50 Overraskende bilder av filmskuespillerinner uten sminkeutseende | progressivenewsdaily.com

50 Overraskende bilder av filmskuespillerinner uten sminkeutseende

Glitter og glamour i B-byen har alltid vært fascinerende. Med alle andre diva kamper for den øverste IT-jenta posisjonen og hver hunk prøver sitt nivå best for å oppnå de perfekte abs, er pandemoniet blant de lyse lysene ekstremt. Som alle andre filmbransjer har Bollywood også sin rettferdige del eller skjønnhet på skjermen som utfører det beste av handlingene med presisjon og dyktighet, men blant så mange talenter dolled opp av toppmoderne studiokvalitets makeup-fagfolk, er det ofte en slående kontrast som kan bli lagt merke til på og av skjermen blant disse stjernene.

berømt indian actresses

Ingen sminke! Make-up er en av de viktigste delene av en kjendis liv og uten sminke kommer ingen ut av deres hjem. Så snart vi tenker på kjendiser, er en av de viktigste tingene som kommer til å tenke på glamour og skjønnhet. Dette er fordi; For noen år siden ser vi bildet av hver kjendis i full sminke, men nå på grunn av internett ser vi originalen som betyr uten sminkebilder av filmskuespillerinner. De fleste kjendiser er faktisk vanlige folk.

De fleste av folkene er veldig ivrige etter å vite at kjendiser ser ut uten sminke vakker eller ikke? Dette er fordi alle mennesker har vane å se dem i full sminke, enten i filmer, nyheter, show eller i Award-funksjoner. Derfor er folk galne og vil vite deres virkelige skjønnhet. Hvis du også er en av det, les denne artikkelen nøye. Den eneste forskjellen mellom dem og oss er at de faktisk har overdreven hår og ansiktsfolk.

Bilder of hollywood actress without makeup

Når du ser på de fantastiske sminkefrie bildene av skuespillerinner eller stjerner, var det en slags akkurat det du liker å se kjendiser. Dette definerer den faktiske skjønnheten til Hollywood kjendiser, så vel som viser noen av dem er virkelig bedre enn oss. De fleste heroinene er ikke redd for deres utseende uten sminke.

Alle burde gå bare ansiktet hver gang. Det er godt å gi huden din en pause fra sminke, for en. Også, bør du aldri ha sminke når du ikke har lyst til det. Så gjør som disse kjendiser og gå ut med ingenting på ansiktet ditt for en gang. Etter å ha eksistert kontinuerlig, er en sminkefri skuespillerinne som tar på seg sin naturlige skjønnhet et inspirerende syn.

Berømte Celebrity Actresses Without Makeup Pictures:

Nå, her gir vi deg listen over topp Hollywood og Bollywood uten makeup-skuespillere. Noen ganger kommer kjendiser ut uten å bruke sminke, og det minner om at de bare ligner på deg.

Du må føle deg sjalu over deres skjønnhet, figur og fitness, men du vil bli overrasket over å se deres faktiske bilder av tatt uten sminke her, vi er runde opp topp kjendiser som vi anser ser fab uten å sy opp. De er som følger;

skuespillerinne without makeup

Bilder av Hollywood og Bollywood skuespillerinne uten sminke:

Her er de noen vakreste Hollywood- og Bollywood-heltinene som ser ut uten sminke og med sminke er oppført nedenfor.

1. Vakker skuespillerinne Aishwarya Rai med ingen sminke:

Aishwarya rai

Bachchan Bahu stjal alle hjerter i 1994 da hun ble kronet runner opp for å savne India, savner India verden, eller heller kjent som Miss World. Tider var forskjellige da og så var hennes stil. Hun endret seg ganske forbedret gjennom årene og jobbet opp til det nivået hvor hun ble ansett blant noen av de beste ansiktene i hele verden. Men i løpet av årene kan hun ha endret seg, det som ble det samme var hennes skjønnhet, hennes feilfri hud, hennes lyse skinnende øyne og hennes indre diva.

