25 nyeste fasjonable slyvesker i trend for menn og kvinner

Slipsposen er posene der stroppene er hekta på toppen av posen, og den andre enden er laget i den andre halvdelen av posen. Disse typer poser er svært etterspurt og populære hos både menn og kvinner, og er like pålitelige som de kan brukes til lengre tid. Denne typen veske gjør at du ser veldig tiltalende og fasjonabel når du bæres. Posene kan transporteres til alle samfunnslag uten å nøle.

fatle bags

Stilig Designer Sling Vesker til jenter og gutter:

La oss ta en titt på 25 beste design av slyngeposer i små og store størrelser.

1. Brude Silke Flower Sling Bag:

Brude Silk Flower Sling Bag -1

Denne typen slyngeposer ser eksklusivt ut når de bæres. Sling-vesken har plyndret mønster av design foran med en nydelig blomst festet til vesken som forbedrer blikket av posen med mange bretter. Den har et lite rom inne for lagring av ting og s smart trehåndtak for bæreformål. Det er en perfekt pose som skal bæres av bruder i døgnet.

2. Hvit Rund Shape Sling Veske til kvinner:

Hvit Round Shape Sling Bag for Women -2

Her kommer nydelig utseende sling bag for kvinner. Posen har rund form og er laget av rent hvitt skinn og gir dermed et eksklusivt utseende når det bæres. Hjørnet på kjeden har frynser og dermed forbedrer utseendet. Slingposen har steinbelte festet til vesken i hvitt og gull. Posen er et øyefangende og vil tiltrekke seg hvert øye når det bæres.

3. Liten liten slyngepose i rød:

1

Lær Small Sling Bag -3

Denne typen liten slyveske er perfekt for unge jenter. Vesken er liten i størrelse, men har små lommer inni, slik at du kan holde artiklene inni. Den lille metallfuglformedesignen i fronten forsterker utseendet på glidposen. Posen har fancy kjede festet i stedet for stroppen og gir dermed et stilig utseende til unge jenter når de bæres.

4. Butterfly Beige Sling Bag:

Sommerfugl Beige Sling Bag -4

Denne typen poser er perfekt for kvinner å bære som de forbedrer deres utseende med mange folder. Den sommerfugl som er strukturert på forsiden, gjør at slingbaggen virker fantastisk og imponerende. Posen har en stålkjede festet i stedet for stroppen. Denne beige fargesøylen er perfekt til å bli båret videre til kveldsfester.

5. Flytende frynser Sling Bag:

Flowing Fringes Sling Bag -5

Her kommer en eksklusiv og smart slyngepose som har flytende frynser over hele posen. Posen har han bøtteform og ser ekstremt trendy ut når den bæres av jenter. Denne typen veske er ideell for fester, kontorbruk og til og med egnet for shopping på den, det har nok plass til oppbevaring.

6. Heklet Sling Bag:

Hekle Sling bag -6

Hekle er betegnet som håndverk hvor garnet blir omgjort til stoff ved hjelp av nål. Disse slingbagene kan også være håndlaget og ser fantastisk ut når de bæres. Håndvesken er vevd i forskjellige mønster som bølge, knutet og du kan lage slyngeposen i henhold til ditt valg. Dermed blir det annerledes og veldig pent å se. Posene ser kule ut når de brukes av unge eller ungdoms alderen jenter.

7. Simple Sling Bag for Young Girls:

Enkel Sling Bag for Young Girls -7

Noen unge jenter foretrekker å eie slyngepose som er enkle å se på, men synes yndefulle og unike når de bæres. Denne fersken fargeposen er enkel å se, men ser ut som en eksklusiv. Sidene og kantene er pent syet og den lille låsen på toppen av posen gir det et dynamisk utseende. Stroppen har en justerbar stropp for komfort, og du kan justere den etter behov.

8. Designer One Shoulder Sling Bag for Boys:

Designer One Shoulder Sling Bag for Boys -8

Disse typer en skulder sling poser ser veldig imponerende når de bæres. Posen har ulike kamre for lagring av artikler inni og sterk kjede for sammenlåsingsformål. Posen har en smart en skulderrem, og gir dermed et fantastisk utseende når det bæres av unge gutter eller menn.

