Brahma Kumaris Meditasjonsteknikker | Stiler på livet

Meditasjon er en kunst som beroliger ditt sinn og renser din sjel. Hvis det praktiseres daglig, vil det hjelpe deg med å oppnå større høyder i livet ditt. Du vil finne deg selv en bedre person. En som er mer kjent med ens egen sjel, så vel som menneskene rundt dem. Brahma Kumaris meditasjon er en spesifikk form for meditasjon basert på hinduistiske læresetninger og skrifter. Selv om dets opprinnelse er hinduer, har det et mer globalt mål. I dag er det ikke sett som en religiøs bevegelse, men en åndelig.

Brahma Kumaris Meditasjonsteknikker:

Prajapita Brahma Kumaris Ishwariya Vishwa Vidyalaya som er kjent som Brahma Kumaris er kort, er et universitet satt i Abu-fjellet, Rajasthan. Det er et universitet som er ment for åndelige og filosofiske studier. Egenskapene er like som de gamle gamle Nalanda-universitetet. Den registrerer studenter fra hele verden og legger vekt på å lære dem betydningen av Guds foreldres og brotherskapet av mannen.

Se mer: Chakra Meditasjonsteknikker

Brahma Kumaris meditation

Denne Vishwa Vidyalaya har nå opprettet to andre sentre nemlig Raj Yoga Education and Research Foundation og Brahma Kumaris Academy for en bedre verden. Begge disse sentrene som det opprinnelige universitetet tar sikte på å gjøre verden til et bedre sted ved å spre evangeliene om fred og broderskap langt og bredt.

Målet med instituttet er å gjøre verden til et bedre sted å bo i ved å undervise mennesker viktigheten av dyder som ærlighet, oppriktighet, god vilje og høy medborgerlig følelse. De trener sine studenter i Rajyoga-meditasjonens kunst, som hjelper dem med å oppnå et sterkere sted i både den åndelige og moralske verden. Meditasjon bidrar til å tømme sinnet og perspektivet, og Brahma Kumaris bruker dette aspektet av meditasjon til å trene disiplene sine slik at de forsvinner verdslige feil som spenning, forspenning, fordommer, hykleri, sjalusi, hat, grådighet, ego og andre slike negative tendenser.

Se mer: Slik mediterer Osho

Brahma Kumaris hjelper deg med å gjenkjenne verden for hva det egentlig er. De hjelper deg også med å kjenne deg selv og din rolle i denne verden bedre. Når de har hjulpet deg med å identifisere målet ditt, hjelper de deg med å trene deg slik at du oppnår det målet. Brahma Kumaris fokuserer på alt som er bra i livet. De hjelper deg med å se det beste hos mennesker og også de beste i verden. Deres uendelige entusiasme for å spre sannheten i livet er det som har gjort dem så oppnådd i dag.

meditasjon by brahmakumaris

1

Man kan si at deres utsikter og prinsipper er for optimistiske for dagens verden der alle har herdet sitt hjerte til den harde virkeligheten. Men sannheten er at i den skiftende dynamikken i dagens verden er det prinsippene til Brahma Kumaris og andre institusjoner av deres som det har hjulpet oss med å beholde noe av vår menneskehet. Folk forsvarer dem i menneskelige naturer ved å forkynne at verden tvinge dem til å gjøre det de gjør. Brahma Kumaris hjelper deg med å innse at det ikke er verden, men deg selv som tiltrekker seg slike truende situasjoner.

Brahma Kumaris tilbyr en rekke internasjonale utdanningsprogrammer, kurs og læringsressurser for å hjelpe elevene til å forstå sitt medfødte selvtillit bedre. De forsterker disse studentene med utstyr for å møte livet og problemene sine på og med et rolig sinn. De hjelper gjenopplive ånden til håp, optimisme og viktigst menneskeheten i hjertet.

Se mer: Samarpan Meditasjon Fordeler

Brahmakumari er drevet av kvinner og belyser alle sine verdier med en ånd av engasjement, hengivenhet, forsoning og ofre for samfunnets velferd som helhet. Det tilbyr utdanning, tilflugtssted og fred for alle som nærmer seg dørtrinnene uavhengig av rase, kaste, trosbekjennelse og uten å betale noen gebyrer.

Bilder Kilde: 1, 2.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

45 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map