2. Makeup Mindre skuespillerinne Katrina Kaif:

katrina kaif

Da hun først gikk inn i Bollywood-scenen, begynte hun en virvelvind av roser med hennes englefarge og engel som aura. Siden begynnelsen av sin karriere har Katrina Kaif vunnet over hjerter med sine dype øyne og en søt som et knappe ansikt. hun blender på skjermen og uten sminke overraskende blender hun også på skjermen. ta bort glitz og glans og sminke, og du vil fortsatt bli igjen med glamouren.

3. Hot Star Bipasa Basu Makeup Mindre Bilde:

bipasa basu

Hun er en av de kjendiser som har oppnådd alt fra en kjærlig kropp til et feilfritt ansikt, fra en stomping karriere til egen trenings DVD. Denne bong fitnessfreaken kom til anerkjennelse med sine kjente filmer, men hun beveget seg forbi det og bestemte seg for å tilbringe litt "meg" tid på å rekonstruere seg selv. Som et resultat, blir Bipasha Basu i dag med eller uten sminkehoder som hun går forbi. Hvis hun ser med sminke, ser hun feilfri, uten sminke gjør hun det mer. Med et snev av liner kan hun lage underverk i ansiktet hennes.

4. Filmstjerne Kareena Kapoor i naturlig utseende:

Kareena kapoor

Kareena Kapoor har alltid hatt feilfrihet i henne hvert skritt fra starten av debutfilmen sin til nå. På en eller annen måte har hun alltid stått bortsett fra resten, ikke bare på grunn av hennes flotte hud eller nullfigur, men også med hennes enorme skuespillerkompetanse. Her er en sammenligning av henne i og uten sminke og sammenlikning de to kan lett bli forelsket i henne igjen, selv sans sminke.

5. Glamorøse Priyanka uten sminke:

Priyanka chopra

Enda en av de beste ansiktene som industrien så, var den beryktede Priyanka Chopra som som et vindkast steg til en stilling der hun tilhører en av de desi divasene som gjorde det stort på den internasjonale plattformen. I år 2000 var hun kronet miss verden, og siden da har reisen gått gjennom oppturer og nedturer, men hun har alltid hatt sin fot på bakken. her i sminke mindre bilde Priyanka ser ut som om din nabo jente naboen, en søt utseende med en feilfri hud.

6. Bollywood Girl Alia Bhatt Ingen Makeup Face:

alia bhaatt

Den unge, friske ansiktskjønnheten tilhører den kjente filmregissøren og produsenten Mahesh Bhatt, som i de senere år gjorde debuten sin som en enkel studentstudent og deretter steg fra det for å gjøre mange flere. Men en ting som alltid har gjort henne til å stikke ut og stå stolt, var hennes enkle skjønnhet fusjonert med søtten av en honning. Alia Bhatts bilde snakker alt sammen med hennes sminke ansikt. Selv uten de konstante touch-ups ser hun guddommelig ut.

7. Heroine Deepika Padukone Med Null Makeup:

leggy beauty Deepika

Etter hennes skyting våget hun ut med å gjøre opp mindre og ble oppdaget i Mumbai International Airport, hvor hun igjen viste seg at en bare show av sminke og hår ikke kan stoppe hennes indre skjønnhet fra å snakke ut. Deepika Padukone har reist gjennom høy og lav i sin karriere og prøver forskjellige roller, men rollen der hun spiller skuespilleren uten sminke og likevel feilfri står oppreist og sterk.

8. Indisk skuespiller Malaika Arora Khan Makeup Forskjell:

Malaika Arora Khan

Her er en kjendis som aldri slutter å wow oss. Malaika Arora Khan selv etter å ha født seg overrasket og sjokkert oss med sin flate mage og kjempeglad hud, og hun gjør det fortsatt. Fortsatt hennes skritt, her er Malaika sett sliten, kanskje etter en skyting, men hennes hud er fortsatt frisk og klumpete og nydelig.