9. Wave Pattern Sling Bag for Girls:

Bølge Pattern Sling Bag for Girls -9

Denne vesken er trykt i bølgemønsteret, og den blå og hvite kombinasjonen gjør slingbagen til å se fantastisk ut. Denne vesken har bare innsiden lomme hvor du kan lagre din verdifulle. Slingposen har en tynn, men sterk stropp for å bære. Posen er liten størrelse, men ser fantastisk ut når den bæres av jenter, og er en perfekt pose til kontor og til og med se kul for kveldsfester.

10. Ull Sling Vesker til damer:

Ull Sling Bags -10

Denne stilige vesken er laget av ull, noe som gjør at posens eksemplaritet ser ut. Posen er liten i størrelse og den åpnes fra forsiden. Ullene knyttes i bølgemønsteret slik at det ser fantastisk ut. Stroppen festet er laget av lær, og gir dermed et designutseende. Denne suttappen klemmer ikke lommene dine veldig høyt, slik at du kan eie så mange du vil, og matche den med antrekk og flaunt din egen stil.

Se mer: Best Travel Bag Brands

11. Leather Sling Bag for Women:

Lær Sling Bag for Women -11

Lærvesker er alltid etterspurt ettersom det gir deg et stilig utseende. Sølvesken er laget av fint, faux svart skinn. Posen er liten i størrelse og har kamre for lagring. Stroppen har en justerbar flyttbar pute som gir deg komfort mens du bærer posen. Skinnsekkene er slitesterke og det går aldri ut av mote. Så når du får en skinnsekkpose, kan du bruke så mye du vil.

12. Trendy Bucket Sling Bag:

trendy Bucket Sling Bag -12

Som navnet beskriver slyngeposen er utformet i form av en bøtte. Denne typen pose har nok plass til å lagre ting og er perfekt for kvinner eller jenter. Den unike tingen av posen som er, har strenger for sammenlåsing, noe som gir det et eksklusivt utseende. Posene er tilgjengelige i forskjellige farger og er perfekte for shopping og kontorbruk. Det gir deg et trendy og stilig utseende.

13. Cute Cat Sling Vesker til unge jenter:

søt Cat Sling Bags for Young Girls -13

Unge tenåringer jenter elsker å bære sling veske som ser annerledes ut enn andre og forbedrer deres utseende og de ser mer stilig ut. Denne glidelåsen er skreddersydd i form av en katt og for å gjøre den mer tiltalende. Forsiden er kattens lepper designet med gylden. På toppen av toppen er de brede ørene laget for å gi posen en ekte form av katten.

14. Sling Bag for Men:

Fatle Bag for Men -14

Menn er veldig spesielle om deres utseende og foretrekker poser som er komfortable å bære og få dem til å se kule ut. Således sling poser står for å være et perfekt valg for menn. Posen har to rom hvor de kan tømme sine ting med glidelås av god kvalitet. Det er en perfekt og stilig pose og kan henges for å reise i tillegg til Hangouts formål selv.

15. Stone Studded Sling Bag:

Stein Studded Sling Bag -15

Slings bag ser veldig attraktiv og tiltalende. Dessuten, hvis på stein arbeidet er laget, gir det posen et eksklusivt og kongelig utseende. Sølvesken har den ovale strukturen, og i midten av posen er de gyldne steinene studded og gir dermed posen et stilig utseende. Damen som holder posen vil være sentrum for attraksjon og vil bli lastet med komplimenter.

Se mer: Trolly Vesker

16. Sling Bag for Kids:

Fatle Bag for Kids -16

Som eldre og tenåringer er bekymret for deres utseende, det samme innebærer også barna. Denne typen veske er spesielt designet for barn. Posen har generelt bilde av favorittfilmen, og hjørnene og kantene er pent syet slik at det ikke gjør dem vondt. Den er laget av lett materiale og gjør barna til å se kule og søte.

17. Black Sling Bag for Girls:

Svart Sling Bag for Girls -17

Sorte vesker er alltid velkomne og etterspurt ettersom du passer det med antrekk uten å nøle. Sølvesken er laget av fint skinn og har en overlappende klaff over hovedkammeret. Den har lommer på sidene, slik at du holder din mobil og andre verdifulle. Posen har et håndtak og til og med en stropp som har justerbar skulderpute for å holde deg komfortabel gjennom dagen. Posen er perfekt for møter og for alle slags kveldshengelser også.

