på plass, men selvfølgelig gradvis med tiden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map