9. Vakker film skuespillerinne Sonam Kapoor Natural Looks:

Sonam kapoor

Skuespilleren uten sminke ser nydelig ut med smilet som hun holder to Spites i hånden hennes. Hun har på seg en hvit kjole som er laget av bomull, designet i nettform, og har også sine kattøyne briller.

10. Bollywood Princes Kangana Ranaut Glamour Mindre bilde:

Kangana raunat

Her er den ene jenta vi alle vil hate for sin perfeksjon og i hemmelighet misunne henne for hennes utseende. Kangana Ranaut ser perfekt og vakkert ut mens hun svetter noen karbohydrater ned i treningsstudioet og overraskende ser hun fremdeles fantastisk ut å gjøre det.

11. Hollywood Star Keira Knightley Bruk ikke Makeup:

Keira Knightley

Hun gjør en handling full tilgang til vanlige filmer i de karakteristiske piratene i Karibien: Curse of the Black Pearl, sammen med Orlando Bloom og Johnny Depp, har Keira Knightley økt til nivået av en globalt kjent baby. Slike som en britisk Natalie Portman. Keira Knightley utseende er så snill uten makeup skuespillerinne; Hun er for det meste tilstede på hendelser uten sminke. Hun fikk den britiske skjønnheten påstanden en perfekt hudfarge samt fabelaktig beinstruktur.

12. Skuespillerinne Kim Kardashian Kjedelig utseende:

kim kardashian

Hvis det for alltid var en stjerne som så bedre utsatt, er det Kim; denne kvinnen er så naturlig utseende. Hennes normale kakede utseende skjuler hennes strålende glød så vel som aldre henne. Hun er en mor et barn, og selv hun ser fantastisk ut. Hun har et pent ansikt under et lag av sminke. Hun ser bedre ut som å gå naturlig.

13. Skuespillerinne Avril Lavigne:

avril lavign

Avril Lavigne er en 28 år gammel leder sanger fra Ontario, Canada. Med en serie av viktigste lønnsomme prestasjoner begynner rundt 16 år, har hun utholdt noe under det offentlige øye siden. Men en teenage heartthrob i hennes avgjørende år, ser det ut til at selv Avril er utsatt for hennes off-days. Avrils ansikt ser bra ut uten sminke, men øynene hennes ser trukket ut! Det er sikkert å komme til å vurdere total eye makeup som hun pleide å ha på seg. I dag, som en rocker jente, er han veldig kjent.

14. Skuespillerinne Angelina Jolie uten sminke:

Angelina Jolie

Angelina Jolie gir inntrykk av å ha alt. Hun har ofte kalt som en av de beste eller vakre kvinnene i verden. Hun er en prisvinnende skuespillerinne, etter å ha fått en Oscar, et par Screen Actors Guild og tre Golden Globe Awards. Hun er enestående representant for FNs flyktningkommissariat. Hun er også kone til Brad Pitt, en av de erotiske mennene som lever. For det meste ser hun ut til å være fantastisk, selv berøvet noen sminke, og hun har også bevist at dette utfører en annonse.

15. Filmstjerne Penelope Cruz uten sminke:

Penelope Cruz

Utfører fra den tiden da den blide alderen på 16 år har spansk skuespiller Penelope Cruz tatt ledelsen i slike bilder som Blow, Sahara og Gothica. Disse filmene er godt berømte for hennes nådige flotte utseende. Hun har et perfekt og naturlig utseende og en figur og derfor satt til å vises i Paris Gervin Wax Museum sent på året, på dette punktet ser hun en mørkere slankere ut enn normalt.

16. Filmskuespiller Pamela Anderson uten sminke:

Pamela Anderson

Pamela Anderson er den ugliest kjendisen i verden uten sminke og hennes bilder vil sertifisere det. Pamela Anderson har vært et internasjonalt femininitetsikon for lengre tid. Hun er følgelig lov til å se tøff en gang imellom; endelig er hun 45 år gammel. Tilstrekkelig de fleste mennesker liker ikke Pam uten sminke; Men hun ser ut som en veldig attraktiv mor. Jeg reflekterer jeg liker henne forbedret på denne måten.