18. Trendy Palm Sling Vesker i stor størrelse:

trendy Palm Sling Bags -18

Her kommer en pose til jenter som er forelsket i naturen og ønsker å reflektere det samme i sine poser også. Denne sillposen har trykket hvis palmer dermed forbedrer utseendet på posen og gjør det virke eksklusivt. Posen har nok plass til oppbevaring og har den lange slanke stroppen for å holde. Den har en lås for å låse opp posen. Posen er ideell for kontorbruk og til og med bra for daglig bruk.

19. Digital Print Fabric Sling Bag:

digitalt Print Fabric Sling Bag -19

Som digital utskrift blir stadig mer populært, har designerne pålagt trykket på slyngeposen, og gir dermed posen et moderne og trendy utseende. Posen er laget av stoff og er rektangel i form og har dermed nok plass til rom. I stedet for stropp er sølvkjedet preget for å levere formål, og gir dermed posen et eksklusivt utseende.

20. Cool Blue Denim Sling Vesker i små:

Kul Blue Denim Sling Bags -20

Alt som er laget av denim er veldig populært som det er lett i vekt og lett å vedlikeholde også. Denim sling poser virker veldig kul av unge gutter og jenter. Vesken har flere lommer hvor du kan lagre nøklene, valutaen, mobilen og beskyttelsesbrillene separate kamre for å unngå oppstyr. Det er en perfekt collage pose og det vil også matche med antrekkene dine også.

Se mer: Poly Bag Design

21. Lommebokser Sling Vesker til Gutter:

Lerret Sling Bags for Boys -21

Disse posene ser veldig smart ut når de bæres av unge gutter. Slingposen er laget av lerretsmateriale som er svært slitesterkt og lett å vedlikeholde som det kan vaskes enkelt uten frykt. Posen har to brede og dype kamre med høy kvalitet på glidelås og en kul stropp å henge i en hvilken som helst vinkel du ønsker.

22. Små Polyester Branded Sling Bag:

Liten Polyester Sling Bag -22

Sølvesken er liten i størrelse, men har nok rom til å lagre. Posen er laget av polyester stoffet. Ettersom stoffet er veldig lett i vekt, og dermed gjør posen også lett i vekt. Slingposen er tilgjengelig i forskjellige former og mønster, og du kan velge den i henhold til dine krav. Disse typer poser er perfekte for shopping og til kveldsfest.

23. Smart Fold-hengelpose:

Smart Foldable Sling Bag -23

Som gutta er alltid bekymringer for deres utseende og elsker å bære de tingene som legger til flere personas til deres utseende. Dermed er disse sammenleggbare stroppene perfekt for dem, da de kan justeres i henhold til deres behov og behov. Den er laget av lett stoff polyester så lett å vedlikeholde også. Posen har en bred justerbar stropp som gjør det enkelt å bære.

24. Midjebrystlomme:

Midje Chest Sling Bag -24

Disse posene er svært populære blant gutter og menn som det er bundet mot brystet. Da disse posene er komfortable å bære og hånden din er ledig på hvert tidspunkt. Denne typen poser er goof for motorsykler som de kan binde mot brystet og sykle fritt. For å legge til mer komfort har posen også en mini lommebok festet til den.

25. Branded Sling Bag for Women:

branded Sling Bag for Women -25

Som sling poser ser annerledes ut og fremfor alt er det designet av designer, så det er vanskelig for noen kvinner å motstå fra å skylle en. Posen er laget av høykvalitets lær, noe som gir posen et pent og attraktivt utseende. Den har sidelommer og et hovedrom for å holde dine ting. Kjeden festet til denne vesken er gylden i fargen, slik at den virker fasjonabel og stilig.

Sling vesker er veldig trendy og vinne popularitet hos ungdom som det er ganske enkelt å bære og er tilgjengelig i ulike design og mønster. Den er laget av forskjellige materialer som polyester, ull, steiner, lær og mange flere, og du kan velge den etter eget valg og lommestørrelse. Sling poser kan tilpasses etter dine behov også. Så raskt få slyngeposer til deg selv og merk et inntrykk på andre.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 52 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map