9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

Hollywood-skuespillere har blitt beundret av alle. De fleste av disse menneskene ser ganske normale ut uten sminke! Du ville være sjokkert for å se noen av de ansiktene. Så alt du trenger å gjøre for å se ut som dem er å lære noen av triksene i handelen. Det er lettere sagt enn gjort. Hvor begynner du å søke etter disse triksene? Hvordan vet du hvilke som skal gjelde og hvilke som skal ignoreres? Vel, vi har prøvd å gjøre oppgaven litt enklere. Her er en liste over de beste Hollywood-skjønnhetshemmelighetene.

Hollywood Beauty Secrets and Tips:

1. Eye Makeup:

9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

Øyne er den viktigste funksjonen i ansiktet ditt. Med den rette sminke kan alle øyne bli gjort for å se utrolige! Bruk kohl markør eller marineblå liners for å mørke festen på de øvre dekslene. Dette gjør at de hvite i dine øyne skiller seg ut.

Mørk fôr av øyne ser best ut for folk som har lyse farger. Hvis du hadde en sen kveld og ønsker å gjøre øynene litt perkier, må du bare tappe posene under øynene med aloe gel. Bruk av flytende liner krever dyktige hender. For å gjøre din oppgave enklere kan du ta en taupe liner først og en flytende en etter det.

2. Mascara:

9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

Bruk alltid to slags mascara til øvre og nedre vippene. Bruk den tykke, glatte typen for den øvre og vanntette typen til den nedre. Hvis du har blonde lashrøtter, som er vanskelige å nå med vanlig mascara, kan du bruke en veldig fin tips svart flytende liner.

3. Bruke ark for å kontrollere Friskiness:

Frisete hår kan kontrolleres ved å bruke tørketrommelark. Disse fungerer veldig bra for raske skudd. Bare kjør et ark over håret ditt, og det vil tømme friskheten.

1

4. Bli kvitt fliser:

9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

Det er et utmerket middel for blemishes som ofte brukes av folk i Hollywood. Bland en pakke tørr gjær med saften av en halv sitron og gjør den til en pasta. Spred denne limen på ansiktet ditt og la det tørke. Deretter fjerner du det og sammen med det alle dine blemishes!

Se mer: Hjemmelaget Skjønnhetstips for vinteren

5. Lip Makeup:

hollywood beauty secrets

Mastering leppe sminke er en nøkkel til godt utseende også. Naken lepper ser utmerket ut og passer for alle anledninger. Nå kan du bruke annen form for leppestift som kan fungere for deg. Hvis det er tilfelle, så ikke endre det til noe som ikke passer for deg. Vanligvis bør du linse leppene dine med en nøytral liner, og fyll den i å forlate midten, slik at den har et rosa, blanke utseende når du bruker glansen. For et fyldigere sett med lepper, bruk Make Up For Evers dobbeltspissede concealer blyant. Smør linjen litt for å myke effekten og deretter glans.

Se mer: Gamle egyptiske hudpleie tips

6. Øyenbryn sminke:

9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

Ja, øyenbrynene trenger sminke også! Å holde dem godt preparerte er nøkkelen til å gjøre ansiktet ditt ser pent ut. Når du bruker pulver for å fylle dem inn, bruk toner som gjør at det ser naturlig ut som aske Farget pulver.

7. Concealer følger Foundation:

Bruk aldri concealer først, og bland det inn med grunnlaget. Concealer bør alltid lykkes grunnlaget i stedet for å gå foran.

8. Konditionerings tips:

9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

For å maksimere fordelene med et balsamestativ i en dampdusj, med balsammen på i minst ti minutter. Dampen bryter ned balsammen og gjør det lettere å myke og glatte håret.

Se mer: Red Carpet Makeup Tips

9. Holde huden myk om vinteren:

9 Beste Hollywood Beauty Secrets and Tips | Stiler på livet

Vinter betyr varme dusjer og bad. Men dette er akkurat det som blir vår angrepet. Unngå varmt vann i bad og dusjer og bruk en babyolje før du slår på fuktighetskrem. Dette er en idiotsikker metode for å holde huden din glødende.

Håper du liker disse Hollywood Beauty Secrets and Tips. Legg igjen din kommentar nedenfor.

Bildekilde: Lukkermateriell

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 51 = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map