17. Hollywood Star Meryl Streep uten sminke:

Meryl Streep

Når du ser topplisten av Hollywood-skuespillerinner, er Meryl Streep et av Hollywoods mest stilfulle, fremtredende og kroneutsmykning. Meryl har et født talent som holder henne på siden fra hele verden. Hun ser fantastisk ut med eller uten sminke. Hun utførte i mange høyt roste filmer, og derfor er Meryl Streep den eneste eksisterende skuespillerinnen som vant tre Oscar-priser til hennes navn.

18. Skuespillerinnen Ann Jacqueline Hathway uten sminke:

Ann Jacqueline Hathway

Ann Jacqueline Hathway forble blant People's Magazines 50 mest flotte mennesker i verden, men det var med sminke. Ann Hathway uten sminke er en helt annen måtehistorie. Hun er blant de 50 Ugliest Superstars uten sminke. Denne styggeste kjendisen uten sminke oppsto etter å ha spilt Mia Thermopolis i Disney-filen, prinsessen Diaries. Chaos og Brokeback Mountain bekreftet hennes sted som en Hollywood-stjerne.

19. Skuespillerinnen Anna Kournikova uten sminke:

Anna Kournikova

Hun er ikke bare mye av tennisspilleren, men også hennes utseende med sminke fullfører henne en av de beste kjente tennispersonligheter i verden. På toppen av hennes suksess var hun en av de mest søkte vilkårene i Google. Men alle blir gamle og skjønnhet svekkes. Hennes bilder uten sminke lager henne en av de grimeste stjernene uten sminke. Ikke bekymre deg Kournikova, hvis du har et attraktivt sinn.

 20. Kjendis Anna Lynn Mc Cord uten sminke:

Anna Lynn Mc Cord

AnnaLynne McCord er den amerikanske skuespillerinnen og er best kjent for å spille vixen-type tegn. Når hun er i sminke, ser hun nydelig ut, men uten sminke er hun ekstra av en vixen. Dette bidrar til hennes avslappede opptak til de 50 Ugliest Celebrities i verden.

21. Skuespillerinnen Khloe Kadarshian uten sminke:

Khloe Kadarshian

Hun er medlem av den mest foraktede Celebrity-familien Khloe Kadarshian, som er et amerikansk tv-tegn. Hun ser ikke bra ut uten sminke, men hver person har et annet valg, du velger henne hensiktsmessighet for inngang til de grimeste kjendiser uten sminkeliste.

22. Skuespillerinne Kathleen Mary Griffin Without Makeup:

Kathleen Mary Griffin

Kathleen Mary Griffin er en amerikansk skuespillerinne samt en komiker. Hun vant Emmy og Grammy Award, men på grunn av hennes nyeste bilder uten sminke oppnådde hun sin plass i den stygge berømthetslisten.

23. Skuespiller Pippa Middleton uten sminke:

Pippa Middleton

Vet du at Pippa Middleton's butt var mer kjent enn ansiktet hennes for perioden med ekteskapsceremoniene til prins William og prinsesse Kate? Er hennes ansikt ikke godt nok til å bli snappet? Se dette bildet uten sminke og bestem det er vakkert eller ikke?

24. Kjendis Beyonce uten sminke:

Beyonce

Lead sanger Beyonce sendte trygt et bilde av seg selv uten sminke på Tumbler og våre munner er stille på gulvet stirret på hennes fantastiske hud. Popstjernen feiret sin 31ste bursdag på et skip med innlegg av bilder av sjokoladekake og bikini. De fleste av folket er svært sjalu, at hun kan gjøre begge uten å tenke to ganger. På den annen side kan bare Beyoncé skape frizzy, uferdige hår ser erotisk ut.

25. Stjerneskuespiller Cameron Diaz uten sminke:

Cameron Diaz

Cameron Diaz er en av de store uber-babesene de siste to tiårene, etter å ha holdt menn i verden kaster seg fra en rekke fremtoninger i noen av Hollywoods mest suksessfulle flikk. Fra ren ungdommelig skjønnhet i masken, og det er noe om Mary, til mer moderne tidlige middelalderenes opptredener i The Green Hornet og Bad Teacher, vil vi ennå ikke miste tro til tross for bilder som de nedenfor (under den ene!).

