9 Enkle og enkle Nail Art Designs for Kids | Stiler på livet | progressivenewsdaily.com

9 Enkle og enkle Nail Art Designs for Kids | Stiler på livet

Har du ikke lyst til å gå tilbake til barndommen din noen ganger? Selvfølgelig gjør du det. Det er godt å handle som et barn noen ganger og gjøre dumme ting. Men enda bedre er å prøve å gi neglene dine noen barnestilspiker, som er enkle å lage og sport.

Kids Nail Art Designs:

Her er vår topp 9 spiker kunst for barn som jenter i alle aldre kan prøve. Gi disse en prøve!

1. Rainbow og Clouds Nail Art:

spiker art for kids

Dette er en veldig søt nagelkunst som alle kan prøve med en fin blå farge, hvit polsk, noen rød, gul, grønn, dyp blå og lilla for regnbuene, og du kan i tillegg bruke noen glitter på den. Tegn noen skyer med festede prikker med dotting verktøyene og et ansikt også. Avslutt med et fint lag med toppjakke.

2. Butterfly Free Hand Nail Art:

Sommerfugl free hand nail art

Prøv en fin frihåndsfylte nagelkunst som denne. Det er veldig fantastisk spiker kunst for barna å tegne den med neglelist pensel og dotting verktøy. Avslutt med en glitter polish av ditt valg.

3. Polka prikker og enkle franske tips:

9 Enkle og enkle Nail Art Designs for Kids | Stiler på livet

Du kan gi dette et forsøk. Polka prikker av hvitt på rød og svart base maling, en avgrensning med negle kunst pensel for og en annen farge for tipset. Du trenger ikke å bruke de samme fargene. Bruk farger av eget valg. Avslutt med en topplakk.

Se mer: Japansk 3D Nail Art Designs

4. Sweet Panda Nail Arts:

Søt panda nail art

Panda negler er svært effektive og enkle å lage med dotting verktøyene. Bruk en hvit farge for basen. Du vil sikkert like dette designet, og du kan bruke den med forskjellige fargete klær.

Se mer: Nail Art For Toes Simple Designs

5. Lett å lage Penguin Nails:

Lett to create penguin nails

Du kan lage fine pingvin negler ved å følge prosessen vist ovenfor. Gi det et forsøk. Det ser veldig søtt ut. Gjør det på din langfinger og hold andre fingre enkle. Trinnene er forklart godt i bildet. Du kan bruke et dotting verktøy og en nagel kunst børste eller bare en tannpirker for hele designen.

6. Lett å gjøre Hello Kitty franske tips .:

Lett to do hello kitty French tips

Du kan prøve hello kitty franske tips som dette. Du trenger bare å tegne prikker for øynene, noen linjer med striper for whiskers og en prikkende gul for nesen. I tillegg bruker du en negle art deco-bue for hallo kattens bue.

Se mer: Nail Painting Designs

7. Enkel vannmelon negler:

Lett water melon nails

Du kan enkelt prøve ut vannmelon negler med bare en rosa eller rød base farge etter eget valg, tannpirken eller en nagel kunst børste for prikkene og en striper for den hvite avgrensningen. Gjør tipsene i en skygge av mørkegrønn eller mosegrønn. Gi det et forsøk.

8. Ombre Nail Arts:

9 Enkle og enkle Nail Art Designs for Kids | Stiler på livet

Ombre negler eller gradient negler kan lett opprettes av nybegynnere i nail art verden, og det ser ikke din alder å sport den. Alle kan gjøre og sport det. Du trenger 2-3 farger på stigende eller nedadgående intensitet av nyanser. Her er fargene blå, lilla og rosa. Bruk en svamp for gradienteffekten. Avslutt med en topplakk.

Se mer: Easy Winter Nail Art

9. Splatter Nail Designs:

splatter nails

Polka prikker i forskjellige farger og former er det som gjør en splatter negle. Du kan bruke din nagel kunst børste til splattering farger eller du kan også bruke dotting verktøy for å bruke forskjellige farger på neglene. Hvis du bruker et doteringsverktøy, vil du få like formede prikker, som ovenfor, og hvis du bruker sprutformelen, vil du få ujevne prikker. Begge ser bra ut. Avslutt med en topplakk.

Liker du denne artikkelen? Hvilken enkel design vil du prøve?

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map