26. Filmskuespillerinne Demi Lovato uten sminke:

Demi Lovato

Når det gjelder Hollywood kjendiser uten sminke, ser Demi Lovato fantastisk ut uten sminke? Hennes vakre øyenbryn er tilstrekkelig til å gi en løp for pengene sine. En Cosmo på Campus cover stjerne tweeted dette bildet med slagordet "Ladies, vær modig i dag ... ta av sminke og pause ved hjelp av de sieves! Vi er vakre! 'Sangens fans legger plass til tweet sine egne bilder uten sminke, og Demi har beundret sin naturlige skjønnhet med re-tweets.

27. Hollywood Star Lisa Kudrow uten sminke:

Lisa Kudrow

Den amerikanske skuespillerinnen Lisa Kudrow er kjent for sin karakter i de ti sesongkjørte TV-sitcomene, men hennes ferske bilder har overrasket sine fans, som har kjent seg med hennes sunne og strålende ansikt i Friends-serien. Alle menneskene er vant til å se henne i sminke, men nå får hun det tredje nummeret i listen over den ugliest Celebrity i verden uten sminke.

28. Skuespiller Lily Allen uten sminke:

Lily Allen

En riktig fan for å holde ting faktisk, Lily Allen er en høyeste vinner når det gjelder å prøve ingen sminke. Faktisk, i disse dager, kniper hun neppe det! Vi forutsier at det har noe å gjøre med å være en ny mamma, men hei, hvis du ser hennes skjønnhet så vil du bli overrasket!

29. Skuespillerinne Rachel Bilson uten sminke:

Rachel Bilson

Rachel Bilson main utviklet seg utbredt i 2003, da hun ble kastet som Summer Roberts i TV-showet såkalt The O.C. Hun hadde også spillkarakterer i filmer som The Last Kiss and Jumper. Bilson tok bilder av seg selv av People Magazine uten sminke, og hun ser så vakker ut som bekreftet at hun ikke vil ha sminke.

30. Kjendis Sophie Marceau uten sminke:

Sophie Marceau

Sophie Marceau er en fransk skuespillerinne som fullfører sin debut mens hun bare var 14 år gammel i filmen Le Boum. Hun vant også Cesar Award for mest lovende skuespillerinne for denne filmen. I 2009 så Marceau uten sminke på forsiden av den franske utgaven av Elle magazine i en funksjon som tillot "Stars Sans Fards".

31. Skuespillerinne Kerry Washington uten sminke:

Kerry Washington

Kerry Washington når det ikke er sminke, er ingen skandale fordi denne skuespillerinnen ser stille ut overfor og vakker selv i briller på flyplassen.

32. Hollywood Star Adriana Lima uten sminke:

adriana Lima

Enten hun har lyktes en liten nerds chic i brillene hennes eller avslører hennes friske ansikt til verden, er Adriana Lima absolutt en skjønnhet. Det første bildet er originalt og søtt, og det andre viser at en liten glans på nesen ikke har problemer hvis du har et komplett smil og mordertillit.

33. Skuespiller Snooki uten sminke:

Snooki

Hun er en realitet kjære har så attraktive øyne og hud under alle disse lagene, så vel som vipper. Hun liker å bli fratatt sminke oftere! Hun har en naturlig skjønnhet og trenger ikke langt sminke.

34. Stjerneskuespiller Sienna Miller uten sminke:

Sienna Miller

Sienna er alle så ofte merket ut og rundt blottet for noen sminke. Selv om vi er klare, har vi akkurat det som gjør det, med Sienna-aspekter som slugan som hun gjør med det. Hvis noen kvinner på hennes sted da ville hun spare oss penger på sminktælleren!

35. Hollywood Star Christina Applegate uten sminke:

Christina Applegate

Christinas hud ser ut som blek og en liten flekker, men hun ser vakker ut uten hennes sminke. En liten eyeliner, naken lip gloss, og noen bronzer må ta fargen tilbake i ansiktet hennes! Selv som det står, skjønner hun bare fint: på tross av merkene er hennes hud fuktig, og ansiktssamlingen tar henne ekstrem.

36. Kjendis Reese Witherspoon Without Makeup:

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon er en fin og begavet skuespillerinne, og hun har også vunnet utmerkelser som Golden Globe-prisen, Screen Actors Guild Award, og har også tatt ledelsen i filmer som har forblitt box-office hits som Charlie's Angels og 50 Første datoer. Hun ser også fantastisk ut uten å bruke sminke.

37. Skuespillerinne Jessica Simpson uten sminke:

Jessica Simpson

Jessica Simpson er en berømt personlighet som foregår som en evangelisk sanger. Hun går over til popmusikkscenen i hele høyden av godkjenning av tenåringspoppere. Hun var inkludert i omslaget til Marie Claire magasinet i 2010 uten sminke og ser så vakker ut.

38. Hollywood Star Katherine Heigl uten sminke:

Katherine Heigl

Katherine undistinguished uten sminke, men hun er også rolig pen. Hun mistet den røde løperen "entusiasme", men livet er ikke rødt teppe og det er ingen motiv hun burde noensinne være flau for å bli fanget uten sminke. Spesielt i det første bildet, hennes smil er all den forbedringen hun vil! Hennes naturlige skjønnhet fremstår i dette.

39. Kjendis Jessica Alba uten sminke:

Jessica Alba

Jessica Alba beviser all naturlig skjønnhet i dette bildet. Hennes utvidede vipper, kledde brynder og silkeaktig hår gjør henne komplett for en nærbilde til enhver tid. Hun ser nydelig ut uten å bruke sminke.

40. Skuespillerinne Kelly Rowland uten sminke:

kelly Rowland

Kelly Rowlands er også lagt inn bilde med et blott ansikt som er understreket av hennes feilfri buede brynder, vakre kinnben samt naturlig hår.

41. Movie Star Jennifer elsker Hewitt uten sminke:

Jennifer love Hewitt

TV-leder kalte henne den stimulerende kvinnen på tv i 2008. Selvfølgelig! Dette kan skje med sminke, men sminke. Jennifer Love Hewitt en gang nominert til Golden Globe for hennes skuespillferdigheter, men for hennes skjønnhet uten sminke blir ikke diskutert.

42. Skuespiller Katy Perry uten sminke:

Katy Perry

Født Katheryn Hudson Perry. Hun er fra California, og denne skjønnheten ble født 24. oktober 1984. Katy er en popartist, en skuespiller og en forretningskvinne. Hennes innovasjon stammer fra utgivelsen av sporet, "Jeg kysset en jente" som økte gode vurderinger fra hjørnet til hjørnet av reklamefilmene. Hun var Billboard's 2012 Woman of the Year. Hun ser bra ut med eller uten sminke.

43. Skuespillerinne Anne Hathaway uten sminke:

Anne Hathaway

Målrettet på en jente som alltid rokker det naturlige skjønnhetsutseendet er åpenbart Anne Hathaway. Hun vil ikke ha sminke i det hele tatt, det er en au naturel. Hun viste seg iført ikke noe annet enn et smil på ansiktet på SAGs spesielle screening og Q & A av Les Miserable i Beverly Hills. Hvis du bare observert nøyaktig det samme med eller uten sminke, er hun heldig uten sminke.

44. Skuespillerinne Nicole Kidman uten sminke:

Nicole Kidman

Wow! Når du ser dette bildet, har du aldri forestilt deg at DETTE er på hvilken måte Nicole Kidman vises uten sminke. En skuespillerinne mangler noen feil og har perfekt sjarm, som har gjort henne til en av de mest motiverende Hollywood-skuespilleriene i hennes aldersgruppe. For hennes skyld håper dette virkelig bare et dårlig bilde! Jeg kommer til å ta et fradrag og si det er fordi det rare uttrykket er det samme, hennes hud er klar med hennes underskrift keramiske utseende, hennes øyne skiller seg ut, og jeg mener for min del at håret hennes stirrer søtt. Nicole har en australsk skjønnhet initiert som skaper ankomster i 16 år i filmer og australske tv-sekvenser.

45. Movie Star Kate Moss uten sminke:

kate moss

De fleste kjendiser legger et bilde seg selv på nettet, samt delta på hendelsene med sminke. Men Kate Moss endret dette ved å delta på Carine Roitfelds Cocktail Party i integritet CR Fashion Book Issue 2 uten noen sminke i det hele tatt. Det er veldig sjelden for enhver kjendis å delta på noe arrangement uten sminke. Hun er en modell og har også en ønskelig naturlig glød, og kanskje er det den parisiske luften som er strålende, som glitrer bak øynene. Hun er en narkotikamodell og hennes heroinstilpassede bilde hjalp henne mye med å bygge sin karriere. Hun jobbet for forskjellige designere. Hennes ansikt finner sted for å vise bivirkningene av hennes høye sprut og narkotika, og dermed kommer hennes navn fra den andre i listen over grimeste kjendis i verden.

46. ​​Skuespillerinne Kelly Clarkson uten sminke:

kelly Clarkson

Kelly Clarkson er en amerikansk pop-rock sanger samt låtskriver. Kelly Clarkson er også kjent som amerikansk idol, så vel som berømt for hennes musikalske evner og ikke for hennes utseende. Disse bildene vil demonstrere det. Hun ser ikke bra ut uten sminke.

47. Filmskuespiller Amanda Seyfried uten sminke:

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried har en naturlig skjønnhet, og når hun våkner opp av sengen, vises et friskt og livlig utseende. Hun eksponerte seg sjarmerende, bare ansiktet på SAGs spesielle screening og Q & A av Les Miserable i Beverly Hills. Ingen kjendis kunne tenke på uten å gå noen sminke, men Amanda sett feilfritt avslappet uten sminke som bruk på rødt teppe. Hva en dukke! Eller du kan også si Miss Natural!

Hennes grønne øyne stirrer helt attraktivt fra noen falske vipper til lær under og hennes lepper virker fulle og kjøttfulle uten tvilsom leppemaling som gir munnfølelsen all smart.

48. Skuespiller Kelly Brook uten sminke:

kelly Brook

Oh Kelly Brook, kan du BREAK se så blendende i et sekund, vær så snill? Buxom brunette ble merket ut i det som ser ut og helt uten sminke uansett, og hun har en total, bare ansiktskjønnhet. Hva tror du Cosmo jenter, en eller annen vei; Ingen vil være uenig med det hun ser utrolige ut!

49. Skuespillerinne Nicki Minaj uten sminke:

Nicki Minaj

Nicky Minaj postet sekvenser av selvsentrerte av seg selv i dusjen på Instagram. Etter å ha sett de fleste av folkene, blir de forvirret fordi hun aldri holdt noe privatliv. Hun er for det meste en makeup-besatt stjerne, men denne gangen gir hun sjansen til at folk ser sin naturlige skjønnhet. Mange lurer på Nicki's hud og sier Lucky Lady!

50. Skuespillerinne Lady Gaga Without Makeup:

dame Gaga

Alle er så vant til å se Gaga i komplett kostyme gjennom et fullt ansikt av sminke. Lady Gaga slags sjokkert verden da hun gikk uten sminke for full-out magazine omfang. Nå må du flette et øyelokk to ganger etter å ha sett dette naturlige snapet! Alle lurer på om hennes naturlige ansikt som er usett under alt som står overfor maling. På dette bildet ser hun veldig trygg på sin egen hud. De fleste av folkene sier stygg og skamfulle ting om hennes utseende, og på den annen side elsker fansen hennes dramatiske sminkeutseende og sier at hun virker vakker som et bilde uten en søm av sminke.

Derfor er disse listen over de beste kjendiser Hollywood og Bollywood. Jeg håper du finner denne artikkelen veldig interessant og informativ!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map